Alicja Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Tadzio gustuje w zwisach ;) http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/a2.jpg Quote
Hanna R. Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Alicja']Tadzio gustuje w zwisach ;) http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/a2.jpg Dzięki Ci, o Alicjo ! :modla: Quote
Alicja Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Hanna R.']Dzięki Ci, o Alicjo ! :modla: wszakże pamiętam o Tobie , Hanno :p Quote
Maga100 Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='Justa'] Kto na pieluchy zarobi? :placz: tatuś :diabloti: Ale, ale, wcale nie trzeba na pieluchy zarabiać :razz: Koleżanka podesłała mi coś ciekawego :razz: Tylko nie padnijcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :stupid: bezpieluch.pl • Zobacz temat - Początki bezpieluch.pl - Pożegnanie z pieluszkami - NHN - co to takiego? [quote name='Hanna R.']Dzięki Ci, o Alicjo ! :modla: TY naprawdę nie widzisz zdjęć? :cool1: [quote name='Rinuś']Aż zachciało mi się dziecka :) podeslać przepis na dziecko? :diabloti::diabloti: Quote
Rinuś Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 haha taaa a masz jakieś inne niż ja mam? :P Quote
Justa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Maga100']podeslać przepis na dziecko? :diabloti::diabloti: Dawaj w punktach :D Quote
Alicja Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Maga100'] Ale, ale, wcale nie trzeba na pieluchy zarabiać :razz: Koleżanka podesłała mi coś ciekawego :razz: Tylko nie padnijcie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :stupid: bezpieluch.pl • Zobacz temat - Początki bezpieluch.pl - Pożegnanie z pieluszkami - NHN - co to takiego? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o dżisys ...klikają na dzieci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Maga100'] TY naprawdę nie widzisz zdjęć? :cool1: Naprawdę :cool1: Quote
Rinuś Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Hanna R.']Naprawdę :cool1: Jaką masz przeglądarkę? Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 witaj ma teściowo słońce me jedyne na niebie :diabloti: Quote
Alicja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 dbsst napisał(a):witaj ma teściowo słońce me jedyne na niebie :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: cóż Ci tak wesoło moja Sis xero! ja naprawdę tak uważam :cool1: Quote
Hanna R. Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Rinuś']Jaką masz przeglądarkę? Mam Mozillę . I w innych galeriach widzę zdjęcia :cool1: Quote
Maga100 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='dbsst']witaj ma teściowo słońce me jedyne na niebie :diabloti: ty się nie podlizuj :diabloti: Ona dzisiaj znowu międliła Tadeusza :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Maga100']ty się nie podlizuj :diabloti: Ona dzisiaj znowu międliła Tadeusza :diabloti::evil_lol: :roll:synowa w końcu ....ponoć lubi zasypiać na jej wymieniu :pi koope robić :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Hanna R.']Mam Mozillę . I w innych galeriach widzę zdjęcia :cool1: odświeżaj stronę bo mi tez za pierwszym razem się nie wyświetlają...a może po prostu przez hosting jaki używa Maga nie widzisz? Quote
agbar Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 A jak sie ma ,ze niesmialo zapytam..eeee LEON?:roll::evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='Alicja']:roll:synowa w końcu ....ponoć lubi zasypiać na jej wymieniu :pi koope robić :evil_lol: na czym, Alicjo?? :crazyeye: :evil_lol: Tadzio się dzisiaj dosłownie ZAPADŁ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I wyprasza sobie, bo żadnej kupy w towarzystwie nie robi :obrazic: [quote name='Rinuś']...a może po prostu przez hosting jaki używa Maga nie widzisz? Nie rozumiem w jakim narzeczu gadasz :crazyeye: Ciekawe czy Hanna zrozumie :evil_lol: [quote name='agbar']A jak sie ma ,ze niesmialo zapytam..eeee LEON?:roll::evil_lol: Leon, Leon.... :hmmmm:, aaaaaa, LEON! No mów, ze Leon :evil_lol: Leon ma się świetnie, właśnie drze ryja w ogródku :roll: ONI przyszli i stoją u bram :roll: Miałam szczere intencje zrobić mu jakieś zdjęcie, ale Tadeusz dzisiaj przechodził sam siebie i nie było szans :angryy: Quote
Maga100 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 [quote name='Vectra']a śniadanie mi zrobisz ? :cooldevi: o tej porze to chyba obiad :roll: I oczywiście, że tak, przywitam cię w moim fartuszku na ganeczku, a wokól mnie bedzie się unosil zapach świeżych bułeczek (które upiekę dzisiaj nad ranem) i świeżego masełka....... Ty lepiej idź już spać NOW, bo nie dojedziesz do mnie na 11.00 :diabloti: I trochę się ciebie boję o tej porze, chyba się uzbroję trochę ku obronie :diabloti: Poza tym to nie jutro, tylko pojutrze... prawda? Quote
Maga100 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Wsiadł do autobusu człowiek z torbą na głowie.... Quote
Rinuś Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Hosting to np photobucket w którym ladujesz fotki :diabloti: Quote
Recommended Posts