Hanna R. Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Już się chciałam przyzwyczaić do Twojej nowej wersji - a tu klops :shake: Ani Tadzia , ani Ciebie . Co się stało ze zdjęciami ? Nie widzę żadnego ... Aśka zapytała mnie o tę śliczną koleżankę, której dałaś do potrzymania Tadzia na NK :lol: Quote
Alicja Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='PIKA'] A Tobie co?? :cool1: noooo dawno Cie nie widziałam tutaj :roll: Quote
Maga100 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='PIKA']To Tobą naprawdę jest coś nie halo :shake: A Tobie co?? :cool1: To my cię tak witamy, z sercem na dłoni, a ty nic nie doceniasz :shake: [quote name='Hanna R.']Już się chciałam przyzwyczaić do Twojej nowej wersji - a tu klops :shake: Ani Tadzia , ani Ciebie . Co się stało ze zdjęciami ? Nie widzę żadnego ... Aśka zapytała mnie o tę śliczną koleżankę, której dałaś do potrzymania Tadzia na NK :lol: No pewnie, oczywiście, ze "śliczną", hehe :diabloti: Nie podchodź mnie tak, nie podchodź, ja cię znam ;):eviltong: Poza tym to galeria Leona, na dogo, nie wiem czy moge zanudzać :cool1: A zdjęć Leona nie mam :shake: Za to mam Pana Prezesa dla odmiany :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 biedny Leonek... teraz to zero zainteresowania, zero miłości, tylko jakies stópki wąchać dają :placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 jutro , moja droga jutro Ci napiszę ..... Quote
Vectra Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 malawaszka napisał(a):biedny Leonek... teraz to zero zainteresowania, zero miłości, tylko jakies stópki wąchać dają :placz::placz::placz: wiesz , dla niego to jak raj :evil_lol: dla Leona szczególnie :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='malawaszka']biedny Leonek... teraz to zero zainteresowania, zero miłości, tylko jakies stópki wąchać dają :placz::placz::placz: he, he, pomyślałby kto :diabloti: A Leonowi niczego nie brakuje i zapewniam cię, że nie tęskni za wcelowanym w siebie obiektywem :cool1: Dobra, Tadzio je właśnie, to oznacza, że mogę iść spać i przede mną jakieś dwie, trzy godzinki snu - pod warunkiem, ze nie bedzie stękania, sapania i gazowania.... :roll: Na koniec tylko z tegorocznego pobytu nad morzem, poniżej obozowisko cyganów na plaży: Baaaardzo lubię jak mi robią zdjecia :cool1: Quote
malawaszka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Vectra napisał(a):wiesz , dla niego to jak raj :evil_lol: dla Leona szczególnie :diabloti: to jeszcze nie teraz - dopiero jak zacznie w butach całymi dniami biegać - wtedy będzie raj :evil_lol: Quote
Justa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Magdaleno, myślałam że pomyliłam galerie.. :mdleje: Gratuluję powiększenia rodziny ! :loveu: Mały jest rewelka, oby zdrowy był tylko. A marudzić to zaczniesz, jak zacznie chodzić, ściągać wszystko ze stołów i oczęta Twoje rozbiegane zatęsknią za tym co jest dziś :eviltong: Ja już bym mogła takiego malucha mieć.. :oops: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 a krawatka gdzie :evil_lol: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/nk5.jpg Quote
Maga100 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Justa']Magdaleno, myślałam że pomyliłam galerie.. :mdleje: Gratuluję powiększenia rodziny ! :loveu: Mały jest rewelka, oby zdrowy był tylko. A marudzić to zaczniesz, jak zacznie chodzić, ściągać wszystko ze stołów i oczęta Twoje rozbiegane zatęsknią za tym co jest dziś :eviltong: Ja już bym mogła takiego malucha mieć.. :oops: Oo, kolejny głos z zaświatów :cool3: Witaj, droga Justo :multi: A malucha możesz mieć, kto ci broni? :evil_lol: Oczywiście wiesz JAK? :evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dlaczego ja nie widzę ŻADNEGO zdjęcia w galerii Twej ? Dopadło mnie jakieś wybiórcze niedowidzenie ? Dlaczego akurat tutaj i teraz ? Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Maga100']sielanka http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/a5.jpg ale oba dumne :p Hanno moze okular se popraw :p Quote
Hanna R. Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Alicja']ale oba dumne :p Hanno moze okular se popraw :p Moja droga, sztuczne oko, sztuczny ząb - te sprawy nie są mi obce :p Ale dziękuję - przez Twoją cytatę :evil_lol: mogłam zobaczyć sielankę. Jeżeli Magda wstawi kolejne zdjęcie - proszę Cię zacytuj. Bo wtedy pokazuje się link do zdjęcia. I mogę sobie pooglądać jak wygląda sielanka. Quote
Maga100 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Hanna R.']Dlaczego ja nie widzę ŻADNEGO zdjęcia w galerii Twej ? Dopadło mnie jakieś wybiórcze niedowidzenie ? Dlaczego akurat tutaj i teraz ? [quote name='Alicja'] Hanno moze okular se popraw :p hihihi, hanno posłuchaj Alicji i okular wsadź tam, gdzie jego miejsce :evil_lol: Muszę jakieś zdjęcia porobić. PSA :cool1: No to na dobranoc Quote
Justa Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Maga100']Oo, kolejny głos z zaświatów :cool3: Witaj, droga Justo :multi: A malucha możesz mieć, kto ci broni? :evil_lol: Oczywiście wiesz JAK? :evil_lol::evil_lol: Że niby ja z zaświatów? :diabloti: Ja tu sobie cały czas jestem, nie opuszczam Dogomanii na rok i sie nie rozdwajam :diabloti: Mogę jasne, tylko kto studia za mnie skończy? Kto na pieluchy zarobi? :placz: JAK - ah to odwieczne pytanie.. może zrobisz poradnik w punktach? :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Hanna R.']Moja droga, sztuczne oko, sztuczny ząb - te sprawy nie są mi obce :p Ale dziękuję - przez Twoją cytatę :evil_lol: mogłam zobaczyć sielankę. Jeżeli Magda wstawi kolejne zdjęcie - proszę Cię zacytuj. Bo wtedy pokazuje się link do zdjęcia. I mogę sobie pooglądać jak wygląda sielanka. dopsz teściowo moja :loveu: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/a4-1.jpg takiego sposobu na kolki nie znalam :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Alicja']dopsz teściowo moja :loveu: http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/a4-1.jpg takiego sposobu na kolki nie znalam :evil_lol: O Jezusie :crazyeye: Hahahaha :lol: Quote
Vectra Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Hanna R. napisał(a):O Jezusie :crazyeye: słucham :diabloti: Quote
Hanna R. Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Vectra napisał(a):słucham :diabloti: Jesteś w fazie maniakalnej ? Tak ? :mdrmed: Mimo to stęskniłam się za Tobą :loveu: Quote
Rinuś Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Vectra']słucham :diabloti: Widac, że wróciłaś :diabloti: Heloł :loveu: Quote
Hanna R. Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Hanna R.']O Jezusie :crazyeye: Hahahaha :lol: [quote name='Vectra']słucham :diabloti: [quote name='Rinuś']Widac, że wróciłaś :diabloti: Coś mnie ominęło ??? Quote
malawaszka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Hanna R. napisał(a):Coś mnie ominęło ??? mnie chyba też :lol: Quote
Vectra Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Hanna R. napisał(a):Coś mnie ominęło ??? malawaszka napisał(a):mnie chyba też :lol: ale o co chodzi :roll: :crazyeye: Quote
Recommended Posts