agbar Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 A tak niewinnie wyglada....:diabloti: Wyspalas sie:cool1:? Quote
Vectra Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 agbar napisał(a):A tak niewinnie wyglada....:diabloti: Wyspalas sie:cool1:? ja odsypiam za nią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Vectra']ja odsypiam za nią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a so ...pilnowałaś Tadzia :razz: Quote
Vectra Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Alicja']a so ...pilnowałaś Tadzia :razz: Ja :crazyeye: Maga pilnuje Tadzia , ja śpię za nią.Myślę , że to doskonały podział :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Vectra']Ja :crazyeye: Maga pilnuje Tadzia , ja śpię za nią.Myślę , że to doskonały podział :evil_lol: :splat: no taaaaaaaaaaaaaaaaa:p Quote
Maga100 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Vectra, mam prośbę, kochana... Śpij mniej! :angryy: Wczoraj w nocy przesadzilaś i ja nie spałam prawie wcale :angryy::angryy::angryy: Tadzio już od godziny ułożony do snu, a ja musiałam aż sobie golnąć ajerkoniaku (mniam, mniam). A więc wczoraj od 1.00 stękał, posapywał, puszczał bąki i co chwila się budził nie wiadomo po co. Tzn. wyglądało to tak, że pędziłam przygotować mleczko, a on go NIE CHCIAŁ. Jak po raz kolejny się obudził i ja NIE popędziłam po mleczko, myśląc, że i tym razem nie chce, okazywało się, ze właśnie chodzi o mleczko :cool1: Ponieważ tym razem nie dostał go natychmiast, a głupia matka zamiast popędzić i je przygotować, usiłowała go ululać, rozdarł się tak przeraźliwie, że - o hosanno - pierwszy raz obudził się nawet przygłuchy jego ojciec..... :cool1: I tak aż do 5.30, kiedy to kazałam A. zabrać Tadzia z sypialni, bo ja za chwilę OSZALEJĘ. A. się chyba przetraszył (mnie? dziwne... :shake:) i posłusznie zabrał syna i wymaszerowali z sypialni, a ja mogłam pospać do 8.00 :cool1: Teraz nawet nie chce mi się spać, bo i po co? :angryy: PO CO, skoro i tak nie pośpię :placz: Quote
Vectra Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 a ja spałam od 3 do 10 snem ciągłym i nieprzerywalnym , po czym otworzyłam oko ... pomyślałam o Tobie , że pewno się z Tadziem świetnie bawisz , to przymknęłam i pospałam za Ciebie do 11 :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Vectra']a ja spałam od 3 do 10 snem ciągłym i nieprzerywalnym , po czym otworzyłam oko ... pomyślałam o Tobie , że pewno się z Tadziem świetnie bawisz , to przymknęłam i pospałam za Ciebie do 11 :diabloti: hahaha, ty to jednak jesteś podła :diabloti: o 10.00 ja już miałam od GODZINY koleżankę na kawie (też młodą matkę, więc pora akurat odpowiednia dla nas :cool1:, czyli srodek nia :cool1::cool1:) Powiedzcie, ze nie jestem walnięta :evil_lol: Ale prawie nie mam wspólnych zdjęć z Tadziem (ciekawe czy powodem jest to, że A. nie ma dostępu do aparatu, jak myslicie? :hmmmm:) i postanowiłam nadrobić :stupid: a tutaj wyglądam jakbym doznała wniebowstąpienia :evil_lol: :stupid: Quote
Vectra Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ja też do Ciebie wpadnę :diabloti: ale to pewno nocą późną koło 15 ;) jutro jadę zapisać .... no , zadzwonie , to Ci powiem co i jak i kiedy. Czemu masz takie oczy podkrążone ? :cooldevi: Quote
dbsst Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Maga coś Ci się przykleiło pod dwa oczy jakby wory :roll::diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 :roflt: Maga ...dobiłaś mnie Córcia ...marsz do Magi ...fot pocykać :mad: Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='dbsst']Maga coś Ci się przykleiło pod dwa oczy jakby wory :roll::diabloti::evil_lol: to jest taki trendy makijaż :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 [quote name='Vectra']ja też do Ciebie wpadnę :diabloti: ale to pewno nocą późną koło 15 ;) to wcale nie jest śmieszne, bo z Tadeuszem zasnęliśmy dzisiaj między 15 a 17... Czemu masz takie oczy podkrążone ? :cooldevi: [quote name='dbsst']Maga coś Ci się przykleiło pod dwa oczy jakby wory :roll::diabloti::evil_lol: [quote name='Alicja']to jest taki trendy makijaż :diabloti: nie gadam z wami :obrazic::obrazic: ale ten się śmieje.... i zemsta jest rozkoszą.... WIEM, że się jej doczekam :diabloti: Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Maga100']nie gadam z wami :obrazic::obrazic: ale ten się śmieje.... i zemsta jest rozkoszą.... WIEM, że się jej doczekam :diabloti: :glaszcze: nie fochaj ....tysz taki makijaż miałam :roll:.......ok półtora roku Quote
Maga100 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 czy widzicie to skupienie na twarzy? :roll: Quote
Alicja Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 :pkombinuje jak się do tego dorwać http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/t1-1.jpg Quote
Hanna R. Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Maga100']czy widzicie to skupienie na twarzy? :roll: Zapewniam, że każdy widzi twoje skupienie - a w tle pokłady walnieniętej czułości. Zmnieniłaś się - NIE JESTES MOJĄ MAGĄ ..... Ale niech - moze się przzyzwyczaję :p Młody do poniańczenia - kupuję :loveu: Widzę jedną rzecz w ułożeniu malucha -tę pozycję trzeba będzie poprawić.Ale o tym potem... Całuję Babcia Hania :loveu: Quote
asher Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 A niech mnie :crazyeye: Gratuluję!!! :lol: Tadzio słodki niemożebnie! :loveu: Na zdjęciach :diabloti: [quote name='Maga100']Leon ma póki co stosunek obojętno-zdezorientowany. Inna sprawa, że prócz obwąchania stópek, nie ma z Tadziem bezpośredniego kontaktu. Kto komu wąchał? :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 oj tak Madzik. babcia Hania ma racje wysuptelniałas...i jestes czuła....to pieknie widac...a pamietam jak dzis na spacerach jak rozmawialysmy o dziecku i nie bardzo wtedy byla to mysl na czasie ...po prostunie ujela Cie...a teraz..super... Madzia i nie martw sie wory mina....z czasem....poki co jestes piekna i mloda mama.....i tej wersji kurczowo sie trzymaj:diabloti::loveu: Nie wspomne co tu sie dzieje z kaloryferami i jaki jest syf.... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale to tam to pikus..pan Pikus...:evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Hanna R.']Zapewniam, że każdy widzi twoje skupienie - a w tle pokłady walnieniętej czułości. Zmnieniłaś się - NIE JESTES MOJĄ MAGĄ ..... Ale niech - moze się przzyzwyczaję :p Widzę jedną rzecz w ułożeniu malucha -tę pozycję trzeba będzie poprawić.Ale o tym potem... przybyła Hanna, której oczekiwałam jak kania dżdżczu i tylko mnie przestraszyła, onieśmieliła, zawstydziła i w ogóle :shake: To ja się już nie będę odzywać, a zdjęcia wstawię dopiero ze studniówki Tadeusza :diabloti: [quote name='asher']A niech mnie :crazyeye: Gratuluję!!! :lol: Tadzio słodki niemożebnie! :loveu: no ja myślę, po mamusi :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Nie wspomne co tu sie dzieje z kaloryferami i jaki jest syf.... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr to pomyśl, co będzie, gdy będą wymieniać piony :roll: Quote
Alicja Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 o masz ...jedna HannaR i tyle zadymy ...teraz Tadzio w ukryciu będzie trzymany :diabloti::evil_lol: Quote
PIKA Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 :crazyeye: Ales się Magda wpakowała..... na najbliższe 20 lat :evil_lol: Gratuluje :) Quote
Maga100 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='PIKA']:crazyeye: Ales się Magda wpakowała..... na najbliższe 20 lat :evil_lol: Gratuluje :) ooo, Pika, Pikunia :loveu: Quote
Alicja Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='PIKA']:crazyeye: Ales się Magda wpakowała..... na najbliższe 20 lat :evil_lol: Gratuluje :) :crazyeye::crazyeye::crazyeye:PIKA Maga nie bój żaby .... mój jutro kończy 20 ...i jest :cool2: Quote
PIKA Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Maga100']:loveu: To Tobą naprawdę jest coś nie halo :shake: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:PIKA A Tobie co?? :cool1: Quote
Recommended Posts