Vectra Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 nie idź spać , nie opłaca ci się :evil_lol: Tadzio zaraz się na mleko obudzi Quote
Maga100 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='Vectra']nie idź spać , nie opłaca ci się :evil_lol: Tadzio zaraz się na mleko obudzi ale to wcale nie jest śmieszne, bo własnie tak będzie :angryy: ale ja już paaaaaadaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm :cool1: Teoretycznie tatuś może podac, ale on ma wbudowane stopery w uszy :angryy: uaktywniają mu się, jak Tadek zaczyna wyć :angryy: Quote
Alicja Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Maga100']ale to wcale nie jest śmieszne, bo własnie tak będzie :angryy: ale ja już paaaaaadaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm :cool1: Teoretycznie tatuś może podac, ale on ma wbudowane stopery w uszy :angryy: uaktywniają mu się, jak Tadek zaczyna wyć :angryy: :hmmmm: skąd ja to znam :roll: Quote
malawaszka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Maga100']wiesz co? denerwujesz mnie :diabloti: zamiast przyjechać, pomóc ciężarnej, wypielić, podlać, skosić, to jeszcze jej kaczuszki wypomina :diabloti: KCM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='Alicja'] :hmmmm: skąd ja to znam :roll: ale on będzie wstawał, będzie na pewno, ja sobie odpocznę, mam spać i nie wstawać, on się zerwie natychmiast, na ppppppewno usłyszy, pobiegnie, przygotuje mleczko, nakarmi, zajmie się, ja nie muszę nawet powieki odmykać, tym razem już ppppppewno :angryy::angryy: Idę. Bo już leżę zwinięta w kłębek na krześle. A biedny, głodny Tadzio czeka aż zasnę :cool1: A. póki co jeszcze siedzi przed TV, więc jest cień szansy, że go nakarmi :cool1: (naiwna ja). Dobranoc :loveu: Quote
Vectra Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 hahahahaha A siedzi i ogląda :evil_lol: zupełnie jak R .... tylko dziwnie milczy ... taki ciekawy ten program :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Vectra']hahahahaha A siedzi i ogląda :evil_lol: zupełnie jak R .... tylko dziwnie milczy ... taki ciekawy ten program :evil_lol: a skąd wiedziałaś? :evil_lol: Kamerę zainstalowałaś u mnie czy co? :evil_lol: Oczywiście było tak jak przewiedziałam :angryy: (wróżką jakaś...). Jeszcze poczytałam książkę, ale w pewnej chwili odpadłam. Zdążyło mi się zacząć coś śnić, gdy Tadeusz rozdarł się jak stare preścieradło :cool1: Generalnie noc była ciężka, co chwila się budził, stękał, jęczał, sapał. PADAM. Teraz jest u mnie mama, mam chwilę spokoju, powinnam się położyć, ale szkoda mi tych wolnych kilku chwil, bo w dzień rzadko je mam :shake: Quote
Vectra Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Jeszcze kilka lat i będzie lepiej , pójdzie do przedszkola , szkoły , potem się ożeni .. myśl kochana optymistycznie - za parę lat się wyśpisz :evil_lol: Quote
olekg89 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Mmmmaga na dogo i to w dodatku już z dzieciakiem:crazyeye::crazyeye: Quote
Maga100 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Vectra']Jeszcze kilka lat i będzie lepiej , pójdzie do przedszkola , szkoły , potem się ożeni .. myśl kochana optymistycznie - za parę lat się wyśpisz :evil_lol: ja jestem teraz na takim etapie, że wystarczy, ze Tadzio nie obudzi się przez 4 godziny i już jestem wyspana :roll: [quote name='olekg89']Mmmmaga na dogo i to w dodatku już z dzieciakiem:crazyeye::crazyeye: A czy to TEN Olek??? :crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Vectra']Jeszcze kilka lat i będzie lepiej , pójdzie do przedszkola , szkoły , potem się ożeni .. myśl kochana optymistycznie - za parę lat się wyśpisz :evil_lol: A Ty jej tu kochana nie matacz i nie obiecuj.....:diabloti::diabloti: wcale to tak nie wyglada po paru latach....:evil_lol::shake: dementuje!!! nie wiem kiedy Madzik planujesz sie wysapac ale zapewne w najbliższej minimum 5 latce nie ma szans:lol::loveu::loveu: Tak nadal mieszkam przy Alei:diabloti: i wlasnie w tym tygodniu beda wymieniac kaloryfery i i od paru dni jak na nich patrze to zapewne mam wzrok bayliszka co to zabija...bo jak tylko pomysle co tu bedzie to....:diabloti::diabloti::diabloti::angryy::angryy::angryy: Quote
agbar Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Jeszcze raz chcialam pogratulowac..i nie bede czytac co piszesz bo sie juz boje....:roll:Jak ja lubie spac...lubialam..bo moja mala pchla juz mi nie daje spac....:evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] Tak nadal mieszkam przy Alei:diabloti: i wlasnie w tym tygodniu beda wymieniac kaloryfery i i od paru dni jak na nich patrze to zapewne mam wzrok bayliszka co to zabija...bo jak tylko pomysle co tu bedzie to....:diabloti::diabloti::diabloti::angryy::angryy::angryy: wiem, wiem, moja mama jest wkurzona, bo od października wprowadzają się nowi lokatorzy (z labradorem!), i miało byc wszystko skończone, a tymczasem teraz robią tylko CO, a rury w święte nigdy :cool1: Artur będzie tam się kręcił, bo będzie pomagał doprowadzić mieszkanie do jakiegoś wyglądu..... [quote name='dbsst']phi:cool1: a tobie, kuźwa, co? :diabloti: [quote name='agbar']Jeszcze raz chcialam pogratulowac..i nie bede czytac co piszesz bo sie juz boje....:roll:Jak ja lubie spac...lubialam..bo moja mala pchla juz mi nie daje spac....:evil_lol: dziękuję, dziękuję :oops: I bój się, masz czego, haha :evil_lol: Nie będę ukrywać, na mózg mi nie padło mimo wszystko, Tadzio jest najukochańszy na świecie i oddam mu obydwie nerki, a nawet całe życie, ale: - o 4.00 rano kocham go trochę mniej ;), szczególnie jak poprzednio kochałam go o 2.30 - miał kolki takie, że harakiri to było najłagodniejsze o czym myślałam dla siebie (szczególnie jak o 3.00 rano dreptałam wkółko po salonie z wijącym i wyjącym Tadziem na rekach) - jego kupy nie pachną fiołkami i są takie, że muszę przywdziewać maskę gazową - sika zawsze wtedy, gdy już zdejmę starą pieluszkę, a jeszcze nie założę nowej - puszcza takie bąki, szczególnie w nocy, że śpię jak w komorze gazowej - pralka chodzi dwa razy dziennie, a sterta prasowanie śni mi się po nocach - naj, naj, NAJgroszy jest jednak brak snu i NIC się z tym koszmarem nie równa. :cool1: czy mam kontynuować? :cool3: A poniżej Tadeusz na działce Quote
agbar Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Kontynuuj foty..reszty mi oszczedz:mdleje: Chociaz te baki i kupy..takie znajome...jakbym psa miala cy cus:hmmmm:...:evil_lol:A kto mial bokseropodobne zwierze to wie co ono potrafi:roll: Edit: A wlasnie jak zwierzyniec reaguje na Tadzia??? Quote
Alicja Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 :loveu:mniamniuśna przystawka http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/dz8-1.jpg Maga ...to ja sie dobrowolnie przyznaje że wiem co to za katorgi jak młodzieniec ma kolki :diabloti:.....moje dziecko lata wstecz miało takową przypadlość .... to był najgorszy okres w naszym życiu we 3 Quote
Maga100 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='agbar']Kontynuuj foty..reszty mi oszczedz:mdleje: A wlasnie jak zwierzyniec reaguje na Tadzia??? ad. 1 no way :diabloti: Brak snu jest tak straszny, że wieczorem wcale nie mam ochoty kłaść się do łóżka. A wiesz dlaczego? Bo wiem, że zaraz będę wstawać, że będę wstawać co 2, 3 godziny. Tak "rzadko" pod warunkiem, ze Tadzio będzie sie budził TYLKO na jedzenie, a oszczędzi mi kolek, bąków, stękań oraz tzw. marudów bez powodu. Aha i z racji tego, ze chodzi spać o 19.00, dzień ma chęć rozpocząć o 5.00 rano :cool2::ylsuper::ylsuper::flaming: ad. 2 Leon ma póki co stosunek obojętno-zdezorientowany. Inna sprawa, że prócz obwąchania stópek, nie ma z Tadziem bezpośredniego kontaktu. Romantic: Quote
Maga100 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='Alicja']Maga ...to ja sie dobrowolnie przyznaje że wiem co to za katorgi jak młodzieniec ma kolki :diabloti:.....moje dziecko lata wstecz miało takową przypadlość .... to był najgorszy okres w naszym życiu we 3 toteż dlatego Tadeusz jest na mieszance dla alergików i tym sposobem kolki praktycznie się skończyły :p Sielanka wypuście mnie stąd!!!!! Quote
dbsst Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 pihnełam se bo miało być tyle zdjęć :diabloti: mój maż :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu: KCM :p http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/nk6.jpg Quote
dbsst Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ach słowem komentarza dwa ostatnie zdjecia to wykapana mama mina pełna radości i zrozumienia :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='dbsst']ach słowem komentarza dwa ostatnie zdjecia to wykapana mama mina pełna radości i zrozumienia :diabloti: uwielbiam jak na dobranoc prawisz mi czułości :loveu: Idę spać. Dla odmiany paaaaaaadam. Poza tym Tadzio czeka aż zasnę, zeby mnie obudzić :cool1: Na koniec po dzisiejszej kąpieli Quote
Alicja Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 :evil_lol:napisz o której była pobudka ;) Qba zasypiał o 20 budził się o 23 ....nie spał do 1 :p potem podsypiał do 3 ....potem zasypialiśmy o 5-6 ..... spalismy do 8 kiedy to najczęściej moja teściowa :angryy: wpadała z wizytą :splat: Quote
malawaszka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 http://i7.photobucket.com/albums/y294/Maga100/dz8-1.jpg hahaha przygotowany do wystrzelenia w kosmos :evil_lol: Quote
Recommended Posts