Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska']
znalazłam na OFFie nasze nowe godło :oops:
:(

:o :o :o :evilbat: :evilbat: :evilbat:czy ona już ma ptasią grypę :roll:

Posted

[quote name='Maga100'] All you need is love :wink:

O ile sie nie mylę to ALL YOU NEED IS LOVE to czarny niufek z mojej hodowli :lol: :wink:
A godło jest swietne i też sie zastanawiam czy ta kaczka już ma ptasia grypę...Bo ja jakos sie czuje jakbym miała.... :(

Posted

Pysia napisał(a):

O ile sie nie mylę to ALL YOU NEED IS LOVE to czarny niufek z mojej hodowli :lol: :wink:

Pysiu, nie mylisz się :lol: :lol: , ale i tak Beatlesi byli pierwsi 8) :lol: :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Pagaj napisał(a):
Ja też tam byłam w tym roku :lol: :lol: :lol:

O tam:

hmm, to ciekawe, byc może się chodziłyśmy swoimi sladami, bo ja tem byłam dość długo 8) Tam jest raj dla psów , bo nikt im nie każe chodzić na smyczy i w kagańcach

Myśmy byli przejazdem, a właściwie przepływem :wink:
Zawsze się tam zatrzymujemy - super miejsce, bardzo miły bosman, pies ma gdzie biegać, no i można skorzystać z hotelowej sauny 8) 8) 8)

Posted

Pagaj napisał(a):

Zawsze się tam zatrzymujemy - super miejsce, bardzo miły bosman, pies ma gdzie biegać, no i można skorzystać z hotelowej sauny 8) 8) 8)

i po hotelu pies może sobie swobodnie biegać 8) Tylko do restauracji mu nie wolno wchodzić i oczywiście Leon był bardzo niepocieszony z tego powodu :lol:

A my dzis byliśmy u weta, bo Leon ma cały brzuch w czerwonych krostach :evil: :evil: I przed chwilą była histeria, bo mu brzuch smarowałam zimnym sprayem :lol: Mój pies aktualnie mnie nienawidzi :lol: :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Pysia napisał(a):

Pysiu, nie mylisz się :lol: :lol: , ale i tak Beatlesi byli pierwsi 8) :lol: :lol:

Pewnie ze pierwsi bo właśnie tej piosence to miano zawdzięcza :wink:

Posted

:o a czegoż on się nabawił??

a panikowanie skądś znam. jak jakiś czas temu psikałam łapę mojego killerka odważnego opatrunkiem w spray'u, to prawie Mamie na kolana wskoczył, a jak ogon podwinął :lol: :evilbat:

Posted

Krosty prawdopodobnie na tle alergicznym, ale skąd? :niewiem:
może jakieś jedzenie, może jakiś detergent, może po kąpieli w którymś z super czystych kanałków :-?
Dostał zastrzyk w doopkę (gdybyście widziały tą kupkę nieszczęścia, próbującą się wcisnąć w kąt gabinetu :lol: ) i ten spray i czekamy :-? No i dieta :-? i zakaz kapieli :evilbat: (godzinę temu nakrzyczałam na TZa, który chciał przetrzeć podłogę jakimś płynem :evil: )

Posted

może to alergia kontaktowa na boksery???? :lol: 8)
ucałuj biedulka ode mnie i Prestonka, który równie szybko zwiewa przed interwencjami zastrzykowo-spray'owymi w jego tyłeczek :wink:

Posted

Biedny Leoś :( tak psa meczą - zastrzyki, spraye :(

A ja tydzień temu zrobilam SAMA zastrzyk Sabie i ona nigdzie nie zwiewała :o ani przed, ani w trakcie, ani po :o

Posted

Krosty są nadal :-? Oczywiście nie psikam mu sprayem bezpośrednio na brzuch, tylko najpierw na gazik, ale i tak jak biorę ten spray do ręki, to pies robi się taki malutki i znika :o :lol:
Alicja, niewykluczone, że od wody, ale dlaczego tylko na brzuchu :-?

Posted

Maga100 napisał(a):
, ale dlaczego tylko na brzuchu :-?

Bo :
1. na brzucholu jest najmniej sierści, podszerstka i tego czegoś co mają labki a co chroni ich sierść przed "przesiąkaniem"
2. pewnie najwięcej łaził w wodzie, a woda sięgala mu do brzucha a nie wyzej

Pytałam u siebie, ale zapytam i tutaj
Co z tą kawą?

Posted

dbsst napisał(a):
Szoila tez miala krosty to po tej wodzie :(

taak? a kiedy? Teraz czy wcześniej? Bo to może byłaby odpowiedź na pytanie skąd te krosty :-?

Posted

Maga100 napisał(a):
dbsst napisał(a):
Szoila tez miala krosty to po tej wodzie :(

taak? a kiedy? Teraz czy wcześniej? Bo to może byłaby odpowiedź na pytanie skąd te krosty :-?

zaraz po spacerze i to tym i to tym niedzielnym z Agabass

ale jakos odziwo szybko zniknely

Posted

o cholera krochy no to lipa zdrowiejcie Leonciu i Szpilencjo
moja trójka po spacerze czysta a tez się pluskali choć nie tak intensywnie jak wasze modki
ach te kanały cholerne