Hanna R. Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] znalazłam na OFFie nasze nowe godło :oops: :( :o :o :o :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Alicja Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'] znalazłam na OFFie nasze nowe godło :oops: :( :o :o :o :evilbat: :evilbat: :evilbat:czy ona już ma ptasią grypę :roll: Quote
Pysia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Maga100'] All you need is love :wink: O ile sie nie mylę to ALL YOU NEED IS LOVE to czarny niufek z mojej hodowli :lol: :wink: A godło jest swietne i też sie zastanawiam czy ta kaczka już ma ptasia grypę...Bo ja jakos sie czuje jakbym miała.... :( Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Pysia napisał(a): O ile sie nie mylę to ALL YOU NEED IS LOVE to czarny niufek z mojej hodowli :lol: :wink: Pysiu, nie mylisz się :lol: :lol: , ale i tak Beatlesi byli pierwsi 8) :lol: :lol: Quote
00000 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Maga100 napisał(a):Pagaj napisał(a):Ja też tam byłam w tym roku :lol: :lol: :lol: O tam: hmm, to ciekawe, byc może się chodziłyśmy swoimi sladami, bo ja tem byłam dość długo 8) Tam jest raj dla psów , bo nikt im nie każe chodzić na smyczy i w kagańcach Myśmy byli przejazdem, a właściwie przepływem :wink: Zawsze się tam zatrzymujemy - super miejsce, bardzo miły bosman, pies ma gdzie biegać, no i można skorzystać z hotelowej sauny 8) 8) 8) Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Pagaj napisał(a): Zawsze się tam zatrzymujemy - super miejsce, bardzo miły bosman, pies ma gdzie biegać, no i można skorzystać z hotelowej sauny 8) 8) 8) i po hotelu pies może sobie swobodnie biegać 8) Tylko do restauracji mu nie wolno wchodzić i oczywiście Leon był bardzo niepocieszony z tego powodu :lol: A my dzis byliśmy u weta, bo Leon ma cały brzuch w czerwonych krostach :evil: :evil: I przed chwilą była histeria, bo mu brzuch smarowałam zimnym sprayem :lol: Mój pies aktualnie mnie nienawidzi :lol: :lol: Quote
Pysia Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Maga100 napisał(a):Pysia napisał(a): O ile sie nie mylę to ALL YOU NEED IS LOVE to czarny niufek z mojej hodowli :lol: :wink: Pysiu, nie mylisz się :lol: :lol: , ale i tak Beatlesi byli pierwsi 8) :lol: :lol: Pewnie ze pierwsi bo właśnie tej piosence to miano zawdzięcza :wink: Quote
00000 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ojejejej - biedny Leoś.... :-? Wymiziaj go ode mnie za uszkiem :angel: Quote
Alicja Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 :o a z czego te pryszczyki na brzusiu :-? Leosiowym ma sie rozumieć 8) Quote
Ka-ka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 :o a czegoż on się nabawił?? a panikowanie skądś znam. jak jakiś czas temu psikałam łapę mojego killerka odważnego opatrunkiem w spray'u, to prawie Mamie na kolana wskoczył, a jak ogon podwinął :lol: :evilbat: Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Krosty prawdopodobnie na tle alergicznym, ale skąd? :niewiem: może jakieś jedzenie, może jakiś detergent, może po kąpieli w którymś z super czystych kanałków :-? Dostał zastrzyk w doopkę (gdybyście widziały tą kupkę nieszczęścia, próbującą się wcisnąć w kąt gabinetu :lol: ) i ten spray i czekamy :-? No i dieta :-? i zakaz kapieli :evilbat: (godzinę temu nakrzyczałam na TZa, który chciał przetrzeć podłogę jakimś płynem :evil: ) Quote
Ka-ka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 może to alergia kontaktowa na boksery???? :lol: 8) ucałuj biedulka ode mnie i Prestonka, który równie szybko zwiewa przed interwencjami zastrzykowo-spray'owymi w jego tyłeczek :wink: Quote
PIKA Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Biedny Leoś :( tak psa meczą - zastrzyki, spraye :( A ja tydzień temu zrobilam SAMA zastrzyk Sabie i ona nigdzie nie zwiewała :o ani przed, ani w trakcie, ani po :o Quote
Alka Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 My przesyłamy Leosiowi dużego :buzi: w nochalek i życzymy jaknajszybszego pozbycia się paskudztwa . :D :D :D Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Oj to pewnie łapnął coś z kanałkowej wody :evil: Zdrowiej Leonku :calus: Quote
KaRa_ Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Tzrymam kciuki żeby Leonkowi szybko krostki znikneły :D Quote
agabass Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 co to za słodka morda Leona i Szpilosława też się załapała hihi super foty Quote
Maga100 Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Krosty są nadal :-? Oczywiście nie psikam mu sprayem bezpośrednio na brzuch, tylko najpierw na gazik, ale i tak jak biorę ten spray do ręki, to pies robi się taki malutki i znika :o :lol: Alicja, niewykluczone, że od wody, ale dlaczego tylko na brzuchu :-? Quote
dbsst Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Szoila tez miala krosty to po tej wodzie :( Quote
PIKA Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Maga100 napisał(a): , ale dlaczego tylko na brzuchu :-? Bo : 1. na brzucholu jest najmniej sierści, podszerstka i tego czegoś co mają labki a co chroni ich sierść przed "przesiąkaniem" 2. pewnie najwięcej łaził w wodzie, a woda sięgala mu do brzucha a nie wyzej Pytałam u siebie, ale zapytam i tutaj Co z tą kawą? Quote
Maga100 Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 dbsst napisał(a):Szoila tez miala krosty to po tej wodzie :( taak? a kiedy? Teraz czy wcześniej? Bo to może byłaby odpowiedź na pytanie skąd te krosty :-? Quote
dbsst Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):Szoila tez miala krosty to po tej wodzie :( taak? a kiedy? Teraz czy wcześniej? Bo to może byłaby odpowiedź na pytanie skąd te krosty :-? zaraz po spacerze i to tym i to tym niedzielnym z Agabass ale jakos odziwo szybko zniknely Quote
agabass Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 o cholera krochy no to lipa zdrowiejcie Leonciu i Szpilencjo moja trójka po spacerze czysta a tez się pluskali choć nie tak intensywnie jak wasze modki ach te kanały cholerne Quote
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 oj , niedobre pańciowe puszczać psiaczki do takiej zasyfionej wody :-? Quote
Recommended Posts