Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']Magda!!! Dzisiaj jadąc samochodem gdzieś tam zaczęłam myśleć o TWOJEJ SUKIENCE!!! :mdleje: chyba BARDZO mi się podoba :oops::loveu:

hahah, Waszko, wzruszasz mnie, moja droga :p
Sukienki raczej już nigdy wiecej nie włożę, jest twoja, jak sobie życzysz :evil_lol: Przybądź, a będziesz mogła ją zapakowac do jednej ze swych przepastnych toreb.

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']ale pięknie!!!!:loveu::loveu::loveu:

Puszcza jest fajna, nie mam zbyt wielu zdjęć, bo ciemno w niej było, mimo że środek dnia

ale na każdym kroku takie coś

Posted

[quote name='Vectra']dali ci prowadzić bryczkę ?
biedny konik :evilbat:

czekałam na jakiś słodki komentarz od ciebie :loveu:

oczywiście, że dali. Koń Dudek był zachwycony, bo robił co chciał i miał mnie w d...

i inne koniki

ryśśśś

Posted

[quote name='Vectra']o takiego mieć :diabloti: słodka kicia

http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/6-1-34.jpg

mógłby mi taki strzec domostwa....

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ten rycho to prawdziwy ??[/FONT]

żywy, prawdziwy, fascynujący

Łoś, który na mój widok odwrócił się dupą i odszedł majestatycznie

takie same urzędują koło mnie, a ja się ich boję, nie wiedzieć czemu :shake:

muszę spać :cool1:

Posted

dziś w Katowicach na jednym z osiedli było stadko locha z małymi świaniakami - była SM - strzelili jakimśusypiaczem, Locha się chwiała, ale nie usnęła to pojechali :crazyeye::crazyeye::crazyeye: potem przyjechali policmajstry - ciekawee co oni wydumali :roll:

Posted

[quote name='anetta']:o Ile zwierzyny. I to tak na wyciągnięcie ręki.
Te koniki to chyba Polskie..???

A masz jeszcze z lotu? :cool3:

tak, to konik polski

lot ptaka jeszcze mam, nie wstawiałam, co by nie zanudzać, ale na specjalne życzenie :p

[quote name='Justa']Magdaleno, jeszcze nie gratulowałam, więc.. gratuluję zamążpójścia :loveu:

ależ dziękuję :evil_lol:

[quote name='malawaszka']dziś w Katowicach na jednym z osiedli było stadko locha z małymi świaniakami - była SM - strzelili jakimśusypiaczem, Locha się chwiała, ale nie usnęła to pojechali :crazyeye::crazyeye::crazyeye: potem przyjechali policmajstry - ciekawee co oni wydumali :roll:

u mnie lochy biegają po lesie, a nad ranem podchodza pod domy. Nikt nie chce do nich strzelać, a ja nawet się boję spojrzeć w kierunku lasu :cool1:

[quote name='asher']
Magda, świetną mieliście podróż poslubną :loveu:
Tylko szkoda, że nie powiedziałaś, że jedziesz do Białowieży, wykorzystałabym cię i dała dokumenty do podpisania dla takiego jednego. Pewnie byłoby szybciej, niż UPSem :angryy:
:evil_lol:

tak, rzeczywiście, to oczywiste, że mogłam wpaść na to, aby zadzwonić do Asher i zapytac czy nie potrzebuje czegoś z Białowieży :cool1::cool1::diabloti:

Przyszedł dzisiaj do nas sąsiad. Generalnie fajny i miły. I powiedział, że nasz kot Stefan przychodzi do jego ogrodu i usiłuje wyłowić ryby z oczka wodnego........:cool1: Jak usiłują go przegonić i przestraszyć, to siada za płotem i patrzy na nich jak na debili, a następnie ze stoickim spokojem wraca.... I co ja mam teraz uczynić? :cool1: przecież nie zamknę kota :cool1: A. wymyślił, że kupi sąsiadom pistolet na wodę, żeby mogli strzelać do Stefana....

Posted

[quote name='Vectra']na łańcuch go uwiąż.

uwiąż Ivana i opowiedz mi co było potem :diabloti:

łyso jest mi, bo sąsiad jest naprawdę w porządku :cool1:
ale mam przed oczami ten widok, jak cała rodzina usiłuje przestraszyć kota, a kot siedzi za płotem i SIĘ PATRZY jak stado debili podskakuje i wyma****e rękami w jego kierunku :evil_lol:
A. powiedział, że odkupi ryby :cool1: kurde, byle do zimy :evil_lol:

ale w sumie...... po co mu te ryby?

Posted

Ty wiesz że ja jestem okrutna ? szczególnie do kotów :diabloti:
Ivanek siedział uwiązany :evil_lol: na smyczy do płota :evilbat: darł się jak by go ze skóry obdzierano :evil_lol:

Tak , tak , kotka da się przepędzić :siara: ja w Ivana kamieniami nieraz rzucam , jak mi się lansuje przy prosiakach za bramą - robi uniki i dalej siedzi :mad:

Niecierpie go !!!!!

Posted

[FONT=Arial]:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Stefan jest zaje2bisty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......ale ja mam pomysł ....chyba nie masz innego wyjścia jak zafundować Stefanowi oczko wodne :grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']
Tak , tak , kotka da się przepędzić :siara: ja w Ivana kamieniami nieraz rzucam , jak mi się lansuje przy prosiakach za bramą - robi uniki i dalej siedzi :mad:

Niecierpie go !!!!!

kochasz :diabloti: gdyby nie on, skąd bys wiedziała do czego zdolny jest KOT? :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [/FONT]

[FONT=Arial]Stefan jest zaje2bisty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......ale ja mam pomysł ....chyba nie masz innego wyjścia jak zafundować Stefanowi oczko wodne :grins: [/FONT]

to nie jest śmieszne, Alicjo eR :mad:
oczko kiedyś będzie, ale bez ryb.
kurde, w okolicy są miliony kotów, prawie każdy dom posiada kota, mało tego, najnowsi sąsiedzi mają ich chyba z dziesięć (Stefan za punkt honoru wziął sobie dowalić każdemu :cool1: ostatnio wrócił bez skalpu, ale za to dumny i blady), ale oczywiście ŻADEN inny kot nie jest zainteresowany rybami sąsiada..... czy ja wciąż się muszę wstydzić? :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']

czy ja wciąż się muszę wstydzić? :cool1:

musisz:grins:

[quote name='Maga100']

spac idę, jutro kierat :cool1:

ze malzenski?:evil_lol::evil_lol:

no i ten tego gratuluje zamazpojscia....niby dlaczego masz miec lepiej niz ja:diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']

to nie jest śmieszne, Alicjo eR :mad:
oczko kiedyś będzie, ale bez ryb.
kurde, w okolicy są miliony kotów, prawie każdy dom posiada kota, mało tego, najnowsi sąsiedzi mają ich chyba z dziesięć (Stefan za punkt honoru wziął sobie dowalić każdemu :cool1: ostatnio wrócił bez skalpu, ale za to dumny i blady), ale oczywiście ŻADEN inny kot nie jest zainteresowany rybami sąsiada..... czy ja wciąż się muszę wstydzić? :cool1:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no dobra ......To nie jest śmieszne .......powtarzam sobie to jak mantre ;):evil_lol:

ale na Boże Narodzenie będziesz wpuszczać do oczka karpie :grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']ze malzenski?

no i ten tego gratuluje zamazpojscia....niby dlaczego masz miec lepiej niz ja

a tobie o co się rozchodzi, hę? :diabloti:
małżeński nie kierat, jest milusio, jemy sobie z dziubków, mówimy do siebie zdrobnieniami, patrzymy się sobie czule w oczy, siedzimy przytuleni na kanapie i czytamy tą samą stronę w gazecie :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no dobra ......To nie jest śmieszne .......powtarzam sobie to jak mantre :evil_lol:[/FONT]

lepiej mi powiedz, gdzie jest Stefan, bo go od wczoraj nie widziałam :cool1:
łowi ryby? :evil_lol: to nie jest śmieszne :cool1:

A jakby kto pytał: Leon ma się dobrze