Maga100 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='malawaszka']Magda!!! Dzisiaj jadąc samochodem gdzieś tam zaczęłam myśleć o TWOJEJ SUKIENCE!!! :mdleje: chyba BARDZO mi się podoba :oops::loveu: hahah, Waszko, wzruszasz mnie, moja droga :p Sukienki raczej już nigdy wiecej nie włożę, jest twoja, jak sobie życzysz :evil_lol: Przybądź, a będziesz mogła ją zapakowac do jednej ze swych przepastnych toreb. Quote
Maga100 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='malawaszka']ale pięknie!!!!:loveu::loveu::loveu: Puszcza jest fajna, nie mam zbyt wielu zdjęć, bo ciemno w niej było, mimo że środek dnia ale na każdym kroku takie coś Quote
Vectra Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 dali ci prowadzić bryczkę ? biedny konik :evilbat: Quote
Maga100 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Vectra']dali ci prowadzić bryczkę ? biedny konik :evilbat: czekałam na jakiś słodki komentarz od ciebie :loveu: oczywiście, że dali. Koń Dudek był zachwycony, bo robił co chciał i miał mnie w d... i inne koniki ryśśśś Quote
Vectra Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 o takiego mieć :diabloti: słodka kicia http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/6-1-34.jpg Quote
Alicja Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ten rycho to prawdziwy ??[/FONT] Quote
Maga100 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Vectra']o takiego mieć :diabloti: słodka kicia http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/6-1-34.jpg mógłby mi taki strzec domostwa.... [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ten rycho to prawdziwy ??[/FONT] żywy, prawdziwy, fascynujący Łoś, który na mój widok odwrócił się dupą i odszedł majestatycznie takie same urzędują koło mnie, a ja się ich boję, nie wiedzieć czemu :shake: muszę spać :cool1: Quote
Vectra Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 jakie zajebiste !!!!! http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/6-1-37.jpg jak można się bać dzika ??? :diabloti: Quote
anetta Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 :o Ile zwierzyny. I to tak na wyciągnięcie ręki. Te koniki to chyba Polskie..??? A masz jeszcze z lotu? :cool3: Quote
Justa Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/6-1-36.jpg Ooo a takie zwierzątka chadzają po starym bemowie :loveu: Magdaleno, jeszcze nie gratulowałam, więc.. gratuluję zamążpójścia :loveu: Quote
malawaszka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 dziś w Katowicach na jednym z osiedli było stadko locha z małymi świaniakami - była SM - strzelili jakimśusypiaczem, Locha się chwiała, ale nie usnęła to pojechali :crazyeye::crazyeye::crazyeye: potem przyjechali policmajstry - ciekawee co oni wydumali :roll: Quote
asher Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='Maga100'] bryczką po Puszczy Białowieskiej http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/6-1-29.jpg O, też prosto w żywopłot? :evil_lol: Magda, świetną mieliście podróż poslubną :loveu: Tylko szkoda, że nie powiedziałaś, że jedziesz do Białowieży, wykorzystałabym cię i dała dokumenty do podpisania dla takiego jednego. Pewnie byłoby szybciej, niż UPSem :angryy: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='anetta']:o Ile zwierzyny. I to tak na wyciągnięcie ręki. Te koniki to chyba Polskie..??? A masz jeszcze z lotu? :cool3: tak, to konik polski lot ptaka jeszcze mam, nie wstawiałam, co by nie zanudzać, ale na specjalne życzenie :p [quote name='Justa']Magdaleno, jeszcze nie gratulowałam, więc.. gratuluję zamążpójścia :loveu: ależ dziękuję :evil_lol: [quote name='malawaszka']dziś w Katowicach na jednym z osiedli było stadko locha z małymi świaniakami - była SM - strzelili jakimśusypiaczem, Locha się chwiała, ale nie usnęła to pojechali :crazyeye::crazyeye::crazyeye: potem przyjechali policmajstry - ciekawee co oni wydumali :roll: u mnie lochy biegają po lesie, a nad ranem podchodza pod domy. Nikt nie chce do nich strzelać, a ja nawet się boję spojrzeć w kierunku lasu :cool1: [quote name='asher'] Magda, świetną mieliście podróż poslubną :loveu: Tylko szkoda, że nie powiedziałaś, że jedziesz do Białowieży, wykorzystałabym cię i dała dokumenty do podpisania dla takiego jednego. Pewnie byłoby szybciej, niż UPSem :angryy: :evil_lol: tak, rzeczywiście, to oczywiste, że mogłam wpaść na to, aby zadzwonić do Asher i zapytac czy nie potrzebuje czegoś z Białowieży :cool1::cool1::diabloti: Przyszedł dzisiaj do nas sąsiad. Generalnie fajny i miły. I powiedział, że nasz kot Stefan przychodzi do jego ogrodu i usiłuje wyłowić ryby z oczka wodnego........:cool1: Jak usiłują go przegonić i przestraszyć, to siada za płotem i patrzy na nich jak na debili, a następnie ze stoickim spokojem wraca.... I co ja mam teraz uczynić? :cool1: przecież nie zamknę kota :cool1: A. wymyślił, że kupi sąsiadom pistolet na wodę, żeby mogli strzelać do Stefana.... Quote
Vectra Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 na łańcuch go uwiąż. Ja to czekam kiedy przyjdzie jaki sąsiad na skargę :diabloti: że mu Ivan psa / kota terroryzuje :evilbat: Quote
Maga100 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Vectra']na łańcuch go uwiąż. uwiąż Ivana i opowiedz mi co było potem :diabloti: łyso jest mi, bo sąsiad jest naprawdę w porządku :cool1: ale mam przed oczami ten widok, jak cała rodzina usiłuje przestraszyć kota, a kot siedzi za płotem i SIĘ PATRZY jak stado debili podskakuje i wyma****e rękami w jego kierunku :evil_lol: A. powiedział, że odkupi ryby :cool1: kurde, byle do zimy :evil_lol: ale w sumie...... po co mu te ryby? Quote
Maga100 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 stadko mamusia dzieciątko idę do mamy a ten chciał nawiązać bliższą znajomość, ale ja jakoś nie miałam ochoty..... Quote
Vectra Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ty wiesz że ja jestem okrutna ? szczególnie do kotów :diabloti: Ivanek siedział uwiązany :evil_lol: na smyczy do płota :evilbat: darł się jak by go ze skóry obdzierano :evil_lol: Tak , tak , kotka da się przepędzić :siara: ja w Ivana kamieniami nieraz rzucam , jak mi się lansuje przy prosiakach za bramą - robi uniki i dalej siedzi :mad: Niecierpie go !!!!! Quote
Alicja Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [FONT=Arial]:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Stefan jest zaje2bisty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......ale ja mam pomysł ....chyba nie masz innego wyjścia jak zafundować Stefanowi oczko wodne :grins: [/FONT] Quote
Maga100 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Vectra'] Tak , tak , kotka da się przepędzić :siara: ja w Ivana kamieniami nieraz rzucam , jak mi się lansuje przy prosiakach za bramą - robi uniki i dalej siedzi :mad: Niecierpie go !!!!! kochasz :diabloti: gdyby nie on, skąd bys wiedziała do czego zdolny jest KOT? :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [/FONT] [FONT=Arial]Stefan jest zaje2bisty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:......ale ja mam pomysł ....chyba nie masz innego wyjścia jak zafundować Stefanowi oczko wodne :grins: [/FONT] to nie jest śmieszne, Alicjo eR :mad: oczko kiedyś będzie, ale bez ryb. kurde, w okolicy są miliony kotów, prawie każdy dom posiada kota, mało tego, najnowsi sąsiedzi mają ich chyba z dziesięć (Stefan za punkt honoru wziął sobie dowalić każdemu :cool1: ostatnio wrócił bez skalpu, ale za to dumny i blady), ale oczywiście ŻADEN inny kot nie jest zainteresowany rybami sąsiada..... czy ja wciąż się muszę wstydzić? :cool1: Quote
Maga100 Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 i ja tuż przed dalszą podróżą spac idę, jutro kierat :cool1: Quote
agbar Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Maga100'] czy ja wciąż się muszę wstydzić? :cool1: musisz:grins: [quote name='Maga100'] spac idę, jutro kierat :cool1: ze malzenski?:evil_lol::evil_lol: no i ten tego gratuluje zamazpojscia....niby dlaczego masz miec lepiej niz ja:diabloti: Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Maga100'] to nie jest śmieszne, Alicjo eR :mad: oczko kiedyś będzie, ale bez ryb. kurde, w okolicy są miliony kotów, prawie każdy dom posiada kota, mało tego, najnowsi sąsiedzi mają ich chyba z dziesięć (Stefan za punkt honoru wziął sobie dowalić każdemu :cool1: ostatnio wrócił bez skalpu, ale za to dumny i blady), ale oczywiście ŻADEN inny kot nie jest zainteresowany rybami sąsiada..... czy ja wciąż się muszę wstydzić? :cool1: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no dobra ......To nie jest śmieszne .......powtarzam sobie to jak mantre ;):evil_lol: ale na Boże Narodzenie będziesz wpuszczać do oczka karpie :grins:[/FONT] Quote
Maga100 Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='agbar']ze malzenski? no i ten tego gratuluje zamazpojscia....niby dlaczego masz miec lepiej niz ja a tobie o co się rozchodzi, hę? :diabloti: małżeński nie kierat, jest milusio, jemy sobie z dziubków, mówimy do siebie zdrobnieniami, patrzymy się sobie czule w oczy, siedzimy przytuleni na kanapie i czytamy tą samą stronę w gazecie :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no dobra ......To nie jest śmieszne .......powtarzam sobie to jak mantre :evil_lol:[/FONT] lepiej mi powiedz, gdzie jest Stefan, bo go od wczoraj nie widziałam :cool1: łowi ryby? :evil_lol: to nie jest śmieszne :cool1: A jakby kto pytał: Leon ma się dobrze Quote
Recommended Posts