Maga100 Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Jakaś była OLŚNIEWAJĄCA ! Bądź uprzejma pokazać więcej - i nie każ się prosić ... masz jednak ten nos, Haniu :evil_lol: własnie wstawiłam i więcej chyba nie będzie, bo mąż nie za bardzo ma ochotę być upubliczniany :cool1: A złośliwie jest na prawie każdym zdjęciu :diabloti: Ale mogę jeszcze pokazać z podróży może? Poniżej dwa dni luksusu w Mikołajkach, na wiecej jeszcze się nie dorobiłam :evil_lol: jaskinia hazardu i ON basen był świetny, wyszłam z niego z zapaleniem oskrzeli :cool1: Quote
anetta Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Mi tez sukienka bardzo się podoba :loveu::loveu: "Kiedy koniec" jest dobry :evil_lol: Cała Ty :evil_lol::evil_lol: Wstawiaj, wstawiaj więcej :lol: Quote
Alicja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [FONT=Arial]:cool2: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/6-7-4-1.jpg a ja zachwycona jestem bukietem ......O!!!!! :hmmmm: dlazcemu nie chciałaś sukienki lilaróż :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Maga100 Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='HankaRupczewska']Piękne :loveu::loveu::loveu: [quote name='Vectra']Ślicznie :diabloti: uspokójcie się :diabloti: [quote name='anetta']Mi tez sukienka bardzo się podoba :loveu::loveu: "Kiedy koniec" jest dobry :evil_lol: Cała Ty :evil_lol::evil_lol: Wstawiaj, wstawiaj więcej :lol: na razie koniec z tego cudnego dnia, bo muszę dokładniej przejrzeć, ewentulanie wymazać twarze, co by potem ktoś się nie obraził :cool1: Powiem tak: dzień był MĘCZĄCY i cieszę, że już za mną. Nigdy więcej. Na twarzy zrobili mi taki makijaż, ze wyglądałam jak kurtyzana z dzielnicy czerwonych latarni. To, co widzicie, jest już zmyte wacikiem przez moją mamę na me stanowcze żądanie. A zaczęło się od auta. To, które wybraliśmy sobie w Otrębusach zepsuło się, zanim w ogóle wyjechało. Podstawili więc inne, też akceptowalne - duży, czarny zis Stalina, kabriolet, ale wielki jak autobus. Dojechał, zaparkował, kierowca zgasił silnik i..... już więcej nie odpalił :angryy: I taka scena: jest godzina 11.20 (ślub na 12.15), a A. wraz z Darkiem - mężem mamy, w garniturach pchają stutonowe auto po parkingu usiłując je odpalić ze spychu. Ja stoję na balkonie u mamy i palę papierosa za papierosem, a mama siedzi w fotelu i boi się odezwać, bo jestem w nastroju domyślcie się jakim :diabloti: Urocza panna młoda. W końcu Otrębusy dzwonią, że podstawiają trzecie auto, nawet nie wiedziałam jakie, powiedziałam tylko, że jak podjedzie RÓŻOWE, to nie wsiadam i jadę taksówką. W koncu podjeżdża o 11.40 i JEDZIEMY. Ja wkur...a, auto nie takie, jak chciałam, ponadto samochód ma prędkość przelotową jakieś 30km/ h.... jak wjeżdżaliśmy na wiadukt nad dworcem gdanskim, to myslałam, że zaraz stoczymy się do tyłu. Że nie wspomnę o wjeździe pod górkę po kocich łbach na starówce.... byłam pewna, że zaraz wyskoczymy i będziemy pchać aż dopchamy pod usc. Potem już w Pałacu Ślubów; sala na II p, więc wraz ze świadkami kroczymy do windy. Wsiadamy, wciskamy 2, winda jedzie, ale...nie otworzyła drzwi na II piętrze, tylko zaczęła zjeżdżać w dół. Wysiedliśmy więc i poszliśmy schodami za wszystkimi gośćmi, którzy zdążyli już wejść schodami i ustawili się pod windą czekając na nas :evil_lol:. A jak to wygladało z drugiej strony? Relacja mojej koleżanki fotografki: "My się ustawialiśmy z aparatami tak, żeby zawsze obstawiać dwe strony (wtedy jak jedno czegoś nie uchwyci, to uchwyci drugie, nie). Założyliśmy, że z całym swoim majestatem pójdziecie piechotą na górę, a goście za Wami. I na taki warian byliśmy przygotowani. A Wy - do windy. O, żesz i z Sebastaianem w nogi, żeby zdążyć przed Wami i się rozstawić. Wpadliśmy na II piętro i ... nic. Ani Was, ani nikogo, drzwi zamknięte ... Zaczęli schodzić się goście, obstawili windę, a pary młodej brak. Sal nie pomyliliśmy, bo żeśmy się dowiadywali wcześniej gdzie macie, ale w zaistniałej sytuacji?!?! Wpadła też Twoja mama (poznałam, że to ona, po radosnym okrzyku "Boże, dobrze, że mam tylko jedną córkę" ;-)) i szuka - zdezorientowana i sali i Was. Wszyscy są - poza Młodymi ;-) Aż tu nagle, za wszystkimi, wychodzicie sobie zza tłumu." Quote
Vectra Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 :loveu::loveu:autko było miód :loveu::loveu: :evilbat: Quote
Maga100 Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Ponadto muszę was rozczarować, ale nie było żadnej romantycznej sesyi pt: on i ona na tle greckiej kolumny patrzący sobie czule w oczy, ani słodkiego wypadu do parku saskiego pt. młoda para pod jaworem - stanowczo odmówiłam :diabloti: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]:hmmmm: dlazcemu nie chciałaś sukienki lilaróż :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] wiesz Alicjo? :hmmmm: właściwie to nie wiem :diabloti: wygladałabym uroczo. O, jak ten korytarz a to moja Suzuka i mła Quote
malawaszka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :hmmmm: dlazcemu nie chciałaś sukienki lilaróż :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] ja też nie rozumiem :shake: buuahahaha ale się uśmiałam - dobrze mówią, że to jedyny taki dzień w życiu - ja chyba nie chcę wcale :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [FONT=Arial]a czy będzie dużym nietaktem z mojej strony jak poproszę o foto samochodu :grins: musiałam poczytać TZtowi :roll:......bo się zaśmiewałam do łez :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Maga100 Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='malawaszka']buuahahaha ale się uśmiałam - dobrze mówią, że to jedyny taki dzień w życiu - ja chyba nie chcę wcale :evil_lol: nie chcesz, wierz mi :cool1: ja bym tego nie powtórzyła za żadne skarby. A nie było przecież kościółka, stupięćdziesięciu gości ani wesela z kapelą..... nawet nie chcę sobie wyobrażać .... ale może to ja jestem nienormalna, bo zwykle relacje są pełne zachwytu, i że był to najpiękniejszy dzień i ach :evil_lol: ale to ze mną jak widać coś nie tak, prawda? :diabloti: O i leciałam takim potworem i oczywiście zajęłam zaszczytne miejsce drugiego pilota dowód, że naprawdę byłam w górze... Quote
Maga100 Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a czy będzie dużym nietaktem z mojej strony jak poproszę o foto samochodu :grins: [/FONT] [FONT=Arial]musiałam poczytać TZtowi :roll:......bo się zaśmiewałam do łez :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] 1. będzie nietaktem :diabloti::diabloti: ale niech ci będzie :cool1: niemniej NIE TAKIE MIAŁO BYĆ, kompletnie inne i zachwycona nie byłam :cool1: 2. śmieją się, podłe (i podli), miast współczuć biednej Madzi Quote
Alicja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [FONT=Arial]:glaszcze: ... a tam zaraz śmieją ......:evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
aga1215 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=10366774 Ono na pewno pływa! ;) BTW Magda - bardzo ładnie wygladałaś:loveu: Quote
Alicja Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='malawaszka']współczuję :cool3: [FONT=Arial]:razz::razz:wczuj się w rolę ......przed tobą wszystko :grins:[/FONT] Quote
anetta Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Aleeeeee Ci zazdraszczam lotu helikopterem :oops::oops: A akcji z samochodami współczuje. Ale wiesz,, ten nie jest taki brzydki ;) Quote
malawaszka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:wczuj się w rolę ......przed tobą wszystko :grins:[/FONT] :shithappens: Quote
Vectra Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='malawaszka']:shithappens:[/quote] Właśnie Wasiu :diabloti: kiedy , kiedy ten wielki dzień :razz: :mad: :cool3: :loveu: :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Vectra']Właśnie Wasiu :diabloti: kiedy , kiedy ten wielki dzień :razz: :mad: :cool3: :loveu: :diabloti:[/quote] i vice versa :diabloti: Quote
Vectra Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='malawaszka']i vice versa :diabloti:[/QUOTE] Jak znajdę , bogatego , rycerza na białym rumaku - to się zastanowię :diabloti: Mam czas , bom piękna i młoda :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Vectra']Jak znajdę , bogatego , rycerza na białym rumaku - to się zastanowię :diabloti: Mam czas , bom piękna i młoda :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] buuahaha noo to tak jak ja, ale TY i tak już jesteś krok dalej/bliżej - zależy z której strony spojrzeć :loveu: Quote
Maga100 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='malawaszka']współczuję [quote name='Alicja'][FONT=Arial]wczuj się w rolę ......przed tobą wszystko :grins:[/FONT] Właśnie! :diabloti: PRZED tobą, a ZA mną. Jestem w lepszym położeniu :evil_lol: [quote name='anetta']Aleeeeee Ci zazdraszczam lotu helikopterem A akcji z samochodami współczuje. Ale wiesz,, ten nie jest taki brzydki helikopter fajny, ale ze wszystkich sił starałam się nie mysleć o tym, że lecę i że pod spodem jest wielka odległa przestrzeń. Latania się boję :cool1: Auto ślubne jak auto, nie chodzi o to, ze brzydkie, ale nie chciałam takiego starodawnego, bo nie :shake: [quote name='Vectra']Jak znajdę , bogatego , rycerza na białym rumaku - to się zastanowię :diabloti: Mam czas , bom piękna i młoda :loveu: taaak? :diabloti: to po dajesz nadzieję rycerzom bez białego rumaka? :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Magda!!! Dzisiaj jadąc samochodem gdzieś tam zaczęłam myśleć o TWOJEJ SUKIENCE!!! :mdleje: chyba BARDZO mi się podoba :oops::loveu: Quote
Maga100 Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 a ja dalej będę swoje z podróży dla tych, co chcą.... to już 2 dni w Białowieży domek gubernatora, nie chcieli mi sprzedać :cool1: bryczką po Puszczy Białowieskiej Quote
Recommended Posts