Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jakaś była OLŚNIEWAJĄCA !
Bądź uprzejma pokazać więcej - i nie każ się prosić ...

masz jednak ten nos, Haniu :evil_lol:
własnie wstawiłam i więcej chyba nie będzie, bo mąż nie za bardzo ma ochotę być upubliczniany :cool1: A złośliwie jest na prawie każdym zdjęciu :diabloti:

Ale mogę jeszcze pokazać z podróży może?
Poniżej dwa dni luksusu w Mikołajkach, na wiecej jeszcze się nie dorobiłam :evil_lol:

jaskinia hazardu i ON

basen był świetny, wyszłam z niego z zapaleniem oskrzeli :cool1:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Piękne :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Vectra']Ślicznie :diabloti:

uspokójcie się :diabloti:

[quote name='anetta']Mi tez sukienka bardzo się podoba :loveu::loveu:

"Kiedy koniec" jest dobry :evil_lol: Cała Ty :evil_lol::evil_lol:

Wstawiaj, wstawiaj więcej :lol:

na razie koniec z tego cudnego dnia, bo muszę dokładniej przejrzeć, ewentulanie wymazać twarze, co by potem ktoś się nie obraził :cool1:

Powiem tak: dzień był MĘCZĄCY i cieszę, że już za mną. Nigdy więcej. Na twarzy zrobili mi taki makijaż, ze wyglądałam jak kurtyzana z dzielnicy czerwonych latarni. To, co widzicie, jest już zmyte wacikiem przez moją mamę na me stanowcze żądanie.

A zaczęło się od auta. To, które wybraliśmy sobie w Otrębusach zepsuło się, zanim w ogóle wyjechało. Podstawili więc inne, też akceptowalne - duży, czarny zis Stalina, kabriolet, ale wielki jak autobus. Dojechał, zaparkował, kierowca zgasił silnik i..... już więcej nie odpalił :angryy: I taka scena: jest godzina 11.20 (ślub na 12.15), a A. wraz z Darkiem - mężem mamy, w garniturach pchają stutonowe auto po parkingu usiłując je odpalić ze spychu. Ja stoję na balkonie u mamy i palę papierosa za papierosem, a mama siedzi w fotelu i boi się odezwać, bo jestem w nastroju domyślcie się jakim :diabloti: Urocza panna młoda. W końcu Otrębusy dzwonią, że podstawiają trzecie auto, nawet nie wiedziałam jakie, powiedziałam tylko, że jak podjedzie RÓŻOWE, to nie wsiadam i jadę taksówką.
W koncu podjeżdża o 11.40 i JEDZIEMY. Ja wkur...a, auto nie takie, jak chciałam, ponadto samochód ma prędkość przelotową jakieś 30km/ h.... jak wjeżdżaliśmy na wiadukt nad dworcem gdanskim, to myslałam, że zaraz stoczymy się do tyłu. Że nie wspomnę o wjeździe pod górkę po kocich łbach na starówce.... byłam pewna, że zaraz wyskoczymy i będziemy pchać aż dopchamy pod usc.

Potem już w Pałacu Ślubów; sala na II p, więc wraz ze świadkami kroczymy do windy. Wsiadamy, wciskamy 2, winda jedzie, ale...nie otworzyła drzwi na II piętrze, tylko zaczęła zjeżdżać w dół. Wysiedliśmy więc i poszliśmy schodami za wszystkimi gośćmi, którzy zdążyli już wejść schodami i ustawili się pod windą czekając na nas :evil_lol:. A jak to wygladało z drugiej strony? Relacja mojej koleżanki fotografki: "My się ustawialiśmy z aparatami tak, żeby zawsze obstawiać dwe strony (wtedy jak jedno czegoś nie uchwyci, to uchwyci drugie, nie). Założyliśmy, że z całym swoim majestatem pójdziecie piechotą na górę, a goście za Wami. I na taki warian byliśmy przygotowani. A Wy - do windy. O, żesz i z Sebastaianem w nogi, żeby zdążyć przed Wami i się rozstawić. Wpadliśmy na II piętro i ... nic. Ani Was, ani nikogo, drzwi zamknięte ... Zaczęli schodzić się goście, obstawili windę, a pary młodej brak. Sal nie pomyliliśmy, bo żeśmy się dowiadywali wcześniej gdzie macie, ale w zaistniałej sytuacji?!?! Wpadła też Twoja mama (poznałam, że to ona, po radosnym okrzyku "Boże, dobrze, że mam tylko jedną córkę" ;-)) i szuka - zdezorientowana i sali i Was. Wszyscy są - poza Młodymi ;-) Aż tu nagle, za wszystkimi, wychodzicie sobie zza tłumu."

Posted

Ponadto muszę was rozczarować, ale nie było żadnej romantycznej sesyi pt: on i ona na tle greckiej kolumny patrzący sobie czule w oczy, ani słodkiego wypadu do parku saskiego pt. młoda para pod jaworem - stanowczo odmówiłam :diabloti:

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]:hmmmm: dlazcemu nie chciałaś sukienki lilaróż :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

wiesz Alicjo? :hmmmm: właściwie to nie wiem :diabloti: wygladałabym uroczo. O, jak ten korytarz

a to moja Suzuka i mła

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
:hmmmm: dlazcemu nie chciałaś sukienki lilaróż :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

ja też nie rozumiem :shake:

buuahahaha ale się uśmiałam - dobrze mówią, że to jedyny taki dzień w życiu - ja chyba nie chcę wcale :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]a czy będzie dużym nietaktem z mojej strony jak poproszę o foto samochodu :grins:

musiałam poczytać TZtowi :roll:......bo się zaśmiewałam do łez :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']buuahahaha ale się uśmiałam - dobrze mówią, że to jedyny taki dzień w życiu - ja chyba nie chcę wcale :evil_lol:

nie chcesz, wierz mi :cool1:
ja bym tego nie powtórzyła za żadne skarby. A nie było przecież kościółka, stupięćdziesięciu gości ani wesela z kapelą..... nawet nie chcę sobie wyobrażać .... ale może to ja jestem nienormalna, bo zwykle relacje są pełne zachwytu, i że był to najpiękniejszy dzień i ach :evil_lol: ale to ze mną jak widać coś nie tak, prawda? :diabloti:

O i leciałam takim potworem

i oczywiście zajęłam zaszczytne miejsce drugiego pilota

dowód, że naprawdę byłam w górze...

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a czy będzie dużym nietaktem z mojej strony jak poproszę o foto samochodu :grins: [/FONT]

[FONT=Arial]musiałam poczytać TZtowi :roll:......bo się zaśmiewałam do łez :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

1. będzie nietaktem :diabloti::diabloti:
ale niech ci będzie :cool1:
niemniej NIE TAKIE MIAŁO BYĆ, kompletnie inne i zachwycona nie byłam :cool1:

2. śmieją się, podłe (i podli), miast współczuć biednej Madzi

Posted

[quote name='malawaszka']i vice versa :diabloti:[/QUOTE]
Jak znajdę , bogatego , rycerza na białym rumaku - to się zastanowię :diabloti:
Mam czas , bom piękna i młoda :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Jak znajdę , bogatego , rycerza na białym rumaku - to się zastanowię :diabloti:
Mam czas , bom piękna i młoda :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

buuahaha noo to tak jak ja, ale TY i tak już jesteś krok dalej/bliżej - zależy z której strony spojrzeć :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']współczuję

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]wczuj się w rolę ......przed tobą wszystko :grins:[/FONT]

Właśnie! :diabloti: PRZED tobą, a ZA mną. Jestem w lepszym położeniu :evil_lol:

[quote name='anetta']Aleeeeee Ci zazdraszczam lotu helikopterem

A akcji z samochodami współczuje. Ale wiesz,, ten nie jest taki brzydki

helikopter fajny, ale ze wszystkich sił starałam się nie mysleć o tym, że lecę i że pod spodem jest wielka odległa przestrzeń. Latania się boję :cool1:
Auto ślubne jak auto, nie chodzi o to, ze brzydkie, ale nie chciałam takiego starodawnego, bo nie :shake:

[quote name='Vectra']Jak znajdę , bogatego , rycerza na białym rumaku - to się zastanowię :diabloti:
Mam czas , bom piękna i młoda :loveu:

taaak? :diabloti: to po dajesz nadzieję rycerzom bez białego rumaka? :diabloti:

Posted

a ja dalej będę swoje z podróży dla tych, co chcą....

to już 2 dni w Białowieży

domek gubernatora, nie chcieli mi sprzedać :cool1:

bryczką po Puszczy Białowieskiej