Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje drogie, ja już PO :cool3:
Jak wrócę z romantycznej podróży na motocyklach to wstawię jakieś zdjęcia, jeżeli będą się nadawać :cool1:
Jak było zapytajcie Vectry, bawiła się dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='asher']Właśnie, zrobiłabyś jakiegoś grilla :evil_lol:

ale moja droga, u mnie grill jest otwarty! a przyjedziesz te chyba z 55km, która miałabyś w tej chwili do pokonania? :razz:
jak tak, to kupuję kiełbasę! :p

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']Moje drogie, ja już PO :cool3:
Jak wrócę z romantycznej podróży na motocyklach to wstawię jakieś zdjęcia, jeżeli będą się nadawać :cool1:
Jak było zapytajcie Vectry, bawiła się dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oooo to TY już NIE dziewica :diabloti:...:evil_lol:

ale moja droga, u mnie grill jest otwarty! a przyjedziesz te chyba z 55km, która miałabyś w tej chwili do pokonania? :razz:
jak tak, to kupuję kiełbasę! :p

kup więcej :cool1:

Posted

[quote name='Alicja'] oooo to TY już NIE dziewica :diabloti:...:evil_lol:

niestety, jeszcze wciąż nie dostapiłam. Pan młody spędził noc na kanapie, bo mu się zasnęło, jak już odprowadził ostatnich gości do wyjścia...............
dzisiaj wciąż siedzi w garażu :diabloti:

[quote name='Alicja']kup więcej :cool1:

na kiedy? :p

[quote name='malawaszka']wowwww i jak???? opowiadaj - zmieniło się coś??? :evil_lol:

No a tak serio to GRATULUJĘ!!! :laola: no i pozdro dla A :razz:

oczywiście, że się zmieniło, mam teraz swego pana i władcę. Już się zapisałam na kurs cerowania skarpet na szklance.

A tak poważnie.... nie widzę różnicy, coś mnie tylko uwiera w palec :diabloti:
Opiszę wszystko po powrocie, po padam, nawet lepiej, bo okraszę zdjęciami :p

A. dziękuje i pyta, kiedy zawita ta wariatka z wielką torbą na 2 tygodnie :diabloti:
PS roleta w twoim pokoju wciąż NIE WISI :angryy:

Posted

Bawiłam się fatalnie :diabloti:

Ale powiem TAK Maga zrobiła to :evil_lol:

Nie słyszałam niestety tego ważnego TAK , że Maga ma prawa , a Artur obowiązki.
Bo się spóźniliśmy :evil_lol: No , ale jak się powodzi :evilbat: i się ślub bierze w sercu stolicy , gdzie nie ma jak zaparkować , bo miliony turystów okupuje stare miasto :mad:
I nie dba się o gości z daleka , by nie musieli się stresować i biec w obrzydliwie niewygodnych butach 5 km .... :diabloti:

:hmmmm: w garażu ? a co ON tam robi ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Moje drogie, ja już PO :cool3:
Jak wrócę z romantycznej podróży na motocyklach to wstawię jakieś zdjęcia, jeżeli będą się nadawać :cool1:Gratuluję!!!!!! Całkiem serio! :multi:

[quote name='Maga100']Jak było zapytajcie Vectry, bawiła się dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Poznała twoją teściową?:evil_lol:

[quote name='Maga100']ale moja droga, u mnie grill jest otwarty! a przyjedziesz te chyba z 55km, która miałabyś w tej chwili do pokonania? :razz:
jak tak, to kupuję kiełbasę! :pA nie robisz grilla z dostawą? :-(

Posted

Wróciłam :p
w całości :p
choć połowa drogi powrotnej w ulewnym deszczu do tej pory powoduje u mnie dreszcze... I bynajmniej nie z zimna, bo stroje przeciwdeszczowe na motocykl zdały egzamin w 100%.
Kolejny egzamin na dwóch kółkach zdany :p

Od razu uprzedzam - nie mam jeszcze żadnych zdjęć, jeżeli chodzi o TEN dzien :cool1: Może będą do końca tygodnia...?
z imprezy wieczornej mam tylko jedno :diabloti:
tzn. mam też i drugie, ale bez zgody Ewuni nie wstawię :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']aaahahahahahaha a to bez zgody Ewuni wstawiłaś? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ciebie nie poznałam :mdleje:

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Effa nie widziała :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']Bez świadków proszę BEZ zdjęć !!!!!

nie rozumiem, bo nie ma znaków przestankowych :cool1:

[quote name='malawaszka']aaahahahahahaha a to bez zgody Ewuni wstawiłaś? :evil_lol: a Ciebie nie poznałam :mdleje:

eee, nie jest takie złe :p szkoda, że tego drugiego nie mogę wstawić :evil_lol:

nie poznałaś, bo takam piekna, takam brzydka, takam stara, czy takam jaka? :diabloti:

[quote name='Vectra']:obrazic:

:evilbat:

:loveu:

[quote name='HankaRupczewska']Podałaś MĘŻOWI kolację ?
Uprasowałaś koszulę ?
Wypastowałaś obuwie ?

I mam nadzieję, że nie boli Cię głowa ?

1. oczywiście
2. nawet dwie, bo nie wiem, na którą będzie miał ochotę
3. całe, łącznie z gumofilcami
4. od obowiązków się nie uchylam :diabloti:

Posted

jak wspomniałam wcześniej zdjęć z wielkopomnej chwili nie posiadam póki co.
Podróż była ekscytująca, zrobiliśmy 1000km na motocyklach i A. stwierdził, że więcej ze mną nie pojedzie, bo to nie na jego nerwy :cool1: Nie wiem o co mu chodzi :diabloti:
przecież nie o to, że jak dojazd do ośrodka na mazurach był drogą piaszczystą, to najpierw musiał przeprowadzić swoją maszynę, a potem wrócić po moją? przecież to nie moja wina, że na piachu mój motocykl nie skręca, tylko jedzie prosto w płot?
albo nie o to, wyjeżdżając z drogi gruntowej, nie wyrobiłam się na skręcie w lewo i jechałam już sobie prosto do rowu, jadąc juz po trawie i poboczu?
i nie o to, że jak musieliśmy zawrócić na drodze, to stanełam w poprzek jezdni i ani wte ani wewte i musiał biec ratować, bo ja wstrzymałam ruch?
a już na pewno nie o to, że wjezdżając na teren hotelu w Kazimierzu wjechałam w tuje, bo skret był za ostry i w dodatku pod górkę na bruku??
i że jak padało w Puławach to tak się zestrachałam, że jechałam 30km/h i już traktor się brał za wyprzedzanie?
:cool3:

Poniżej ośrodek na Mazurach, w którym byliśmy tylko MY. Sezon jaby nie w pełni :p

Posted

[quote name='anetta']Witaj po podróży:hand:
A gdzie byliśta? :evil_lol:

Mazury, wschód i na koniec Kazimierz Dolny

[quote name='malawaszka']taka... :hmmmm: młoda i taka... :mdleje: ładna :crazyeye:

bo to już ten czas, kiedy należy udać się do chirurga plastycznego :evil_lol:

i za dnia

i żeby nie było wątpliwości, ten parasol i ten koc, to moje

Posted

[quote name='Vectra']ooo to będzie miał A co wspominać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no właśnie, będzie miał! nudy nie było :evil_lol: nie wiem tylko czemu się tak gorączkował :diabloti:

idę spać

Posted

[quote name='malawaszka']o rany Magda aż mi się oczy spociły :oops::loveu::loveu::loveu: piękna sukienka!!!!!!!!! :mdleje:

ojej, Waszuniu, wzruszyłaś się? :p:loveu:
Sukienki długo szukałam.... to co oferuję sklepy dla młodych dziewic, pozostawię bez komentarza :cool1: (marszczenia, kokardy, róże, koraliki, cekiny, broszki, ozdoby, a wszystko w przeważającym kolorze lilaróż)

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]wow wow wow .........:B-fly::B-fly::B-fly:[/FONT]

:loveu:

To macie jeszcze, tak się wzruszyłam :evil_lol:

i kiedy koniec? :cool1: