Vectra Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 tak , tak , przerabiałam juz to :diabloti: kup mu migomat :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 ahhhhhhhhhhhhh a ja widziałam poza pięknym nowym płotkiem :loveu::loveu::loveu: piękne ozdoby świąteczne pod dachem :evil_lol: Quote
aga1215 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 [quote name='"Maga100"']W dodatku mój kundel zadecydował, że robimy ogrodzenie z przodu (nie było tego w planach finansowych!!), ponieważ odkrył, że wystarczy naprzeć na siatkę, która się zachęcająco odegnie i już freedom. :angryy: O tym, ze wyłazi, dowiedzieliśmy się od sąsiadów, ponieważ, w porze wracania z pracy, pies już był z powrotem w środku :cool1: Teraz kundel siedzi w domy (wielkie psie nieszczęście), a my robimy płot z frontu, ale idzie jak po grudzie :cool1::cool1::cool1::cool1: :hmmmm: ciekawe, kiedy Leon odkryje, że płot można przeskoczyć :hmmmm: Quote
anetta Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Podoba mi się furtka :evil_lol::evil_lol: Waszka, ale masz oko 8) Quote
asher Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 malawaszka napisał(a):ahhhhhhhhhhhhh a ja widziałam poza pięknym nowym płotkiem :loveu::loveu::loveu: piękne ozdoby świąteczne pod dachem :evil_lol: A ja się zastanawiałam co to za frędzle zwisają z dachu :roflt: Maga, jest chyba z góry skazany na zagładę, skoro Leon go zawłaszczył :evil_lol: A z wycieczkowaniem to nieźle wygłówkował, spryciarz :lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/4-13-7.jpg :shake:..biedny Leon .....czas powiadomić TOZ:diabloti: sopelki tysz widzialam :grins: Quote
Justa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Magdaleno, za mym oknem huk motocyklowych silników :razz: Czyżbyś była na otwarciu sezonu, zamiast płotek malować? :diabloti: Quote
Justa Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 anetta napisał(a):Pogoda nie rozpieszcza motocyklistów...:( Spoko loko - dadzą radę :razz: Na zmartwionych nie wyglądali, a maszyny podgrzewają atmosferkę :loveu: Quote
Maga100 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Justa']Magdaleno, za mym oknem huk motocyklowych silników :razz: Czyżbyś była na otwarciu sezonu, zamiast płotek malować? :diabloti: ani mnie tam nie było, ani nie malowałam płotka :cool1: Pogoda tak tragiczna, że dzień spędziłam w sklepach, a następnie w domowym zaciszu. Piękną mamy zimę tego lata :angryy: Quote
Alicja Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Maga100']ani mnie tam nie było, ani nie malowałam płotka :cool1: Pogoda tak tragiczna, że dzień spędziłam w sklepach, a następnie w domowym zaciszu. Piękną mamy zimę tego lata :angryy: mamy wiosnę :grins: Quote
Vectra Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='Maga100']ani mnie tam nie było, ani nie malowałam płotka :cool1: Pogoda tak tragiczna, że dzień spędziłam w sklepach, a następnie w domowym zaciszu. Piękną mamy zimę tego lata :angryy: ja tam nie narzekam na pogodę , lubię jak w weekend pada :loveu: :diabloti: Quote
anetta Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 A ja myślałam że jak pogoda tragiczna to się w domu siedzi :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Maga100']ani mnie tam nie było, ani nie malowałam płotka :cool1: Pogoda tak tragiczna, że dzień spędziłam w sklepach, a następnie w domowym zaciszu. Piękną mamy zimę tego lata :angryy: Niniejszym informuje, że mamy MAJ :multi::multi::multi: miłego wypoczynku majówkowego a nowych fotek nie ma :mad: Quote
Maga100 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 i co z tego, że maj :angryy: Pogoda do d.... śpiewać :angryy: Chociaż nie nie, dzisiaj piękne słońce i gorąc. Bo ja siedziałam w pracy :cool1: Idę spać. acha. żyjemy. my wszyscy :p Quote
Maga100 Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Vectra napisał(a):o żyjesz :diabloti: malawaszka napisał(a):o żyjecie :diabloti: agbar napisał(a):o zyja:diabloti: :diabloti::diabloti::diabloti: już nie żyję. Idę spać, bo jutro znowu kierat :cool1: Quote
Vectra Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 żyjesz , żyjesz .. zł.... znaczy dobrego diabli nie biorą :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Vectra napisał(a):żyjesz , żyjesz .. zł.... znaczy dobrego diabli nie biorą :diabloti: i nie wezmą żywej :diabloti: cerber i czacha na słupie :diabloti: dom diabła :diabloti: jakbyś ktoś miał ochotę na grilla :cool3: Quote
malawaszka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 no nareszcie mi kupiłaś stół i wygodne krzesła :loveu: Quote
aga1215 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 malawaszka napisał(a):no nareszcie mi kupiłaś stół i wygodne krzesła :loveu: I będzie przy czym imprezować Quote
asher Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 aga1215 napisał(a):I będzie przy czym imprezować Właśnie, zrobiłabyś jakiegoś grilla :evil_lol: Quote
Recommended Posts