Alicja Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='malawaszka']ahhhhh ten A :loveu: jak zawsze pracuś :loveu: a skąd ukradliście tyle podkładów??? :evil_lol: [FONT=Arial]spytaj lepiej gdzie szyny sprzedali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nareszcie się objawiłaś ;)[/FONT] Quote
Maga100 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='malawaszka']ahhhhh ten A :loveu: jak zawsze pracuś :loveu: a skąd ukradliście tyle podkładów??? :evil_lol: No tak, wiedziałam, że Pierwszy Złośliwiec RP zaraz się uaktywni :diabloti: Jaki pracuś?? W KOŃCU wziął się do roboty. Syf naokoło domu, że wstyd :cool1: (roleta w oknie twojego pokoju wciąż NIE WISI) i wiosna, wiosna :p Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Maga100']No tak, wiedziałam, że Pierwszy Złośliwiec RP zaraz się uaktywni :diabloti: kochaaana bo ja tu siedzę i czekam kiedy łaskawie swą stópkę postawisz na fo żeby Cię przywitać jak należy :loveu::loveu::loveu: ale masz piękne kwiaty!!! :mdleje: przyznaj się, że kupiłaś w markecie już takie duze i kwitnące :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='malawaszka'] a skąd ukradliście tyle podkładów??? :evil_lol: ja tam nie wiem, jak wróciłam z pracy, już były :diabloti: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]nareszcie się objawiłaś ;)[/FONT] Bo jak ciepło się zrobiło, to mi się od razu wszystkiego zachciało :cool3: Moja ukochana :loveu: W niedzielę miałam mały wypadek. :cool1: Kierowca wymusił pierwszeństwo, ostre hamowanie i gleba :cool1: Wyglądąło gorzej niż było faktycznie. Myślałam, ze mnie połamało, ale na przeświteleniu wyszło, że to tylko potłuczenia. Mały palec u ręki mam tylko jakiś wykrzywiony :evil_lol: Duża zasługa ubrań motocyklowych. Jak patrzę jak czasem jeżdżą w t.shirtach, adidasach.... :crazyeye: Dzisiaj w ramach terapii oswajania traumy, pojechałam do pracy motocyklem i oczywiście cała w strachu :cool1::cool1::cool1: Ale się wzięłam i się przełamałam :p Quote
Maga100 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Alicja']:obrazic:.................... oj no, jesteś szybsza niż wiatr, a ja mam kiepski refleks :evil_lol: Sttttttefcio Quote
Alicja Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [FONT=Arial]:multi:i tak trzymać ...nie dać się strachowi[/FONT] :cool2: [FONT=Arial] Klockową po wypadku to pan C. też zaraz wsadził do naszego auteczka i kazał jechać i se jechalim do Czech z panią kierowcą ;)nie ma lepsiejszej terapii[/FONT] Quote
Alicja Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Maga100']oj no, jesteś szybsza niż wiatr, a ja mam kiepski refleks :evil_lol: :grins:[FONT=Arial].......aha [/FONT] Sttttttefcio http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/3-31-16.jpg [FONT=Arial]Steffcio rozwalijapa jest the best :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='malawaszka']kochaaana bo ja tu siedzę i czekam kiedy łaskawie swą stópkę postawisz na fo żeby Cię przywitać jak należy :loveu::loveu::loveu: ale masz piękne kwiaty!!! :mdleje: przyznaj się, że kupiłaś w markecie już takie duze i kwitnące :evil_lol: Boszsze, podkłady ukradłam, kwiaty kupiłam gotowe :shake::cool1: A ty kiedy się przeprowadzać na wieś? :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 :klacz: za przełamanie!!!! a z tymi ubraniami to naprawdę aż mnie czasem ciarki przechodzą jak sobie wyobrażam jak taki delikwent w adidaskach i spodenkach (najlepiej jeszcze z laską w spoódnicy na tylnej kanapie) popyla między samochodami :shake::angryy: a Suzuka porysowana? :cool3: wow! Stefan znowu urósł!!!! :-o Quote
Maga100 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi:i tak trzymać ...nie dać się strachowi[/FONT] :cool2: [FONT=Arial]Klockową po wypadku to pan C. też zaraz wsadził do naszego auteczka i kazał jechać i se jechalim do Czech z panią kierowcą ;)nie ma lepsiejszej terapii[/FONT] wiem to. Ale siebie najtrudniej zmusić :cool1: Cofnełam się o lata świetlne przez jednego dupka :angryy: Cala spocona dojechałam dp pracy, mimo że na zewnatrz było 2C :cool1: [quote name='malawaszka']:klacz: za przełamanie!!!! a z tymi ubraniami to naprawdę aż mnie czasem ciarki przechodzą jak sobie wyobrażam jak taki delikwent w adidaskach i spodenkach (najlepiej jeszcze z laską w spoódnicy na tylnej kanapie) popyla między samochodami :shake::angryy: Do pierwszego szlifa, podczas którego zostawią na asfalcie całą swoją skórę :cool1: Jak to w pewnej książce napisane jest "Kiedy wsiadasz na motocykl, Giganci grają w karty o twoje życie" [quote name='malawaszka'] a Suzuka porysowana? :cool3: troszkę, ale ja na szczęście mam (co mieć powinna każda początkująca pierdoła) tzw. gmole, które chronią silnik podczas upadku. Porysowane lusterko, migacz itp. i ułamana klamka hamulca, więc Suzuka odjechała z ulicy w aucie mojego kolegi. [quote name='malawaszka'] wow! Stefan znowu urósł!!!! :-o On rośnie, Pelagia nie :cool1: Nie mam jej zbyt wielu zdjęć, bo ona jakaś półdzika jest Quote
Medorowa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Błehehehehe co Ty mu dajesz:evil_lol: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/3-31-16.jpg Quote
anetta Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 O kurcze, nieciekawie było :shake: Steffffcio to chyba obrażony? :cool1: Co z tymi podkładami będziecie robić? Jakisś chiński ogród? :cool1: Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:półdzika Pela :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/3-31-19.jpg[/FONT] Quote
Maga100 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='anetta'] Co z tymi podkładami będziecie robić? Jakisś chiński ogród? :cool1: hehehe, chiński :evil_lol: Tak, a ja będę Chinką, a A. Shogunem (choć Shoguni to Japonia) :evil_lol: ON ma jakieś pomysły, jak będzie efekt, obaczycie :p Na razie kupione, ale kasy na dalszą realizację niet, więc sobie podkłady leżą :cool1: Chwilowe zastosowanie takie: [quote name='Medorowa']Błehehehehe co Ty mu dajesz:evil_lol: ostatnio sam się żywi myszami :cool1::cool1::cool1: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:półdzika Pela :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] półdzika i autystyczna :cool1: Quote
Vectra Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ty nie masz kasy :diabloti: nie dali ci ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Arial]piaskownica jest ....a gdzie grabki , łopatka , wiaderko i foremki :razz::razz: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/3-31-20.jpg[/FONT] Quote
anetta Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :evil_lol::evil_lol: To musisz klapeczki sobie sprawić :evil_lol: Takie wiesz, na jeden palec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Noooo, chwali się, dziecku piaskownice zrobili :p Quote
asher Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 E tam, piaskownica... Toż to profesjonalna psia ubikacja, nawet palik do obsikiwania jest :cool3: [quote name='Maga100']półdzika i autystyczna :cool1: Normalnie moja siostra bliźniaczka :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Vectra']Ty nie masz kasy :diabloti: nie dali ci ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dają, oczywiście, że dają. Zawsze dają. A ja łaskawie biorę :diabloti: [quote name='asher']E tam, piaskownica... Toż to profesjonalna psia ubikacja, nawet palik do obsikiwania jest :cool3: ubikacja to jest na zewnątrz :cool1: Quote
Maga100 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Chyba już nigdy nie będę tutaj na bieżąco :shake: W tygodniu wracam do domu po nocy, padnięta na ryj. W weekendy mam tyle roboty wokoło domu, że nie wiem od czego zacząć :shake: A jak mam chwilkę, to wsiadam na motocykl, żeby nie zapomnieć jak się jeździ :cool1: W dodatku mój kundel zadecydował, że robimy ogrodzenie z przodu (nie było tego w planach finansowych!!), ponieważ odkrył, że wystarczy naprzeć na siatkę, która się zachęcająco odegnie i już freedom. :angryy: O tym, ze wyłazi, dowiedzieliśmy się od sąsiadów, ponieważ, w porze wracania z pracy, pies już był z powrotem w środku :cool1: Teraz kundel siedzi w domy (wielkie psie nieszczęście), a my robimy płot z frontu, ale idzie jak po grudzie :cool1::cool1::cool1::cool1: Quote
Maga100 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 TZ tam, gdzie jego miejsce :evil_lol: czyli przy pracy Vectro, moja droga, czy widzisz to urządzonko, które leży? A. spełnił marzenie życia :evil_lol: Quote
Maga100 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 a oto moje miejsce pracy: tak jest tak będzie nieszczęśliwy pies po tamtej stronie Quote
Maga100 Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Stefan: (Pelagia oczywiście nieuchwytna dla obiektywu) I moja ukochana, dla której nie mam ostatnio czasu [quote name='Vectra']Widzę :diabloti: a czy widzisz, to że spędził godzinę zanim wybrał odpowienią? a czy widzisz to, ze po każdym użyciu pędzie do garażu wyczyścić ostrze? czy wiesz, że prawie z nią śpi? Quote
Recommended Posts