Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ahhhhh ten A :loveu: jak zawsze pracuś :loveu:

a skąd ukradliście tyle podkładów??? :evil_lol:

[FONT=Arial]spytaj lepiej gdzie szyny sprzedali :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nareszcie się objawiłaś ;)
[/FONT]

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']ahhhhh ten A :loveu: jak zawsze pracuś :loveu:

No tak, wiedziałam, że Pierwszy Złośliwiec RP zaraz się uaktywni :diabloti:

Jaki pracuś?? W KOŃCU wziął się do roboty. Syf naokoło domu, że wstyd :cool1: (roleta w oknie twojego pokoju wciąż NIE WISI)

i wiosna, wiosna :p

Posted

[quote name='Maga100']No tak, wiedziałam, że Pierwszy Złośliwiec RP zaraz się uaktywni :diabloti:

kochaaana bo ja tu siedzę i czekam kiedy łaskawie swą stópkę postawisz na fo żeby Cię przywitać jak należy :loveu::loveu::loveu:

ale masz piękne kwiaty!!! :mdleje: przyznaj się, że kupiłaś w markecie już takie duze i kwitnące :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

ja tam nie wiem, jak wróciłam z pracy, już były :diabloti:

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]nareszcie się objawiłaś ;)[/FONT]

Bo jak ciepło się zrobiło, to mi się od razu wszystkiego zachciało :cool3:

Moja ukochana :loveu:

W niedzielę miałam mały wypadek. :cool1: Kierowca wymusił pierwszeństwo, ostre hamowanie i gleba :cool1:
Wyglądąło gorzej niż było faktycznie.
Myślałam, ze mnie połamało, ale na przeświteleniu wyszło, że to tylko potłuczenia. Mały palec u ręki mam tylko jakiś wykrzywiony :evil_lol:
Duża zasługa ubrań motocyklowych. Jak patrzę jak czasem jeżdżą w t.shirtach, adidasach.... :crazyeye:
Dzisiaj w ramach terapii oswajania traumy, pojechałam do pracy motocyklem i oczywiście cała w strachu :cool1::cool1::cool1: Ale się wzięłam i się przełamałam :p

Posted

[FONT=Arial]:multi:i tak trzymać ...nie dać się strachowi[/FONT] :cool2:
[FONT=Arial]
Klockową po wypadku to pan C. też zaraz wsadził do naszego auteczka i kazał jechać i se jechalim do Czech z panią kierowcą ;)nie ma lepsiejszej terapii
[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']kochaaana bo ja tu siedzę i czekam kiedy łaskawie swą stópkę postawisz na fo żeby Cię przywitać jak należy :loveu::loveu::loveu:

ale masz piękne kwiaty!!! :mdleje: przyznaj się, że kupiłaś w markecie już takie duze i kwitnące :evil_lol:

Boszsze, podkłady ukradłam, kwiaty kupiłam gotowe :shake::cool1:
A ty kiedy się przeprowadzać na wieś? :diabloti:

Posted

:klacz: za przełamanie!!!! a z tymi ubraniami to naprawdę aż mnie czasem ciarki przechodzą jak sobie wyobrażam jak taki delikwent w adidaskach i spodenkach (najlepiej jeszcze z laską w spoódnicy na tylnej kanapie) popyla między samochodami :shake::angryy:

a Suzuka porysowana? :cool3:

wow! Stefan znowu urósł!!!! :-o

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi:i tak trzymać ...nie dać się strachowi[/FONT] :cool2:

[FONT=Arial]Klockową po wypadku to pan C. też zaraz wsadził do naszego auteczka i kazał jechać i se jechalim do Czech z panią kierowcą ;)nie ma lepsiejszej terapii[/FONT]

wiem to. Ale siebie najtrudniej zmusić :cool1:
Cofnełam się o lata świetlne przez jednego dupka :angryy:
Cala spocona dojechałam dp pracy, mimo że na zewnatrz było 2C :cool1:

[quote name='malawaszka']:klacz: za przełamanie!!!! a z tymi ubraniami to naprawdę aż mnie czasem ciarki przechodzą jak sobie wyobrażam jak taki delikwent w adidaskach i spodenkach (najlepiej jeszcze z laską w spoódnicy na tylnej kanapie) popyla między samochodami :shake::angryy:

Do pierwszego szlifa, podczas którego zostawią na asfalcie całą swoją skórę :cool1:
Jak to w pewnej książce napisane jest "Kiedy wsiadasz na motocykl, Giganci grają w karty o twoje życie"

a Suzuka porysowana? :cool3:

troszkę, ale ja na szczęście mam (co mieć powinna każda początkująca pierdoła) tzw. gmole, które chronią silnik podczas upadku.
Porysowane lusterko, migacz itp. i ułamana klamka hamulca, więc Suzuka odjechała z ulicy w aucie mojego kolegi.
wow! Stefan znowu urósł!!!! :-o

On rośnie, Pelagia nie :cool1:
Nie mam jej zbyt wielu zdjęć, bo ona jakaś półdzika jest

Posted

[quote name='anetta']
Co z tymi podkładami będziecie robić? Jakisś chiński ogród? :cool1:

hehehe, chiński :evil_lol: Tak, a ja będę Chinką, a A. Shogunem (choć Shoguni to Japonia) :evil_lol:
ON ma jakieś pomysły, jak będzie efekt, obaczycie :p Na razie kupione, ale kasy na dalszą realizację niet, więc sobie podkłady leżą :cool1:
Chwilowe zastosowanie takie:

[quote name='Medorowa']Błehehehehe co Ty mu dajesz:evil_lol:

ostatnio sam się żywi myszami :cool1::cool1::cool1:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:półdzika Pela :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

półdzika i autystyczna :cool1:

Posted

:evil_lol::evil_lol: To musisz klapeczki sobie sprawić :evil_lol: Takie wiesz, na jeden palec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Noooo, chwali się, dziecku piaskownice zrobili :p

Posted

E tam, piaskownica... Toż to profesjonalna psia ubikacja, nawet palik do obsikiwania jest :cool3:

[quote name='Maga100']półdzika i autystyczna :cool1:
Normalnie moja siostra bliźniaczka :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Ty nie masz kasy :diabloti:

nie dali ci ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dają, oczywiście, że dają. Zawsze dają. A ja łaskawie biorę :diabloti:

[quote name='asher']E tam, piaskownica... Toż to profesjonalna psia ubikacja, nawet palik do obsikiwania jest :cool3:

ubikacja to jest na zewnątrz :cool1:

Posted

Chyba już nigdy nie będę tutaj na bieżąco :shake:
W tygodniu wracam do domu po nocy, padnięta na ryj.
W weekendy mam tyle roboty wokoło domu, że nie wiem od czego zacząć :shake:
A jak mam chwilkę, to wsiadam na motocykl, żeby nie zapomnieć jak się jeździ :cool1:

W dodatku mój kundel zadecydował, że robimy ogrodzenie z przodu (nie było tego w planach finansowych!!), ponieważ odkrył, że wystarczy naprzeć na siatkę, która się zachęcająco odegnie i już freedom. :angryy: O tym, ze wyłazi, dowiedzieliśmy się od sąsiadów, ponieważ, w porze wracania z pracy, pies już był z powrotem w środku :cool1:
Teraz kundel siedzi w domy (wielkie psie nieszczęście), a my robimy płot z frontu, ale idzie jak po grudzie :cool1::cool1::cool1::cool1:

Posted

TZ tam, gdzie jego miejsce :evil_lol: czyli przy pracy

Vectro, moja droga, czy widzisz to urządzonko, które leży? A. spełnił marzenie życia :evil_lol:

Posted

Stefan: (Pelagia oczywiście nieuchwytna dla obiektywu)

I moja ukochana, dla której nie mam ostatnio czasu

[quote name='Vectra']Widzę :diabloti:

a czy widzisz, to że spędził godzinę zanim wybrał odpowienią? a czy widzisz to, ze po każdym użyciu pędzie do garażu wyczyścić ostrze? czy wiesz, że prawie z nią śpi?