malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Maga100']W dziewice? Jak Malawaszka przyjedzie, to tak. Bo jak nie, to nie będzie w kogo :diabloti: nie przyjadę bo napisałaś, że powiesz nam dopiero PO :p [quote name='Maga100']pewnie, ze straszy. Zaczęłaś wcześniej :diabloti: sama straszysz :obrazic: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Maga100']pewnie, ze straszy. Zaczęłaś wcześniej :diabloti: dwuznacznie zabrzmiało :roll::oops: [quote name='malawaszka']nie przyjadę bo napisałaś, że powiesz nam dopiero PO :p sama straszysz :obrazic: :roflt: no teraz to TZ mnie posądził że się z niego śmieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Pelcia jak go iska :evil_lol::evil_lol: No nooo, cieszysz się ze zmianu stanu? :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Maga100 napisał(a):Bez zmian, mówię. Fotel wstawiony był na czas emmy :roll: Urwało nam rynnę :cool1: Acha :diabloti: Coponiektórzy każą mi się pochwalić :diabloti: W tym roku zmieniam stan cywilny :cool3: Powiem, jak już będzie PO :diabloti: GRATULACJE Quote
Ka-ka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Maga100 napisał(a): Acha :diabloti: Coponiektórzy każą mi się pochwalić :diabloti: W tym roku zmieniam stan cywilny :cool3: Powiem, jak już będzie PO :diabloti: gratulacje :multi: :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Moje drogie, w moim życiu i w moim stanie nic się nie zmieni :cool1: Rodziny jedynie przestaną kłapać i pytać: a kiedy, kiedy, kiedy, kliedy. Poza tym, wszystko bez zmian. Garaż jak zawsze zawalony :cool1: a TZ coś zgubił :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 :crazyeye: :mdleje: zorganizowaliscie zlot motorowy czy to Wasze wsio? :mdleje: :loveu: Quote
Maga100 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 malawaszka napisał(a)::crazyeye: :mdleje: zorganizowaliscie zlot motorowy czy to Wasze wsio? :mdleje: :loveu: Na handel, kochana, na handel. W sumie trochę szkoda.... :shake::p Quote
malawaszka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 to ja poproszę ze trzy kilo tego srebrnego :loveu::loveu::loveu: Quote
asher Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Maga, gadaj sobie co chcesz, że to nie ważne, że czysta formalność i tak dalej, a ja i tam serdecznie Wam gratuluję!!!!! :multi::Rose: A zawartośc garażu.... Łał! :crazyeye: :mdleje: :loveu: Quote
Maga100 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 He, he, to srebrne, droga Wszo, już sprzedane w całości, a właściciel (notabene kolega) czeka tylko na lepsze warunki pogodowe, bo akuratnie mamy zimę :cool1: Dziękuję więc za wszystkie gratulacje, choć póki co już mam wqrwa i mam ochotę odwołać :angryy: Nawet przy żadnym rozmachu i wielce skromnych planach, wydatki się mnożą i mnożą :angryy: Quote
malawaszka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/3-17-1.jpg a na tym żołtym popylasz po posiadłości porządkując angielskie murawy???? :turn-l: Quote
asher Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ech, wydatki, wydatki... :lol: Znajomi, którzy brali ślub (cywilny), w Kielcach, nie wydawali przyjęcia weselnego, tylko obiad dla najblizszych w knajpie, a potem u mnie w domu zrobili niedużą ślubną imprezę dla znajomych zamknęli się chyba w ok. 8 tysiącach... Byłam w szoku, że to aż tyle kosztuje :-o Quote
Maga100 Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 [quote name='malawaszka']http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/3-17-1.jpg a na tym żołtym popylasz po posiadłości porządkując angielskie murawy???? :turn-l: hahaha, NIE. To też na sprzedaż i też już sprzedane :p [quote name='asher']Ech, wydatki, wydatki... :lol: Znajomi, którzy brali ślub (cywilny), w Kielcach, nie wydawali przyjęcia weselnego, tylko obiad dla najblizszych w knajpie, a potem u mnie w domu zrobili niedużą ślubną imprezę dla znajomych zamknęli się chyba w ok. 8 tysiącach... Byłam w szoku, że to aż tyle kosztuje :-o No właśnie :cool1: Quote
Vectra Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 GRATULUJE ci moja kochana !!!!! mam nadzieje , że już spłodziłaś listę prezentów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Małe sprostowanie :lol: Znajomi zamknęli się w 5 tysiącach. Ale planowali wydać 3, stąd mi się chyba wzięło to 8 :lol: Jakby nie patrzeć i tak drogo, Maga, przemyśl, czy wam się opłaca wydawać tyle kasy na zachciankę rodziny :evil_lol:;) Quote
dbsst Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 zjawiłam się niczym nimfa, nie bez powodu postawiłam w twej galerii me smukłe stopy. Otóz ma Stalowa Dziewico pragnę ci [B][COLOR=red]POGRATULOWAĆ[/COLOR][/B] z całego serca usidlenia RYCERZA NA RUMAKU - KACH SIR ARTURA. Jest to dla mnie wiadoność może nie nowa ale napewno SZOKUJĄCA STAlE I WCIĄŻ NIEZMIENNIE, BARDZO CIESZY MNIE ÓW FAKT prawdziwie dziewiczej ceremonii a jeszcze bardziej skórka mi sie jezy na mysl o wieczorze tylko dla dobrze ułozonych wdzięcznych i rumianych panien.:loveu::loveu::loveu: ps a ja czekam i czekam :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Vectra']mam nadzieje , że już spłodziłaś listę prezentów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B]Po co mi lista, skoro wiem, że od ciebie dostanę najgrubszą kopertę? :diabloti:[/B] [quote name='asher'] Maga, przemyśl, czy wam się opłaca wydawać tyle kasy na zachciankę rodziny :evil_lol:;)[/quote] [B]zwróci mi się z nawiązką z prezentu od Vectry :evil_lol:[/B] [quote name='dbsst']zjawiłam się niczym nimfa, nie bez powodu postawiłam w twej galerii me smukłe stopy. Otóz ma Stalowa Dziewico pragnę ci [B][COLOR=red]POGRATULOWAĆ[/COLOR][/B] z całego serca usidlenia RYCERZA NA RUMAKU - KACH SIR ARTURA. Jest to dla mnie wiadoność może nie nowa ale napewno SZOKUJĄCA STAlE I WCIĄŻ NIEZMIENNIE, BARDZO CIESZY MNIE ÓW FAKT prawdziwie dziewiczej ceremonii a jeszcze bardziej skórka mi sie jezy na mysl o wieczorze tylko dla dobrze ułozonych wdzięcznych i rumianych panien.:loveu::loveu::loveu: ps a ja czekam i czekam :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B]Na tzw. wieczorze będzie nagi pan z opaską (bynajmniej opaska nie będzie TAM) i tylko o to ci chodzi, prawda?[/B] [B]Wiem, ze czekasz :placz: Mało tego już DWA RAZY widziałam się z twoim narzeczonym :diabloti::diabloti:[/B] [B]Przesadziłam ostatnio i z pracy nie wychodzę wczesniej niż o 21. Zjawiając się tam przed 9.00 :stupid:[/B] [B]Obiecałam sobie od kwietnia przystopować :cool1:[/B] Quote
Vectra Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Zaharujesz się kochana , martwię się o Ciebie .... a nie dostaniesz w kopercie tylko w ogromnym słoiku :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Vectra']Zaharujesz się kochana , martwię się o Ciebie .... a nie dostaniesz w kopercie tylko w ogromnym słoiku :evil_lol:[/quote] [B]Ja też się o siebie martwię, toteż kończę z harówką od kwietnia. Przynajmniej tak planuję.............:cool1:[/B] [B]W słoiku? Mam nadzieję, że nie monety :cool1: Chyba że ze szczerego złota :p[/B] Quote
Maga100 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Wczoraj i dzisiaj wiosna :p Szkoda tylko, że jutro koniec :angryy: Nadchodzący weekend też ma być do dupy śpiewać :angryy: Nawet aparat mi się chciało dzisiaj wyciągnąć :p Buda nie dla psa Taras - jak widać - wciąż taki sam piękny :cool1: Quote
Maga100 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 TZ w końcu wziął się za robotę :evil_lol: I tak wygląda obraz podczas bitwy Pies co właśnie siada Quote
Maga100 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Tylko kilka dni powyżej zera C i wystarczyło :p:p:p Quote
malawaszka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ahhhhh ten A :loveu: jak zawsze pracuś :loveu: a skąd ukradliście tyle podkładów??? :evil_lol: Quote
Recommended Posts