Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']W dziewice? Jak Malawaszka przyjedzie, to tak. Bo jak nie, to nie będzie w kogo :diabloti:

nie przyjadę bo napisałaś, że powiesz nam dopiero PO :p

[quote name='Maga100']pewnie, ze straszy. Zaczęłaś wcześniej :diabloti:

sama straszysz :obrazic:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']pewnie, ze straszy. Zaczęłaś wcześniej :diabloti:

dwuznacznie zabrzmiało :roll::oops:

[quote name='malawaszka']nie przyjadę bo napisałaś, że powiesz nam dopiero PO :p

sama straszysz :obrazic:

:roflt: no teraz to TZ mnie posądził że się z niego śmieję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Bez zmian, mówię. Fotel wstawiony był na czas emmy :roll:
Urwało nam rynnę :cool1:

Acha :diabloti: Coponiektórzy każą mi się pochwalić :diabloti: W tym roku zmieniam stan cywilny :cool3: Powiem, jak już będzie PO :diabloti:

GRATULACJE

Posted

Maga100 napisał(a):

Acha :diabloti: Coponiektórzy każą mi się pochwalić :diabloti: W tym roku zmieniam stan cywilny :cool3: Powiem, jak już będzie PO :diabloti:

gratulacje :multi: :multi: :multi:

Posted

Moje drogie, w moim życiu i w moim stanie nic się nie zmieni :cool1:
Rodziny jedynie przestaną kłapać i pytać: a kiedy, kiedy, kiedy, kliedy.

Poza tym, wszystko bez zmian. Garaż jak zawsze zawalony :cool1:

a TZ coś zgubił :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: :mdleje: zorganizowaliscie zlot motorowy czy to Wasze wsio? :mdleje: :loveu:

Na handel, kochana, na handel. W sumie trochę szkoda.... :shake::p

Posted

Maga, gadaj sobie co chcesz, że to nie ważne, że czysta formalność i tak dalej, a ja i tam serdecznie Wam gratuluję!!!!! :multi::Rose:

A zawartośc garażu.... Łał! :crazyeye: :mdleje: :loveu:

Posted

He, he, to srebrne, droga Wszo, już sprzedane w całości, a właściciel (notabene kolega) czeka tylko na lepsze warunki pogodowe, bo akuratnie mamy zimę :cool1:

Dziękuję więc za wszystkie gratulacje, choć póki co już mam wqrwa i mam ochotę odwołać :angryy: Nawet przy żadnym rozmachu i wielce skromnych planach, wydatki się mnożą i mnożą :angryy:

Posted

Ech, wydatki, wydatki... :lol: Znajomi, którzy brali ślub (cywilny), w Kielcach, nie wydawali przyjęcia weselnego, tylko obiad dla najblizszych w knajpie, a potem u mnie w domu zrobili niedużą ślubną imprezę dla znajomych zamknęli się chyba w ok. 8 tysiącach... Byłam w szoku, że to aż tyle kosztuje :-o

Posted

[quote name='malawaszka']http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/3-17-1.jpg

a na tym żołtym popylasz po posiadłości porządkując angielskie murawy???? :turn-l:

hahaha, NIE. To też na sprzedaż i też już sprzedane :p

[quote name='asher']Ech, wydatki, wydatki... :lol: Znajomi, którzy brali ślub (cywilny), w Kielcach, nie wydawali przyjęcia weselnego, tylko obiad dla najblizszych w knajpie, a potem u mnie w domu zrobili niedużą ślubną imprezę dla znajomych zamknęli się chyba w ok. 8 tysiącach... Byłam w szoku, że to aż tyle kosztuje :-o

No właśnie :cool1:

Posted

Małe sprostowanie :lol: Znajomi zamknęli się w 5 tysiącach. Ale planowali wydać 3, stąd mi się chyba wzięło to 8 :lol:
Jakby nie patrzeć i tak drogo, Maga, przemyśl, czy wam się opłaca wydawać tyle kasy na zachciankę rodziny :evil_lol:;)

Posted

zjawiłam się niczym nimfa, nie bez powodu postawiłam w twej galerii me smukłe stopy. Otóz ma Stalowa Dziewico pragnę ci [B][COLOR=red]POGRATULOWAĆ[/COLOR][/B] z całego serca usidlenia RYCERZA NA RUMAKU - KACH SIR ARTURA. Jest to dla mnie wiadoność może nie nowa ale napewno SZOKUJĄCA STAlE I WCIĄŻ NIEZMIENNIE, BARDZO CIESZY MNIE ÓW FAKT prawdziwie dziewiczej ceremonii a jeszcze bardziej skórka mi sie jezy na mysl o wieczorze tylko dla dobrze ułozonych wdzięcznych i rumianych panien.:loveu::loveu::loveu:

ps

a ja czekam i czekam :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']mam nadzieje , że już spłodziłaś listę prezentów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[B]Po co mi lista, skoro wiem, że od ciebie dostanę najgrubszą kopertę? :diabloti:[/B]

[quote name='asher'] Maga, przemyśl, czy wam się opłaca wydawać tyle kasy na zachciankę rodziny :evil_lol:;)[/quote]

[B]zwróci mi się z nawiązką z prezentu od Vectry :evil_lol:[/B]

[quote name='dbsst']zjawiłam się niczym nimfa, nie bez powodu postawiłam w twej galerii me smukłe stopy. Otóz ma Stalowa Dziewico pragnę ci [B][COLOR=red]POGRATULOWAĆ[/COLOR][/B] z całego serca usidlenia RYCERZA NA RUMAKU - KACH SIR ARTURA. Jest to dla mnie wiadoność może nie nowa ale napewno SZOKUJĄCA STAlE I WCIĄŻ NIEZMIENNIE, BARDZO CIESZY MNIE ÓW FAKT prawdziwie dziewiczej ceremonii a jeszcze bardziej skórka mi sie jezy na mysl o wieczorze tylko dla dobrze ułozonych wdzięcznych i rumianych panien.:loveu::loveu::loveu:

ps

a ja czekam i czekam :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[B]Na tzw. wieczorze będzie nagi pan z opaską (bynajmniej opaska nie będzie TAM) i tylko o to ci chodzi, prawda?[/B]

[B]Wiem, ze czekasz :placz: Mało tego już DWA RAZY widziałam się z twoim narzeczonym :diabloti::diabloti:[/B]
[B]Przesadziłam ostatnio i z pracy nie wychodzę wczesniej niż o 21. Zjawiając się tam przed 9.00 :stupid:[/B]
[B]Obiecałam sobie od kwietnia przystopować :cool1:[/B]

Posted

[quote name='Vectra']Zaharujesz się kochana , martwię się o Ciebie ....

a nie dostaniesz w kopercie tylko w ogromnym słoiku :evil_lol:[/quote]

[B]Ja też się o siebie martwię, toteż kończę z harówką od kwietnia. Przynajmniej tak planuję.............:cool1:[/B]

[B]W słoiku? Mam nadzieję, że nie monety :cool1: Chyba że ze szczerego złota :p[/B]

Posted

Wczoraj i dzisiaj wiosna :p
Szkoda tylko, że jutro koniec :angryy:
Nadchodzący weekend też ma być do dupy śpiewać :angryy:

Nawet aparat mi się chciało dzisiaj wyciągnąć :p

Buda nie dla psa

Taras - jak widać - wciąż taki sam piękny :cool1: