Alicja Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 http://www.joemonster.org/art/8571/J...-kota-poradnik cos dla Ciebie :p Quote
anetta Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Hhahhaah jaki Poradnik :roflt::roflt::roflt: rewelka Maga, przejeżdżałaś dziś może obok Agory?:hmmmm: ;) Quote
Maga100 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Ja mam LENIA :cool1: Aneta, MOGŁAM przejeżdżać obok Agory, bo na Przy Agorze mieszka znajoma mi osoba, u której bywam :p Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Maga100']Ja mam LENIA :cool1: Aneta, MOGŁAM przejeżdżać obok Agory, bo na Przy Agorze mieszka znajoma mi osoba, u której bywam :p a ON u Cia tak na stałe czy na Tymczas się wbił :razz::razz: Quote
Maga100 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Ja się starzeję może....? :hmmmm: Lubię kanapę z gazetką, albo z książką, albo z TV, albo z piwem w dłoni ;) Z laptopem na kolanach niewygodnie :cool1: Quote
Alicja Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Maga100']Ja się starzeję może....? :hmmmm: Lubię kanapę z gazetką, albo z książką, albo z TV, albo z piwem w dłoni ;) Z laptopem na kolanach niewygodnie :cool1: ja mam laptopa na stole ...obok stoi piffo ;) no to ja co .....forever yung:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 BU!!! :diabloti: nie wierzę....... ale mam dzisiaj dzień - same dziwne sny i teraz jeszcze zwidy :mdleje: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Madgalena sie nam objawiła... czesc slicznotko.....:loveu: Ty i len??? sciemniasz.....:mad: Jak sie miewa Twoja gromada? Leon zdrów? Stefano i Pelaska w zdrowiu sie maja? Madziu zapraszam caly czas na kawusie..wiosna w sumie jest non stop....:loveu: Quote
anetta Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 No to prawdopobobnie widziałam Cię :p Hello :hand: Jak potworki?:evil_lol: Quote
asher Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Maga100']Ja się starzeję może....? :hmmmm: Lubię kanapę z gazetką, albo z książką, albo z TV, albo z piwem w dłoni ;) Z laptopem na kolanach niewygodnie :cool1: No nie żartuj??? :-o W tym samym wieku jesteśmy, a takie odczucia są mi obce :cool1: Może to nie kwestia wieku, ale pozycji społecznej? Wiesz, stała posada, dom, drzewo, samochód i te sprawy? Dobrobyt rozleniwia :diabloti: Quote
Maga100 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='asher']No nie żartuj??? :-o W tym samym wieku jesteśmy, a takie odczucia są mi obce :cool1: Może to nie kwestia wieku, ale pozycji społecznej? Wiesz, stała posada, dom, drzewo, samochód i te sprawy? Dobrobyt rozleniwia :diabloti: Mój drogi, przenikliwy Asherek :loveu: Z lenistwem nie trafiłaś :shake: Wręcz przeciwnie, cholera :angryy: Czekam na ciepło, wiosnę, słońce i może jakieś zdjęcia porobię? :hmmmm: Na razie donoszę, że zwierzyniec ma się dobrze. naokoło same budowy :roll: w domu bez zmian :cool3: Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 jejku jejku to już tak na stałe Pelagia ulubienicą Leona???? Quote
Maga100 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='malawaszka']jak to bez zmian? nowy fotel :evil_lol: Bez zmian, mówię. Fotel wstawiony był na czas emmy :roll: Urwało nam rynnę :cool1: Acha :diabloti: Coponiektórzy każą mi się pochwalić :diabloti: W tym roku zmieniam stan cywilny :cool3: Powiem, jak już będzie PO :diabloti: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :roll:......aktywny LEON :grins: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/3-1-2.jpg Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Maga100']Bez zmian, mówię. Fotel wstawiony był na czas emmy :roll: Urwało nam rynnę :cool1: Acha :diabloti: Coponiektórzy każą mi się pochwalić :diabloti: W tym roku zmieniam stan cywilny :cool3: Powiem, jak już będzie PO :diabloti: ciesz się że rynn, bo u nas okazało się, że dach przy kominie przecieka :mad: łoooooooo i będziesz w białej sukience??? :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Hanna R. Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Maga100']Acha :diabloti: Coponiektórzy każą mi się pochwalić :diabloti: W tym roku zmieniam stan cywilny :cool3: Powiem, jak już będzie PO :diabloti: Rozwodzisz się ??? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='malawaszka']jejku jejku to już tak na stałe Pelagia ulubienicą Leona???? tak, miłość kwitnie bez zmian. Stefan jest be :cool1: A Pelagia to ukochana. Nawzajem się myją i całują :roll: No chyba że Leon leży z zabawką lub coś je - wtedy ja muszę ratować życie kotom [quote name='Alicja']:roll:......aktywny LEON :grins: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/3-1-2.jpg w tym względzie nic się nie zmieniło. Nadal ma zakaz wstępu na kanapę :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='malawaszka']ciesz się że rynn, bo u nas okazało się, że dach przy kominie przecieka :mad: dom za młody na przeciekanie..... Ale rynnę A. znalazł gdzieś daleko :evil_lol: Oczywiście o takich drobnostkach jak brak prądu przez kilkanaście godzin nie wspominam :roll: [quote name='malawaszka'] łoooooooo i będziesz w białej sukience??? :loveu::loveu::loveu::multi: hehehe i w dziewiczym wianku :diabloti: Nie, moja droga, żadnego cyrku :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']Rozwodzisz się ??? :evil_lol: HANNO! A odwyk?? :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Maga100 napisał(a):dom za młody na przeciekanie..... noo mój starszy :megagrin: ma już prawo przeciekać :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :multi::multi:ale bukietem będziesz rzucać :B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Maga100 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi:ale bukietem będziesz rzucać :B-fly::B-fly::B-fly: W dziewice? Jak Malawaszka przyjedzie, to tak. Bo jak nie, to nie będzie w kogo :diabloti: Quote
Maga100 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 [quote name='malawaszka']noo mój starszy :megagrin: ma już prawo przeciekać :evil_lol: pewnie, ze straszy. Zaczęłaś wcześniej :diabloti: Quote
Recommended Posts