Maga100 Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 [quote name='dbsst']tylko kopyta w gorze zostaja chcialoby sie zec ;) zamordowała, udusiła :o Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 hahahaha no ba pewnie ze tak to sa tajne sluzby niemieckie z nimi nie ma zartow :D a to cos dla oslody ;) mala ty mi nie podkakuj bo masz czarna morde a to w tym sezonie nie modne ;) i uszy w przod :D i chap za lape ;) i po lapie ;) Quote
Ka-ka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Maga....ja się z Tobą i Twoim Leosiem bez obstawy nie chcem spotkać :-? bojam się Was :( :lol: Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Ka-ka napisał(a):Maga....ja się z Tobą i Twoim Leosiem bez obstawy nie chcem spotkać :-? bojam się Was :( :lol: nie bój, przywiozę Leona w klatce 8) Dbsst, dziekuję, dziekuję za zdjecia, 8) Lepiej idź zobacz swoją piekną Szpilę na zdjęciach autorstwa Wind :o powalające Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 widzialam i padlam normalnie jak nie Szpila ;) siedziala w miejscu Quote
Patka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 I kto tu ma "Rabradora" ;) zabójce :wink: :evilbat: Fotki sa super już u Dbsst podziwiałam jak pieknie sie "bawią" :D Quote
Ka-ka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Maga100 napisał(a):nie bój, przywiozę Leona w klatce no to super...ja swojego też...przynajmniej będzie pewność, że sie dogadają :lol: a tak poza tym - ja widzę, że Twój Leoś nieźle sobie w kontaktach z kobietami pozwala......8) Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 a co ty tam masz a nic tam nie mam ;) Maga naprawde nie pamietam co wstawialam a co Ty wstawialas czy jak powtorze to bedziesz sie strasznie denerwowac :/ Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Patka napisał(a):I kto tu ma "Rabradora" ;) zabójce :wink: :evilbat: no wiesz, ale całe życie to stereotypy 8) :lol: Ka-ka napisał(a): no to super...ja swojego też...przynajmniej będzie pewność, że sie dogadają :lol: nooo. A jak nie będę za bardzo się rzucac na krate, to nawet klatki troche zbliżymy do siebie :lol: Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 dbsst napisał(a): Maga naprawde nie pamietam co wstawialam a co Ty wstawialas czy jak powtorze to bedziesz sie strasznie denerwowac :/ taaa, z nerów cała dygoczę :-? Ile ty tego jeszcze tam masz? :o Quote
Ka-ka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 oj, chyba nie zdążymy...bo do tego czasu, to nas w białych kaftanikach tacy duzi, silni panowie zabiorą :lol: Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='dbsst'] Maga naprawde nie pamietam co wstawialam a co Ty wstawialas czy jak powtorze to bedziesz sie strasznie denerwowac :/ taaa, z nerów cała dygoczę :-? Ile ty tego jeszcze tam masz? :o no wlasnie nie wiem jak wczoraj wybieralam ;) Quote
Patka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 To jak sie ze szpilą obejmują łapkami jest miodzio :D Maga oj ciezkie nasze życie :lol: Quote
mmbbaj Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Super, super foty! :D Jestem zachwycona zabawą psiaków i pod wrażeniem umiejętności Dbsst! Mistrzostwo Świata! :lol: :thumbs: Quote
Alka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 jakie świetne ujęcia! Jestem tak samo zachwycona jak mmbbaj, nie moge się napatrzeć...Super! Quote
Hanna R. Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Maga, wywaliłam posła Jurka. Nie pasuje tu istotnie :evilbat: :evilbat: :evilbat: Niestety, nie wywalił się z cytatów. A foty Leona są CUDNE :o Quote
00000 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 :lol: :lol: :lol: No jakbym swojego cielaka widziała..... :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Maga, wywaliłam posła Jurka. Nie pasuje tu istotnie :evilbat: :evilbat: :evilbat: Niestety, nie wywalił się z cytatów. A foty Leona są CUDNE :oi słusznie on nam tu psuje atmosferę :evil: znalazłam na OFFie nasze nowe godło :oops: :( Quote
00000 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ja też tam byłam w tym roku :lol: :lol: :lol: O tam: To drugie zdjęcie jest takie dziwne, bo wycięłam z niego TZ-ta w tempie błyskawicznym, więc takie popaprane troche mi wyszło... :roll: :wink: :lol: Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 mmbbaj napisał(a):Super, super foty! :D Jestem zachwycona zabawą psiaków i pod wrażeniem umiejętności Dbsst! Mistrzostwo Świata! :lol: :thumbs: :buzi: Alka :buzi: Haniu :buzi: qrde ta Kaczka cos za mila ma buzie nasz skrzat prezydent takiej nie ma to nie nasz kaczapospolita Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Pagaj napisał(a):Ja też tam byłam w tym roku :lol: :lol: :lol: O tam: hmm, to ciekawe, byc może się chodziłyśmy swoimi sladami, bo ja tem byłam dość długo 8) Tam jest raj dla psów , bo nikt im nie każe chodzić na smyczy i w kagańcach Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']znalazłam na OFFie nasze nowe godło :oops: :( Dbsst ma rację, ta kaczka jest stanowczo zbyt optymistyczna :-? :-? Quote
Recommended Posts