asher Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Maga100']i dyskusja o chomikach przez 2 strony :diabloti: Wolałabyś, żeby nikt nic nie pisał i galeria kurzem ci porastała? :icon_roc: [quote name='Maga100']nie mam żadnego chomiczka, miałam kiedyś i zmarł smiercią tragiczna po zjedzeniu taśmy klejącej :placz: :crazyeye: A czemu on zeżarł tę taśmę? Z głodu, czy po prostu lubił? :crazyeye: I zatruł się, czy się... skleił? :ekmm: A tak w ogóle, to strasznie nudne te zdjęcia :shake: Quote
Maga100 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='asher']Wolałabyś, żeby nikt nic nie pisał i galeria kurzem ci porastała? :icon_roc: a nie mogłybyście podyskutować o kulturze i sztuce? albo o motocyklach? :diabloti: [quote name='asher'] :crazyeye: A czemu on zeżarł tę taśmę? Z głodu, czy po prostu lubił? :crazyeye: I zatruł się, czy się... skleił? :ekmm: bo on na akwarium miał taką kratke, co by nie wyszedł i ta kratka walił w szybę akwarium, żeby mnie wnerwić więc okleiłam szybe taśmą klejącą, co by nie było takich odgłosów a on ją zeżarł i zmarł :cool1: nie robiłam mu sekcji :cool1: [quote name='asher'] A tak w ogóle, to strasznie nudne te zdjęcia :shake: wiem :angryy: Quote
aga1215 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 U na takie http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/11-17-2.jpg są:evil_lol: ale takich http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/11-17-6.jpg :shake::shake::shake: Właśnie osiągnęłam SUKCES :B-fly::B-fly::B-fly:tylko pół wypluł .....i jestem cała Quote
asher Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 One zawsze tak statycznie sięc iumkają? Żadnych szaleństw, fruwających kłaków, połamanych mebli...? :razz: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='asher']One zawsze tak statycznie sięc iumkają? Żadnych szaleństw, fruwających kłaków, połamanych mebli...? :razz: ale Maga wtedy musiałaby nakręcić film :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...akcji ;) Quote
aga1215 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Alicja']ale Maga wtedy musiałaby nakręcić film :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...akcji ;) A co, nie lubisz filmów akcji??? Quote
asher Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Maga100']a nie mogłybyście podyskutować o kulturze i sztuce? albo o motocyklach? :diabloti: A tak w ogóle, ja zupełnie nie rozumiem czego ty się czepiasz :shake: Przecież bardzo kulturalnie rozmawiałyśmy o sztuce uśmiercania chomików, które mają motorki w dupkach. Więc wszystkie twoje wymagania spełniłyśmy. Z nadwyżką nawet, bo oprócz kultury, sztuki i motorów jeszcze o chomikach było :grins: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='aga1215']A co, nie lubisz filmów akcji??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czasami ;) [quote name='asher']A tak w ogóle, ja zupełnie nie rozumiem czego ty się czepiasz :shake: Przecież bardzo kulturalnie rozmawiałyśmy o sztuce uśmiercania chomików, które mają motorki w dupkach. Więc wszystkie twoje wymagania spełniłyśmy. Z nadwyżką nawet, bo oprócz kultury, sztuki i motorów jeszcze o chomikach było :grins: :hmmmm: czyli temat motoryzacji jak najbardziej był poruszony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Haloooo, jest tu kto? :candle: Maga, żyjesz, mam nadzieję? Quote
aga1215 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 "Maga100" napisał(a):ja musze podac Pelagii tabletke na odrobaczenie i się boję.... asher napisał(a):Haloooo, jest tu kto? :candle: Maga, żyjesz, mam nadzieję? :hmmmm: :niewiem: :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Magda, czy Twój Krwawy Leon pożarł Cię ! Przypomina Ci się Twoja Wierna, Porzucona Koleżanka. Dołącza się biedny Gezes, którego osierociła Manieczka .... To smutne, ubogie towarzystwo żałobne mówi Wam Dobry Wieczór. Quote
Hanna R. Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Boże ! Ciebie tu już NIKT NIE ZANA !!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 :candle:............................................... Quote
asher Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Wsiedła na motór i odjechała z Dogomanii :placz: I nawet się nie pożegnała :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='asher']Wsiedła na motór i odjechała z Dogomanii :placz: I nawet się nie pożegnała :placz::placz::placz: ani nie pomachała chusteczką :placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 a ja wiem :multi: Magda zapewne już wyruszyła na motorku do mnie, żeby dotrzeć na wiosnę jak obiecała :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='malawaszka']a ja wiem :multi: Magda zapewne już wyruszyła na motorku do mnie, żeby dotrzeć na wiosnę jak obiecała :loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi:i nareszcie może jechać przez Łódź :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Życzenia świąteczne dla Was :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9147212&postcount=216 Quote
Medorowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Życzenia:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148010&postcount=217 Quote
Maga100 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Magda, czy Twój Krwawy Leon pożarł Cię ! Przypomina Ci się Twoja Wierna, Porzucona Koleżanka. Dołącza się biedny Gezes, którego osierociła Manieczka .... To smutne, ubogie towarzystwo żałobne mówi Wam Dobry Wieczór. [quote name='HankaRupczewska']Boże ! Ciebie tu już NIKT NIE ZANA !!!!!!! tak, tak, nie ZANA, ZANA... :crazyeye::crazyeye: Wiem, Haniu, wiem, mnie nie ma, ale wiem, wszystko wiem :shake: [quote name='asher']Wsiedła na motór i odjechała z Dogomanii I nawet się nie pożegnała Nie odjechała przecie forever. Tylko jej się nie chce :cool1: [quote name='malawaszka']a ja wiem Magda zapewne już wyruszyła na motorku do mnie, żeby dotrzeć na wiosnę jak obiecała aż tak nisko oceniasz moje motocyklowe umiejętności? :obrazic: A poza tym Mikołaj przyniósł mi podgrzewane manetki na motór i mogę już jeździć zimą, bo krążenie w dłoniach będzie zachowane :p Oczywiście pod warunkiem, że TZ mi je w końcu zainstaluje :cool1::cool1::cool1::angryy: Witajcie, moje drogie, ja na chwilkę :p Dla tych co pamiętają mła :placz: A ja wiem, które pamiętają :diabloti: Świątecznie było, i miło, i spokojnie i przyjemnie-nudno (poza nalotem teściowej na świąteczny obiad :cool1:) Wieś bawi się i tańczy :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 I do widzenia mikołajowo :loveu::evil_lol::evil_lol: a, jeszcze pokażę wam prezent Leona.... Quote
Hanna R. Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To Ty ??? Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 :razz::razz:[FONT=Arial]:razz:wow ...jak w Bajce ;) witaj zas :hand: [/FONT] Quote
Recommended Posts