Gonitwa Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Weź Ty Leona na siłę do domu zaciągnij, bo na samą myśl, że on na dworze siedzi mam dreszcze.... Quote
Vectra Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Gonitwa napisał(a):Weź Ty Leona na siłę do domu zaciągnij, bo na samą myśl, że on na dworze siedzi mam dreszcze.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gonitwa Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Vectra napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co sie tak jarzysz? Serio serio aż mi się zimno zrobiło... :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 aaaa skąd Wy macie słonko tam :placz: u nas ni chu chu :placz: BTW nic nie insynuowałam ino się grzecznie spytałam :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='malawaszka']aaaa skąd Wy macie słonko tam :placz: u nas ni chu chu :placz: BTW nic nie insynuowałam ino się grzecznie spytałam :diabloti: chyba grzesznie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bigos Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ciepły kombinezonik i zium niezależnie od pogody:diabloti: Spiesz się spiesz co by Ci zaraz snieg na drogach się nie pojawił;) Quote
asher Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Maga100']ja wtykam nogę, a one po nodze wędrują do haszczy na mojej głowie :cool1: Ja rozumiem, że daleko nie mają, ale i tak się dziwię, że im się chce :stupid: Quote
Vectra Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 asher napisał(a):Ja rozumiem, że daleko nie mają, ale i tak się dziwię, że im się chce :stupid: Aśka , padłam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='Gonitwa']Weź Ty Leona na siłę do domu zaciągnij, bo na samą myśl, że on na dworze siedzi mam dreszcze.... on nie chce :cool1: nawet teraz, gdy od kilku h jestem w domu, to on leży na fotelu na tarasie i ani myśli wejść do domu :cool1: [quote name='malawaszka']aaaa skąd Wy macie słonko tam :placz: u nas ni chu chu :placz: w weekend było bardzo dużo słońca :p ale temperatura i tak nie przekroczyła 6C :angryy: [quote name='malawaszka'] BTW nic nie insynuowałam ino się grzecznie spytałam :diabloti: tak, ja już zapomniałam, że ty przecież zawsze grzecznie :diabloti: [quote name='bigos']Ciepły kombinezonik i zium niezależnie od pogody:diabloti: Spiesz się spiesz co by Ci zaraz snieg na drogach się nie pojawił;) ja motocykl nie ma owiewiek (a mój nie ma :cool1:), to zimny powiew przeciska i przenika przez wszystko :cool1: [quote name='asher']Ja rozumiem, że daleko nie mają, ale i tak się dziwię, że im się chce :stupid: a jakby tam było jedyne dostępne pożywienie, to też się dziwisz? :diabloti: Quote
Pysia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 1. Gratuluję odwagi i samozaparcie ( mnie tego brakuje jeżeli chodzi o prawko :cool1:) i ...oczywiście zdobycia papierka :multi::multi::multi::multi::multi: Brawo!!!!:loveu: 2. Fotki zobaczone :eviltong: 3. U nas nie ma kleszczy teraz :diabloti: 4. Jesień jest cudna :loveu: 5. Witaj bom Cię chyba nie witała :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='asher']Ja rozumiem, że daleko nie mają, ale i tak się dziwię, że im się chce :stupid: dopsz że mi zwieracze wytrzymują :evil_lol: byłam , poczytałam , poogladałam Quote
Avaloth Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 jaki piękny labuś ! kotki też śliczne ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=94111 Quote
Maga100 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 żyję, jakby ktoś się pytał :cool1: Chyba się zestarzałam ostatnio, bo nic mi się nie chce :cool1: Po powrocie z pracy zasiadam z książką przed kominkiem i o 23.00 idę spać :roll::cool1::cool1::cool1: Tak mam ostatnio [quote name='Pysia']1. Gratuluję odwagi i samozaparcie ( mnie tego brakuje jeżeli chodzi o prawko :cool1:) i ...oczywiście zdobycia papierka :multi::multi::multi::multi::multi: Brawo!!!!:loveu: ach, dziękuję :p Z racji wczorajszych gigakorków w Warszawie zdecydowałam się pojechać motocyklem do pracy :p Zamiast godzinę piętnaście jechałam 25 min, więc różnica jest. Wracając miałam stres, bo już ciemno, zimno, miliony aut i każdy byle szybciej. Ale udało nam się (mnie i mojemu moto) wrócić cało :p Więcej doświadczenia by się przydało..... [quote name='Alicja']byłam , poczytałam , poogladałam witaj Alicjo, moja wierna :loveu: Trochę jesiennego Leona i kolejna zdobyczna piłka tenisowa (obok korty) jesienne pejzaże z Ohydkiem w tle Quote
malawaszka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 :multi:jesteś :loveu::loveu::loveu: a jak Ci brak doświadczenia to zapraszam do mła :loveu: po drodze doświadczenia nabędziesz że ho ho :p Quote
asher Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Witaj Mago z kleszczami we włosach :loveu: Cieszę się, że nadal żyjesz :lol: Może byś tak pokonała na trochę to starcze lenistwo i nacykała nieco więcej fotek? :cool3: Quote
malawaszka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 no! kotów dawno nie było :shake: nie wiemy czy żyją czy są zdrowe... czy szczęśliwe u takiej leniwej Ciebie :shake: Quote
asher Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 malawaszka napisał(a):no! kotów dawno nie było :shake: nie wiemy czy żyją czy są zdrowe... czy szczęśliwe u takiej leniwej Ciebie :shake: Kurde, ja w ogóle zapomniałam, ze ta leniwa starucha MA koty :shock: Quote
malawaszka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 18.09 był Stefan a 25.09 była Pelagia :shock: [quote name='malawaszka']no i dalej nie wiem co to za motywacja :shake: [quote name='Vectra']przyjedz do warszawy to ci powiem :cool3: :diabloti: [quote name='stara leniwa Magda']Z racji wczorajszych gigakorków w Warszawie zdecydowałam się pojechać motocyklem do pracy :p Zamiast godzinę piętnaście jechałam 25 min, więc różnica jest. buuuahahahahhaah czy to jest ta motywacja?????? ale jestem bystra :roflt: normalnie jak woda w klozecie buuahahahahahah dopiero teraz dotarło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 malawaszka napisał(a):18.09 był Stefan a 25.09 była Pelagia :shock: buuuahahahahhaah czy to jest ta motywacja?????? ale jestem bystra :roflt: normalnie jak woda w klozecie buuahahahahahah dopiero teraz dotarło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie to nie to :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Vectra napisał(a):nie to nie to :diabloti: no to mimo wszystko poczułam się lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 hahaha, moja Kochana Trójca Niezawodna :loveu: [quote name='malawaszka'] a jak Ci brak doświadczenia to zapraszam do mła :loveu: po drodze doświadczenia nabędziesz że ho ho :p boję się chyba, bo tam miliard stron :cool1: muszę wszystkie przejść, zeby stać się doświadczoną?? :cool1: [quote name='asher']Może byś tak pokonała na trochę to starcze lenistwo i nacykała nieco więcej fotek? :cool3: wiesz, to jest dość męczące zajęcie..... :shake: [quote name='malawaszka']no! kotów dawno nie było :shake: nie wiemy czy żyją czy są zdrowe... czy szczęśliwe u takiej leniwej Ciebie :shake: są szczęśliwe. Dzisiaj w nocy Pelagia powróciwszy z wędrówki, rzuciła się na miskę, pożarła w takim tempie, że od razu był paw :cool1: O 5.30 sprzątałam pawia i nie było fajnie :diabloti: Stefan po stracie jajek jest nieznośny :angryy: Ciagle siedzi w domu, łazi za mną, gramoli się na kolana i ciagle chce żreć :angryy: Dzisiaj się na niego rozdarłam i wyrzuciłam na dwór. Obraził się :cool1: [quote name='malawaszka']18.09 był Stefan a 25.09 była Pelagia :shock: chciało ci się? ty nie masz lenia, tak? [quote name='malawaszka'] buuuahahahahhaah czy to jest ta motywacja?????? ale jestem bystra :roflt: normalnie jak woda w klozecie buuahahahahahah dopiero teraz dotarło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']nie to nie to :diabloti: kochana moja :loveu::loveu::loveu: Tak, Weszko, to nie TO :diabloti: Quote
Maga100 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Gdzie jest Leon? :evil_lol: Moje roślinki, nabyte w ramach jesiennej promocji :p Quote
Maga100 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 a tak mój pies spędza poranki, dni i wieczory. Spędzałby też tak noce, gdybym mu pozwoliła i z drugiej strony szyby Quote
Recommended Posts