Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Maga100 napisał(a):
jak ZDAM, to w ramach doskonaleń swych umiejętności, będę przyjeżdżać na kawę :cool3:

obiecanki...cacanki........

a ja zapraszam.....:loveu:

Wracam do nauki praw o ruchu drogowym :roll: :cool1:

ucz sie ucz bo nauka to potegi klucz......:loveu:

Posted

Możecie puścić kciuki :diabloti:
Ogłaszam że moja najmilejsza właśnie zdała egzamin na prawo jazdy kategorii A :multi:

mówiłam ci , grunt to motywacja :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Ogłaszam że moja najmilejsza właśnie zdała egzamin na prawo jazdy kategorii A :multi:

no gratulacje nimfo na motorze:multi::multi::multi:

Posted

Vectra napisał(a):

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:Nooooooooooo BRAWO.......:multi:
:multi::multi:

Posted

Vectra napisał(a):
Możecie puścić kciuki
Ogłaszam że moja najmilejsza właśnie zdała egzamin na prawo jazdy kategorii A

mówiłam ci , grunt to motywacja

:angel::angel::angel:Jestem z powrotem, prosto z Olsztyna. PRZESZCZĘŚLIWA!!!!!!!! Kochana, dzięki za wsparcie :loveu:

dealer napisał(a):
no gratulacje nimfo na motorze

anetta napisał(a):
Wiedziałam że zda :cool1::evil_lol:
:klacz: Gratuluje!!

malawaszka napisał(a):
o cholera ale błyskawica :crazyeye: strzeżcie się warsiawiacy

Dziękuję wam wszystkim pięknie :p:p:p

Ledwo żyję. Za stara już jestem na takie stresy :cool1: NEVER AGAIN :angryy:
Wczoraj pobudka o 7.00 i wyjazd do Olsztyna. Potem parę godzin ćwiczeń w tamtejszej szkole jazdy na motocyklu, na którym miałam zdawać egzamin, a na którym siedziałam pierwszy raz w życiu (w Warszawie są inne). Byłam naprawdę załamana :shake: Nie szło kompletnie, nie wyszła mi ani jedna ósemka :shake:
Potem hotel, powtarzanie kodeksu i rano pobudka o 6.00 :cool1: Teoria na 8.00 i bez problemu, a potem z racji nazwiska na W zdawałam ostatnia :cool1: Na motocykl wsiadłam 16.30! Nie muszę pisać, co przeżywałam przez te kilka godzin na mrozie, tym bardziej, ze przede mną uwalił 4 osoby :cool1:
Osiagnełam apogeum stresu, gdy przyszła moja kolej i ..... zaczęło się śmiesznie. Byłam w takim amoku, że jak egzaminator nakazał mi nałożyć kask, zaczęłam zakładać go na łeb...... tyłem do przodu :evil_lol::evil_lol:
Potem było jeszcze śmieszniej - kask był rozmiaru XXXXL, w związku z tym natychmiast opadł mi na oczy :evil_lol: Wykonywałam manewry widząc kawałek asfaltu przy przednim kole i nic poza tym :evil_lol: I pewnie dlatego ósemki, slalomy i inne mi powychodziły :evil_lol:
Miasto juz spokojnie, musiałam tylko co chwila poprawiać sobie kask, żeby widzieć gdzie jadę i czy przypadkiem nie rozjeżdżam pieszego :evil_lol:
i KONIEC. ZDAŁAM, ŻYJĘ, ALE LEDWO, LEDWO.
Idę na kanapę uraczyć się zimnym piwem :p:p
Jeszcze raz dziękuję wszystkim kciukasom :loveu:

Weszo, Highway To Hell coraz bliżej :diabloti:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:Nooooooooooo BRAWO.......:multi:
:multi::multi:

:obrazic: .........zignorowałaś mnie :placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:obrazic: .........zignorowałaś mnie :placz::placz::placz::placz::placz:

kochana moja Alicjo eR, członkinio AA :loveu:
Wiesz co, FCALE cię nie zignorowałam, tylko przy twoim poście nie odznaczył mi się znaczek na czerwono :evil_lol:
Reklamację złóż do admina :evil_lol:

[quote name='Gonitwa']
Trza było wpaść na kafkę po drodze...

jak jechałam do Olsztyna miałam megastres. Jak wracałam z Olsztyna stres ze mnie wychodził
Nie chciałabyś mnie na kawie w takich nastrojach, zapewniam cię :evil_lol:

[quote name='anetta']HHahhaahaha a czemu dali Ci TAKI kask?? :o

Bo mają tylko taki :cool1:
tam nie ma wyboru :cool1:
a ponieważ nie mogą zaryzykować, że jakiś zdający nie da rady wciśnąć kasku na głowę, więc mają na wyposażeniu jeden - wielkości telewizora marki Rubin :cool1:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']

JESTEM Z CIEBIE DUMNA...

i wreszcie przyjedziesz na kawe:diabloti:

:loveu::loveu:
PRZYJADĘ
ale na wiosnę dopiero :cool1::cool1::cool1:

Posted

[quote name='Maga100']Weszo, Highway To Hell coraz bliżej :diabloti:

sama nie wiem śmiać sięczy płakać :shock: wiem tylko, że wyobraziłam sobie Ciebie w tym kasku buuahahahah i umarłam ze śmiechu hahahahaha :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
sama nie wiem śmiać sięczy płakać :shock: wiem tylko, że wyobraziłam sobie Ciebie w tym kasku buuahahahah i umarłam ze śmiechu hahahahaha :roflt:

dlaczego mnie tam nie było :wallbash::flaming:

:evil_lol:

Posted

Bo mają tylko taki
tam nie ma wyboru
a ponieważ nie mogą zaryzykować, że jakiś zdający nie da rady wciśnąć kasku na głowę, więc mają na wyposażeniu jeden - wielkości telewizora marki Rubin

:lol::lol: W sumie lepszy duży niz za mały :lol::lol:

Posted

[quote name='malawaszka']wiem tylko, że wyobraziłam sobie Ciebie w tym kasku buuahahahah i umarłam ze śmiechu hahahahaha :roflt:

[quote name='Vectra']dlaczego mnie tam nie było :wallbash::flaming:

:evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']

a może robił kto fotki na tym egzaminie ........:hmmmm:

nie wiem, czemu wy się we mnie wyśmiewacie :cool1:
ja przeżywałam największy stres w życiu :angryy:
I NIE, NIKT nie robił zdjęć, porzućcie nadzieję :eviltong::evil_lol:

[quote name='dealer']i ja tez tu jestem nimfo:diabloti:wiem az skaczesz ze szczescia ze mnie widzisz....:loveu::diabloti:

Ja każdego witam miło :diabloti:

Jesień piękna, specjalnie dla mnie, żebym mogła doskonalić swe jazdy :p Dzisiaj się prawie wywaliłam na parkingu pod Arkadią, ale udało się w ostatniej chwili, choć było już gorąco :evil_lol:
I nie wiem czemu wszyscy kierowcy omijają mnie szerokim łukiem :hmmmm: Czyżby widać było, że początkująco-ucząca się? :evil_lol:

Dzisiejszy szczęśliwy Leon

Ponieważ z lekka mnie dzisiaj przewiało, idę się grzać do kominka :hand:

Posted

[quote name='"Maga100"']I nie wiem czemu wszyscy kierowcy omijają mnie szerokim łukiem :hmmmm: Czyżby widać było, że początkująco-ucząca się? :evil_lol:

Pewnie masz zielony listek

Posted

[quote name='malawaszka']jeny Magda tylko nie siedź za długo w tym kominku :shake: przypalisz się jeszcze i co? :placz:

obawiam się, że będziesz musiała radzić sobie beze mnie :placz:
Pracy mi się nawarstwilo tyle, porobiły mi się zaległości przez to ribienie prawa jazdy i nie mam czasu ni siły tu być :placz::placz:

[quote name='dealer']taaaa ;)wsiadl na motor czlowiek z lisciem na glowie....:diabloti:

myślę o zakupie odblaskowej kamizelki, złośliwa maupo, bo naprawdę jadę jak pierdoła :evil_lol:
ale JADĘ :p

I zbieramy chrust w lesie :p