malawaszka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 PIĘKNE!!!! przepiękne foty z twierdzy!!!! :mdleje: a czy A uwiecznił Twój popis na żwireńku????? :loveu: Quote
Maga100 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='asher']Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie jesień jest już mniej więcej od tygodnia :evil_lol: to była przenośnia literacka, myslałam, że ty, ty Asher, zrozumiesz :shake: [quote name='malawaszka'] a czy A uwiecznił Twój popis na żwireńku????? :loveu: zwariowałaś? :stupid: On się rzucił na pomoc ...... motocyklowi :cool1: cd kąpieli Quote
Pysia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No tak :diabloti: A to prawdziwy rycerz :evil_lol: Ach...Jaka ta woda...niebieska :loveu::diabloti: Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ale cudne fotki:p No i za egazminy trzymamy kciuki:lol: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]:pwidziałam ......kąpiącego się Leona:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
asher Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Maga100']to była przenośnia literacka, myslałam, że ty, ty Asher, zrozumiesz :shake: Ja? :crazyeye: Przeceniasz mnie. Ja jestem pospolita i prozaiczna :shake: Kiedy zdajesz? :cool3: Quote
anetta Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-23-1.jpg :loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale cudne fotki:p No i za egazminy trzymamy kciuki:lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pwidziałam ......kąpiącego się Leona:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='anetta']http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-23-1.jpg :loveu::loveu: wzruszyłam się dosłownie, myślałam, że wszyscy o mnie zapomnieli (prócz Wszy :diabloti:) [quote name='asher']Ja? :crazyeye: Przeceniasz mnie. Ja jestem pospolita i prozaiczna :shake: no tak, zapomniałam, że ja też :shake: To takie przykre, gdy człowiek w 18 roku życia uświadamia sobie, że nie jest oryginalny i zboczony :placz: [quote name='asher'] Kiedy zdajesz? :cool3: nie powiem :eviltong: powiem jak zdam :eviltong: Mogę tylko zdradzić, ze wywiało mnie dzisiaj aż do Olsztyna i tam będę zdawać :p Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]:razz:to od kiedy zaciskać ...:kciuki:[/FONT] Quote
anetta Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Aż tam?! :o wzruszyłam się dosłownie, myślałam, że wszyscy o mnie zapomnieli Chciałabyś :diabloti: Ja zaglądam ale nie zawsze pisze. Quote
Hanna R. Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Maga100'] Mogę tylko zdradzić, ze wywiało mnie dzisiaj aż do Olsztyna i tam będę zdawać :p W Olsztynie ????? A nie mówiłam ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: UKŁAD ! :cool1: Quote
Maga100 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:to od kiedy zaciskać ...:kciuki:[/FONT] trzymaj, Alu, trzymaj mocno, nie puszczaj i wysyłaj mi swój optymizm :loveu: obwieszczę, kiedy puścić :p [quote name='anetta']Aż tam?! :o W warszawie i w promieniu 100km zapisy na marzec, albo na II połowę listopada :cool1::cool1::cool1: [quote name='HankaRupczewska']W Olsztynie ????? A nie mówiłam ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: UKŁAD ! :cool1: CHCIAŁABYŚ :diabloti: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No to trzymam dlaej:kciuki::kciuki::kciuki: Jak mi zsinieją paluszki będziesz mi płacić odszkodowanie:obrazic: Quote
asher Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Trzymam i ja! :multi: Brrrum brrruum brrruuuum! Quote
Maga100 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 witam wszyskich, którzy nie tęsknili :cool1::placz::placz::placz: Pracy mi się nawarstwiło, a poza tym uczę się, uczę, uczę na swoim brum brum Quote
Gonitwa Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pff czyli mnie nie powitałaś bo JA tęskniłam... Quote
Vectra Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ucz się ucz moja droga :diabloti: motywacje masz :evilbat: Quote
Maga100 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='Gonitwa']Pff czyli mnie nie powitałaś bo JA tęskniłam... ty jedyna :diabloti: [quote name='Vectra']ucz się ucz moja droga :diabloti: motywacje masz :evilbat: rosnę w siłę KAŻDEGO JEDNEGO DNIA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jesień mamy sliczną, prawda? :loveu: Quote
asher Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-30-13.jpg Wow, jaka klata! :crazyeye: (albo wow, jaka nadwaga! :evil_lol:) A serio, Leon tak się rozrósł? Czy przytył? :cool3: Brum, brum. Quote
Maga100 Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='asher']http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-30-13.jpg Wow, jaka klata! :crazyeye: (albo wow, jaka nadwaga! :evil_lol:) A serio, Leon tak się rozrósł? Czy przytył? :cool3: Brum, brum. Przeraziłam się, że się roztył, ale moja ukochana Vectra mnie pouczyła, że zbiera tłuszczyk na zimę :p Bo Leon całe dnie spędza w ogródku, tylko na noce zaganiam go do domu :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 ja tesknie z ukrycia........ i trzymam kciukasy za egzamin.....:loveu: Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 no i dalej nie wiem co to za motywacja :shake: Quote
Vectra Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 malawaszka napisał(a):no i dalej nie wiem co to za motywacja :shake: przyjedz do warszawy to ci powiem :cool3: :diabloti: Quote
Maga100 Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja tesknie z ukrycia........ jak ZDAM, to w ramach doskonaleń swych umiejętności, będę przyjeżdżać na kawę :cool3: [quote name='malawaszka']no i dalej nie wiem co to za motywacja :shake: Weszo, nie możemy publicznie, wierzaj :shake::evil_lol: [quote name='Vectra']przyjedz do warszawy to ci powiem :cool3: :diabloti: na prawe uszko ty, a na lewe ja :evil_lol: Wracam do nauki praw o ruchu drogowym :roll: :cool1: Quote
asher Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Vectra napisał(a):przyjedz do warszawy to ci powiem :cool3: :diabloti: Ja jestem w Warszawie. Powiedz :loveu: Quote
Recommended Posts