asher Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Hehehe, jak tak dalej pójdzie, to wyprowadzicie się do Leona, bo w chałupie będą mieszkać nowe "ukochania" nie mieszczące się w garażu :evil_lol: ps. budę kupiliście, czy TZ zmajstrował? :razz: Quote
Vectra Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 anetta napisał(a):Leon w budzie, tylko nie widze tego metrowego krowiego łancucha :diabloti::diabloti: schowany by w oka nie kolał :diabloti: Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Vectra napisał(a):schowany by w oka nie kolał :diabloti: lancuch nie kola w oka ino sie w szyjke wpija:diabloti: dzien dobry nimfo:p Quote
Maga100 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Witajcie, kochane :bigok: Nie bywałam, bo całą niedzielę jeździłam, jeździłam zwiedziłam całą okolicę, wszystkie wsie i miasteczka okoliczne, prawie już obrałam kierunek Mazury, ale A. mi nie pozwolił, stwierdził, ze może jednak za wczęśnie i bez prawka niekoniecznie :cool1: A wczoraj i dzisiaj miałam ostatnie jazdy, uwaga na 7.00 RANO!!!! tak, wstałam o 5.30 i o 7.00 zameldowałam się u instruktora :cool1::cool1::cool1: nie pytajcie o nic więcej :cool1::cool1::cool1: W każdym razie kurs ukończony :p Pysia napisał(a): Zdasz zdasz kobieto Powiedziały mi to gwiazdy Agunia-Pańciunia) napisał(a):zdasz ten egzamin z łatwoscia bos Ty zdolna bia łogłowa jestes...a ja trzymam kciukaski.... obyście się nie myliły, baby :cool1: malawaszka napisał(a):qrwa i już nic więcej nie powiem a miałam tyle Ci do powiedzenia ale teraz to już NIC!!!! a tobie o co cho? :evil_lol::evil_lol: przecież ja do ciebie z sercem na dłoni, myślę tylko o tobie, wszystko planuję pod ciebie i dla ciebie, a ty mnie insynuujesz dziwy jakieś :cool1: Poza tym MY, Waszko, się nie obrażamy :obrazic: Agunia-Pańciunia) napisał(a):Waszuniu, nie deneweuj sie i nie podniecaj w nadmiarze........ Madzia troche czasami bredzi..ale powinnas sie do tego przyzwyczaic...Madzia podniecona =malo zrównoważona z wypowiedziami hihihihii.. następna bredzi, chyba ostatnio zbyt długo siedziałaś w oknie i zbyt daleko się wychylałaś i cię przewiało :diabloti: asher napisał(a):Hehehe, jak tak dalej pójdzie, to wyprowadzicie się do Leona, bo w chałupie będą mieszkać nowe "ukochania" nie mieszczące się w garażu a żebyś wiedziała :roll: Tym bardziej, ze A. coś kombinuje z handlem motocyklami i zgadnijcie, gdzie miałaby być meta :roll::roll: asher napisał(a): ps. budę kupiliście, czy TZ zmajstrował? kupiliśmy (my, Magdalena), ponieważ jak A. by do tego zabierał, jak do wszystkiego, to bym zobaczyła :cool1: jak krowy latają chyba :cool1: dealer napisał(a):dzien dobry nimfo oooo, jedyna, co pamięta, kim jestem w istocie Quote
Maga100 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 mój pies :p mój pokręcony kot, Pelagia :cool1: na drodze przed domem :roll: Quote
malawaszka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 :crazyeye:ale Pelka urosła :crazyeye: a Ty sie juz przestań chwalić tym motorem i jeżdżeniem i w ogóle :shake: Quote
Maga100 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye:ale Pelka urosła :crazyeye: i jeszcze powinna, bo i tak jakaś mala jest :cool1: malawaszka napisał(a): a Ty sie juz przestań chwalić tym motorem i jeżdżeniem i w ogóle :shake: dobrze, więcej nie będę :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Pelka jak zawsze ma przemiły wyraz twarzy, taki delikatny i słodki wrecz.....:loveu::loveu: JESTES BARDZO DZIELNA:loveu:........i nadal nie dowierzam ze wstaas o 5 30 i ze bylas na jakdach na 7.00 RANO........SZOK....:p Quote
asher Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):JESTES BARDZO DZIELNA:loveu:........i nadal nie dowierzam ze wstaas o 5 30 i ze bylas na jakdach na 7.00 RANO........SZOK....:p No patrz, co ta miłośc może zrobić z człowieka :shake: Maga, twoja Pelagia jest... hmmmm... dziwna :lol: Quote
Vectra Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):Pelka jak zawsze ma przemiły wyraz twarzy, taki delikatny i słodki wrecz.....:loveu::loveu: JESTES BARDZO DZIELNA:loveu:........i nadal nie dowierzam ze wstaas o 5 30 i ze bylas na jakdach na 7.00 RANO........SZOK....:p Ona jest tak zmotywowana ,że wstaje o 5:30 szczęśliwa jak skowronek :cool3: Quote
aga1215 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-22-16.jpg o :crazyeye: nowa hodowla :crazyeye: będą małe :multi: ;):evil_lol: Quote
Alicja Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [FONT=Arial]byłam ...wsio widzialam ....:grins:[/FONT] Quote
anetta Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 aga1215 napisał(a):http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-22-16.jpg o :crazyeye: nowa hodowla :crazyeye: będą małe :multi: ;):evil_lol: Ciekawe czy z metryką :diabloti: Pewnie nie, bo za dużo zachodu :diabloti: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a): JESTES BARDZO DZIELNA:loveu:........i nadal nie dowierzam ze wstaas o 5 30 i ze bylas na jakdach na 7.00 RANO........SZOK....:p JESTEM ZDETERMINOWANA :diabloti: A to niebezpieczne :evil_lol: Nie dla mnie oczywiście - dla otoczenia :diabloti::diabloti::evil_lol: asher napisał(a): Maga, twoja Pelagia jest... hmmmm... dziwna :lol: ona jest psychicznie upośledzona, nie mam co do tego wątpliwości :cool1: Vectra napisał(a):Ona jest tak zmotywowana ,że wstaje o 5:30 szczęśliwa jak skowronek :cool3: I tu Vectra ma stuprocentową rację :cool3: Ona wie, jak bardzo jestem zmotywowana i jak silnie :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]byłam ...wsio widzialam ....:grins:[/FONT] wiem, Alicjo, droga :p Egzamin będę zdawać w Ciechanowie, albo w Płocku. Ostateczną decyzję podejmę w poniedziałek. Warszawa odpada :cool1: Czeka się min. 6 tygodni na wszystko :angryy: Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jeeenyyyyy a co Cię tak zdeterminowało?????? qrde we no powiedz to może mnie takie coś zdopinguje do napisania mgr :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Maga100 napisał(a): Egzamin będę zdawać w Ciechanowie, albo w Płocku. Ostateczną decyzję podejmę w poniedziałek. Nie musisz prosić , zgadzam się jadę z Tobą :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
asher Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 malawaszka napisał(a):jeeenyyyyy a co Cię tak zdeterminowało?????? qrde we no powiedz to może mnie takie coś zdopinguje do napisania mgr :evil_lol: W tej galerii porusza się drażliwe tematy. Idę sobie :obrazic: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [FONT=Arial]no to teraz odliczanko do egzaminku ...a potem to juz iskry spod kół ;)[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 asher napisał(a):No patrz, co ta miłośc może zrobić z człowieka :shake: Maga, twoja Pelagia jest... hmmmm... dziwna :lol: Vectra napisał(a):Ona jest tak zmotywowana ,że wstaje o 5:30 szczęśliwa jak skowronek :cool3: w zwiazku z powyzszym ...juz wsyztsko wiem.... tak odpowiednia motywacja to bardzo duzo jak widac:loveu: Quote
Maga100 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 malawaszka napisał(a):jeeenyyyyy a co Cię tak zdeterminowało?????? qrde we no powiedz to może mnie takie coś zdopinguje do napisania mgr :evil_lol: nie mogę publicznie :shake: Vectra mi nie pozwoliła, mówi, że nie wolno mi :shake: ale jak przyjedziesz, to powiem ci na uszko :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]no to teraz odliczanko do egzaminku ...a potem to juz iskry spod kół ;)[/FONT] iskry to już SOM :p po zwiedzeniu Twierdzy Modlin w Nowy Dworze Mazowieckim, zapuściłam się na jednośladzie aż do Warszawy :p Wprawdzie tylko na Tarchomin, ale zawsze :evil_lol: Od razu korki, zajeżdżanie drogi, koleiny, itp. Tutaj dopiero jestem w stanie sie nauczyć jeździć, a nie jakieś tam wiejskie drogi :diabloti: Z Twierdzy Modlin mam aż trzy zdjęcia Quote
Alicja Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 [FONT=Arial]:cool1:...w Modlin Twierdza ...mam rodzinę ....mam nadzieję ze wszyscy żyją :diabloti:[/FONT] Quote
Maga100 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 a poza tym piękna jesień tego lata, mama mnie nawiedziła i wyciagneła na spacer nad jeziorko :loveu: Quote
Maga100 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:cool1:...w Modlin Twierdza ...mam rodzinę ....mam nadzieję ze wszyscy żyją :diabloti:[/FONT] Mieszkają w Twierdzy? :evil_lol: W tych lochach pewnie :evil_lol: Oczywiście, że wszyscy ŻYJĄ :evil_lol: Na dzień dobry wywaliłam sie na własnym podjeździe, w efekcie czego zalała się świeca i A. musiał godzinę ją reanimować :evil_lol: Ale mówiłam, ze nie umiem jeździc po żwirze, mówiłam? To się mnie nie posłuchał i kazał jechać. Karę potem miał :diabloti::evil_lol: Quote
asher Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Maga100 napisał(a):a poza tym piękna jesień tego lata Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie jesień jest już mniej więcej od tygodnia :evil_lol: Quote
Recommended Posts