Gonitwa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Sztywny bo martwy;) upolowany się znaczy:):):) Quote
Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-17-15.jpg [FONT=Arial]będzie jak znalazł na rosół :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] [quote name='Maga100'] i zdążył nawet oskubać :evil_lol: I na koniec: gramolę się http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-29-11.jpg :eviltong::eviltong::eviltong:[FONT=Arial]podnóżków w zestawie nie było :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj :hand: [/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :eviltong::eviltong::eviltong:[FONT=Arial]podnóżków w zestawie nie było :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]witaj :hand:[/FONT] pewnie były ale dla Madzik i tak ciuteńke za małe:loveu::diabloti: Quote
Pysia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-17-14.jpg Powinnaś Stefanowi coś ubrać bo jak on teraz na wsi pokaże się taki wyskubany? :mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Madziu, i teraz nowinka...:cool3: Fotograf latem jezdzil na rowerku a teraz uwaga......porusza sie na motorku marki suzuki , 34 konne, tak mowil Halince....Podsłuchałam...:diabloti:bo akurat uszczelniałąm okna a oni tak glosno nadawali tam na dole....:diabloti::p Quote
Maga100 Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Pysia']http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-17-14.jpg Powinnaś Stefanowi coś ubrać bo jak on teraz na wsi pokaże się taki wyskubany? :mad: noo, ubrałam go w kołnierz, ale mu nie przypasował :diabloti: Kubrak już w ogóle nasycił go wstrętem :evil_lol: ale może Vectra uszyje mu jakiś gustowny rodem ze wsi polarek :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Madziu, i teraz nowinka...:cool3: Fotograf latem jezdzil na rowerku a teraz uwaga......porusza sie na motorku marki suzuki , 34 konne, tak mowil Halince....Podsłuchałam...:diabloti:bo akurat uszczelniałąm okna a oni tak glosno nadawali tam na dole....:diabloti::p tak tak, oczywiście, przypadkiem usłyszałaś :diabloti::diabloti: wisisz w tym oknie całymi dniami i zazdrościsz Halince, że ona na I p. więcej usłyszy niż ty z III :diabloti: A 34 konie to nie motocykl, tylko bzzzzzzzzzzzzzzzzzz:evil_lol: Quote
Pysia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Maga100']noo, ubrałam go w kołnierz, ale mu nie przypasował :diabloti: Kubrak już w ogóle nasycił go wstrętem :evil_lol: ale może Vectra uszyje mu jakiś gustowny rodem ze wsi polarek :diabloti: TAK :multi: TAK :multi: Zwróć się do Ewci - niech Stefankowi uszyje polarek :multi: Nejlepiej różowy :diabloti: Quote
Vectra Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 mój kotek nie chciał chodzić w ubranku :( a takie miał śliczne śpioszki i kaftanik :evilbat: tak więc nie szyje ubranek dla kotów , szkoda czasu i tak nie docenią :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Maga100'] tak tak, oczywiście, przypadkiem usłyszałaś :diabloti::diabloti: wisisz w tym oknie całymi dniami i zazdrościsz Halince, że ona na I p. więcej usłyszy niż ty z III :diabloti: A 34 konie to nie motocykl, tylko bzzzzzzzzzzzzzzzzzz:evil_lol: Magda... nie krzycz tak bo jeszcze ktos usłyszy........:lol: Ty to taka jakas mało delikatna jestes......:cool1: ja sie na motorach nie znam...Halinka byla pod wrazeniem.......:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Vectra']mój kotek nie chciał chodzić w ubranku :( a takie miał śliczne śpioszki i kaftanik :evilbat: tak więc nie szyje ubranek dla kotów , szkoda czasu i tak nie docenią :diabloti: nie chciał???:cool3: a to fatalnie..... Quote
Maga100 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja sie na motorach nie znam...Halinka byla pod wrazeniem.......:diabloti: jak JA przyjadę to ona będzie pod wrażeniem :diabloti::evil_lol: Witajcie :p Leon ma nowy DOMEK :p Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Maga100']jak JA przyjadę to ona będzie pod wrażeniem :diabloti::evil_lol: Witajcie :p Leon ma nowy DOMEK :p http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=7167581 jak ładny...i duzy...Stefcio i Pelaśka tez sie zmiesci..... Quote
Maga100 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']jak ładny...i duzy...Stefcio i Pelaśka tez sie zmiesci..... i dla gości w sam raz :evil_lol::evil_lol: Weszka jak przyjedzie, już nie tylko będzie miała swój pokój, ale dla siebie CAŁY DOM :evil_lol::evil_lol: I dzis od 8.00 rano A. kopał dół na furtkę :diabloti: Furtka już prawie jest :cool1: Quote
Maga100 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 a teraz, specjalnie dla Debe :loveu: Mój nowy nabytek, mój - do nauki, do doskonalenia swych świeżo nabytych umiejętności, mój, mój, mój pierwszy ukochany :loveu::loveu::loveu: Trochę parzęch, ale szkoda byłoby lepszego :evil_lol: Zakochałam się bez pamięci i już śmigałam od wsi do wsi, w asekuracji TZta - jechał z tyłu na swojej maszynie i mnie osłaniał od strasznych TIRów oraz wrzeszczał co robię źle :cool1: i z bliska :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Tobie to się całkiem w głowie poprzewracało , pieska do budy wywalić :( biedny Leonek :placz: :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='Vectra']Tobie to się całkiem w głowie poprzewracało , pieska do budy wywalić :( biedny Leonek :placz: :diabloti: jeszcze musze dobry łańcuch kupić :diabloti: A. polerujący i czyszczący mego ukochanego :loveu: i mój ukochany z okna kuchennego :loveu: Quote
Pysia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Leon ma śliczny domek :multi: Też zastanawiamy się nad takimi...Co prawda boję się o nie ale jak my jesteśmy w pracy to biedne siedzą same w domu :shake: A mogłaby choć jedna na dworze być....Zmorka to sierota i każdy by ja mógł otruć lub ukraść ale Szelma nie zje niczego z ziemi ( nie mylmy pojęć - z dzrewa lub krzewu zje :mad:) i ukraść się nie da ;) Motor ....Zarąbisty :multi: No to teraz kufer załadować i do Pysi w dwie godzinki ;) Quote
Maga100 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='Pysia']Leon ma śliczny domek :multi: Też zastanawiamy się nad takimi...Co prawda boję się o nie ale jak my jesteśmy w pracy to biedne siedzą same w domu :shake: ja też mam pewne obawy, ale Leon jest szczęśliwszy zostawając w ogrodzie niż w domu. Czasem nie ma nas i 9h :shake: Inna sprawa, ze nasz dom stoi na ogrodzonym osiedlu pośrodku pola, więc jest zminimalizowane ryzyko kręcenia się obcych. A z sąsiadami póki co dobrze żyję :evil_lol: Buda jest po to, aby mógł zostawać jak się trochę ochłodzi, bo w mrozy i tak pewnie będzie w domu. Buda jest ocieplana itp. [quote name='Pysia'] Motor ....Zarąbisty :multi: No to teraz kufer załadować i do Pysi w dwie godzinki ;) oczywiście :multi: jeszcze tylko pewien mały drobiażdżek: muszę zdać państwowy egzamin i uzyskać uprawnienia na tą maszynkę :evil_lol: Poza tym obiecałam Weszke Highway To Hell :evil_lol: Quote
Pysia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Maga100']ja też mam pewne obawy, ale Leon jest szczęśliwszy zostawając w ogrodzie niż w domu. Czasem nie ma nas i 9h :shake: Inna sprawa, ze nasz dom stoi na ogrodzonym osiedlu pośrodku pola, więc jest zminimalizowane ryzyko kręcenia się obcych. A z sąsiadami póki co dobrze żyję :evil_lol: Buda jest po to, aby mógł zostawać jak się trochę ochłodzi, bo w mrozy i tak pewnie będzie w domu. Buda jest ocieplana itp. oczywiście :multi: jeszcze tylko pewien mały drobiażdżek: muszę zdać państwowy egzamin i uzyskać uprawnienia na tą maszynkę :evil_lol: Poza tym obiecałam Weszke Highway To Hell :evil_lol: Z sasiadami tez dobrze żyję i na dodatek pilnują mi posesji ale wiesz.... Mam zbyt wybujałą wyobraźnie ;) Zdasz zdasz kobieto :) Powiedziały mi to gwiazdy ;) Quote
Alicja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:super chatynka dla Leonka ... http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-22-3.jpg kochanek tysz świetny;)[/FONT] Quote
Gonitwa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Biedny Leonek w budzie... Ale ja też rozkminiałam ewentualność eksmisji Orienta na zewnątrz.... Quote
malawaszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Maga100']i dla gości w sam raz :evil_lol::evil_lol: Weszka jak przyjedzie, już nie tylko będzie miała swój pokój, ale dla siebie CAŁY DOM :evil_lol::evil_lol: qrwa i już nic więcej nie powiem :obrazic: a miałam tyle Ci do powiedzenia ale teraz to już NIC!!!! [quote name='Maga100'] Poza tym obiecałam Weszke Highway To Hell :evil_lol: teraz to sie wypchaj :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 czesc Piekna Magdaleno, piekny masz ten motorek.... zdasz ten egzamin z łatwoscia bos Ty zdolna bia łogłowa jestes...a ja trzymam kciukaski.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='malawaszka']qrwa i już nic więcej nie powiem :obrazic: a miałam tyle Ci do powiedzenia ale teraz to już NIC!!!! teraz to sie wypchaj :diabloti: Waszuniu, nie deneweuj sie i nie podniecaj w nadmiarze........ Madzia troche czasami bredzi.:diabloti:..ale powinnas sie do tego przyzwyczaic...:diabloti:Madzia podniecona =malo zrównoważona z wypowiedziami hihihihii:diabloti:... ocho pewnie bedzie łomot słowny....:diabloti: Quote
anetta Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Leon w budzie, tylko nie widze tego metrowego krowiego łancucha :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts