Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-17-15.jpg
[FONT=Arial]będzie jak znalazł na rosół :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

[quote name='Maga100']

i zdążył nawet oskubać :evil_lol:

I na koniec:
gramolę się

http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-29-11.jpg

:eviltong::eviltong::eviltong:[FONT=Arial]podnóżków w zestawie nie było :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
witaj :hand:
[/FONT]

Posted

Madziu,

i teraz nowinka...:cool3:
Fotograf latem jezdzil na rowerku a teraz uwaga......porusza sie na motorku marki suzuki , 34 konne, tak mowil Halince....Podsłuchałam...:diabloti:bo akurat uszczelniałąm okna a oni tak glosno nadawali tam na dole....:diabloti::p

Posted

[quote name='Pysia']http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-17-14.jpg
Powinnaś Stefanowi coś ubrać bo jak on teraz na wsi pokaże się taki wyskubany? :mad:

noo, ubrałam go w kołnierz, ale mu nie przypasował :diabloti:
Kubrak już w ogóle nasycił go wstrętem :evil_lol:
ale może Vectra uszyje mu jakiś gustowny rodem ze wsi polarek :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Madziu,

i teraz nowinka...:cool3:
Fotograf latem jezdzil na rowerku a teraz uwaga......porusza sie na motorku marki suzuki , 34 konne, tak mowil Halince....Podsłuchałam...:diabloti:bo akurat uszczelniałąm okna a oni tak glosno nadawali tam na dole....:diabloti::p

tak tak, oczywiście, przypadkiem usłyszałaś :diabloti::diabloti: wisisz w tym oknie całymi dniami i zazdrościsz Halince, że ona na I p. więcej usłyszy niż ty z III :diabloti:
A 34 konie to nie motocykl, tylko bzzzzzzzzzzzzzzzzzz:evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']noo, ubrałam go w kołnierz, ale mu nie przypasował :diabloti:
Kubrak już w ogóle nasycił go wstrętem :evil_lol:
ale może Vectra uszyje mu jakiś gustowny rodem ze wsi polarek :diabloti:

TAK :multi: TAK :multi: Zwróć się do Ewci - niech Stefankowi uszyje polarek :multi: Nejlepiej różowy :diabloti:

Posted

mój kotek nie chciał chodzić w ubranku :( a takie miał śliczne śpioszki i kaftanik :evilbat:
tak więc nie szyje ubranek dla kotów , szkoda czasu i tak nie docenią :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']
tak tak, oczywiście, przypadkiem usłyszałaś :diabloti::diabloti: wisisz w tym oknie całymi dniami i zazdrościsz Halince, że ona na I p. więcej usłyszy niż ty z III :diabloti:
A 34 konie to nie motocykl, tylko bzzzzzzzzzzzzzzzzzz:evil_lol:

Magda...

nie krzycz tak bo jeszcze ktos usłyszy........:lol:

Ty to taka jakas mało delikatna jestes......:cool1:

ja sie na motorach nie znam...Halinka byla pod wrazeniem.......:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']ja sie na motorach nie znam...Halinka byla pod wrazeniem.......:diabloti:

jak JA przyjadę to ona będzie pod wrażeniem :diabloti::evil_lol:

Witajcie :p
Leon ma nowy DOMEK :p

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']jak ładny...i duzy...Stefcio i Pelaśka tez sie zmiesci.....

i dla gości w sam raz :evil_lol::evil_lol:
Weszka jak przyjedzie, już nie tylko będzie miała swój pokój, ale dla siebie CAŁY DOM :evil_lol::evil_lol:

I dzis od 8.00 rano A. kopał dół na furtkę :diabloti:
Furtka już prawie jest :cool1:

Posted

a teraz, specjalnie dla Debe :loveu:
Mój nowy nabytek, mój - do nauki, do doskonalenia swych świeżo nabytych umiejętności, mój, mój, mój pierwszy ukochany :loveu::loveu::loveu:
Trochę parzęch, ale szkoda byłoby lepszego :evil_lol:
Zakochałam się bez pamięci i już śmigałam od wsi do wsi, w asekuracji TZta - jechał z tyłu na swojej maszynie i mnie osłaniał od strasznych TIRów oraz wrzeszczał co robię źle :cool1:

i z bliska :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Tobie to się całkiem w głowie poprzewracało , pieska do budy wywalić :( biedny Leonek :placz:

:diabloti:

jeszcze musze dobry łańcuch kupić :diabloti:

A. polerujący i czyszczący mego ukochanego :loveu:

i mój ukochany z okna kuchennego :loveu:

Posted

Leon ma śliczny domek :multi: Też zastanawiamy się nad takimi...Co prawda boję się o nie ale jak my jesteśmy w pracy to biedne siedzą same w domu :shake: A mogłaby choć jedna na dworze być....Zmorka to sierota i każdy by ja mógł otruć lub ukraść ale Szelma nie zje niczego z ziemi ( nie mylmy pojęć - z dzrewa lub krzewu zje :mad:) i ukraść się nie da ;)
Motor ....Zarąbisty :multi: No to teraz kufer załadować i do Pysi w dwie godzinki ;)

Posted

[quote name='Pysia']Leon ma śliczny domek :multi: Też zastanawiamy się nad takimi...Co prawda boję się o nie ale jak my jesteśmy w pracy to biedne siedzą same w domu :shake:

ja też mam pewne obawy, ale Leon jest szczęśliwszy zostawając w ogrodzie niż w domu. Czasem nie ma nas i 9h :shake:
Inna sprawa, ze nasz dom stoi na ogrodzonym osiedlu pośrodku pola, więc jest zminimalizowane ryzyko kręcenia się obcych. A z sąsiadami póki co dobrze żyję :evil_lol:
Buda jest po to, aby mógł zostawać jak się trochę ochłodzi, bo w mrozy i tak pewnie będzie w domu.
Buda jest ocieplana itp.

[quote name='Pysia']
Motor ....Zarąbisty :multi: No to teraz kufer załadować i do Pysi w dwie godzinki ;)

oczywiście :multi:
jeszcze tylko pewien mały drobiażdżek: muszę zdać państwowy egzamin i uzyskać uprawnienia na tą maszynkę :evil_lol:
Poza tym obiecałam Weszke Highway To Hell :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']ja też mam pewne obawy, ale Leon jest szczęśliwszy zostawając w ogrodzie niż w domu. Czasem nie ma nas i 9h :shake:
Inna sprawa, ze nasz dom stoi na ogrodzonym osiedlu pośrodku pola, więc jest zminimalizowane ryzyko kręcenia się obcych. A z sąsiadami póki co dobrze żyję :evil_lol:
Buda jest po to, aby mógł zostawać jak się trochę ochłodzi, bo w mrozy i tak pewnie będzie w domu.
Buda jest ocieplana itp.

oczywiście :multi:
jeszcze tylko pewien mały drobiażdżek: muszę zdać państwowy egzamin i uzyskać uprawnienia na tą maszynkę :evil_lol:
Z sasiadami tez dobrze żyję i na dodatek pilnują mi posesji ale wiesz.... Mam zbyt wybujałą wyobraźnie ;)

Zdasz zdasz kobieto :) Powiedziały mi to gwiazdy ;)

Posted

[quote name='Maga100']i dla gości w sam raz :evil_lol::evil_lol:
Weszka jak przyjedzie, już nie tylko będzie miała swój pokój, ale dla siebie CAŁY DOM :evil_lol::evil_lol:

qrwa i już nic więcej nie powiem :obrazic: a miałam tyle Ci do powiedzenia ale teraz to już NIC!!!!

[quote name='Maga100']

teraz to sie wypchaj :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']qrwa i już nic więcej nie powiem :obrazic: a miałam tyle Ci do powiedzenia ale teraz to już NIC!!!!

teraz to sie wypchaj :diabloti:

Waszuniu, nie deneweuj sie i nie podniecaj w nadmiarze........ Madzia troche czasami bredzi.:diabloti:..ale powinnas sie do tego przyzwyczaic...:diabloti:Madzia podniecona =malo zrównoważona z wypowiedziami hihihihii:diabloti:...

ocho pewnie bedzie łomot słowny....:diabloti: