Agunia-Pańciunia) Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='asher']Magda, ty w kuchni??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mdleje: Vectra słusznie zauwazyła:cool3::evil_lol:...Ty czytaj ze zrozumieniem:diabloti::diabloti::diabloti: Madzia zarządza......:eviltong: chodzi na długie spacery i znosi szatanki do domu.:cool1:...a TZ je opomiarowywuje i przyrzadza... dla specjalnych gosci.... i to ze czuc ocet i grzyby w całym domu to nie zasługa naszej dzielnej Madzi....szatana szos na motorku......:diabloti: Quote
malawaszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Maga100'] ponieważ ja na grzybach znam się średnio, to podeślę ci te szatany, które Artur odrzucił z mojej siateczki (a taka byłam dumna z tych grzybków :evil_lol::evil_lol:) hahaha a takie były piękne :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha a takie były piękne :evil_lol: zeby nie powiedziec urocze.... i tak ładnie wygladały.......:evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Biję się w piersi! Na usprawiedliwienie swe mam tylko to, że jak przeczytałam o tych kuchennych zabiegach, to tak się zdumiałam, ze mi umysł przyćmiło i już nie mogłam się opędzić od wizji Magdaleny w schludnym kuchennym fartuszku :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Maga100']bo że niby co? że niby dosięgam nóżkami do podłoża? :diabloti: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-9-5.jpg Buhahahahahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To Ci TZcik prezenta sprawił:loveu: Quote
Maga100 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='asher']Magda, ty w kuchni??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mdleje: [quote name='Vectra']czytaj , kochana ze zrozumieniem :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Vectra słusznie zauwazyła:cool3::evil_lol:...Ty czytaj ze zrozumieniem:diabloti::diabloti::diabloti: widzisz, Asherku i dostałaś reprymendę :evil_lol: [quote name='malawaszka']hahaha a takie były piękne :evil_lol: a żebyś wiedziała :cool1: Były takie cudne, że chciałam je zawekowac specjalnie for you :loveu: ale A. się nie zgodził :cool1::cool1::cool1: [quote name='asher']Biję się w piersi! Na usprawiedliwienie swe mam tylko to, że jak przeczytałam o tych kuchennych zabiegach, to tak się zdumiałam, ze mi umysł przyćmiło i już nie mogłam się opędzić od wizji Magdaleny w schludnym kuchennym fartuszku :megagrin::megagrin::megagrin: myślę, że pozostanie to jedynie w twojej fantazji :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Buhahahahahaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To Ci TZcik prezenta sprawił:loveu: rozumiem, że umierasz z zazdrości? :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 widzicie jakąś zmianę w Ohydku? :cool3::cool3::cool3: Quote
Maga100 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 wśród łanów :evil_lol: i widoki okienne (dopóki nie będzie sąsiadów :cool1:) Quote
Maga100 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 łan :evil_lol: domek sąsiada (Weszko, nie chcesz niebieskiej dachówki? :diabloti:) i furtka - też nie moja Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Maga100'] rozumiem, że umierasz z zazdrości? :diabloti: Przejrzałaś mnie na wylot:oops::oops::oops: :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Maga100']widzicie jakąś zmianę w Ohydku? :cool3::cool3::cool3: powiesiłaś numer na domu :multi::multi::multi::diabloti: a dachówki już mam :grins: nie są niebieskie :grins: Quote
Maga100 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='malawaszka']powiesiłaś numer na domu :multi::multi::multi::diabloti: a myślałam, że nie wypatrzysz ślepakami! :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='malawaszka'] a dachówki już mam :grins: nie są niebieskie :grins: różowe, jak opowiadałaś? :grins: domek sąsiada i nie sąsiada Quote
Gonitwa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ale ja bym chciała taki domecek..... Quote
Vectra Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ja wiem jaka zmiana ja wiem :diabloti: otynkowany :evilbat: jaka nagroda ??? Quote
Maga100 Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='Gonitwa']Ale ja bym chciała taki domecek..... chcieć to móc - podobno :p [quote name='Vectra']ja wiem jaka zmiana ja wiem :diabloti: otynkowany :evilbat: jaka nagroda ??? wąsy i broda :diabloti: Pan i Wladca wraca do domu :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [FONT=Arial];)prawie jak NINJA :eviltong::eviltong::eviltong: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-17-11.jpg [/FONT] Quote
asher Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 No, no, coraz ładniejszy ten Ohydek :p Quote
Maga100 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']A co u Stefana??? w piatek zdjęte szwy, w sobotę zdjęty kołnierze, w niedzielę odzyskał wolność :p u Leona też wszystko w porządku, jakby się ktoś pytał :diabloti: Quote
agbar Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 [quote name='Maga100'] u Leona też wszystko w porządku, jakby się ktoś pytał :diabloti: dobry wieczor......co u Leona?:diabloti: Quote
Maga100 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='dealer']dobry wieczor......co u Leona?:diabloti: i wyskoczył diabeł z pudełka :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='dealer']BU:diabloti: za szybko ci się enter wcisnął i nie dokończyłaś swej myśli :diabloti: [quote name='Gonitwa']O Leon obiad upolował....;) i zdążył nawet oskubać :evil_lol: I na koniec: gramolę się i zasiadłam Quote
anetta Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 On teraz kombinuje co by tu nabroić http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-17-14.jpg :evil_lol::evil_lol: Ten kurczak ta jakiś taki.....sztywny :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts