Maga100 Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 tak mnie wymordowali na tym spacerze, że muszę się zdrzemnąć... choćby minutkę Quote
Alicja Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Maga100']tak mnie wymordowali na tym spacerze, że muszę się zdrzemnąć... choćby minutkę o właśnie tego szukałam , to jest świetne , szybka drzemka na randce :wink: Quote
PIKA Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100']tak mnie wymordowali na tym spacerze, że muszę się zdrzemnąć... choćby minutkę o właśnie tego szukałam , to jest świetne , szybka drzemka na randce :wink: Mam nadzieję, ze to nie szybka drzemka po szybkim numerku :roll: Quote
Hanna R. Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Maga, wywalam posła Jurka. Rzeczywiście, nie pasuje do pięknego Leona. A i tak się jeszcze na niego napatrzymy . :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 [quote name='HankaRupczewska']ON JUŻ WZNOSI MODŁY . ŻERBYŚ MAGO, TY i TWÓJ PIES LEON I TWÓJ MĄŻ CIERPLIWY MIELI W NOWEJ RZECZYWISTOŚCI PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ ......, :o :o :o :o :o :o :o :evil: :evil: :evil: :evil: jak mogłaś tego potwora miedzy zdjęcia urodziwego Leona? :-? a kysz!!! 0X MAGO, LICZĘ NA TWOJĄ POMOC, BO TY JESTEŚ SILNA , ŻYCZLIWA, MĄDRA, PIĘKNA, MŁODA .... RATUJJJJJ : :modla: :o :o :o eeeee :hmmmm: życzliwa i piekna to na pewno nie! poza tym chyba wyemigruję..... :-? Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='HankaRupczewska']ON JUŻ WZNOSI MODŁY . ŻERBYŚ MAGO, TY i TWÓJ PIES LEON I TWÓJ MĄŻ CIERPLIWY MIELI W NOWEJ RZECZYWISTOŚCI PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ ......, MAGO, LICZĘ NA TWOJĄ POMOC, BO TY JESTEŚ SILNA , ŻYCZLIWA, MĄDRA, PIĘKNA, MŁODA .... RATUJJJJJ : :modla: och boshe to sie robi cyrk poboznych :evil: Maga dawaj Leonka jakiegos coby humor poprawic i tak skromnie zapytam czy Leon juz wstal hahahahha Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga a gdzie :o tysz do Botswany :-? byle dalej od moherowych beretów!!!!!!! dbsst napisał(a): i tak skromnie zapytam czy Leon juz wstal hahahahha :lol: :lol: niby tak, ale dzisiaj wystarczył mu półgodzinny spacer, żeby sie wybiegac :o apotem spał i spał :-? :lol: Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 hahahahhaha a chodzil na sztywnych lapach pierwsze kroki Szpila tak ma jak sie zmeczy :fadein: (juz nie pamietam kiedy to bylo) :buzi: w Leonowy nos Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 dbsst napisał(a):hahahahhaha a chodzil na sztywnych lapach pierwsze kroki Szpila tak ma jak sie zmeczy :fadein: (juz nie pamietam kiedy to bylo) :buzi: w Leonowy nos nie, jemu się łapy rozjeżdżały i sie pokładał :-? Ja nie wiem, co wy mu zrobiłyście 8) ale ja chcę jeszcze 8) :lol: :lol: Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Maga100 napisał(a):dbsst napisał(a):hahahahhaha a chodzil na sztywnych lapach pierwsze kroki Szpila tak ma jak sie zmeczy :fadein: (juz nie pamietam kiedy to bylo) :buzi: w Leonowy nos nie, jemu się łapy rozjeżdżały i sie pokładał :-? Ja nie wiem, co wy mu zrobiłyście 8) ale ja chcę jeszcze 8) :lol: :lol: hahaha ja nic ja mialam rece na Emilu hahahhaha ja rowniez kce jeszcze ale musi byc wiecej slonca zeby foty wyszly :D Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 [quote name='dbsst'] ja rowniez kce jeszcze ale musi byc wiecej slonca zeby foty wyszly :D od jutra słońce ma być :wink: w weekend jestem wolna, mam nadzieję, ze nie jedziesz do szkoły 8) Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='dbsst'] ja rowniez kce jeszcze ale musi byc wiecej slonca zeby foty wyszly :D od jutra słońce ma być :wink: w weekend jestem wolna, mam nadzieję, ze nie jedziesz do szkoły 8) qrde wlasnie jade :evil: dowiedzialam sie ze musze jechac :evil: wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 a to na poprawe humoru a ja mam wiekszy usmiech a tu widac ze Leon sam sie dopraszal szeptania do uszka :lol: lagodny labek :fadein: daj buzi migusiem slyszysz ;) (Leonowi sie podoba garnie niedostepnego jak widac po oku ;)) Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 [quote name='dbsst'] qrde wlasnie jade :evil: dowiedzialam sie ze musze jechac :evil: wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :placz: :placz: :( Leon: jak wrzasnę, to zaraz odskoczysz Szpila: no już nie krzycz, nie krzycz, grzeczna bedę 8) Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 hahaha widzicie jaki on grozny :D i dotego chlopak jak sprezyna :D Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 o, jakieś nowe :o [quote name='dbsst']a ciekawe co ona mu mówi, ze tak się rozmarzył :lol: hahaha, teraz Szpila musi go przebłagac za te kokieterię :wink: Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 a znalazlam jeszcze Leosiowe i pozwolilam sobie wstawic mam nadzieje ze sie nie gniewasz a tu jeszcze jedno i znowu slawetne ozko ;) jestem taki duzy ze mnie nie dosiegniesz dziecinko czy szukac mama jeszcze :D Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 pogniewam? :o jestem zachwycona, że jeszcze jakieś znalazłaś :lol: :lol: dawaj wszystko, co masz musisz mi wynagrodzić weekedową nieobecność :-? Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 hahahahahhaaha no dobla dam te co sie nadaja ;) albo prawie nadaja ale duzo jest ze szpila w tle i nie tylko :x a jesli sie cos powtorzy to sooory ;) a to musze wstawic qrde oni sie chyba na serio cos do siebie maja ;) i krawacik wystaw ;) Quote
Ka-ka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 :o :o :o Maga...co Ty mi kobieto za kity nawciskałaś :evil: jaki on łagodny :o ..... zaczynam się bać o mojego "mordercę" :evilbat: :lol: Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 spoko naszczescie Szpila zna chwyt na takie krwawe bestie :lol: tylko kopyta w gorze zostaja chcialoby sie zec ;) Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 [quote name='dbsst'] mój biedny zmęczony jęzorek :( Mówiłam, że jest blisko zawału :lol: Ka-ka no widzisz :evilbat: ale jakbym ci od razu napisała, że Leon zje Prestona za jednym chrupnieciem, to przecież bys nie uwierzyla :-? :lol: Quote
Recommended Posts