malawaszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']wczoraj widzialam :diabloti: do fotografa przyjechałą jakas panienka:diabloti: z "maleńkim " plecaczkiem...... i widac bylo zarzylosc....wiec ... buuuahahahha PLOTKARY!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: JENYYY CZY DOGOMANIACY NIE MOGLIBY SIę JAKOś W WAWCE ZORGANIZOWAć I NAGRYWAć mADGALENOWE ćWICZENIA???? :evil_lol: :shock: qrna sory za capsa :oops: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahha PLOTKARY!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: JENYYY CZY DOGOMANIACY NIE MOGLIBY SIę JAKOś W WAWCE ZORGANIZOWAć I NAGRYWAć mADGALENOWE ćWICZENIA???? :evil_lol: :shock: qrna sory za capsa :oops: co plotkary???My?? ja sadzilam ze wylapiesz wlasnie Ty ten maleńki plecaczek:diabloti: piszac to mialam na mysli ciebie krolewno....:diabloti: Ja chetnie bym zobaczyla Madziunie kruszynke w tym kasku i brzeczaca...ciagle ustami falujaca .....:diabloti: Quote
Maga100 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Ka-ka']to chyba nie takie cichutko jest w takim razie :eviltong: cichutko :angryy: cichutko sobie mamroczę :angryy: [quote name='malawaszka']buuuahahahha PLOTKARY!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To Agnieszka :diabloti: ale ja ci powiem dlaczego: bo jej idolem jest pani Halinka z pierwszego piętra :evil_lol: Pani Halinka z pierwszego pietra wie wszystko o wszystkich, nawet jak sami zainteresowani tego nie wiedzą :evil_lol: I Agnieszka chciałaby po niej przejąć pałeczkę :diabloti::evil_lol::evil_lol: Musi sobie tylko kocyk zainstalować na parapecie i nawet w zimę mieć szeroko otwarte okno, aby przypadkiem coś nie umknęło :evil_lol: [quote name='malawaszka'] JENYYY CZY DOGOMANIACY NIE MOGLIBY SIę JAKOś W WAWCE ZORGANIZOWAć I NAGRYWAć mADGALENOWE ćWICZENIA???? :evil_lol: :shock: Spadówa :angryy::angryy::angryy: Jutro znów mam jazdy :cool1: na 9.00 :wallbash: I znów będzie mnie denerwował ten :cool1: A to dla zmarzniętych, użyczam swojego ciepła płynącego prosto z serca mego :loveu: Quote
Gonitwa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ale fajne, ale fajne!!!!!! Kurcze, Leon też szczuplutki- tylko Orient to chodzący baleron.... Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Maga ....fotki ognia ze znajomego ;)paleniska zajebiste :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Vectra Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 kochana moja , z zaciśniętymi zębami , za wszelką cenę musisz zdać na tą kat A masz motywacje :diabloti: Quote
Hanna R. Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-11-4.jpg Ja chcę mieć taką sukienkę ! Z takim wzorem . Tak właśnie chcę . Ona byłaby taka pięknie piekielna :ghost_2: Quote
Vectra Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='HankaRupczewska']http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-11-4.jpg Ja chcę mieć taką sukienkę ! Z takim wzorem . Tak właśnie chcę . Ona byłaby taka pięknie piekielna :ghost_2: Nie widzę problemu byś taką miała :loveu: zakładasz zwiewną kieckę , podpalasz i masz :diabloti: Quote
Hanna R. Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Vectra napisał(a):Nie widzę problemu byś taką miała :loveu: zakładasz zwiewną kieckę , podpalasz i masz :diabloti: Nie uda się ... :shake: :shake: :shake: Ja mam wnętrze zimne jak lód :cool1: Quote
Maga100 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Gonitwa'] Kurcze, Leon też szczuplutki- tylko Orient to chodzący baleron.... Bo Leon ma ściśle wydzielone racje i miski kotów są dla niego niedostępne :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:Maga ....fotki ognia ze znajomego ;)paleniska zajebiste :loveu::loveu::loveu:[/FONT] wysłać ci pocztą osmalona szczapkę? :loveu: [quote name='HankaRupczewska']http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-11-4.jpg Ja chcę mieć taką sukienkę ! Z takim wzorem . Tak właśnie chcę . Ona byłaby taka pięknie piekielna :ghost_2: [quote name='Vectra']Nie widzę problemu byś taką miała :loveu: zakładasz zwiewną kieckę , podpalasz i masz :diabloti: nie słuchaj, Haniu, tej podłej zazdrośnicy :diabloti: ja ci wyhaftuję taki wzorek na najbliższych zajęciach w moim Kółku Gospodyń :loveu: [quote name='Vectra']kochana moja , z zaciśniętymi zębami , za wszelką cenę musisz zdać na tą kat A masz motywacje :diabloti: zdam, zdam, zdam będę wykonywac polecenia instruktora bez szemrania nie będę się wdawać w dyskusje z nim będę cichutko potakiwać będę kursantem doskonałym będę miała sympatię w oczach będę go witać radosnym dzień dobry będę grzeczna howgh Leon i Pelagia - dla niewtajemniczonych: oni tylko czasem zawieszają broń. Zdjęcia do dupy, ale pstrykałam jak leci Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Maga100'] wysłać ci pocztą osmalona szczapkę? :loveu: :loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]wysłać :grins:[/FONT] zdam, zdam, zdam będę wykonywac polecenia instruktora bez szemrania nie będę się wdawać w dyskusje z nim będę cichutko potakiwać będę kursantem doskonałym będę miała sympatię w oczach będę go witać radosnym dzień dobry będę grzeczna howgh [FONT=Arial]zdasz zdasz oczywiście ze zdasz [/FONT] http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-11-6.jpg [FONT=Arial]fotka EXTRA [/FONT] Quote
Maga100 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 wyślę więc :evil_lol: przechowaj w puzderku i wyjmuj w chwilach sentymentalizmu :loveu::evil_lol: I ostatnie dwa Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Maga100']wyślę więc :evil_lol: przechowaj w puzderku i wyjmuj w chwilach sentymentalizmu :loveu::evil_lol: [FONT=Arial]:razz:wyślij więc ...oczekuję :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
asher Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Maga, a kiedy zdajesz? :razz: Tymczasem życzę ci ślepego, głuchego i oczywiście zabójczo przystojnego instruktora :cool3: Quote
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Asher a wybierzesz się na egzamin z kamerką??? :modla: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 asher napisał(a):Maga, a kiedy zdajesz? :razz: do końca września będę miała wykończone wszystkie jazdy i dopiero potem będę mogła zapisac się na egzamin państwowy :cool1: Niewykluczone jednak, że nie będę zdawać w Warszawie, ponieważ aktualnie czeka się się tutaj na egzamin ponad 30 dni :cool1::cool1: A potem kolejne dni na praktyczny :cool1::cool1::cool1: a w takim Radomiu czy Olsztynie max 14 dni i teoria i praktyka w jednym dniu :p asher napisał(a): Tymczasem życzę ci ślepego, głuchego i oczywiście zabójczo przystojnego instruktora :cool3: o nie, nie, nie :shock: Bo się nie skupię na jeździe :evil_lol: Tym bardziej, ze instruktor siada na tylnym siodełku :cool3: malawaszka napisał(a):Asher a wybierzesz się na egzamin z kamerką??? :modla: :evil_lol: a odczep ty się co :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
asher Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):Asher a wybierzesz się na egzamin z kamerką??? :modla: :evil_lol: Nooo, jak będzie zdawać w Radomiu, to jest spora szansa... :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 a tu znow jakas niezreczna cisza....:cool3: Madzik co Ty tak cichaczem siedzisz??? Quote
Maga100 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a tu znow jakas niezreczna cisza....:cool3: Madzik co Ty tak cichaczem siedzisz??? a bo miałam odwyk :p w czwartek było wyjście z pracy, wróciłam do domu taxi :evil_lol: Potem musiałam odpocząć :cool1: Teraz zamieniam się w grzyba. W lesie koło mnie sa ich miliony :p Z byle spaceru z Leonem wracamy z 2kg grzybów :p Nawet przestałam się oglądać za dzikami, które czają się za każdym krzakiem :evil_lol: Mam w domu zupę grzybową, sos grzybowy, klopsiki w sosie grzybowym, grzybki suszone, grzybki marynowane..... bleeeeeeeeeeeeeeeeee :cool1: Quote
Vectra Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 na pewno do Ciebie nie przyjadę , nienawidzę grzybów :evilbat: Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Arial]To jak mi będziesz szczapkę posylać to poproszę grzybki do paczuszki dopakować :grins:[/FONT] Quote
Maga100 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='Vectra']na pewno do Ciebie nie przyjadę , nienawidzę grzybów :evilbat: ja uwielbiałam, dopóki nie mam ich w nadmiarze :cool1: TZ się wczuł, marynuje, gotuje...... cały dom waniaje octem i grzyzbami bleeeeeeeeeeeeeeeeeee [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]To jak mi będziesz szczapkę posylać to poproszę grzybki do paczuszki dopakować :grins:[/FONT] oooo, ale pamięć, no no no :evil_lol: ponieważ ja na grzybach znam się średnio, to podeślę ci te szatany, które Artur odrzucił z mojej siateczki (a taka byłam dumna z tych grzybków :evil_lol::evil_lol:) Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='Maga100'] oooo, ale pamięć, no no no :evil_lol: ponieważ ja na grzybach znam się średnio, to podeślę ci te szatany, które Artur odrzucił z mojej siateczki (a taka byłam dumna z tych grzybków :evil_lol::evil_lol:):diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]wiedzialam że na Ciebie zawsze mogę liczyć :eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
asher Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Magda, ty w kuchni??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mdleje: Quote
Vectra Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='asher']Magda, ty w kuchni??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mdleje: czytaj , kochana ze zrozumieniem :diabloti: [quote name='Maga100']TZ się wczuł, marynuje, gotuje...... Quote
Recommended Posts