malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 :klacz: moja zdolna taaakaaaa :grins: :diabloti: a w ogóle to nie mówiłaś, że dałaś fotki Leona na onet - i to do galerii o takim tytule ehhhh http://pies.onet.pl/25,1,1,pies_to_same_klopoty,galeria.html buuahaha przy tym umarłam haha no LEONEK http://pies.onet.pl/25,9,1,pies_to_same_klopoty,galeria.html Quote
anetta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Brawo :razz: Z resztą poradzisz sobie jak z tym:p Na tym Onecie to bardzo ładne zdjęcia som :cool3: Nie tylko Wind. Niestety nie załapalismy sie :evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 moje gratulacje... zawsze wiedzialam ze zdolna z Ciebie bestia.... mniej sie martwie o jazdy co bardziej o to wstanie na 9.00......ale sadze ze z tym tez sie spiewajaco uporasz:diabloti: Stefcia pozdrow prosze cieplutko...... Piekny ma ten abazur.....:diabloti: Quote
Maga100 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Vectra']no przecież mówiłam że zdasz :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no .....inaczej być nie mogło ;)[/FONT] [quote name='malawaszka']:klacz: moja zdolna taaakaaaa :grins: :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']moje gratulacje... zawsze wiedzialam ze zdolna z Ciebie bestia.... dziękuję moje drogie :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)'] mniej sie martwie o jazdy co bardziej o to wstanie na 9.00......ale sadze ze z tym tez sie spiewajaco uporasz:diabloti: w piatek było koszmarnie :angryy: Ledwo wstałam :placz: ale to jeszcze nic :cool1: Teraz mam jeszcze 6h na placu, ale mam już rozpisane jazdy na mieście i dwa razy mam NA 7.00 (siódmą!) RANO!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: :shake: Poza tym idzie mi świetnie, wyglebiłam się od razu na samym poczatku przed szeroką publicznością złożoną z przystojnych instruktorów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Stefcio ma się świetnie. Szwy zdejmujemy w piatek dopiero :cool1: Pelagia i Leon też się mają :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Kochana Ty mi tu o siódmej nic nie mów- ja jutro 7.00 muszę się stawić w szkole- czyli wstać muszę najpóźniej o 5.30... Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ooo czyżby niedomaganie Stefana zbliżyło do siebie Leona i Pelagię???? Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:relacja z kursu ....:grins: zajebiste http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-4-2.jpg zadowolony Stefcio :razz:.......pełnia szczęścia http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-4-9.jpg [/FONT] Quote
Maga100 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Gonitwa']Kochana Ty mi tu o siódmej nic nie mów- ja jutro 7.00 muszę się stawić w szkole- czyli wstać muszę najpóźniej o 5.30... ale ja nie zwyczajna do porannego wstawania :cool1: [quote name='malawaszka']ooo czyżby niedomaganie Stefana zbliżyło do siebie Leona i Pelagię???? bynajmniej :cool1: to było chwilowe zawieszenie broni :cool1: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:relacja z kursu ....:grins: [/FONT][FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] mnie nie było do smiechu :cool1: dobrze, że miałam kask :evil_lol: Mój TZ w ramach ćwiczeń sprawił mi maszynę do ćwiczeń :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uwaga, uwaga, oto OGAR POLSKI :bigok: :evil_lol: Rok produkcji - nieznany Dwubiegowa skrzynia Prędkość maksymalna 45km/h Znak szczególny: niebieska chmura z rury wydechowej TZ odpala a ja jadę Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 buhahahahahahah :diabloti: to bardzo odpowiednia maszyna dla Cię [FONT=Arial]:grins:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 hahahahah A obawiał się o swoją maszynę więc wolał Ci zakupić takie cacko :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Vectra']buhahahahahahah :diabloti: to bardzo odpowiednia maszyna dla Cię [FONT=Arial]:grins:[/FONT] bo że niby co? że niby dosięgam nóżkami do podłoża? :diabloti: Uwaga, jaaaadę i nie jadę i znów jadę Quote
asher Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ha, ha, ha, współczuję sąsiadom :lol: Bo domyślam się, ze oprócz chmury dymu znakiem szczególnym są też szczególne dźwięki, jakie z siebie Ogar wydaje? :lol: Maga, ale widać na twem obliczu upojenie jazdą! I ten włos rozwiany! :loveu::lol: Quote
Maga100 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='malawaszka']hahahahah A obawiał się o swoją maszynę więc wolał Ci zakupić takie cacko :evil_lol: moja droga, takie cacka to za darmo rozdają, byleby się tylko pozbyć z garażu :evil_lol: [quote name='asher']Ha, ha, ha, współczuję sąsiadom :lol: Bo domyślam się, ze oprócz chmury dymu znakiem szczególnym są też szczególne dźwięki, jakie z siebie Ogar wydaje? :lol: Maga, ale widać na twem obliczu upojenie jazdą! I ten włos rozwiany! :loveu::lol: tak, sąsiedzi już mnie kochają :evil_lol: Bo nie mam jeszcze OC, więc jeżdżę dookoła domu, a pierdzi to straszliwie :evil_lol: A zabawę mam z tego wielką I nie jadę i ruszam i jaaaadę i wracam :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 poza tym zimno, dzisiaj odpaliliśmy piec (żegnaj, oszczędzanie gazu), bo ogień tylko ładnie wyglądał, a nie grzał :cool1: na koniec kot-lampa i dobranoc Quote
Hanna R. Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Jakie masz piękne spodenki . Z paseczkiem na nogawce . Jak dla mnie - REWELACJA ! :p Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Jakie masz piękne spodenki . Z paseczkiem na nogawce . Jak dla mnie - REWELACJA ! :p najnowszy trend w modzie wiejskiej :diabloti: każdy mieszkając na wsi musi takie mieć , inaczej się nie liczy :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Vectra napisał(a):najnowszy trend w modzie wiejskiej :diabloti: każdy mieszkając na wsi musi takie mieć , inaczej się nie liczy :evil_lol: I WYŁĄCZNIE dlatego nie mam domku na wsi ... :cool3: Quote
Maga100 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Jakie masz piękne spodenki . Z paseczkiem na nogawce . Jak dla mnie - REWELACJA ! :p wiedziałam, ze ty zawsze wypatrzysz i wyłuszczysz coś, co nie miało być tematem :cool1::diabloti: [quote name='Vectra']najnowszy trend w modzie wiejskiej :diabloti: każdy mieszkając na wsi musi takie mieć , inaczej się nie liczy :evil_lol: wiedziałam,że ty jak zwykle będziesz zawistna :diabloti: Quote
Vectra Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='Maga100'] wiedziałam,że ty jak zwykle będziesz zawistna :diabloti: to ja pierwsza miałam spodnie z pasami i dom na wsi :eviltong: :eviltong: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Madziu, ju ar de best..........:loveu: i jesli chodzi o wstawanie...podziwiam zaparcie twe w tej kwestii a te siodma rano!!!!!!!!! z podkresleniem przeczytalam az trzy razy...bo mnie moglam uwierzyc ze Ty i o tej porze......:p dresik czaderski....nie wiem co Hania chce od tych lampasów???:niewiem::niewiem:...przeciez sa w modzie.....:diabloti: Stefcio juz ma mine lepsza mimo tej lampy na glowie.... i ogolnie chyba sie troche zaklimatyzowal w tym hełmie i z doniesien warszawski pragne Cie powaidomic, ze niestey ale zaczeli juz kopac dziury w ziemi pod ten ...no ten Ratusz....:angryy::2gunfire: a co z chlopakami sie dzieje ???jakies ostatnie miesiace ich nie wudje...podziemiami chodza? tunel wykopali bezposrednio do swej fortecy???:cool1: Quote
asher Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Stefcio juz ma mine lepsza mimo tej lampy na glowie.... i ogolnie chyba sie troche zaklimatyzowal w tym hełmie Jeszcze trochę, a będzie się wściekał, że mu go zdejmują :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='asher']Jeszcze trochę, a będzie się wściekał, że mu go zdejmują :evil_lol: medycyna notuje takie:diabloti: przypadki.........i tak tez moze byc....:diabloti: Quote
Maga100 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] i jesli chodzi o wstawanie...podziwiam zaparcie twe w tej kwestii a te siodma rano!!!!!!!!! z podkresleniem przeczytalam az trzy razy...bo mnie moglam uwierzyc ze Ty i o tej porze......:p jeszcze ani razu nie wstałam :cool1: dopiero w II połowie września będę miała tak :cool1: [quote name='Agunia-Pańciunia)'] i z doniesien warszawski pragne Cie powaidomic, ze niestey ale zaczeli juz kopac dziury w ziemi pod ten ...no ten Ratusz....:angryy::2gunfire: mama mi dzisiaj powiedziała, że ona od 40lat wie, że tam ma być ratusz. W tym celu pozostawili tam ten plac :cool1: nie nowość to więc dla autochtonów :cool1: [quote name='Agunia-Pańciunia)'] a co z chlopakami sie dzieje ???jakies ostatnie miesiace ich nie wudje...podziemiami chodza? tunel wykopali bezposrednio do swej fortecy???:cool1: widać zbyt często ich straszysz :diabloti::evil_lol: [quote name='asher']Jeszcze trochę, a będzie się wściekał, że mu go zdejmują :evil_lol: myślę, że będzie szczęśliwy, że będzie mógł się w końcu umyć :evil_lol: weź się nie myj dwa tygodnie :evil_lol: Dzisiaj pokłóciłam się z instruktorem :cool1: Bo on się patrzy, wtedy gdy ma się nie patrzeć, a nie patrzy, gdy ma patrzeć :cool1: Bo mi każe jeździć bez trzymanki :cool1: Bo każe robić dziwne ewulucje :cool1: I wzdycha, że nie ma do mnie siły i mówi, ze załatwi mi kask z kneblem :cool1: Nie wiem czemu, przecież ja nic nie mówię :cool1: I mówi, że słyszy, jak sobie cichutko przeklinam w kask :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Maga100']Dzisiaj pokłóciłam się z instruktorem :cool1: Bo on się patrzy, wtedy gdy ma się nie patrzeć, a nie patrzy, gdy ma patrzeć :cool1: Bo mi każe jeździć bez trzymanki :cool1: Bo każe robić dziwne ewulucje :cool1: I wzdycha, że nie ma do mnie siły i mówi, ze załatwi mi kask z kneblem :cool1: Nie wiem czemu, przecież ja nic nie mówię :cool1: I mówi, że słyszy, jak sobie cichutko przeklinam w kask :evil_lol: to chyba nie takie cichutko jest w takim razie :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Maga100']jeszcze ani razu nie wstałam :cool1: dopiero w II połowie września będę miała tak :cool1: no to bede z Ciebie dumna:cool3: mama mi dzisiaj powiedziała, że ona od 40lat wie, że tam ma być ratusz. W tym celu pozostawili tam ten plac :cool1: nie nowość to więc dla autochtonów :cool1: bez komentarza idzie na wizje.....:loveu: widać zbyt często ich straszysz :diabloti::evil_lol: nie strasze!!!!ja????...wczoraj widzialam :diabloti: do fotografa przyjechałą jakas panienka:diabloti: z "maleńkim " plecaczkiem...... i widac bylo zarzylosc....wiec ... Dzisiaj pokłóciłam się z instruktorem :cool1: Bo on się patrzy, wtedy gdy ma się nie patrzeć, a nie patrzy, gdy ma patrzeć :cool1: Bo mi każe jeździć bez trzymanki :cool1: Bo każe robić dziwne ewulucje :cool1: I wzdycha, że nie ma do mnie siły i mówi, ze załatwi mi kask z kneblem :cool1: Nie wiem czemu, przecież ja nic nie mówię :cool1: I mówi, że słyszy, jak sobie cichutko przeklinam w kask :evil_lol: cała Madzia:diabloti:....nawet jak ma kask to i tak brzeczy:cool1:........i super hiper wyczulony instruktor..... Quote
Recommended Posts