Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Brawo :razz:
Z resztą poradzisz sobie jak z tym:p

Na tym Onecie to bardzo ładne zdjęcia som :cool3: Nie tylko Wind. Niestety nie załapalismy sie :evil_lol::evil_lol:

Posted

moje gratulacje...
zawsze wiedzialam ze zdolna z Ciebie bestia....

mniej sie martwie o jazdy co bardziej o to wstanie na 9.00......ale sadze ze z tym tez sie spiewajaco uporasz:diabloti:

Stefcia pozdrow prosze cieplutko......
Piekny ma ten abazur.....:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']no przecież mówiłam że zdasz :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no .....inaczej być nie mogło ;)[/FONT]

[quote name='malawaszka']:klacz: moja zdolna taaakaaaa :grins: :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']moje gratulacje...
zawsze wiedzialam ze zdolna z Ciebie bestia....

dziękuję moje drogie :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']
mniej sie martwie o jazdy co bardziej o to wstanie na 9.00......ale sadze ze z tym tez sie spiewajaco uporasz:diabloti:

w piatek było koszmarnie :angryy:
Ledwo wstałam :placz:
ale to jeszcze nic :cool1: Teraz mam jeszcze 6h na placu, ale mam już rozpisane jazdy na mieście i dwa razy mam NA 7.00 (siódmą!) RANO!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: :shake:
Poza tym idzie mi świetnie, wyglebiłam się od razu na samym poczatku przed szeroką publicznością złożoną z przystojnych instruktorów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Stefcio ma się świetnie. Szwy zdejmujemy w piatek dopiero :cool1:

Pelagia i Leon też się mają :evil_lol:

Posted

[quote name='Gonitwa']Kochana Ty mi tu o siódmej nic nie mów- ja jutro 7.00 muszę się stawić w szkole- czyli wstać muszę najpóźniej o 5.30...

ale ja nie zwyczajna do porannego wstawania :cool1:

[quote name='malawaszka']ooo czyżby niedomaganie Stefana zbliżyło do siebie Leona i Pelagię????

bynajmniej :cool1:
to było chwilowe zawieszenie broni :cool1:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:relacja z kursu ....:grins: [/FONT][FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
mnie nie było do smiechu :cool1:
dobrze, że miałam kask :evil_lol:

Mój TZ w ramach ćwiczeń sprawił mi maszynę do ćwiczeń :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Uwaga, uwaga, oto OGAR POLSKI :bigok: :evil_lol:
Rok produkcji - nieznany
Dwubiegowa skrzynia
Prędkość maksymalna 45km/h
Znak szczególny: niebieska chmura z rury wydechowej

TZ odpala

a ja jadę

Posted

[quote name='Vectra']buhahahahahahah :diabloti: to bardzo odpowiednia maszyna dla Cię [FONT=Arial]:grins:[/FONT]

bo że niby co? że niby dosięgam nóżkami do podłoża? :diabloti:

Uwaga, jaaaadę

i nie jadę

i znów jadę

Posted

Ha, ha, ha, współczuję sąsiadom :lol: Bo domyślam się, ze oprócz chmury dymu znakiem szczególnym są też szczególne dźwięki, jakie z siebie Ogar wydaje? :lol:
Maga, ale widać na twem obliczu upojenie jazdą! I ten włos rozwiany! :loveu::lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahah A obawiał się o swoją maszynę więc wolał Ci zakupić takie cacko :evil_lol:

moja droga, takie cacka to za darmo rozdają, byleby się tylko pozbyć z garażu :evil_lol:

[quote name='asher']Ha, ha, ha, współczuję sąsiadom :lol: Bo domyślam się, ze oprócz chmury dymu znakiem szczególnym są też szczególne dźwięki, jakie z siebie Ogar wydaje? :lol:
Maga, ale widać na twem obliczu upojenie jazdą! I ten włos rozwiany! :loveu::lol:

tak, sąsiedzi już mnie kochają :evil_lol: Bo nie mam jeszcze OC, więc jeżdżę dookoła domu, a pierdzi to straszliwie :evil_lol:
A zabawę mam z tego wielką

I nie jadę

i ruszam

i jaaaadę

i wracam :evil_lol:

Posted

poza tym zimno, dzisiaj odpaliliśmy piec (żegnaj, oszczędzanie gazu), bo ogień tylko ładnie wyglądał, a nie grzał :cool1:

na koniec kot-lampa

i dobranoc

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Jakie masz piękne spodenki . Z paseczkiem na nogawce .
Jak dla mnie - REWELACJA ! :p

najnowszy trend w modzie wiejskiej :diabloti: każdy mieszkając na wsi musi takie mieć , inaczej się nie liczy :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
najnowszy trend w modzie wiejskiej :diabloti: każdy mieszkając na wsi musi takie mieć , inaczej się nie liczy :evil_lol:

I WYŁĄCZNIE dlatego nie mam domku na wsi ... :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Jakie masz piękne spodenki . Z paseczkiem na nogawce .
Jak dla mnie - REWELACJA ! :p

wiedziałam, ze ty zawsze wypatrzysz i wyłuszczysz coś, co nie miało być tematem :cool1::diabloti:

[quote name='Vectra']najnowszy trend w modzie wiejskiej :diabloti: każdy mieszkając na wsi musi takie mieć , inaczej się nie liczy :evil_lol:

wiedziałam,że ty jak zwykle będziesz zawistna :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']

wiedziałam,że ty jak zwykle będziesz zawistna :diabloti:
to ja pierwsza miałam spodnie z pasami i dom na wsi :eviltong: :eviltong: :diabloti:

Posted

Madziu,

ju ar de best..........:loveu:

i jesli chodzi o wstawanie...podziwiam zaparcie twe w tej kwestii a te siodma rano!!!!!!!!! z podkresleniem przeczytalam az trzy razy...bo mnie moglam uwierzyc ze Ty i o tej porze......:p

dresik czaderski....nie wiem co Hania chce od tych lampasów???:niewiem::niewiem:...przeciez sa w modzie.....:diabloti:

Stefcio juz ma mine lepsza mimo tej lampy na glowie....
i ogolnie chyba sie troche zaklimatyzowal w tym hełmie

i z doniesien warszawski pragne Cie powaidomic, ze niestey ale zaczeli juz kopac dziury w ziemi pod ten ...no ten Ratusz....:angryy::2gunfire:

a co z chlopakami sie dzieje ???jakies ostatnie miesiace ich nie wudje...podziemiami chodza? tunel wykopali bezposrednio do swej fortecy???:cool1:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Stefcio juz ma mine lepsza mimo tej lampy na glowie....
i ogolnie chyba sie troche zaklimatyzowal w tym hełmie
Jeszcze trochę, a będzie się wściekał, że mu go zdejmują :evil_lol:

Posted

i jesli chodzi o wstawanie...podziwiam zaparcie twe w tej kwestii a te siodma rano!!!!!!!!! z podkresleniem przeczytalam az trzy razy...bo mnie moglam uwierzyc ze Ty i o tej porze......:p

jeszcze ani razu nie wstałam :cool1:
dopiero w II połowie września będę miała tak :cool1:

i z doniesien warszawski pragne Cie powaidomic, ze niestey ale zaczeli juz kopac dziury w ziemi pod ten ...no ten Ratusz....:angryy::2gunfire:

mama mi dzisiaj powiedziała, że ona od 40lat wie, że tam ma być ratusz. W tym celu pozostawili tam ten plac :cool1:
nie nowość to więc dla autochtonów :cool1:

a co z chlopakami sie dzieje ???jakies ostatnie miesiace ich nie wudje...podziemiami chodza? tunel wykopali bezposrednio do swej fortecy???:cool1:

widać zbyt często ich straszysz :diabloti::evil_lol:

[quote name='asher']Jeszcze trochę, a będzie się wściekał, że mu go zdejmują :evil_lol:

myślę, że będzie szczęśliwy, że będzie mógł się w końcu umyć :evil_lol:
weź się nie myj dwa tygodnie :evil_lol:

Dzisiaj pokłóciłam się z instruktorem :cool1: Bo on się patrzy, wtedy gdy ma się nie patrzeć, a nie patrzy, gdy ma patrzeć :cool1: Bo mi każe jeździć bez trzymanki :cool1: Bo każe robić dziwne ewulucje :cool1: I wzdycha, że nie ma do mnie siły i mówi, ze załatwi mi kask z kneblem :cool1: Nie wiem czemu, przecież ja nic nie mówię :cool1: I mówi, że słyszy, jak sobie cichutko przeklinam w kask :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']Dzisiaj pokłóciłam się z instruktorem :cool1: Bo on się patrzy, wtedy gdy ma się nie patrzeć, a nie patrzy, gdy ma patrzeć :cool1: Bo mi każe jeździć bez trzymanki :cool1: Bo każe robić dziwne ewulucje :cool1: I wzdycha, że nie ma do mnie siły i mówi, ze załatwi mi kask z kneblem :cool1: Nie wiem czemu, przecież ja nic nie mówię :cool1: I mówi, że słyszy, jak sobie cichutko przeklinam w kask :evil_lol:

to chyba nie takie cichutko jest w takim razie :eviltong:

Posted

[quote name='Maga100']jeszcze ani razu nie wstałam :cool1:
dopiero w II połowie września będę miała tak :cool1:

no to bede z Ciebie dumna:cool3:

mama mi dzisiaj powiedziała, że ona od 40lat wie, że tam ma być ratusz. W tym celu pozostawili tam ten plac :cool1:
nie nowość to więc dla autochtonów :cool1:

bez komentarza idzie na wizje.....:loveu:

widać zbyt często ich straszysz :diabloti::evil_lol:

nie strasze!!!!ja????...wczoraj widzialam :diabloti: do fotografa przyjechałą jakas panienka:diabloti: z "maleńkim " plecaczkiem...... i widac bylo zarzylosc....wiec ...

Dzisiaj pokłóciłam się z instruktorem :cool1: Bo on się patrzy, wtedy gdy ma się nie patrzeć, a nie patrzy, gdy ma patrzeć :cool1: Bo mi każe jeździć bez trzymanki :cool1: Bo każe robić dziwne ewulucje :cool1: I wzdycha, że nie ma do mnie siły i mówi, ze załatwi mi kask z kneblem :cool1: Nie wiem czemu, przecież ja nic nie mówię :cool1: I mówi, że słyszy, jak sobie cichutko przeklinam w kask :evil_lol:

cała Madzia:diabloti:....nawet jak ma kask to i tak brzeczy:cool1:........i super hiper wyczulony instruktor.....