malawaszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 asher napisał(a): A Stefan chyba będzie teraz ostrożniejszy...? szczerze? wątpię :shake: ale dobrze że już po - zdrówko Stefciu :kciuki: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 malawaszka napisał(a):szczerze? wątpię :shake: i tu masz racje , kot to nie pies i takie lekcje go nie odstraszają :shake: To jednak się na coś nadział :razz: Ivan dziś przyszedł znowu pokancerowany :mad: znowu się tłukł :mad: :angryy: Quote
asher Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Vectra napisał(a):i tu masz racje , kot to nie pies i takie lekcje go nie odstraszają :shake: Myślałam, że koty mądrzejsze sa od psów :niewiem: Ale to widac tylko propaganda zakoconych :cool1: ;) Quote
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 uffff ...ale mimo to potrzymam jeszcze :kciuki: do rana Quote
malawaszka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 asher napisał(a):Myślałam, że koty mądrzejsze sa od psów :niewiem: Ale to widac tylko propaganda zakoconych :cool1: ;) hahahha :evil_lol: ale żebyśc ie sobie nie myślały, że tylko kocury się tłuką - ojjj nie :shake: ostatnio Fiona - tak tak biała księżniczka Fiona przylazła z przerzedzonym futrem i dziurkami po kocich zębach :shake: ona to strasznie wojownicza księżniczka :shake: Quote
Vectra Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 asher napisał(a):Myślałam, że koty mądrzejsze sa od psów :niewiem: Ale to widac tylko propaganda zakoconych :cool1: ;) kot i słowo mądry to dwie przeciwstawności :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
aga1215 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Dzielny Stefciu :loveu: do zobaczenia rano :loveu: :buzi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Maga100']dziękuję :loveu: Stefan już PO, ale niestety musiałam go zostawić w klinice na noc :shake: Jak przyjechałam o 21.00 to dopiero się wybudzał. Z brzucha wyciągnęli mu dwie 3cm grube drzazgi :placz: :-( :-( :-( Nawet nie wystawały na zewnątrz :-( Dlatego dla bezpieczeństwa pooperacyjnego został, odbiorę go jutro :-( Biedny Stefcio, samotny i opuszczony :placz: :placz: dziś się wyjaśniło, że to jednak nadzianie się na coś :shake: :cool1: Madzik dopiero dzis tu dotarlam...bardzo mi przyko....kurcze az nie chce sobie wyobrazac jak musiało go bolec to cos wewnatrz razy dwa po 3 cm... Stefano trzymaj sie ciocia Aga tez mocno trzyma kciukaski....... ciekawe co zaliczył po drodze........ Quote
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Maga .....i jak Stefcio po samotnej nocce :razz:..... oj ja myślę że chłoptaś z czegoś spadł i się niefortunnie potoczył ... Quote
Ka-ka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Vectra napisał(a):kot i słowo mądry to dwie przeciwstawności :diabloti: :diabloti: :diabloti: nie mów tego głośno przy naszych kotach, bo Ci powiedzą, co o tym sądzą :diabloti: a tak w ogóle-buźki dla Stefka :loveu: Quote
Maga100 Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] ciekawe co zaliczył po drodze........ [quote name='Alicjarydzewska'] oj ja myślę że chłoptaś z czegoś spadł i się niefortunnie potoczył ... myślę, że Alicja jest nabliższa prawdy :cool1: Stefana zabrałam rano, czuł się świetnie. Oczywiscie chciał zjeść wszystkie koty w lecznicy :angryy: Przy zastrzyku urządził taką histerię, że wszyscy się zlecieli czemu mordujemy kota :cool1: A teraz mam w domu koci dramat :cool1: Bo Stefan chodzi w kołnierzu :shake: Chodzi i chodzi, bo przeciez się nie położy w tym czymś :cool1: Co chwila się o coś zaczepia i stoi :cool1: Albo siada na przeciwko mnie i SIĘ PATRZY. Się patrzy tak, ze mi ciarki przechodzą po plecach i padam na kolana błagać o wybaczenie :evil_lol: Tu widać jego pełen zachwyt :cool1: Quote
Vectra Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 o jaki Stefcio zadowolniony :diabloti: Quote
Pysia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Jak widać nie jest specjalnie przejęty niedomaganiem ;) Za to ze szpar ocznych błyskawice aż mi na dywanik pod biurkiem wyleciały :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Stefcio bedzie dobrze...nie daj sie:loveu: Quote
Maga100 Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 ja jak zwykle na chwilę :cool1: jutro mam egzamin wewnętrzny teoretyczny, więc się uczę :cool1: Lampa ma sie w porządku, poza tym, ze patrzy z wyrzutem i jest śmiertelnie obrażona :evil_lol: a tu widać jego wygolone ciao i szwy :cool1: Wstawiam linkiem, żeby nie narazić co wrażliwszych http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-4-6.jpg Quote
Vectra Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 kubraczek kup Stefciowi bo zmarznie :diabloti: no to ładnie się urządził Quote
Sabina1 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Maga100']a tu widać jego wygolone ciao i szwy :cool1: Wstawiam linkiem, żeby nie narazić co wrażliwszych http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/9-4-6.jpg E tam zaraz narazić. Szwy widać, ale też widać,że on jest bardzo zgrabny. Smukły taki. Quote
malawaszka Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ło bidoczek obrażony :loveu: a Ty moja droga ucz się ucz bo nauka to potęgi klucz :diabloti: trzymam :kciuki: chociaż w sumie to nie wiem po co bo przecież nie ma mocnych żebyś tego nie zdała!!!! :p Quote
Alicja Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [FONT=Arial];)tysz trzymam :kciuki: O masz to ładnie sobie zrobił ała Stefcio :cool1:.... [/FONT] Quote
Ka-ka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 powiedz Stefciowi, żeby się nie przejmował, bo i tak wygląda lepiej, niż królik w kołnierzu, którego wczoraj w lecznicy widziałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: trzymam kciukasy!!!!!!! owocnej nauki... i może ja też już pójdę się pouczyć :roll: ;) Quote
Maga100 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='Sabina1']E tam zaraz narazić. Szwy widać, ale też widać,że on jest bardzo zgrabny. Smukły taki. o, witaj Sabinko :p sama się dziwię, że on taki chudy, bo je aż nadto :cool1: [quote name='malawaszka']trzymam :kciuki: chociaż w sumie to nie wiem po co bo przecież nie ma mocnych żebyś tego nie zdała!!!! :p [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)tysz trzymam :kciuki: [/FONT] [quote name='Ka-ka']trzymam kciukasy!!!!!!! [quote name='aga1215']I jak? :kciuki: dziękuję, moje drogie, oczywiście zdałam, oczywiście zero błędów :p :p Jutro o 9.00 mam już jazdy i mam zamiar szybko wszystko wyjeździć i szybko przystąpić do egzaminu państwowego :roll: Quote
Vectra Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 no przecież mówiłam że zdasz :diabloti: Quote
Alicja Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Maga100'] dziękuję, moje drogie, oczywiście zdałam, oczywiście zero błędów :p :p Jutro o 9.00 mam już jazdy i mam zamiar szybko wszystko wyjeździć i szybko przystąpić do egzaminu państwowego :roll: [FONT=Arial]:razz:no .....inaczej być nie mogło ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts