malawaszka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Maga100'] a jakaś ustawa wam broni czy co? :diabloti: no niby nie, ale po co mi takie prawko jak motoru nie mam i nie będę pewnie miała :placz: Quote
Maga100 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='malawaszka']no niby nie, ale po co mi takie prawko jak motoru nie mam i nie będę pewnie miała :placz: moja droga, ty pewnie nawet nie masz pojęcia jak tanie są teraz motocykle :cool1: aż grzech nie mieć :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Maga100']moja droga, ty pewnie nawet nie masz pojęcia jak tanie są teraz motocykle :cool1: aż grzech nie mieć :evil_lol: uhm samochody też są tanie a jaki mam to niech Ci Pysia powie :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='malawaszka']uhm samochody też są tanie a jaki mam to niech Ci Pysia powie :diabloti: zrób A, a ja ci znajdę motorek tańszy od twojego aparatu foto :p a potem pojedziemy razem na wycieczkę po Polsce i wszyscy nasi :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Maga100']zrób A, a ja ci znajdę motorek tańszy od twojego aparatu foto :p a potem pojedziemy razem na wycieczkę po Polsce i wszyscy nasi :evil_lol: :evil_lol: i kupisz mi ten motorek????? :loveu::loveu::loveu: mówiłam już jak bardzo Cię kocham???? :multi::multi::multi: huuuurrraaaaaa Magda mi kupi motoreeekkkkkkk :laola: ahhhh wszyscy nasi WSZYSCY!!!! rozmarzyłam się :mdleje: Quote
Vectra Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Maga100']ty to zawsze musisz wszystko zepsuć i popsuć, bo ty się w tym lubujesz, ty ty podła, zawistna babo :diabloti: tak to cała ja :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='malawaszka']i kupisz mi ten motorek????? :loveu::loveu::loveu: mówiłam już jak bardzo Cię kocham???? :multi::multi::multi: huuuurrraaaaaa Magda mi kupi motoreeekkkkkkk :laola: ahhhh wszyscy nasi WSZYSCY!!!! rozmarzyłam się :mdleje: Monika , zejdź na ziemie :cool1: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Aleście nagadały Milczące Dziewice ! :crazyeye: Quote
malawaszka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Vectra napisał(a): Monika , zejdź na ziemie :cool1: sama se schodź!! ja sie tu jeszcze pobujam w obłokach :loveu::loveu::loveu: Quote
Ka-ka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Maga100'] nie będę szczuć, przysięgam :p chwali Ci się, chwali.... :razz: Quote
Pysia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 malawaszka napisał(a):uhm samochody też są tanie a jaki mam to niech Ci Pysia powie :diabloti: To amfibia :loveu: Żadna woda mu nie straszna :multi: Nawet jak jest jej po kolana w środku to i tak dalej jedzie :multi: Kto z Was ma takie super terenowe auto jak Weszka? No kto? NIKT ;) Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 uhm no właśnie NIKT już takich nie ma :placz: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 malawaszka napisał(a):uhm no właśnie NIKT już takich nie ma :placz: zamiast płakać powinnaś się cieszyć że NIKT nie ma TYLKO TY !!! :cool3: :cool3: :cool3: optymizmu troche :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Vectra napisał(a):zamiast płakać powinnaś się cieszyć że NIKT nie ma TYLKO TY !!! :cool3: :cool3: :cool3: optymizmu troche :evil_lol: :evil_lol: Ewaaa :shake: zejdź na ziemię :diabloti: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 malawaszka napisał(a):Ewaaa :shake: zejdź na ziemię :diabloti: ależ ja stąpam bardzo twardo moja kochana :loveu: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ;)motorki fajne.....:shake:nie czytam nie czytam nie czytam :diabloti: Quote
Pysia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 malawaszka napisał(a):uhm no właśnie NIKT już takich nie ma :placz: Dletego Twoje auto jest jedyne w swoim rodzaju a przy tym oryginalne :loveu: Lubię je :oops: Quote
Maga100 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Gonitwa']Ja też chcę A i motorek! zapraszam do najbliższej szkoły jazdy, a następnie do motoogłoszeń :diabloti: [quote name='malawaszka']i kupisz mi ten motorek????? :loveu::loveu::loveu: mówiłam już jak bardzo Cię kocham???? :multi::multi::multi: huuuurrraaaaaa Magda mi kupi motoreeekkkkkkk :laola: ahhhh wszyscy nasi WSZYSCY!!!! rozmarzyłam się :mdleje: 1. to pierwsze jest nadinterpretacją :shake: 2. to drugie ziści się NA PEWNO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Vectra'] Monika , zejdź na ziemie :cool1: :evil_lol: :evil_lol: a dlaczego ty taka brutalna? :cool1: uważasz, że ja nie potrafię komuś czegoś DAĆ? :diabloti: WITAJCIE! Szopka prawie w całości przeniesiona :p Hanno R. - jestem zaszczycona twoją jawną obecnością :loveu: Quote
Hanna R. Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Maga100'] Hanno R. - jestem zaszczycona twoją jawną obecnością :loveu: Zatańczysz ze mną ??? :grins::grins::grins: Quote
Vectra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Zatańczysz ze mną ??? :grins::grins::grins: ja tesz chcem tesz chcem :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Maga100 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Zatańczysz ze mną ??? :grins::grins::grins: eeeeee....eeeeee :shock: ponieważ MUSZĘ iść spać, na miły sen a to było tu :p Quote
Hanna R. Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Maga100']eeeeee....eeeeee :shock: Nie - to nie ! :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Hanna R. Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Vectra napisał(a):ja tesz chcem tesz chcem :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Wiesz , KCV :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Zatańczysz ze mną ??? :grins::grins::grins: zaaataaańczyszzzz ze mną jeszcz raz ostatni raaazzz nim skończyyy się ten dzieńńńń :diabloti: a reszty nie będę komentować bo Madgunia moja kochana i tak mi kupi motorek ćliczny :loveu::loveu::loveu: KCM!!!!! :loveu::loveu::loveu::p Quote
Recommended Posts