Alicja Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 :razz:...no Stefan bronic swej bogdanki jako ten Zbyszko :evil_lol:...... oj chyba mu nie minie...:diabloti:...Ewa ma rację :roll: Quote
Maga100 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Vectra']ja wiem że prawda w oczy kole :diabloti: mnie tam nic nie kole :diabloti: [quote name='dealer']wrocilam:diabloti: a że tak zapytam filozoficznie: a po co? :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:...no Stefan bronic swej bogdanki jako ten Zbyszko :evil_lol:...... oj chyba mu nie minie...:diabloti:...Ewa ma rację :roll: Stefan wyszedł wczoraj wieczorem i wrócił dzisiaj wieczorem :roll: nie ma sierści na ogonie i częściowo na głowie, ma podrapany nos, ale leży teraz i pęka z dumy :cool1: Mam nadzieję, że Biały żyje :cool1: Nudyyy Quote
Vectra Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 hahahaha , Stefan poszedł pomścić siostre :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 [quote name='Vectra']hahahaha , Stefan poszedł pomścić siostre :diabloti: a w nagrodę siostra przyniosła mu do domu (mojego domu :diabloti: ) mysz :angryy: Ktoś chce dwa milusie koteczki? :loveu: odchowane :loveu: Leon ma delirium tremens :evil_lol: a to specjalnie dla Dilusi, żeby obaczyła, że pijam czasem coś innego :diabloti: Quote
agbar Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 widzialam...........:diabloti: ale i tak nie wierze ze tam tylko cola jest:diabloti: Quote
dbsst Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ale masz bowskie kinkiety :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :evil_lol:zaje2bista minka.... http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/8-13-7.jpg Quote
Pysia Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ale masz wesoło :diabloti: Mogę Ci dać do kompletu Tommyego :diabloti: Co prawda bitnik z niego żaden ale pięknie w nocy śpiewa :evil_lol: Quote
asher Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 A tam z tyłu to sauna fińska? :evil_lol: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/8-13-9.jpg Quote
anetta Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Fajne masz obrazki na ścianie 8) Hhahahaa, mówisz ze Stefan poszedł na...rywala :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 witam, stęsknione :bigok: wczoraj nie miałam prądu, wody, niczego, ciemno jak w d....., wszędzie, ledwo do domu trafiłam :evil_lol: [quote name='dealer']widzialam...........:diabloti: ale i tak nie wierze ze tam tylko cola jest:diabloti: uwielbiam, jak ktoś coś wie lepiej ode mnie na temat mnie :diabloti: ostatnio sporo takich :diabloti: [quote name='dbsst']ale masz bowskie kinkiety :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: gdybym cię nie znała, to pomyślałabym, że jesteś złośliwa albo co :cool1: [quote name='asher']A tam z tyłu to sauna fińska? :evil_lol: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/8-13-9.jpg niestety, rozczaruję cię, łaźni JESZCZE nie mam :evil_lol: To coś to szopka, a właściwie ex-szopka, bo w końcu ładnie :diabloti: uprosiłam TZta, aby ją przeniósł w zaciszny kącik pod płotem. Przeniósł czyli, rozwalił i zaczął budować od nowa :cool1: Tak powstaje dzieło :evil_lol: a tak ładnie mam w ogródku teraz, prawda? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 wow!!! Magda w końcu Ci się udało wytłumaczyć A że tam jednak będzie tej szopce lepij :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='malawaszka']wow!!! Magda w końcu Ci się udało wytłumaczyć A że tam jednak będzie tej szopce lepij :evil_lol: czasem zaczynam żałować, ostatnio jego problemem jest to, czy w szopce ma być okno, jakie okno, i gdzie okno :roll: :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Maga100']czasem zaczynam żałować, ostatnio jego problemem jest to, czy w szopce ma być okno, jakie okno, i gdzie okno :roll: :cool1: hahaha to mu powiedz po prostu :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha to mu powiedz po prostu :evil_lol: ale jak się pytam grzecznie po ch..... okno w szopce na narzędzia, to on robi nieszczęśliwą minę :cool1: Jak mówię, żeby zrobił to okno, ale z parapetem, to zasadzę pelargonie, to się obraża :evil_lol: Poza tym szopka (powtarzam NA NARZĘDZIA), będzie miała normalną podłogę, na dachy będą deski, na to papa i dachówka :roll: A. buduje drugi dom :angryy: A ja wczoraj zaczęłam kurs prawa jazdy na A :p Quote
Vectra Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 chciałam powiedzieć , że to zdjęcie już było :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [quote name='Maga100']ale jak się pytam grzecznie po ch..... okno w szopce na narzędzia, to on robi nieszczęśliwą minę :cool1: Jak mówię, żeby zrobił to okno, ale z parapetem, to zasadzę pelargonie, to się obraża :evil_lol: Poza tym szopka (powtarzam NA NARZĘDZIA), będzie miała normalną podłogę, na dachy będą deski, na to papa i dachówka :roll: A. buduje drugi dom :angryy: A ja wczoraj zaczęłam kurs prawa jazdy na A :p no ranysiu :shake: kobieta z sercem na dłoni - pozwala zrobić okno -I TO Z PARAPETEM!!! to temu nie pasuje bo kwiotki będą :shake: weź tu dogódź chłopu :evil_lol: a A zazdraszczammmmmmm :placz: Quote
Ka-ka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 maga...nie poszczuj mnie swoimi kotami obronnymi...ale im więcej osób zobaczy apel, tym lepiej...:oops: z góry dzięki za wyrozumiałość PROSIMY O POMOC !!!!!!!!!!! Pomorska Fundacja Rottka ma szansę na karmę dla swoich psów, ale potrzeba NAPRAWDĘ DUŻO głosów! Będziemy wdzięczni za oddanie głosu i powiadomienie kogo się da z miłośników zwierząt na głosowanie na „rottkę”. To szansa na karmę dla naszych wielu psów w domach tymczasowych i hotelach!!! Jedna z naszych wolontariuszek (Nick: Joleczka) zgłosiła fundację i daje instrukcję jak głosować: a więc : wchodzimy na : http://www.krakvet.pl/forum/index.php REJESTRUJEMY sie- to konieczne i tutaj : http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5132 - GŁOSUJEMY UWAGA: Regulamin: 1. od dnia 1 kazdego miesiaca, do ok. 16 nalezy zglaszac schroniska ktore wezma udzial w glosowaniu 2. ok. 16 dnia miesiaca zostanie utworzona ankieta, w ktorej bedzie mozliwosc oddawania glosu na zaproponowane schronika 3. schronisko ktore otrzyma najwieksza ilosc glosow otrzyma pomoc w postaci wybranych przez niego produktow zoologicznych (np karm) o wartosci: -sumy rabatow z ktorych Klienci sklepu Krakvet zrezygnowali na rzecz pomocy schronisku -kwoty ktora przeznaczy sklep Krakvet jako zapomoge dla schroniska 4. aby miec mozliwosc oddania glosu, nalezy zarejestrowac sie na forum 5. Glosowanie na schroniko/organizacje ktore otrzyma pomoc jest otwarte - kazdy ma prawo wziac w nim udzial. 6. Kazdy uzytkownik ma prawo oddania 1 glosu. 7. Z jednego komputera (1 adresu IP) moze zostac oddany tylko 1 glos. 8. W przypadku stwierdzenia przez administratorow faktu oddawania przez jednego uzytkownia (np o rozych nick-ach) kilku glosow, schronisko na ktore glosy zostaly oddane zostanie z konkursu wycofane. nie patrzcie, ile głosów brakuje-po prostu GŁOSUJCIE...ziarnko do ziarnka i..... z góry dziękuję :loveu: Quote
Patka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 A ja wczoraj zaczęłam kurs prawa jazdy na A :p ale zazdroszczę też bym chciała :razz: Quote
agbar Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 przyszlam ci powiedziec ze wiem wszystko....objawienia mam takie o!:diabloti: Quote
malawaszka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 dealer napisał(a):przyszlam ci powiedziec ze wiem wszystko....objawienia mam takie o!:diabloti: o ja cie pier.... :crazyeye: święta :crazyeye: u MAGDY!!!! :mdleje: Quote
Maga100 Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Vectra']chciałam powiedzieć , że to zdjęcie już było :diabloti: ty to zawsze musisz wszystko zepsuć i popsuć, bo ty się w tym lubujesz, ty ty podła, zawistna babo :diabloti: [quote name='Ka-ka']maga...nie poszczuj mnie swoimi kotami obronnymi... nie będę szczuć, przysięgam :p [quote name='Patka']ale zazdroszczę też bym chciała :razz: [quote name='malawaszka'] a A zazdraszczammmmmmm :placz: a jakaś ustawa wam broni czy co? :diabloti: czysta przyjemność pochodzić sobie teraz na takie wykłady z przepisów prawa o ruchu drogowym i dojść do wniosku, że posiada się od 12 lat kat. B niesłusznie, bo się nic nie wie :evil_lol: [quote name='dealer']przyszlam ci powiedziec ze wiem wszystko....objawienia mam takie o!:diabloti: [quote name='malawaszka']o ja cie pier.... :crazyeye: święta :crazyeye: u MAGDY!!!! :mdleje: do święcetj dziewicy, przyszła inna święta dziewica :p Quote
Pysia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 dealer napisał(a):przyszlam ci powiedziec ze wiem wszystko....objawienia mam takie o!:diabloti: Na jaki temat jestem ciekawa bo nie wiem czy po księdza czy lekarza mam lecieć.....:diabloti: Quote
Recommended Posts