Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']ja wiem że prawda w oczy kole :diabloti:

mnie tam nic nie kole :diabloti:

[quote name='dealer']wrocilam:diabloti:

a że tak zapytam filozoficznie: a po co? :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:...no Stefan bronic swej bogdanki jako ten Zbyszko :evil_lol:......
oj chyba mu nie minie...:diabloti:...Ewa ma rację :roll:

Stefan wyszedł wczoraj wieczorem i wrócił dzisiaj wieczorem :roll:
nie ma sierści na ogonie i częściowo na głowie, ma podrapany nos, ale leży teraz i pęka z dumy :cool1:
Mam nadzieję, że Biały żyje :cool1:

Nudyyy

Posted

[quote name='Vectra']hahahaha , Stefan poszedł pomścić siostre :diabloti:

a w nagrodę siostra przyniosła mu do domu (mojego domu :diabloti: ) mysz :angryy:
Ktoś chce dwa milusie koteczki? :loveu: odchowane :loveu:

Leon ma delirium tremens :evil_lol:

a to specjalnie dla Dilusi, żeby obaczyła, że pijam czasem coś innego :diabloti:

Posted

witam, stęsknione :bigok:
wczoraj nie miałam prądu, wody, niczego, ciemno jak w d....., wszędzie, ledwo do domu trafiłam :evil_lol:

[quote name='dealer']widzialam...........:diabloti: ale i tak nie wierze ze tam tylko cola jest:diabloti:

uwielbiam, jak ktoś coś wie lepiej ode mnie na temat mnie :diabloti:
ostatnio sporo takich :diabloti:

[quote name='dbsst']ale masz bowskie kinkiety :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

gdybym cię nie znała, to pomyślałabym, że jesteś złośliwa albo co :cool1:

[quote name='asher']A tam z tyłu to sauna fińska? :evil_lol:
http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/8-13-9.jpg

niestety, rozczaruję cię, łaźni JESZCZE nie mam :evil_lol:
To coś to szopka, a właściwie ex-szopka, bo w końcu ładnie :diabloti: uprosiłam TZta, aby ją przeniósł w zaciszny kącik pod płotem. Przeniósł czyli, rozwalił i zaczął budować od nowa :cool1:
Tak powstaje dzieło :evil_lol:

a tak ładnie mam w ogródku teraz, prawda? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']wow!!! Magda w końcu Ci się udało wytłumaczyć A że tam jednak będzie tej szopce lepij :evil_lol:

czasem zaczynam żałować, ostatnio jego problemem jest to, czy w szopce ma być okno, jakie okno, i gdzie okno :roll: :cool1:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha to mu powiedz po prostu :evil_lol:

ale jak się pytam grzecznie po ch..... okno w szopce na narzędzia, to on robi nieszczęśliwą minę :cool1:
Jak mówię, żeby zrobił to okno, ale z parapetem, to zasadzę pelargonie, to się obraża :evil_lol:
Poza tym szopka (powtarzam NA NARZĘDZIA), będzie miała normalną podłogę, na dachy będą deski, na to papa i dachówka :roll:
A. buduje drugi dom :angryy:

A ja wczoraj zaczęłam kurs prawa jazdy na A :p

Posted

[quote name='Maga100']ale jak się pytam grzecznie po ch..... okno w szopce na narzędzia, to on robi nieszczęśliwą minę :cool1:
Jak mówię, żeby zrobił to okno, ale z parapetem, to zasadzę pelargonie, to się obraża :evil_lol:
Poza tym szopka (powtarzam NA NARZĘDZIA), będzie miała normalną podłogę, na dachy będą deski, na to papa i dachówka :roll:
A. buduje drugi dom :angryy:

A ja wczoraj zaczęłam kurs prawa jazdy na A :p

no ranysiu :shake: kobieta z sercem na dłoni - pozwala zrobić okno -I TO Z PARAPETEM!!! to temu nie pasuje bo kwiotki będą :shake: weź tu dogódź chłopu :evil_lol:

a A zazdraszczammmmmmm :placz:

Posted

maga...nie poszczuj mnie swoimi kotami obronnymi...ale im więcej osób zobaczy apel, tym lepiej...:oops: z góry dzięki za wyrozumiałość

PROSIMY O POMOC !!!!!!!!!!!

Pomorska Fundacja Rottka ma szansę na karmę dla swoich psów, ale potrzeba NAPRAWDĘ DUŻO głosów! Będziemy wdzięczni za oddanie głosu i powiadomienie kogo się da z miłośników zwierząt na głosowanie na „rottkę”. To szansa na karmę dla naszych wielu psów w domach tymczasowych i hotelach!!! Jedna z naszych wolontariuszek (Nick: Joleczka) zgłosiła fundację i daje instrukcję jak głosować:
a więc : wchodzimy na : http://www.krakvet.pl/forum/index.php
REJESTRUJEMY sie- to konieczne
i tutaj :
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5132 - GŁOSUJEMY

UWAGA:
Regulamin:
1. od dnia 1 kazdego miesiaca, do ok. 16 nalezy zglaszac schroniska ktore wezma udzial w glosowaniu
2. ok. 16 dnia miesiaca zostanie utworzona ankieta, w ktorej bedzie mozliwosc oddawania glosu na zaproponowane schronika
3. schronisko ktore otrzyma najwieksza ilosc glosow otrzyma pomoc w postaci wybranych przez niego produktow zoologicznych (np karm) o wartosci:
-sumy rabatow z ktorych Klienci sklepu Krakvet zrezygnowali na rzecz pomocy schronisku
-kwoty ktora przeznaczy sklep Krakvet jako zapomoge dla schroniska
4. aby miec mozliwosc oddania glosu, nalezy zarejestrowac sie na forum
5. Glosowanie na schroniko/organizacje ktore otrzyma pomoc jest otwarte - kazdy ma prawo wziac w nim udzial.
6. Kazdy uzytkownik ma prawo oddania 1 glosu.
7. Z jednego komputera (1 adresu IP) moze zostac oddany tylko 1 glos.
8. W przypadku stwierdzenia przez administratorow faktu oddawania przez jednego uzytkownia (np o rozych nick-ach) kilku glosow, schronisko na ktore glosy zostaly oddane zostanie z konkursu wycofane.

nie patrzcie, ile głosów brakuje-po prostu GŁOSUJCIE...ziarnko do ziarnka i.....
z góry dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']chciałam powiedzieć , że to zdjęcie już było :diabloti:

ty to zawsze musisz wszystko zepsuć i popsuć, bo ty się w tym lubujesz, ty ty podła, zawistna babo :diabloti:

[quote name='Ka-ka']maga...nie poszczuj mnie swoimi kotami obronnymi...

nie będę szczuć, przysięgam :p

[quote name='Patka']ale zazdroszczę też bym chciała :razz:

[quote name='malawaszka']
a A zazdraszczammmmmmm :placz:

a jakaś ustawa wam broni czy co? :diabloti:
czysta przyjemność pochodzić sobie teraz na takie wykłady z przepisów prawa o ruchu drogowym i dojść do wniosku, że posiada się od 12 lat kat. B niesłusznie, bo się nic nie wie :evil_lol:

[quote name='dealer']przyszlam ci powiedziec ze wiem wszystko....objawienia mam takie o!:diabloti:

[quote name='malawaszka']o ja cie pier.... :crazyeye: święta :crazyeye: u MAGDY!!!! :mdleje:

do święcetj dziewicy, przyszła inna święta dziewica :p

Posted

dealer napisał(a):
przyszlam ci powiedziec ze wiem wszystko....objawienia mam takie o!:diabloti:

Na jaki temat jestem ciekawa bo nie wiem czy po księdza czy lekarza mam lecieć.....:diabloti: