Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Gonitwa napisał(a):
Nic nie mówcie- mam książeczkę o labradorach wyprodukowaną przez EUKANUBĘ gdzie napisane jest, że labrador to pies STRÓŻUJĄCY ! ! ! ! !

ja w enternecie czytałam o labradorach !!! i wszystko wiem :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']prześladujesz mnie! :crazyeye: :angryy:

:diabloti: takk chodze krok za krokiem ..kroczek za kroczkiem ....:diabloti: depcze ci po pietach a ty nie wiesz ze to jaaa.....:diabloti:hahaaa hahaaaa

Posted

[quote name='Gonitwa']Nic nie mówcie- mam książeczkę o labradorach wyprodukowaną przez EUKANUBĘ gdzie napisane jest, że labrador to pies STRÓŻUJĄCY ! ! ! ! !

oczywiście, że jest stróżujący :cool1:
Jak go tylko dobudzę, to leci drzeć się pod płotem :cool1:

Przed chwilą miałam III wojnę światową :cool1:
Przylazł obcy kot (sąsiada, z którym Stefan ma na pieńku) i napadł na Pelagię :angryy: Działo się to na tarasie :crazyeye: Ja siedziałam w środku. W ułamek sekundy później zobaczyłam spadającą skądś (z nieba ani chybi) jakąś napuszoną, najeżoną kulę, wydającą z siebie dźwięki ala Bruce Lee. To był Stefan Lee. Zakotłowało się, coś wrzeszczało, Leon się zerwał i pobiegł ze szczekiem, ja się zerwałam i pobiegłam z wrzaskiem, wszyscy się rozpierzchli po ogrodzie :cool1:
Stefan wrócil najeżony jak jeżozwierz, Leon biegał dookoła jak opętany, nigdzie nie ma Pelagii. Ponieważ nie wiedziałam czy wszystko z nią OK, wzięłam latarkę i poszłam szukać. Po 15 minutach moich nawoływań (było słuchać chyba w Anglii u Weszki :cool1: ) przyszła, cała, ale przestraszona.
Mnie pozostało zbieranie z tarasu wyrwanej kociej sierści.... kota sąsiada :cool1: Dzielny Stefcio, obrońca uciśnionych :p
A teraz moje dwa małe kiciusie śpią przytulone do siebie :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']
Ohh dzielny Stefcio , prawdziwy mężczyzna , kot sąsiada ma pozamiatane :diabloti:

Stefan chciał mu już złożyć przyjacielską rewizytę, ale został zamknięty w domu :cool1: Mimo wszystko lubię sąsiada, niech jego kot jeszcze pożyje, dopóki Stefanowi nie minie pierwsze wrażenie :cool1:

[quote name='HankaRupczewska']:shock::shock::shock::shock:
Krew mi się w żyłach zetła !

mnie krążenie jeszcze nie powróciło :roll:
Oczywiście, najbardziej pomocny był w tym wszystkim Leon, który biegał w kółko i szczekał :cool1: Uwielbiam go :cool1:

Posted

[quote name='Vectra']Obawiam się , że Stefanowi nie minie.

nie denerwuj mnie :cool1:
Mój mruczuś nie jest jak tówj podły Ivan :diabloti:
On na pewno umie WYBACZAĆ :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']nie denerwuj mnie :cool1:
Mój mruczuś nie jest jak tówj podły Ivan :diabloti:
On na pewno umie WYBACZAĆ :evil_lol:
taaaaaaa :cool1: oczywiście :diabloti: tak ja Ty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']taaaaaaa :cool1: oczywiście :diabloti: tak ja Ty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jakaś okropna dzisiaj jesteś i okropne rzeczy opowiadasz o mnie i moich zwierzątkach :cool1:
Ja zawsze nadstawiam drugi policzek :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']jakaś okropna dzisiaj jesteś i okropne rzeczy opowiadasz o mnie i moich zwierzątkach :cool1:
Ja zawsze nadstawiam drugi policzek :diabloti:
ja wiem że prawda w oczy kole :diabloti: