Vectra Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Maga100 napisał(a):a zobacz, do jakiej elitarnej szkoły chodziłam - prawie wszyscy mieli skórzane płaszczyki :diabloti: ale przepych :shake: :diabloti: a czapeczkę masz ? :cool3: Quote
anetta Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 A co to? ewolucja lyzki? http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-29-1.jpg :roflt: Maga, ktora to Ty na zdjeciu? :evil_lol: A dzysis, moje dziadki takie radio mialy :-D Quote
Maga100 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 anetta napisał(a): Maga, ktora to Ty na zdjeciu? :evil_lol: no jak to która, ta z długimi blond lokami :evil_lol: Miałam dzisiaj prawdziwy 13-ty, pierwszy raz w życiu :angryy: Najpierw okazało się, że niechcący zamknęłam w małym pokoju koty :angryy: Na cały dzień :angryy: bez kuwety :angryy: :angryy: :angryy: Czy muszę dodawać CO zastałam w pokoju po powrocie? :chainsaw: :wallbash: Potem odkryłam, że wylewała się woda z kwiatka.... a kwiatek stoi przy segregatorze z dokumentami :placz: :placz: WSZYSTKO zalane :angryy: WSZYSTKIE DOKUMENTY :angryy: :angryy: :angryy: :placz: :placz: :placz: Na koniec już tylko drobiazg :cool1: wylałam sobie całe piwo na kolana :flaming: To przejdźmy do zdjęć :cool1: mój pokój z dwoma łóżkami, a jakże moja prywatna klinika prywatny stół operacyjny iiiii.... :loveu: Quote
malawaszka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Madziaaaaa nareszcie naeszcie zrobilas remont w Ohydku :multi: :loveu: Quote
Maga100 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Gonitwa napisał(a):Ohh.. Ja chce taką maszynę! dla chcącego ..... :cool3: :diabloti: Ja tyż chciałam i..... 10 lat minęło (jak jeden dzień :cool1: ) i jest :loveu: malawaszka napisał(a):Madziaaaaa nareszcie naeszcie zrobilas remont w Ohydku :multi: :loveu: podoba ci się prawda? To drugie łóżko w tej mojej białej sypialni, to specjalnie dla ciebie kochana :loveu: zatrudniłam nadroższego architekta :evil_lol: zmrok już był i leon się lekko rozmazywał :cool1: i prywatna klimatyzacja psa Quote
Gonitwa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 O Orientowi chyba też taką klimę sprawię...;) Quote
Maga100 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Gonitwa napisał(a):O Orientowi chyba też taką klimę sprawię...;) polecam ekonomiczna w eksploatacji :evil_lol: Moje suszące się dokumenty :angryy: Quote
Vectra Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 o jakie masz śliczne dokumenty :loveu: ale przynajmniej masz :diabloti: nikt ci nie zjadł :evil_lol: :evil_lol: w sumie to się dziwię :roll: jak możesz nie mieć suszarki do dokumentów ? :razz: :diabloti: Quote
agabass Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 niezłe macie baseny w tej swojej chacie dla Lenia i dokumenty maja się gsdzie suszyć hahah Quote
Gonitwa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ekonomiczna mówisz? Hmm... A suszarkę to najwyższa pora sobie sprawić! Jak można jej nie mieć? ( ja też nie mam) ;) Quote
Maga100 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Vectra napisał(a): w sumie to się dziwię :roll: jak możesz nie mieć suszarki do dokumentów ? :razz: :diabloti: jak mogę.... jak mogę.... :hmmmm: własnie DLACZEGO JA NIE MAM JESZCZE SUSZARKI DO DOKUMENTÓW?????? :shock: a już myślałam, że mam wszystko :placz: agabass napisał(a):niezłe macie baseny w tej swojej chacie dla Lenia i dokumenty maja się gsdzie suszyć hahah :cool1: :cool1: :cool1: Quote
Maga100 Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Leon ma dreszcze :evil_lol: głupia Pelagia :cool1: Głupia Pelagia w 5 minut po powrocie od weta, który wyjął szwy i w 5 minut po zdjeciu kubraka wyjęła sobie szew wewnętrzny :cool1: w ciagu kolejnych 3 minut byliśmy z powrotem u weta :cool1: Teraz już OK, teraz już nic sobie nie wyciągnie, kubrak odszedł w niebyt, a Pelagia już zażywa wolności. ale co się przeraziłam.... :shake: moj stróż Quote
Ka-ka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 świetna mina :multi: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/8-11-2.jpg BTW-jaką wysokość ma Twoje ogrodzenie? długo tak będzie zarastało (na szczelnie) tą zieleniną? Quote
malawaszka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Maga100 napisał(a): podoba ci się prawda? To drugie łóżko w tej mojej białej sypialni, to specjalnie dla ciebie kochana :loveu: zatrudniłam nadroższego architekta :evil_lol: [B] oczywscie ze mi sie podoba :loveu: wiedzialam wiedzialam, ze zrobisz wszystko zebym znowu do Ciebie przyjechala :diabloti: Quote
aga1215 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Witaj Madziu! Piknie wyremontowałaś Ochydka Ci zazdraszczam talenta:oops: A co do 13- tego "Maga100" napisał(a):Na koniec już tylko drobiazg :cool1: wylałam sobie całe piwo na kolana Biedna Madziu - czy nikt Ci nie powiedział, że alkohol idzie w nogi??? Quote
Jupi Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/8-11-2.jpg boska fota szczęsliwego laba:loveu: , skąd Ty taką wanienkę mu wytrzasnełaś?:cool3: :evil_lol: Quote
agbar Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 biedna Maga...ty to masz pecha....strasznie zaprawde strasznie mi przykro ze zalalas sie..eee tfu znaczy se ..dokumenty i kolana:diabloti: Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Byłam ...widziałam .... kupuj te suszare ;) Quote
asher Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Cześć najmilsza dogomaniaczko :loveu: :loveu: :loveu: Tęskniłaś, prawda? :cool3: [quote name='Maga100']polecam ekonomiczna w eksploatacji :evil_lol: Moje suszące się dokumenty :angryy: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/pokoj.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/pokoj2.jpg A nie wsadzą cię aby za upublicznianie tajemnic? :diabloti: Bo na upartego można sobie te dokumenty poczyatć :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ASHER na DOGO?????????????? własnym oczom nie wierzę :p Quote
Alicja Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Ka-ka']WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ASHER na DOGO?????????????? własnym oczom nie wierzę :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:uwierz moim ...;)..też ja widziałam w Naszym blogasku :p cze Maga Quote
Maga100 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='Ka-ka'] BTW-jaką wysokość ma Twoje ogrodzenie? długo tak będzie zarastało (na szczelnie) tą zieleniną? to co widać, to jednoroczna fasola, więc rośnie tak sobie i więcej jej nie bedzie. Tam będą iglaki (jak kupię, zasadzę i urosną :cool1: ) i wieloletnie pnącza (jak kupię, zasadzę i urosną :cool1: ) [quote name='malawaszka'] wiedzialam wiedzialam, ze zrobisz wszystko zebym znowu do Ciebie przyjechala :diabloti: przechodzą samą siebie, w ciebie wciąż nie ma i nie ma i nie maaaaa :placz: :placz: :placz: [quote name='aga1215'] Biedna Madziu - czy nikt Ci nie powiedział, że alkohol idzie w nogi??? pierwsze słyszę :shake: miało leczyć nerki, a nie iść w nogi :cool1: [quote name='Jupi'] skąd Ty taką wanienkę mu wytrzasnełaś?:cool3: :evil_lol: z dziada pradziada jest w mojej rodzinie :cool3: [quote name='dealer']biedna Maga...ty to masz pecha....strasznie zaprawde strasznie mi przykro ze zalalas sie..eee tfu znaczy se ..dokumenty i kolana:diabloti: przeproś i wyjdź [quote name='Alicjarydzewska']kupuj te suszare ;) byłam nawet w Media Markt pytać o suszarkę do dokumentów, ale spojrzeli na mnie jak na idiotę :shake: a to przecież sklep nie dla takich :placz: [quote name='asher']Cześć najmilsza dogomaniaczko :loveu: :loveu: :loveu: Tęskniłaś, prawda? :cool3: Asherek mój ukochany, wyśniony, wymarzony, wytęskniony :loveu: :loveu: :loveu: masz już neta? :angryy: [quote name='asher'] A nie wsadzą cię aby za upublicznianie tajemnic? :diabloti: Bo na upartego można sobie te dokumenty poczyatć :evil_lol: a czytaj :diabloti: to MOJE i mogę sobie robić z tym co zechcę tylko ja :diabloti: Stefana prezentuję Quote
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 ;)Stefcio wyglada ślicznie ...a co u cierpiącej obrażonej Pelci :razz: Quote
Maga100 Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'].a co u cierpiącej obrażonej Pelci :razz: obrażona Pelcia przyniosła wczoraj do domu półżywą mysz :angryy: :angryy: :angryy: :chainsaw: a poza tym...poza tym jest obrażona jak zwykle :evil_lol: czy wam też tak do d.. działa? :angryy: Quote
Recommended Posts