Maga100 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Vectra']psu kąpieli odmawiasz :crazyeye: biedny piesek :placz: nic mu nie wolno :placz: warczeć nie wolno szczekać nie wolno kąpac się nie wolno sępić nie wolno :shake: oczywiście, że nic mu nie wolno :diabloti: ma siedzieć cicho i bronić pańci przed gwałcicielami :diabloti: [quote name='dealer']a dlaczego na tej fotce nie ma tego co ja wiem a ty rozumiesz....:cool3: no bo skad my mamy wiedziec ze to aby na pewno fok a nie foka....:cool1: zaufaj mi :diabloti: jestem doświadczona, choć nie zaślubiona :diabloti: [quote name='Vectra']czy to jest to o czym myślę :diabloti: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-26-10.jpg SPADÓWA!!!!! Już ci się nigdy z niczego nie zwierzę :placz: :placz: :placz: [quote name='dealer']dlaczego ty mnie tak nie lubisz:placz: :diabloti: no co ty, ja śpiewam tylko tym, których koooooochaaaammmmm (ostatnie słowo wyszło z mych ust jako śpiew) nimfa nad morza brzegiem Quote
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Maga100']oczywiście, że nic mu nie wolno :diabloti: ma siedzieć cicho i bronić pańci przed gwałcicielami :diabloti: Przed kim ???? buhahaha biedny gwałciciel , już mi go szkoda :diabloti: [quote name='Maga100']SPADÓWA!!!!! Już ci się nigdy z niczego nie zwierzę :placz: :placz: :placz: Jakoś ci nie wierze :diabloti: Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Maga100'] no co ty, ja śpiewam tylko tym, których koooooochaaaammmmm (ostatnie słowo wyszło z mych ust jako śpiew) nie mozesz tak robic....wyjelas mi argumenty z rak..jak mam cie gnebic, jak mam ci dokuczac wiedzac ze usychasz z milosci do mnie...:placz: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :cool3: sledzę Cie w milczeniu....:loveu: piekne zdjecia.... nowa milosc Leona faktycznie jakas taka rozlozysta:p :diabloti: Quote
AśkaK Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Hello, wpadłam tu jakoś tak...z nienacka, przypadkiem trochę...i ryję ze śmiechu po przeczytaniu ostatnich dwóch stron!:evil_lol: :lol: Boję się cofać do wcześniejszych.:evil_lol: Chyba jednak się cofnę, fotki za ładne żeby przegapić.:eviltong: Będę wpadać, jako i sobie tak i wam obiecowuję!:cool3: Quote
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 dealer napisał(a):nie mozesz tak robic....wyjelas mi argumenty z rak..jak mam cie gnebic, jak mam ci dokuczac wiedzac ze usychasz z milosci do mnie...:placz: :diabloti: wiesz od miłości do nienawiści krótka droga :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='AśkaK']Hello, wpadłam tu jakoś tak...z nienacka, przypadkiem trochę...i ryję ze śmiechu po przeczytaniu ostatnich dwóch stron!:evil_lol: :lol: Boję się cofać do wcześniejszych.:evil_lol: Chyba jednak się cofnę, fotki za ładne żeby przegapić.:eviltong: Będę wpadać, jako i sobie tak i wam obiecowuję!:cool3: coh, jak mi miło, miło, cudownie :loveu: wpadaj, ostatnio tu jakieś pustki nie wiem czemu :niewiem: [quote name='Vectra']wiesz od miłości do nienawiści krótka droga :diabloti: nie dość, ze krótka, to i jeszcze na skróty można pomknąć :razz: ale zawsze jest powód, ZAWSZSZSZSZE :diabloti: Quote
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Maga100'] nie dość, ze krótka, to i jeszcze na skróty można pomknąć :razz: ale zawsze jest powód, ZAWSZSZSZSZE :diabloti: oczywiście że zawsze :diabloti: bez powodu też :diabloti: Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Vectra napisał(a):wiesz od miłości do nienawiści krótka droga :diabloti: ulglo mi normalnie:diabloti: Quote
Maga100 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra']oczywiście że zawsze :diabloti: bez powodu też :diabloti: można sobie dopowiedzieć ZAWSZSZSZSZEE można :diabloti: Quote
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 wszystko można , trzeba tylko chcieć :diabloti: słuchaj no Ty ogrodniku :diabloti: jak się przygotowuje teren pod wysadzenie trawy ? :diabloti: Na pewno wiesz , bo Ty wszystko wiesz :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Vectra'] słuchaj no Ty ogrodniku :diabloti: jak się przygotowuje teren pod wysadzenie trawy ? :diabloti: Na pewno wiesz , bo Ty wszystko wiesz :diabloti: musisz poczekać do jutra, jak przyjdzie mój osobisty ogrodnik Włodzimierz. :diabloti: Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Vectra napisał(a):wszystko można , trzeba tylko chcieć :diabloti: słuchaj no Ty ogrodniku :diabloti: jak się przygotowuje teren pod wysadzenie trawy ? :diabloti: Na pewno wiesz , bo Ty wszystko wiesz :diabloti: ze Maga wie wszystko:crazyeye: no nie rozsmieszaj mnie....bo mi sie rozstepy ze smiechu robia:diabloti: Quote
Maga100 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']ze Maga wie wszystko:crazyeye: no nie rozsmieszaj mnie....bo mi sie rozstepy ze smiechu robia:diabloti: nawet jak czegoś nie wiem to sobie to kupuję :diabloti: Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Maga100']nawet jak czegoś nie wiem to sobie to kupuję :diabloti: no..nastepny cwok do kolekcji...:diabloti: Quote
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Maga100']musisz poczekać do jutra, jak przyjdzie mój osobisty ogrodnik Włodzimierz. :diabloti: to niech zatelefonuje do mojego Romana ogrodnika celem udzielenia instrukcji jak się sadzi trawe :cool1: bo się w dupach przewraca i chce trawe mi z rolek wyrolować :evil_lol: [quote name='dealer']no..nastepny cwok do kolekcji...:diabloti: szanuj ćwoka swego możesz trafić na gorszego :diabloti: Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Vectra napisał(a):to niech zatelefonuje do mojego Romana ogrodnika celem udzielenia instrukcji jak się sadzi trawe :cool1: bo się w dupach przewraca i chce trawe mi z rolek wyrolować :evil_lol: szanuj ćwoka swego możesz trafić na gorszego :diabloti: to mozna na gorszego jeszcze trafic:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: Quote
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 dealer napisał(a):to mozna na gorszego jeszcze trafic:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: no chciałam ci dać nadzieje :diabloti: Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Vectra napisał(a):no chciałam ci dać nadzieje :diabloti: nadzieja matka tych no....jak im to.....eeee...noooo....zapomlam:cool1: :diabloti: Quote
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 dealer napisał(a):nadzieja matka tych no....jak im to.....eeee...noooo....zapomlam:cool1: :diabloti: no tych no ten no tam , nie pamiętam :diabloti: Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Vectra napisał(a):no tych no ten no tam , nie pamiętam :diabloti: za duzo masla jesz...tego od tej twojej prywatnej osobistej krowki muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:diabloti: Quote
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 dealer napisał(a):za duzo masla jesz...tego od tej twojej prywatnej osobistej krowki muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:diabloti: papla :diabloti: tylko o kozie , psyyyyyttt bo ci powystrzelam te kury znoszące ... jajka :diabloti: Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Vectra napisał(a):papla :diabloti: tylko o kozie , psyyyyyttt bo ci powystrzelam te kury znoszące ... jajka :diabloti: tylko nie moje kury..plisssss:placz: ja je kocham , tule i podbieram im...jajka:diabloti: Quote
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 dealer napisał(a):tylko nie moje kury..plisssss:placz: ja je kocham , tule i podbieram im...jajka:diabloti: się przestaną nieść i Ci nie dadzą :diabloti: Quote
agbar Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Vectra napisał(a):się przestaną nieść i Ci nie dadzą :diabloti: to ja im dam....goowno a nie ziarno.... musze je hodowac....cos musze jesc przeciez...ciezkie czasy som:diabloti: Quote
Recommended Posts