agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/8-7-10.jpg i unoisl sie na skrzydlach milosci..... jak to? nie masz zdjec z kapieli w balii?? na pewno ci nie wyszly i nie chcesz sie przyznac:diabloti: Quote
Maga100 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']jak to? nie masz zdjec z kapieli w balii?? na pewno ci nie wyszly i nie chcesz sie przyznac:diabloti: oni kąpiel wzięli potajemnie :angryy: bo wiedzieli, że byłam temu przeciwna :cool1: Quote
Gonitwa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Biedny chłopak nawet poromansować nie może bo od razu mamuśka się gniewa... Starym kawalerem będzie! Ale ja jestem gorsza- za dużo romansował to go wykastrowałam- synowe mi się nie podobały.. Jakieś takie... kudłate;) Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Maga100']oni kąpiel wzięli potajemnie :angryy: bo wiedzieli, że byłam temu przeciwna :cool1: ha! a moze i slub wzieli potajemnie....i teraz niebawem przyjda na swiat male mulatobradorki:loveu: Quote
Maga100 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Gonitwa']Ale ja jestem gorsza- za dużo romansował to go wykastrowałam- synowe mi się nie podobały.. Jakieś takie... kudłate;) podła jesteś :angryy: :evil_lol: one nie tobie się miały podobać :diabloti: [quote name='dealer']ha! a moze i slub wzieli potajemnie....i teraz niebawem przyjda na swiat male mulatobradorki:loveu: do tego nie potrzeba ślubu, biedna ty moja niewinna słodka Dilusiu :diabloti: Quote
anetta Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='aga1215'] http://www.sopot.pl/intgmservlets/WW...ur2?EL_ID=1388 :mdleje: :lol: fajnie :lol: Brutal! http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/8-7-2.jpg :diabloti: Tak panne sponiewierac :evil_lol: jeszcze mu co w kregoslupie chrupnie i po co ci taki zepsuty chlop? Proste, wymieni go na lepszy model :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Maga100']podła jesteś :angryy: :evil_lol: one nie tobie się miały podobać :diabloti: Staram się jak mogę...:evil_lol: Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Maga100'] do tego nie potrzeba ślubu, biedna ty moja niewinna słodka Dilusiu :diabloti: to teraz mi to mowisz?:diabloti: Quote
Maga100 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 wspomnienia z wakacji. następne za rok :placz: i Fok Quote
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Maga100']oni kąpiel wzięli potajemnie :angryy: bo wiedzieli, że byłam temu przeciwna :cool1: psu kąpieli odmawiasz :crazyeye: biedny piesek :placz: nic mu nie wolno :placz: warczeć nie wolno szczekać nie wolno kąpac się nie wolno sępić nie wolno :shake: do TOZu Cię podam :diabloti: Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-26-12.jpg a dlaczego na tej fotce nie ma tego co ja wiem a ty rozumiesz....:cool3: no bo skad my mamy wiedziec ze to aby na pewno fok a nie foka....:cool1: Quote
Maga100 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='anetta'] Proste, wymieni go na lepszy model :evil_lol: oczywiście, kolejka już czeka :evil_lol: [quote name='dealer']to teraz mi to mowisz?:diabloti: za późno już, za póóóźnooooo juuuuuuuż (zaśpiewałam ci :p ) Quote
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 czy to jest to o czym myślę :diabloti: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-26-10.jpg Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Vectra napisał(a):psu kąpieli odmawiasz :crazyeye: biedny :placz: nic mu nie wolno :placz: warczeć nie wolno szczekać nie wolno kąpac się nie wolno sępić nie wolno :shake: do TOZu Cię podam :diabloti: Zmijo jedna .. ja ci w sekrecie opowiadalam o moim Tzcie a ty tak..na forum....:diabloti: Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Maga100'](zaśpiewałam ci :p ) dlaczego ty mnie tak nie lubisz:placz: :diabloti: Quote
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dealer napisał(a):Zmijo jedna .. ja ci w sekrecie opowiadalam o moim Tzcie a ty tak..na forum....:diabloti: pamiętaj jedno :diabloti: żmije są pod ochroną :diabloti: Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Vectra napisał(a):pamiętaj jedno :diabloti: żmije są pod ochroną :diabloti: ale jak przypadkiem tak troche....sie potkne i przypadkiem ci kijkiem 47 razy walne to nic mi nie zrobia?:diabloti: Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Gonitwa napisał(a):Czemu akurat 47? przypadkiem pisalam ....przypadkiem moge tez 63 razy sie potknac na biedna zmijke pod ochrone i tak ja patyczkiem podziubac....:loveu: Quote
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dealer napisał(a):ale jak przypadkiem tak troche....sie potkne i przypadkiem ci kijkiem 47 razy walne to nic mi nie zrobia?:diabloti: żmije kąsają i maja jad :diabloti: a kto ci rączke z tym kijem rozbuja :crazyeye: :siara: :evil_lol: Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Vectra napisał(a):żmije kąsają i maja jad :diabloti: a kto ci rączke z tym kijem rozbuja :crazyeye: :siara: :evil_lol: psecies ty mas tylko jeden zonb:diabloti: Quote
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dealer napisał(a):psecies ty mas tylko jeden zonb:diabloti: HA ,a właśnie że DWA :eviltong: :diabloti: Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Vectra napisał(a):HA ,a właśnie że DWA :eviltong: :diabloti: chyba stucne:diabloti: Quote
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dealer napisał(a):chyba stucne:diabloti: nie ważne jakie , ważne że dwa :loveu: :diabloti: Quote
agbar Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Vectra napisał(a):nie ważne jakie , ważne że dwa :loveu: :diabloti: a oko szklane se umylas?:cool3: Quote
Recommended Posts