Patka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 oj pewno nawet by Ci swoich dzieci nie przedstawił ... a przy płodności mogłoby być tak ze co kilka dni pod drzwi podstawiałby ci np 6 :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Patka napisał(a):oj pewno nawet by Ci swoich dzieci nie przedstawił ... a przy płodności mogłoby być tak ze co kilka dni pod drzwi podstawiałby ci np 6 :evil_lol: Właśnie - za to teraz całe swe siły poświęcać będzie zbieractwu - w okolicy myszy nie będzie :shake: wszystkie Ty będziesz miała:multi: w prezencie od Stefcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: AAA - Witaj MagdoJednośladowa:loveu: Będę trzymać za Pelcię :kciuki: Quote
malawaszka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Maga100'] a ja wiem, jak ty potrafisz pić :diabloti: :evil_lol: nie wiesz :diabloti: bo nie pamiętasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 biedny stefcio bezjajeczny :placz: a ja tak chciałam miec kotka po nim i Pelci :evil_lol: za moja ukochana Pele trzymam kciukasy :thumbs: widze, że wakacje się udały zdjęcia kosa i ty jakas taka jakby mniej poczochrana hahahahhahaha :eviltong: Quote
Maga100 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Przed nami tydzień męki pańskiej :shake: :shake: :flaming: Pela łazi i łazi. Męczy się po 15 minutach i przysypia, teraz na krześle ze mną. Potem budzi się i znów łazi i łazi :shake: :shake: Jest głęboko nieszczęśliwa :-( Idę na grilla, choć z tego wszystkiego mam ochotę głodować razem z Pelagią :-( Quote
anetta Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Oooooo :( Jakei nieszczescie :placz: :glaszcze: Ale spojrz na to z innej strony, za tydzien czy dwa bedzie szalec jak zwykle. Quote
Maga100 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='anetta']Oooooo :( Jakei nieszczescie :placz: :glaszcze: Ale spojrz na to z innej strony, za tydzien czy dwa bedzie szalec jak zwykle. tylko jak przeżyć ten tydzień? :shake: Z kotem latającym po dworzu, którego teraz muszę zatrzymać w domu, w kubraku :shake: :shake: Nawet nie wiecie jak ona się na mnie patrzy :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 O rany ale bidulki ....nieszczęśliwe.......wygłaskaj biedaczków:loveu::loveu::loveu: to juz kotecki nie robia Dyndu Dyndu:razz: Quote
malawaszka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 boszzzz dogomuł nie chciał mła wpuścić a chciałam pobiadolić nad Pelcią :placz: biedna mała skrzywdzona kiciulinka :placz: Quote
Maga100 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Stefan już dawno zapomniał :cool1: Pela leży zwinięta w kłębuszek i SIĘ PATRZY na mnie :placz: Quote
Maga100 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 chyba najgorsze za nami :p wczoraj było strasznie, ale rano obudził mnie wrzask głodnego kota nad miską. Pela już biega normalnie w kubraku i skacze po meblach :cool1: Póki co nie usiłuje go zdejmować. Przytulona do braciszka Quote
malawaszka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 a może nie powinna jeszcze skakać po meblach?? kurde tylko jak to kotu wytłumaczyć??? :niewiem: Quote
anetta Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 No wlasnie, a duzy me szew? Póki co nie usiłuje go zdejmować. Grzeczny kotecek :) Quote
Maga100 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 [quote name='malawaszka']a może nie powinna jeszcze skakać po meblach?? kurde tylko jak to kotu wytłumaczyć??? :niewiem: nie mogę jej zabronić :cool1: no cóż, pozostaje mi mieć nadzieję, że jakby ją bardzo bolało i ciągnęło, to by nie skakała Wet mówił, że jak sterylizuje dzikie kotki, to po zabiegu od razu je wypuszcza, bez kubraka itp i i mają się świetnie :p Najgorszę z Pelą jest to, że siedzi pod drzwiami balkonowymi i się patrzy zrozpaczonym wzrokiem, jak Stefan znika z pola widzenia :placz: [quote name='anetta']No wlasnie, a duzy me szew? nie mam zielonego pojęcia :niewiem: Odebrałam ją już we wdzianku :p Quote
Maga100 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 mała reklama rodzinnego interesu :cool3: tłumy na molo :cool1: Quote
Maga100 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 i wśród tłumów TZ pokoik z widokiem na morze? :cool3: Quote
malawaszka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 mój pierwszy pies miał n aimię Chico :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 zawsze marzyłam by mój Ivanek tak tulkał się z drugim kotkiem http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/pela2.jpg z Pelcią będzie dobrze , ale wiem że "te" dni są straszne i się wleką ...... Quote
dbsst Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 zajebisty plecak bez kitu zajebisty :cool1: :eviltong: Quote
Medorowa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 :loveu::loveu: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/pela4.jpg Quote
anetta Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ha kcem taki pokoik z widokiem na morze :loveu: Quote
Maga100 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='Vectra']zawsze marzyłam by mój Ivanek tak tulkał się z drugim kotkiem spraw mu siostrzyczkę :evil_lol: :evil_lol: [quote name='dbsst']zajebisty plecak bez kitu zajebisty :cool1: :eviltong: WIEDZIAŁAM! Wiedziałam, że TY TY to skomentujesz :cool1: [quote name='anetta']Ha kcem taki pokoik z widokiem na morze :loveu: to jak już zarezerwujesz, to podziel się jakie mają ceny, bo sama jestem ciekawa..... :diabloti: [quote name='Vectra'] z Pelcią będzie dobrze , ale wiem że "te" dni są straszne i się wleką ...... Te dni to K O S Z M A R [SIZE=2]. Pela zaakceptowała kubrak bez problemu i właściwie to nie ma żadnego problemu, prócz tego, że jak nie śpi, to siedzi pod drzwiami balkonowymi i wyje w niebogłosy, aby ją wypuścić na dwór :placz: Zamorduję albo ją, albo siebie :flaming: Jeszcze 6 DNI :wallbash: O, tak sobie siedzi :cool1: Quote
Maga100 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 a po drugiej stronie szyby inny stacz wieczorem Stefan został zagoniony do domu, aby solidarnie cierpiał uwięzienie razem z siostrą. Mam teraz dwa obrażone koty :cool1: a TZ w końcu wziął się do roboty :p :p Quote
Recommended Posts