malawaszka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 no a już myślałam, że moja Kochana Magdalena wróciła :placz: Quote
Maga100 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):no a już myślałam, że moja Kochana Magdalena wróciła :placz: Twoja kochana eM wróciła :p :p :p Możesz już otrzeć łzę :p :p :p :diabloti: Pamiętacie MIĘ jeszcze? Wracaliśmy dzisiaj z dzikim tłumem wracających :cool1: Chwała, że zdecydowaliśmy się na jednoślad, inaczej jeszcze byśmy stali na remontowanej siódemce :cool1: :cool1: I dla mojej Kochanej Waszki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 jesteś jesteś :multi::multi::multi::loveu: ale mogłaś to lustro przetrzeć :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a w ogóle to to nowa szafa??? :lol: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 jesteś jesteś :multi::multi::multi::loveu: ale mogłaś to lustro przetrzeć :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a w ogóle to to nowa szafa??? :lol: nie przypominam sobie żebyśmy taką mieli w Ohydku :hmmmm: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 haha znowu psikus się zrobił :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to dlatego że tak bardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):jesteś jesteś :multi::multi::multi::loveu: ale mogłaś to lustro przetrzeć :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a w ogóle to to nowa szafa??? :lol: nie przypominam sobie żebyśmy taką mieli w Ohydku :hmmmm::roflt::roflt::roflt: Quote
Maga100 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):jesteś jesteś ale mogłaś to lustro przetrzeć a w ogóle to to nowa szafa??? :lol: malawaszka napisał(a):jesteś jesteś ale mogłaś to lustro przetrzeć a w ogóle to to nowa szafa??? :lol: nie przypominam sobie żebyśmy taką mieli w Ohydku :hmmmm: malawaszka napisał(a):haha znowu psikus się zrobił ale to dlatego że tak bardzo się cieszę nie zwalaj na radość :cool1: ZNOWU PIŁAŚ!!! :diabloti: :diabloti: I to żadna nowa szafa i żadna moja, więc przecierać jej nie będę :eviltong: To są zdjęcia z wywczasów Prócz szafy był jeszcze balkonik :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:wow Magdalena W. wróciła;) Tak. Prosto do was :p Nawet się nie rozpakowałam, bo po co? :evil_lol: ale zaraz idę spać, bo padam :shake: A musiałam się spakować w taki jeden mały kuferek :placz: I z związku z tym kompletnie nie miałam co na siebie włożyć :cool1: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 no dobra - czemu w jeden kuferek?????? są trzy!!!! jeden dla Ciebie, jeden dla A i jeden dla???? aaaaaaa będą małe Madzie :multi::multi::multi: Quote
Maga100 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 malawaszka napisał(a):no dobra - czemu w jeden kuferek?????? są trzy!!!! jeden dla Ciebie, jeden dla A i jeden dla???? aaaaaaa będą małe Madzie :multi::multi::multi: nie widzę związku :cool1: Jeden kuferek mój, drugi A., a trzeci na wspólne rzeczy: czyli mój aparat, mój plecaczek, moje kosmetyki, moje buty :evil_lol: :evil_lol: idę spać. Trasa mnie zmęczyła :shake: Quote
malawaszka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 jak to nie widzisz związku??? a wyprawkę zakupić??? :loveu: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :shake:to niemożliwe że zapakowałas się w taki mały kuferek ...znaczy się swoje rzeczy .....:evil_lol:..... witaj ...i miło ze wpadłaś wprost na dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 cześć Madziu :multi::multi::multi: zapakowałaś sie w taki maciupki kuferek? :crazyeye: mnie by się to w życiu nie udało :evil_lol: ja zawsze biorę za dużo rzeczy :diabloti: Quote
agbar Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Magdaleno:loveu: :diabloti: jakze sie ciesze ze wrocilas......dawno sie nikt nade mna nie pastwil:diabloti: Quote
anetta Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :multi: Fajnie ze juz jestes :lol: Bedzie co ogladac :razz: Quote
Maga100 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:to niemożliwe że zapakowałas się w taki mały kuferek ...znaczy się swoje rzeczy .....:evil_lol:..... witaj ...i miło ze wpadłaś wprost na dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicjo, bo wiedziałam, że umierałyście z tęsknoty za mła :diabloti: Gosiek napisał(a): zapakowałaś sie w taki maciupki kuferek? :crazyeye: mnie by się to w życiu nie udało :evil_lol: ja zawsze biorę za dużo rzeczy :diabloti: ja też, jak jedziemy autem, wyglądamy jak jeżdżąca cygańska chałupa :cool1: Jak już TZtowi się wydaje, że wszystko upchnął, ja jeszcze na koniec wyłaniam się z domu z piętnastoma reklamówkami i trzydziestoma malutkimi plecaczkami :evil_lol: Ale jak jedziemy motorem NIE MAM WYJŚCIA :placz: :placz: dealer napisał(a):Magdaleno:loveu: :diabloti: jakze sie ciesze ze wrocilas......dawno sie nikt nade mna nie pastwil:diabloti: jaaa? :crazyeye: pastwić się? :crazyeye: a co to znaczy? :diabloti: anetta napisał(a)::multi: Fajnie ze juz jestes :lol: Bedzie co ogladac :razz: E. Wcale nie mam za dużo zdjęć :cool1: Jakoś weny nie było :shake: Quote
Maga100 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Dziś nie uświetnię dogo swoją osobą, bo mam gościa...... Na otarcie łez: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 malawaszka napisał(a):jesteś jesteś :multi::multi::multi::loveu: ale mogłaś to lustro przetrzeć :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a w ogóle to to nowa szafa??? :lol: no własnie zdziebełko wyciapane to lustereczko .....:diabloti: malawaszka napisał(a):Ewcia Cię nawiedziła?? :cool1::loveu: ooooo to pozdrów Ewcie ....ciepło i serdecznie i ja tez sie bardzo ciesze ze wróciłas......:p Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :razz:cóś mało tych fotasków..................... Quote
anetta Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Zgadzam sie z Ala...:razz: To jest jak z pocztoweczki http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-23-7.jpg :loveu: Quote
Maga100 Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 malawaszka napisał(a):Ewcia Cię nawiedziła?? :cool1::loveu: nie, nie Ewcia. Do Ewci to ja jadę niebawem :loveu: Agunia-Pańciunia) napisał(a): ooooo to pozdrów Ewcie ....ciepło i serdecznie i ja tez sie bardzo ciesze ze wróciłas......:p i tak się rodzi plotka :cool1: :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::razz:cóś mało tych fotasków..................... uprzedzałam, że mało :cool1: Człowiek wrócił z urlopu i na nic nie ma czasu :cool1: a do pracy dopiero 7 sierpnia :p :p :p :p Quote
Alicja Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow.... http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-23-11.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow.... http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-23-11.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: no co ty Alu..motylka nie widziala:diabloti: cudny motylek:loveu: piekny motylek:loveu: wspanialy motylek:loveu: Quote
Recommended Posts