Maga100 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='dealer']Tesknilas za mna?:diabloti: jak szalona :diabloti: Ktoś nas jeszcze pamięta? :grins: Ja jestem na parę dni przed urlopem, w piatek wyjazd integracyjny (znów będą mnie zmuszać do spożywania :shake: ), a poza tym z przyczyn technicnzych zmieniliśmy motocykl i się napawam :p Quote
Medorowa Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 :mdleje::mdleje::loveu:Ale bajeros:loveu: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-15-4.jpg Quote
malawaszka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 mmmmmmm ależ mruczek :loveu::loveu::loveu: to teraz A pewnie nie wychodzi z garażu i przygotowuje maszynę do wyjazdu :razz::evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='madzia i medor']:mdleje::mdleje::loveu:Ale bajeros:loveu: mogę już zdradzić, ze w końcu zapisałam się na kurs na A w sierpniu i jak dobrze pójdzie, to może na jesieni będą już legalnie jeździć :p TZ przerażony :diabloti: [quote name='malawaszka']mmmmmmm ależ mruczek :loveu::loveu::loveu: to teraz A pewnie nie wychodzi z garażu i przygotowuje maszynę do wyjazdu :razz::evil_lol: moja droga, on teraz siedzie w garażu, na fotelu prezesa i z miłością w oczach wpatruje się w maszynę. Chyba nawet tam nocuje....:stupid: jak zasypiam, jeszcze go nie ma, jak się budzę już go nie ma :evil_lol: Stefan mówi dobranoc Quote
malawaszka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 bhahaha no to mus poszukać sobie kochanka :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 [quote name='malawaszka']bhahaha no to mus poszukać sobie kochanka :evil_lol: no szukam, szukam, ale odpowiednich kandydatów brak :diabloti: Quote
Hanna R. Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 [quote name='Maga100']no szukam, szukam, ale odpowiednich kandydatów brak :diabloti: Nos coraz bardziej Ci się wydłuuuuuuuuuuużaaaa :shake: Pinokio ???? :p Quote
Lucy* Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 KURDE ALE SPRZĘCIOR !!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Madziu kochana..... wspołczuje Twego zlego samopoczucia z powodu zbyt duzej ilosci alkoholu i slabosci w przyswajaniu:diabloti: ; po drugie gratuluje sprzetu nowego:loveu: ...i pragne od razu namienic ze tam gdzie na focie oprócz sprzetu nowej generacji spaceruje Pelagia....to znow towarzyszy jej ....dziwny grymas na twarzy:diabloti: - smiem twierdzic, iz jest silnie wzruszona:diabloti: :cool1: ..... A Leon poderwał niesaowita laseczke:-o ...prawie jak dwie kropelki wody sa do siebie podobni i ja Cie cieplutko bardzo pozdrawiam ze stolicy ...:p Quote
Gonitwa Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 O widzę że koleżanka ma biszkoptowego rozrabiakę tak jak ja.., A ja gupia nie wiedziałam tego wcześniej... :oops::oops: Quote
Pysia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-15-4.jpg Oszzzzzzz w morde ....:crazyeye: Teraz to ja już TZtowi na pewno nie pokażę dogo :evil_lol: Pamiętamy pamiętamy ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Pysia']http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-15-4.jpg Oszzzzzzz w morde ....:crazyeye: Teraz to ja już TZtowi na pewno nie pokażę dogo :evil_lol: Pamiętamy pamiętamy ;) :mad: :mad: :mad: i zapraszam tez do mnie.....do zwiedzania bo sie zazdrosna robie deczko:diabloti: :razz: Quote
Maga100 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Pysia']http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-15-4.jpg Oszzzzzzz w morde ....:crazyeye: Teraz to ja już TZtowi na pewno nie pokażę dogo :evil_lol: no niech sobie chłopak chociaż popatrzy.... :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']:mad: :mad: :mad: i zapraszam tez do mnie.....do zwiedzania bo sie zazdrosna robie deczko:diabloti: :razz: ależ byłam, moja droga ex, ale z wrodzonej nieśmiałości nie odezwałam się... :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Maga100']no szukam, szukam, ale odpowiednich kandydatów brak :diabloti: no i ja Ci akurat wierzę :p mało mało mało :shake: Quote
Alicja Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 :razz:byłam ...widziałam ....ale by smignęła takim:cool3: Quote
Maga100 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='malawaszka']no i ja Ci akurat wierzę :p mało mało mało :shake: no właśnie, wszyscy kochankowie zajęci :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:byłam ...widziałam ....ale by smignęła takim:cool3: moja droga, przyjedź znów, ale tym razem nie upijaj się tak szybko :diabloti: A. nie wozi pijanych pasażerów :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Maga100']no właśnie, wszyscy kochankowie zajęci :evil_lol: Uważaj ! Nos Ci się wydłuża .... :evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Witaj Madziu! :loveu: [quote name='Maga100']jak szalona :diabloti: Ktoś nas jeszcze pamięta? :grins: Sugerujesz zbiorową amnezję??????????:mad: [quote name='Maga100']Ja jestem na parę dni przed urlopem, w piatek wyjazd integracyjny (znów będą mnie zmuszać do spożywania :shake: ), a poza tym z przyczyn technicnzych zmieniliśmy motocykl i się napawam :p [quote name='Maga100'] http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=6381799 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-15-5.jpg Oj, Pela to sie chyba nie napawa :shake: btw - Maszynka pozazdrościć:oops: :loveu: Quote
Maga100 Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Madziu! :loveu: Kochana! :bigok: Bacowo moja! JEZDEŚ! PAMIĘTASZ! :bigok: [quote name='aga1215'] btw - Maszynka pozazdrościć:oops: :loveu: zmobilizowała mnie do zapisania się na A :p :p :p [quote name='Vectra']:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: zaciśnij zęby ukochana i PRZETRWAJ ja wrócę, wrócę z końca świata :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Ja też chcę kategorię A.... ale nie mam czym/na czym(niepotrzebne skreślić) jeździć.... A maszyna bossska;) Quote
Pysia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:mad: :mad: :mad: i zapraszam tez do mnie.....do zwiedzania bo sie zazdrosna robie deczko:diabloti: :razz: Cichaj kobieto bo ja teraz się napawam i czasu nie mam :eviltong: [quote name='Maga100']no niech sobie chłopak chociaż popatrzy.... :diabloti: Z tego patrzenia stanie na placu jeszcze takie cudo :cool1: Nic z tego :shake: Ja kocham takie sprzęciory ale...u kogoś :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 czy Ty tu bywasz kochana moja????:diabloti: Quote
Recommended Posts