Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']Tesknilas za mna?:diabloti:

jak szalona :diabloti:

Ktoś nas jeszcze pamięta? :grins:

Ja jestem na parę dni przed urlopem, w piatek wyjazd integracyjny (znów będą mnie zmuszać do spożywania :shake: ), a poza tym z przyczyn technicnzych zmieniliśmy motocykl i się napawam :p

Posted

[quote name='madzia i medor']:mdleje::mdleje::loveu:Ale bajeros:loveu:

mogę już zdradzić, ze w końcu zapisałam się na kurs na A w sierpniu i jak dobrze pójdzie, to może na jesieni będą już legalnie jeździć :p
TZ przerażony :diabloti:

[quote name='malawaszka']mmmmmmm ależ mruczek :loveu::loveu::loveu: to teraz A pewnie nie wychodzi z garażu i przygotowuje maszynę do wyjazdu :razz::evil_lol:

moja droga, on teraz siedzie w garażu, na fotelu prezesa i z miłością w oczach wpatruje się w maszynę. Chyba nawet tam nocuje....:stupid:
jak zasypiam, jeszcze go nie ma, jak się budzę już go nie ma :evil_lol:

Stefan mówi dobranoc

Posted

Madziu kochana.....

wspołczuje Twego zlego samopoczucia z powodu zbyt duzej ilosci alkoholu i slabosci w przyswajaniu:diabloti: ; po drugie gratuluje sprzetu nowego:loveu: ...i pragne od razu namienic ze tam gdzie na focie oprócz sprzetu nowej generacji spaceruje Pelagia....to znow towarzyszy jej ....dziwny grymas na twarzy:diabloti: - smiem twierdzic, iz jest silnie wzruszona:diabloti: :cool1: .....
A Leon poderwał niesaowita laseczke:-o ...prawie jak dwie kropelki wody sa do siebie podobni i ja Cie cieplutko bardzo pozdrawiam ze stolicy ...:p

Posted

[quote name='Pysia']http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-15-4.jpg
Oszzzzzzz w morde ....:crazyeye: Teraz to ja już TZtowi na pewno nie pokażę dogo :evil_lol:

no niech sobie chłopak chociaż popatrzy.... :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:mad: :mad: :mad: i zapraszam tez do mnie.....do zwiedzania bo sie zazdrosna robie deczko:diabloti: :razz:

ależ byłam, moja droga ex, ale z wrodzonej nieśmiałości nie odezwałam się... :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no i ja Ci akurat wierzę :p mało mało mało :shake:

no właśnie, wszyscy kochankowie zajęci :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:byłam ...widziałam ....ale by smignęła takim:cool3:

moja droga, przyjedź znów, ale tym razem nie upijaj się tak szybko :diabloti: A. nie wozi pijanych pasażerów :evil_lol:

Posted

Witaj Madziu! :loveu:

[quote name='Maga100']jak szalona :diabloti:
Ktoś nas jeszcze pamięta? :grins:

Sugerujesz zbiorową amnezję??????????:mad:

[quote name='Maga100']Ja jestem na parę dni przed urlopem, w piatek wyjazd integracyjny (znów będą mnie zmuszać do spożywania :shake: ), a poza tym z przyczyn technicnzych zmieniliśmy motocykl i się napawam :p [quote name='Maga100']
http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=6381799
http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-15-5.jpg

Oj, Pela to sie chyba nie napawa :shake:

btw - Maszynka pozazdrościć:oops: :loveu:

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Madziu! :loveu:

Kochana! :bigok:
Bacowo moja!
JEZDEŚ! PAMIĘTASZ! :bigok:

[quote name='aga1215']

btw - Maszynka pozazdrościć:oops: :loveu:

zmobilizowała mnie do zapisania się na A :p :p :p

[quote name='Vectra']:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

zaciśnij zęby ukochana i PRZETRWAJ
ja wrócę, wrócę z końca świata :evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:mad: :mad: :mad: i zapraszam tez do mnie.....do zwiedzania bo sie zazdrosna robie deczko:diabloti: :razz:
Cichaj kobieto bo ja teraz się napawam i czasu nie mam :eviltong:

[quote name='Maga100']no niech sobie chłopak chociaż popatrzy.... :diabloti:

Z tego patrzenia stanie na placu jeszcze takie cudo :cool1: Nic z tego :shake: Ja kocham takie sprzęciory ale...u kogoś :diabloti: