Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Pysia'] Pyśka :mad: cytowane foty zamieniamy na linki :mad: Ha ha ha ha, Pysia dostała ostrzeżenie:turn-l::turn-l: Quote
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Ha ha ha ha, Pysia dostała ostrzeżenie:turn-l::turn-l: nie nie :diabloti: to było upomnienie :diabloti: grzeczne , miłe i pełne zrozumienia :diabloti: ostrzeżenia to dopiero się posypią :mad: :diabloti: :evil_lol: jak mi się klawisz z napisem "delete" zniszczy :cool1: Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Pysia']http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-2-3.jpg No tak...Uwięzili biednego kotka u sufitu :mad: Ty Magda masz pomysły :shake: :evil_lol: Pyśka :mad: cytowane foty zamieniamy na linki :mad: Ewka - to nie są CYTOWANE fotki tylko KOPIOWANE :evil_lol: Gdzie tu widzisz kochana cytat? :crazyeye: Chyba musisz dopisać ten punkt w regulaminie :diabloti: :evil_lol: Bo na razie to jest bezprawie mięszanie w postach :eviltong: :evil_lol: Szybciutko kochana bo mnie brzuch boli od śmiacia ;) Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Vectra napisał(a):nie nie :diabloti: to było upomnienie :diabloti: grzeczne , miłe i pełne zrozumienia :diabloti: ostrzeżenia to dopiero się posypią :mad: :diabloti: :evil_lol: jak mi się klawisz z napisem "delete" zniszczy :cool1: Już się nie mogę doczekać:Cool!::Cool!::diabloti: Pysia napisał(a):Ewka - to nie są CYTOWANE fotki tylko KOPIOWANE :evil_lol: Gdzie tu widzisz kochana cytat? :crazyeye: Chyba musisz dopisać ten punkt w regulaminie :diabloti: :evil_lol: Bo na razie to jest bezprawie mięszanie w postach :eviltong: :evil_lol: Szybciutko kochana bo mnie brzuch boli od śmiacia ;) Babciu... mój mistrzuniu:diabloti: Quote
Bila Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Maga100'] i się zarumieniłam i się jeszcze bardziej schowam w swojej skorupce :oops: No teraz jest taki trynd, żeby się łotwierać: na świat, na Europę:razz: :razz:. Nie rumień:oops: się tylko dawaj foty Leona. Quote
Vectra Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Pysia']Ewka - to nie są CYTOWANE fotki tylko KOPIOWANE :evil_lol: Gdzie tu widzisz kochana cytat? :crazyeye: Chyba musisz dopisać ten punkt w regulaminie :diabloti: :evil_lol: Bo na razie to jest bezprawie mięszanie w postach :eviltong: :evil_lol: Szybciutko kochana bo mnie brzuch boli od śmiacia ;) niestety nie masz racji :diabloti: jeśli wklejasz czyjąś fotke to tak jak byś ją cytowała :cool3: zasięgnęłam porady u władz wyższych :diabloti: tak będzie to dopisane w regulaminie co by nie było kombinatorstwa :eviltong: a na razie poproszę ładnie zamieniać fotki na linki - te w znacznikach [Quote] i kopiowane. Quote
eunice Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ...a potem darła ryja na cały regulator, dopóki nie podstawiłam drabiny dla hrabianki :cool1: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-2-4.jpg Zajeb....y tekst!!!!!!!!!!!i zdj! :lol::lol::lol: Pozdrawiam! Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Vectra']niestety nie masz racji :diabloti: jeśli wklejasz czyjąś fotke to tak jak byś ją cytowała :cool3: zasięgnęłam porady u władz wyższych :diabloti: tak będzie to dopisane w regulaminie co by nie było kombinatorstwa :eviltong: a na razie poproszę ładnie zamieniać fotki na linki - te w znacznikach Cytat: i kopiowane. Dziękuję bardzo :diabloti: :evil_lol: Kamcia wróć :placz: :placz: :placz: :diabloti: :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pysia napisał(a):Dziękuję bardzo :diabloti: :evil_lol: Kamcia wróć :placz: :placz: :placz: :diabloti: :evil_lol: skopiuje cię , wytrymuje , odwrócę i zacytuje i Kamcia ci nie pomoże :diabloti: Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Vectra napisał(a):skopiuje cię , wytrymuje , odwrócę i zacytuje i Kamcia ci nie pomoże :diabloti: Buahahahahahaha :evil_lol: I tak zamierzam znowu coś wymyślić bo inaczej nudno jest :diabloti: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Bila']No teraz jest taki trynd, żeby się łotwierać: na świat, na Europę:razz: :razz:. Nie rumień:oops: się tylko dawaj foty Leona. nie mam zdjęć Leona :cool1: Ja się nie otworzę. Jestem nieśmiała i skryta. I wstydliwa. :grins: [quote name='Pysia']Kamcia wróć :placz: :placz: :placz: trzeba było głosować na Kamcię, a nie na tego despotycznego zielonego potwora :diabloti: Wariacje nt Ohydka Wieczorową Porą Quote
Maga100 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Vectra']chwalisz się ze masz prąd ? :diabloti: tak, TZ siedział w garażu i pedałował dynamo :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ło jaki cudny klimacik :loveu: Kurna z tym głosowaniem to masz racje :evil_lol: Chociaż....Też jest wesoło ;) Quote
Vectra Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='Pysia']Ło jaki cudny klimacik :loveu: Kurna z tym głosowaniem to masz racje :evil_lol: Chociaż....Też jest wesoło ;) Bo życie jest wesołe :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :razz:wow Ochydek wieczorową pora pieknie się prezentuje:p Quote
Bila Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Maga100']nie mam zdjęć Leona :cool1: Ja się nie otworzę. Jestem nieśmiała i skryta. I wstydliwa. :grins: Nie dość, że nie masz zdjęć Leona:angryy:, to jeszcze się wstydzisz:mad:, skrycisz i nieśmielisz.:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Przecież jest zdjęcie Leona:diabloti::diabloti: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-4-5.jpg Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Vectra']chwalisz się ze masz prąd ? :diabloti: [quote name='Maga100']tak, TZ siedział w garażu i pedałował dynamo :evil_lol: wariatki :diabloti: popłakałam sie ze smiechu.....:lol: :evil_lol: wyobraziłam sobie A jak siedzi na rowerku i pedałkuje.....:diabloti: Quote
Bila Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Tia:diabloti: , rewelacja:diabloti: :evil_lol:. A co za widoczność:razz: Quote
Bila Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='madzia i medor']Przecież jest zdjęcie Leona:diabloti::diabloti: http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-4-5.jpg Tia, rewelacja:diabloti:. Co za widoczność:cool3: :diabloti: Quote
bea100 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Vectra napisał(a):To długa i złożona historia... ... No zawsze możemy napisać petycje o uwolnienie Pikowej galerii :cool3: Witajcie :p Vectra, no nareszcie, to doskonały pomysł :multi: , bardzo mi brak Pikowej Galerii, pisz petycję, zaraz masz mój podpis pod nią....:cool3: Quote
Vectra Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 bea100 napisał(a):Witajcie :p Vectra, no nareszcie, to doskonały pomysł :multi: , bardzo mi brak Pikowej Galerii, pisz petycję, zaraz masz mój podpis pod nią....:cool3: Oczywiście i bardzo chętnie , tylko czy Aga chce ? najpierw ją zapytajmy. Ja też bardzo chętnie popatrzyła bym na Hipolita i Sabę :cool3: Quote
Maga100 Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 witajcie, drogie moje :loveu: zaniemogłam przez weekend, ponieważ w piątek została zmuszona do alkoholizowania się :diabloti: Dochodzę do siebie wciąż :cool1: A oto nowa narzeczona Leona, labradorka Tora :p Identyczna jak on, tyle, że mniejsza. Urodzona miesiąc przed Leonem Prawda, że umie sie dziewczyna zaprezentować? :cool3: a oto sam Leon Quote
Recommended Posts