Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ha ha ha ha, Pysia dostała ostrzeżenie:turn-l::turn-l:

nie nie :diabloti: to było upomnienie :diabloti: grzeczne , miłe i pełne zrozumienia :diabloti:
ostrzeżenia to dopiero się posypią :mad: :diabloti: :evil_lol: jak mi się klawisz z napisem "delete" zniszczy :cool1:

Posted

[quote name='Pysia']http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-2-3.jpg
No tak...Uwięzili biednego kotka u sufitu :mad: Ty Magda masz pomysły :shake: :evil_lol:

Pyśka :mad: cytowane foty zamieniamy na linki :mad:
Ewka - to nie są CYTOWANE fotki tylko KOPIOWANE :evil_lol: Gdzie tu widzisz kochana cytat? :crazyeye: Chyba musisz dopisać ten punkt w regulaminie :diabloti: :evil_lol: Bo na razie to jest bezprawie mięszanie w postach :eviltong: :evil_lol: Szybciutko kochana bo mnie brzuch boli od śmiacia ;)

Posted

Vectra napisał(a):
nie nie :diabloti: to było upomnienie :diabloti: grzeczne , miłe i pełne zrozumienia :diabloti:
ostrzeżenia to dopiero się posypią :mad: :diabloti: :evil_lol: jak mi się klawisz z napisem "delete" zniszczy :cool1:

Już się nie mogę doczekać:Cool!::Cool!::diabloti:
Pysia napisał(a):
Ewka - to nie są CYTOWANE fotki tylko KOPIOWANE :evil_lol: Gdzie tu widzisz kochana cytat? :crazyeye: Chyba musisz dopisać ten punkt w regulaminie :diabloti: :evil_lol: Bo na razie to jest bezprawie mięszanie w postach :eviltong: :evil_lol: Szybciutko kochana bo mnie brzuch boli od śmiacia ;)

Babciu... mój mistrzuniu:diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']
i się zarumieniłam i się jeszcze bardziej schowam w swojej skorupce :oops:

No teraz jest taki trynd, żeby się łotwierać: na świat, na Europę:razz: :razz:. Nie rumień:oops: się tylko dawaj foty Leona.

Posted

[quote name='Pysia']Ewka - to nie są CYTOWANE fotki tylko KOPIOWANE :evil_lol: Gdzie tu widzisz kochana cytat? :crazyeye: Chyba musisz dopisać ten punkt w regulaminie :diabloti: :evil_lol: Bo na razie to jest bezprawie mięszanie w postach :eviltong: :evil_lol: Szybciutko kochana bo mnie brzuch boli od śmiacia ;)
niestety nie masz racji :diabloti: jeśli wklejasz czyjąś fotke to tak jak byś ją cytowała :cool3: zasięgnęłam porady u władz wyższych :diabloti: tak będzie to dopisane w regulaminie co by nie było kombinatorstwa :eviltong: a na razie poproszę ładnie zamieniać fotki na linki - te w znacznikach [Quote] i kopiowane.

Posted

[quote name='Vectra']niestety nie masz racji :diabloti: jeśli wklejasz czyjąś fotke to tak jak byś ją cytowała :cool3: zasięgnęłam porady u władz wyższych :diabloti: tak będzie to dopisane w regulaminie co by nie było kombinatorstwa :eviltong: a na razie poproszę ładnie zamieniać fotki na linki - te w znacznikach Cytat:
i kopiowane.
Dziękuję bardzo :diabloti: :evil_lol:

Kamcia wróć :placz: :placz: :placz:

:diabloti: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Dziękuję bardzo :diabloti: :evil_lol:

Kamcia wróć :placz: :placz: :placz:

:diabloti: :evil_lol:

skopiuje cię , wytrymuje , odwrócę i zacytuje i Kamcia ci nie pomoże :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
skopiuje cię , wytrymuje , odwrócę i zacytuje i Kamcia ci nie pomoże :diabloti:

Buahahahahahaha :evil_lol:
I tak zamierzam znowu coś wymyślić bo inaczej nudno jest :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Bila']No teraz jest taki trynd, żeby się łotwierać: na świat, na Europę:razz: :razz:. Nie rumień:oops: się tylko dawaj foty Leona.

nie mam zdjęć Leona :cool1:
Ja się nie otworzę. Jestem nieśmiała i skryta. I wstydliwa. :grins:

[quote name='Pysia']Kamcia wróć :placz: :placz: :placz:

trzeba było głosować na Kamcię, a nie na tego despotycznego zielonego potwora :diabloti:

Wariacje nt Ohydka Wieczorową Porą

Posted

[quote name='Pysia']Ło jaki cudny klimacik :loveu:
Kurna z tym głosowaniem to masz racje :evil_lol: Chociaż....Też jest wesoło ;)
Bo życie jest wesołe :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']nie mam zdjęć Leona :cool1:
Ja się nie otworzę. Jestem nieśmiała i skryta. I wstydliwa. :grins:

Nie dość, że nie masz zdjęć Leona:angryy:, to jeszcze się wstydzisz:mad:, skrycisz i nieśmielisz.:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']chwalisz się ze masz prąd ? :diabloti:

[quote name='Maga100']tak, TZ siedział w garażu i pedałował dynamo :evil_lol:

wariatki :diabloti:

popłakałam sie ze smiechu.....:lol: :evil_lol:
wyobraziłam sobie A jak siedzi na rowerku i pedałkuje.....:diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
To długa i złożona historia...
...
No zawsze możemy napisać petycje o uwolnienie Pikowej galerii :cool3:

Witajcie :p Vectra, no nareszcie, to doskonały pomysł :multi: , bardzo mi brak Pikowej Galerii, pisz petycję, zaraz masz mój podpis pod nią....:cool3:

Posted

bea100 napisał(a):
Witajcie :p Vectra, no nareszcie, to doskonały pomysł :multi: , bardzo mi brak Pikowej Galerii, pisz petycję, zaraz masz mój podpis pod nią....:cool3:

Oczywiście i bardzo chętnie , tylko czy Aga chce ? najpierw ją zapytajmy.
Ja też bardzo chętnie popatrzyła bym na Hipolita i Sabę :cool3:

Posted

witajcie, drogie moje :loveu:
zaniemogłam przez weekend, ponieważ w piątek została zmuszona do alkoholizowania się :diabloti: Dochodzę do siebie wciąż :cool1:

A oto nowa narzeczona Leona, labradorka Tora :p Identyczna jak on, tyle, że mniejsza. Urodzona miesiąc przed Leonem

Prawda, że umie sie dziewczyna zaprezentować? :cool3:

a oto sam Leon