Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Camara napisał(a):
marny krawiec uszył to wdzianko :-? obszarpane brzegi, krzywe zapięcie :roll: no wiesz Maga nie jest to Gucci.... ale Leon wybronił sie na zasadzie ładnemu we wszystkim ładnie...

:wink: :mdrmed:
ależ krój jest bardzo oryginalny :wink:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Camara napisał(a):
marny krawiec uszył to wdzianko :-? obszarpane brzegi, krzywe zapięcie :roll: no wiesz Maga nie jest to Gucci.... ale Leon wybronił sie na zasadzie ładnemu we wszystkim ładnie...

:wink: :mdrmed:

och, ty podła :evil: :lol:
Poza tym on sam sobie wydziergał ten płaszczyk, ja mu tylko pomogłam przy zapięciu 8)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
A co to za B U R D E L tam z tyłu, za Leonem ? :evilbat:

ejże, ty miałaś podziwiać płaszcz, a nie oglądać mieszkanie :-?
a tam z tyłu to worek ze smieciami czekał na TZta... :roll:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']

ejże, ty miałaś podziwiać płaszcz, a nie oglądać mieszkanie :-?
a tam z tyłu to worek ze smieciami czekał na TZta... :roll:Kobieta jest jak worek na śmieci... :roll:
Tak jakoś mi się nasunęło skojarzenie :lol:

Maga, ale masz rewelacyjny awatar :angel: (wiem, wiem, pewnie masz go od roku. Ja mało spostrzegawcza jestem :roll: )

Posted

[quote name='asher']Kobieta jest jak worek na śmieci... :roll:

:o :o :o

Maga, ale masz rewelacyjny awatar :angel: (wiem, wiem, pewnie masz go od roku. Ja mało spostrzegawcza jestem :roll: )

no i tu cię zaskoczę :lol: mam go od kilku godzin ledwie, mało tego! pierwsza zauważyłaś! :klacz:

Posted

No ja też widziałam ale nie byłam pewna bo ja ostatnio siakaś taka gapa jestem :oops:
No z tym workiem to sie nie zgadzam :evil: / u mnie tysz woreczek na TZta lub Kube czeka , typowe męskie zajęcie /

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

No z tym workiem to sie nie zgadzam :evil: / u mnie tysz woreczek na TZta lub Kube czeka , typowe męskie zajęcie /

właśnie, ja mu czasami kładę w przedpokoju pod drzwiami, a on i tak zręcznie omija :-? Kiedyś mu schowałam do bagażnika samochodu za karę, to się obraził :lol: :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='asher']Kobieta jest jak worek na śmieci... :roll:

:o :o :o
No o to czekanie na TZta mi chodziło. Niekóre baby tez czekają, czekają... i się nie doczekują :-? Zupełnie jak te worki :-?

[quote name='Maga100']

no i tu cię zaskoczę :lol: mam go od kilku godzin ledwie, mało tego! pierwsza zauważyłaś! :klacz: :o Chyba sobie podniosę samoocenę :o :lol:

Posted

Camara.....ale co ja mogę zrobić....nie zawsze zdążę uciec :-?

Maga.....nie słuchaj słów krytyki...ja uważam, że to abolutnie trendy krój 8) trzeba by w obieg puścić, to jeszcze kase na tym zrobicie....:wink:

a co do "burdelu" ja kompletnie nie rozumiem, dlaczego ludzie tak lubią patrzeć na to, co mniej ważne na fotce :-? :hmmmm:
pamiętam, jak kiedys robiłam koleżance "sesję" :wink: pech chciał, że pierwszy raz od początku roku akademickiego wysunęłyśmy stół spod parapetu...byłyśmy tak rozbawione i zaaferowane robieniem fotek...że nie zauważyłyśmy giiiiga warstwy kurzu na tym stole.....i teraz każdy, jak patrzy na to zdjęcie, to najpierw się zachwyca Lusią....po czym czepia się, że sobie w pokoju nie sprzątałyśmy :evil: :evil: :evil: nie mają się, gdzie patrzeć :evilbat: :-?

Posted

Hahaha, a moja kumpela z liceum kiedyś sobie na fotce buty brązowym cienkopisem zamazała, żeby rodzice nie widzieli w jakich strasznie ubłoconych butach do pamiątkowej fotografii pozowała :roflt:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100']

Czyżbym ja poniżej rozpoznawała kaschmir na płaszczyk Leona ? A czy poły tego płaszczyka w odpowiednich momentach będą sie rozchylały z opcją błysk ?

I czyżby tam i wtedy Leonek rozpoczął przce krawieckie ????

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100']

ja tez mialam kiedys taki worek ze smieciami w rogu przy lodowce :lol: ..teraz juz to niemozliwe-no chyba zeby mi sie chcialo smieci codziennie zmiatac-kot rozpoczyna,psy biora udzial w rozbiorce :-?
Maga-czemu nie mowilas ze Leon to Szkot????????? :o :lol:

Posted

Hania na prezydenta!!! :terazpol: ( :evilbat: )
Za wnikliwość, dobra pamięć, zmysł obserwacji i umiejętność prawidłowego analizowania faktów :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100']

Czyżbym ja poniżej rozpoznawała kaschmir na płaszczyk Leona ? A czy poły tego płaszczyka w odpowiednich momentach będą sie rozchylały z opcją błysk ?

I czyżby tam i wtedy Leonek rozpoczął przce krawieckie ????

ach ty.... jestem pełna podziwu za śledztwo :o no no no, nonononononoooo 8)

taaa, kocyk był kiedyś w całości i miał pozostac kocykiem.... ale Leon zdecydował, ze będzie z niego płaszczyk :-? ale najlepsze jest to, że to kocyk od mojej teściowej :lol: :lol: , ciekawe co mam powiedzieć, jak się zapyta o jego losy 8)

Posted

asher napisał(a):
Za wnikliwość, dobra pamięć, zmysł obserwacji i umiejętność prawidłowego analizowania faktów :lol:

tak, tak, taaak! :ylsuper: Mój elektorat stoi za tobą murem :smokin:

Posted

Maga100 napisał(a):
asher napisał(a):

tak, tak, taaak! :ylsuper: Mój elektorat stoi za tobą murem :smokin:

No tak, tak ! Będe miała świetny, murem stojący eletorat, dobre sondaże, w debatach też sobie poradzę - i ??? I P R Z E G R A M . Przegram z kimś, kogo hmmm bardzo nie lubicie....

Wszyyyyyystko juuż kieeedyś było ! W zasadzie - TO KOCHAM WAS PANIENKI ! Damy radę !

Posted

[quote name='Maga100']

a poniżej...
Leon w swoim nowym, zimowym płaszczyku, ostatni krzyk mody :evilbat:

Maga litości w coś Ty tego biedaka ubrala? :-? To za karę? :o

[quote name='Ka-ka'] po czym czepia się, że sobie w pokoju nie sprzątałyśmy :evil: :evil: :evil:
tez jest się czym przejmowac :roll:

[quote name='HankaRupczewska'] No tak, tak ! Będe miała świetny, murem stojący eletorat, dobre sondaże, w debatach też sobie poradzę - i ??? I P R Z E G R A M . Przegram z kimś, kogo hmmm bardzo nie lubicie....
A to tylko dlatego, ze NAS nie było w sztabie wyborczym u tego kogo wolałysmy :-?

[quote name='HankaRupczewska']W zasadzie - TO KOCHAM WAS PANIENKI ! Damy radę !
Zakladamy Partię? 8) 4 lata mamy przed sobą 8)

Posted

[quote name='Maga100']
Leon w swoim nowym, zimowym płaszczyku, ostatni krzyk mody :evilbat:

hahaha, baaardzo gustowny płaszczyk ! Leonkowi do pyszczorka w tym kolorku... :wink: :D

Posted

Leon w swoim nowym, zimowym płaszczyku, ostatni krzyk mody
hahaha, baaardzo gustowny płaszczyk ! Leonkowi do pyszczorka w tym kolorku...

Nie. Lepsza byłaby niebieska krata.Do kolorku sierści by pasowała :evilbat:
HAha Zrobię podobne zdjęcie Enterowi jak dostanę aparat, czyli w piątek
Krój płaszczyka Entera będzie nowocześniejszy :evilbat:
Świetne zdjęcie!!!!!

Posted

ameliace napisał(a):

ale widzisz, jak już wspomniałam, to był prezent od mojej teściowej :roll: dla Leona, więc nie wypadało wybrzydzać :lol:

Lucy* napisał(a):
Leon tu wygląda jak paź królowej :lol:

oczywiście, a królowa to ja 8) :roflt:

Posted

[quote name='ameliace']

Leon w swoim nowym, zimowym płaszczyku, ostatni krzyk mody
hahaha, baaardzo gustowny płaszczyk ! Leonkowi do pyszczorka w tym kolorku...

HAha Zrobię podobne zdjęcie Enterowi jak dostanę aparat, czyli w piątek
Krój płaszczyka Entera będzie nowocześniejszy :evilbat:
Świetne zdjęcie!!!!!no widzi mi się że grono dogomaniaczek będzie teraz beszcześcić prezenta od teściowych :lol: dla nowych trendów mody psiej :wink:
Hania , gdzie ty to znalazłaś :o
No i co z tą partią :-?