Alicja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Camara napisał(a):marny krawiec uszył to wdzianko :-? obszarpane brzegi, krzywe zapięcie :roll: no wiesz Maga nie jest to Gucci.... ale Leon wybronił sie na zasadzie ładnemu we wszystkim ładnie... :wink: :mdrmed:ależ krój jest bardzo oryginalny :wink: Quote
Maga100 Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 Camara napisał(a):marny krawiec uszył to wdzianko :-? obszarpane brzegi, krzywe zapięcie :roll: no wiesz Maga nie jest to Gucci.... ale Leon wybronił sie na zasadzie ładnemu we wszystkim ładnie... :wink: :mdrmed: och, ty podła :evil: :lol: Poza tym on sam sobie wydziergał ten płaszczyk, ja mu tylko pomogłam przy zapięciu 8) Quote
Hanna R. Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Maga100'] Ale już pisałam o mojej teorii z tłuszczykiem i wiekiem w tle :wink: HA HA HA !!! :evilbat: Quote
Hanna R. Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Maga100'] A co to za B U R D E L tam z tyłu, za Leonem ? :evilbat: Quote
Maga100 Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] A co to za B U R D E L tam z tyłu, za Leonem ? :evilbat: ejże, ty miałaś podziwiać płaszcz, a nie oglądać mieszkanie :-? a tam z tyłu to worek ze smieciami czekał na TZta... :roll: Quote
asher Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'] A co to za B U R D E L tam z tyłu, za Leonem ? :evilbat: ejże, ty miałaś podziwiać płaszcz, a nie oglądać mieszkanie :-? a tam z tyłu to worek ze smieciami czekał na TZta... :roll:Kobieta jest jak worek na śmieci... :roll: Tak jakoś mi się nasunęło skojarzenie :lol: Maga, ale masz rewelacyjny awatar :angel: (wiem, wiem, pewnie masz go od roku. Ja mało spostrzegawcza jestem :roll: ) Quote
Maga100 Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 [quote name='asher']Kobieta jest jak worek na śmieci... :roll: Tak jakoś mi się nasunęło skojarzenie :lol: :o :o :o Maga, ale masz rewelacyjny awatar :angel: (wiem, wiem, pewnie masz go od roku. Ja mało spostrzegawcza jestem :roll: ) no i tu cię zaskoczę :lol: mam go od kilku godzin ledwie, mało tego! pierwsza zauważyłaś! :klacz: Quote
Alicja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 No ja też widziałam ale nie byłam pewna bo ja ostatnio siakaś taka gapa jestem :oops: No z tym workiem to sie nie zgadzam :evil: / u mnie tysz woreczek na TZta lub Kube czeka , typowe męskie zajęcie / Quote
Maga100 Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): No z tym workiem to sie nie zgadzam :evil: / u mnie tysz woreczek na TZta lub Kube czeka , typowe męskie zajęcie / właśnie, ja mu czasami kładę w przedpokoju pod drzwiami, a on i tak zręcznie omija :-? Kiedyś mu schowałam do bagażnika samochodu za karę, to się obraził :lol: :lol: Quote
asher Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='asher']Kobieta jest jak worek na śmieci... :roll: Tak jakoś mi się nasunęło skojarzenie :lol: :o :o :o No o to czekanie na TZta mi chodziło. Niekóre baby tez czekają, czekają... i się nie doczekują :-? Zupełnie jak te worki :-? [quote name='Maga100']Maga, ale masz rewelacyjny awatar :angel: (wiem, wiem, pewnie masz go od roku. Ja mało spostrzegawcza jestem :roll: ) no i tu cię zaskoczę :lol: mam go od kilku godzin ledwie, mało tego! pierwsza zauważyłaś! :klacz: :o Chyba sobie podniosę samoocenę :o :lol: Quote
Ka-ka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Camara.....ale co ja mogę zrobić....nie zawsze zdążę uciec :-? Maga.....nie słuchaj słów krytyki...ja uważam, że to abolutnie trendy krój 8) trzeba by w obieg puścić, to jeszcze kase na tym zrobicie....:wink: a co do "burdelu" ja kompletnie nie rozumiem, dlaczego ludzie tak lubią patrzeć na to, co mniej ważne na fotce :-? :hmmmm: pamiętam, jak kiedys robiłam koleżance "sesję" :wink: pech chciał, że pierwszy raz od początku roku akademickiego wysunęłyśmy stół spod parapetu...byłyśmy tak rozbawione i zaaferowane robieniem fotek...że nie zauważyłyśmy giiiiga warstwy kurzu na tym stole.....i teraz każdy, jak patrzy na to zdjęcie, to najpierw się zachwyca Lusią....po czym czepia się, że sobie w pokoju nie sprzątałyśmy :evil: :evil: :evil: nie mają się, gdzie patrzeć :evilbat: :-? Quote
asher Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Hahaha, a moja kumpela z liceum kiedyś sobie na fotce buty brązowym cienkopisem zamazała, żeby rodzice nie widzieli w jakich strasznie ubłoconych butach do pamiątkowej fotografii pozowała :roflt: Quote
Hanna R. Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'] A co to za B U R D E L tam z tyłu, za Leonem ? :evilbat: Czyżbym ja poniżej rozpoznawała kaschmir na płaszczyk Leona ? A czy poły tego płaszczyka w odpowiednich momentach będą sie rozchylały z opcją błysk ? I czyżby tam i wtedy Leonek rozpoczął przce krawieckie ???? Quote
daga10011 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'] A co to za B U R D E L tam z tyłu, za Leonem ? :evilbat: ja tez mialam kiedys taki worek ze smieciami w rogu przy lodowce :lol: ..teraz juz to niemozliwe-no chyba zeby mi sie chcialo smieci codziennie zmiatac-kot rozpoczyna,psy biora udzial w rozbiorce :-? Maga-czemu nie mowilas ze Leon to Szkot????????? :o :lol: Quote
asher Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Hania na prezydenta!!! :terazpol: ( :evilbat: ) Za wnikliwość, dobra pamięć, zmysł obserwacji i umiejętność prawidłowego analizowania faktów :lol: Quote
Maga100 Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'] A co to za B U R D E L tam z tyłu, za Leonem ? :evilbat: Czyżbym ja poniżej rozpoznawała kaschmir na płaszczyk Leona ? A czy poły tego płaszczyka w odpowiednich momentach będą sie rozchylały z opcją błysk ? I czyżby tam i wtedy Leonek rozpoczął przce krawieckie ???? ach ty.... jestem pełna podziwu za śledztwo :o no no no, nonononononoooo 8) taaa, kocyk był kiedyś w całości i miał pozostac kocykiem.... ale Leon zdecydował, ze będzie z niego płaszczyk :-? ale najlepsze jest to, że to kocyk od mojej teściowej :lol: :lol: , ciekawe co mam powiedzieć, jak się zapyta o jego losy 8) Quote
Maga100 Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 asher napisał(a):Hania na prezydenta!!! :terazpol: ( :evilbat: ) Za wnikliwość, dobra pamięć, zmysł obserwacji i umiejętność prawidłowego analizowania faktów :lol: tak, tak, taaak! :ylsuper: Mój elektorat stoi za tobą murem :smokin: Quote
Hanna R. Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):Hania na prezydenta!!! :terazpol: ( :evilbat: ) Za wnikliwość, dobra pamięć, zmysł obserwacji i umiejętność prawidłowego analizowania faktów :lol: tak, tak, taaak! :ylsuper: Mój elektorat stoi za tobą murem :smokin: No tak, tak ! Będe miała świetny, murem stojący eletorat, dobre sondaże, w debatach też sobie poradzę - i ??? I P R Z E G R A M . Przegram z kimś, kogo hmmm bardzo nie lubicie.... Wszyyyyyystko juuż kieeedyś było ! W zasadzie - TO KOCHAM WAS PANIENKI ! Damy radę ! Quote
PIKA Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Maga100'] a poniżej... Leon w swoim nowym, zimowym płaszczyku, ostatni krzyk mody :evilbat: Maga litości w coś Ty tego biedaka ubrala? :-? To za karę? :o [quote name='Ka-ka'] po czym czepia się, że sobie w pokoju nie sprzątałyśmy :evil: :evil: :evil: tez jest się czym przejmowac :roll: [quote name='HankaRupczewska'] No tak, tak ! Będe miała świetny, murem stojący eletorat, dobre sondaże, w debatach też sobie poradzę - i ??? I P R Z E G R A M . Przegram z kimś, kogo hmmm bardzo nie lubicie.... A to tylko dlatego, ze NAS nie było w sztabie wyborczym u tego kogo wolałysmy :-? [quote name='HankaRupczewska']W zasadzie - TO KOCHAM WAS PANIENKI ! Damy radę ! Zakladamy Partię? 8) 4 lata mamy przed sobą 8) Quote
Alka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Maga100'] Leon w swoim nowym, zimowym płaszczyku, ostatni krzyk mody :evilbat: hahaha, baaardzo gustowny płaszczyk ! Leonkowi do pyszczorka w tym kolorku... :wink: :D Quote
ameliace Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Leon w swoim nowym, zimowym płaszczyku, ostatni krzyk mody hahaha, baaardzo gustowny płaszczyk ! Leonkowi do pyszczorka w tym kolorku... Nie. Lepsza byłaby niebieska krata.Do kolorku sierści by pasowała :evilbat: HAha Zrobię podobne zdjęcie Enterowi jak dostanę aparat, czyli w piątek Krój płaszczyka Entera będzie nowocześniejszy :evilbat: Świetne zdjęcie!!!!! Quote
Lucy* Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Leon w swoim nowym, zimowym płaszczyku, ostatni krzyk mody :loveu: :loveu: :loveu: no cośśś pięknegoooo :D Leon tu wygląda jak paź królowej :lol: Quote
Maga100 Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 ameliace napisał(a):Nie. Lepsza byłaby niebieska krata.Do kolorku sierści by pasowała :evilbat: ale widzisz, jak już wspomniałam, to był prezent od mojej teściowej :roll: dla Leona, więc nie wypadało wybrzydzać :lol: Lucy* napisał(a): Leon tu wygląda jak paź królowej :lol: oczywiście, a królowa to ja 8) :roflt: Quote
Alicja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='ameliace']Leon w swoim nowym, zimowym płaszczyku, ostatni krzyk mody hahaha, baaardzo gustowny płaszczyk ! Leonkowi do pyszczorka w tym kolorku... Nie. Lepsza byłaby niebieska krata.Do kolorku sierści by pasowała :evilbat: HAha Zrobię podobne zdjęcie Enterowi jak dostanę aparat, czyli w piątek Krój płaszczyka Entera będzie nowocześniejszy :evilbat: Świetne zdjęcie!!!!!no widzi mi się że grono dogomaniaczek będzie teraz beszcześcić prezenta od teściowych :lol: dla nowych trendów mody psiej :wink: Hania , gdzie ty to znalazłaś :o No i co z tą partią :-? Quote
dbsst Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 a ja poznalam dzisiaj Leosia a ja poznalam dzisiaj Leosia :D :angel: :angel: :angel: :angel: i Mage lalalallalalalala Quote
Recommended Posts