Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Leon i spółka ją zezarli :shake: Nikto nie je doma :placz: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Pysia']Leon i spółka ją zezarli :shake: Nikto nie je doma :placz: :evil_lol: Leon wywieziony do mamy na działkę Koty śpią znudzone, albo znikaja gdzieś na całe dnie i pół nocy Zdjęć nie mam A nie odzywam się, bo niesmiała jestem :cool1: Quote
Vectra Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Maga100']Leon wywieziony do mamy na działkę Koty śpią znudzone, albo znikaja gdzieś na całe dnie i pół nocy Zdjęć nie mam A nie odzywam się, bo niesmiała jestem :cool1: a ostatnie zdanie jest prawdziwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='Maga100']Leon wywieziony do mamy na działkę Koty śpią znudzone, albo znikaja gdzieś na całe dnie i pół nocy Zdjęć nie mam A nie odzywam się, bo niesmiała jestem :cool1: ochoooo czuje podstep.......:diabloti: [quote name='Vectra']a ostatnie zdanie jest prawdziwe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: prawdziwe..... z domieszka nie dokonca mowienia prawdy ......ale to jeszcze nie fałsz.....:diabloti: czesc Magdaleno..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 czesc jestem, czuwam:loveu: ...zebys potem nie napisała ze nikt Cie nie kocha....:diabloti: Quote
malawaszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 o raaanyyyyyy i co??? i teraz tu będzie meldowanie się coby królewna łaskawie fotkę jakąś wstawiła????? :shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='malawaszka']o raaanyyyyyy i co??? i teraz tu będzie meldowanie się coby królewna łaskawie fotkę jakąś wstawiła????? :shake: no wiesz krolewny sa kaprysne, nieznosnie marudne, krzykliwe......wymieniac dalej czy kogos Wam to przypomina???:diabloti: Quote
anetta Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Czesc Maga 8) Piekny Stefan, Leon w balii i ta tecza :loveu: Quote
Maga100 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='malawaszka']o raaanyyyyyy i co??? i teraz tu będzie meldowanie się coby królewna łaskawie fotkę jakąś wstawiła????? :shake: nie ma fotek :cool1: [quote name='Agunia-Pańciunia)']no wiesz krolewny sa kaprysne, nieznosnie marudne, krzykliwe......wymieniac dalej czy kogos Wam to przypomina???:diabloti: nikogo nam to nie przypomina, droga Agnieszko :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Pysia']Widzę że obraziłaś się na swój blozek :diabloti: nie, po prostu mój blożek jest nudny :diabloti: :placz: Quote
Maga100 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 no i gdzie wy, stęsknione? :diabloti: wygrzebałam wam Pelagię :cool1: Quote
Maga100 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='Vectra']jestem jak zawsze :diabloti: wiem, jesteś wszędzie :evil_lol: :evil_lol: i dobrze, dobrze, bo któż inny rozumiałby mnie tak do cna? :cool1: Pelagia na belce nad drzwiami. Wlazła sama a potem darła ryja na cały regulator, dopóki nie podstawiłam drabiny dla hrabianki :cool1: dobranoc Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 pierwsza??? jestem..... Pelaska jak zwykle - nawet spiac- ma ten wiecznie "wkurzony" wyraz pyszczka, chyba na wypadek gdyby Stefano chciał sie przytulic.....:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='malawaszka']mało :diabloti::cool1:popieram Obecna jestem:eviltong: Quote
Bila Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Nieśmiało tak sobie zajrzałam do nieśmiałej Magi, nieśmiało, bo dawno mnie nie było i widzę Pelagię:loveu: i Vectra:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: moderator:razz: :diabloti: . La, la. Nio, nio Quote
Bila Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A teraz już całkiem śmiało zapytam:diabloti: . Gdzie jest galeria Piki:mad:? Źle mi wyszukuje, czy mam jakąś wybrakowaną wersję Dogo:crazyeye: :-o Quote
Vectra Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Bila napisał(a):A teraz już całkiem śmiało zapytam:diabloti: . Gdzie jest galeria Piki:mad:? Źle mi wyszukuje, czy mam jakąś wybrakowaną wersję Dogo:crazyeye: :-o To długa i złożona historia , dawno cię nie było , dlatego jesteś nie w temacie. Niestety galeria Piki jest w areszcie.A dlaczego to już może Agnieszkę zapytaj. No zawsze możemy napisać petycje o uwolnienie Pikowej galerii :cool3: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Vectra']To długa i złożona historia , dawno cię nie było , dlatego jesteś nie w temacie. Niestety galeria Piki jest w areszcie.A dlaczego to już może Agnieszkę zapytaj. No zawsze możemy napisać petycje o uwolnienie Pikowej galerii :cool3: to ja chetnie sie podpisze pod ta petycha bo przeciez nie wiem od dluzszego czasu co u doga hipolita wielkiego....:diabloti: . Quote
Maga100 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='madzia i medor']Łobecna:grins::grins: Odhaczyłam :grins: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Pelaska jak zwykle - nawet spiac- ma ten wiecznie "wkurzony" wyraz pyszczka, chyba na wypadek gdyby Stefano chciał sie przytulic.....:diabloti: :diabloti: :diabloti: nie, ona po prostu jest upośledzona umysłowo :cool1: stwierdziłam to :cool1: [quote name='malawaszka']mało :diabloti: to przyjedź. Porobisz zdjęcia, gdy ja będę ciężko pracować :diabloti: Możesz nawet wziąć swój maluteńki plecacze i narazić Artura na kolejny zawał :diabloti: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'] Obecna jestem:eviltong: już musisz tak zawsze, bo inaczej się potnę :cool1: [quote name='Bila']Nieśmiało tak sobie zajrzałam do nieśmiałej Magi, i się zarumieniłam i się jeszcze bardziej schowam w swojej skorupce :oops: Quote
Pysia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 http://i26.photobucket.com/albums/c120/Maga300/album5/7-2-3.jpg No tak...Uwięzili biednego kotka u sufitu :mad: Ty Magda masz pomysły :shake: :evil_lol: Pyśka :mad: cytowane foty zamieniamy na linki :mad: Quote
Recommended Posts