Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]:pzajrzałam , poczytałam , pooglądałam............witam się nieśmiało ......z nadzieją że i tym razem mnie zauważysz:evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Maga100'] Oczywiście on nie byłby sobą, jakby nie próbował czegoś naprawiać i reperować :roll: nawet na spacerze z psem :cool1: Buhahaaaa:evil_lol: :evil_lol: Chopa złotą rączkę w domu ma i jeszcze narzeka:shake: :evil_lol: Quote
anetta Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ja tez mam taka balie na dzialce :mulit: identyczna :lol: Quote
Maga100 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Pysia']Wredne Klaudzisko :evil_lol: Magda zrób jej na złość i zafunduj sobie extra basen ;) TZ wykopie basen :loveu: kiedyś :roll: :cool1: jak będzie pieniądz :cool1: i wredne Klaudzisko przestanie być wredne :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']akwiatki sliczne, balia cudna, najwazniejsze ze Leonowi pasuje:loveu: , cos mało wiecznie wkurzonej Pelaski:diabloti: ...i uroczego Stefcia.....:loveu: Stefan i Pelagia nie życzą sobie być fotografowanym :eviltong: witaj, moja droga ex :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pzajrzałam , poczytałam , pooglądałam............witam się nieśmiało ......z nadzieją że i tym razem mnie zauważysz:evil_lol:[/FONT] tym razem zajaśniałaś mi niczym gwiazda na firnamencie :evil_lol: [quote name='dealer']dzien dobry...oto ja:loveu: i.....? coś jeszcze dodasz może? :cool1: [quote name='madzia i medor']Buhahaaaa:evil_lol: :evil_lol: Chopa złotą rączkę w domu ma i jeszcze narzeka:shake: :evil_lol: każda obsesja jest niebezpieczna, nawet jak stwarza pozory zalet :cool1: [quote name='anetta']Ja tez mam taka balie na dzialce :mulit: identyczna :lol: i zażywasz w niej kąpieli, jak Leon? :razz: Quote
Maga100 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 ostatnie chwile sielanki nieważny aport, ważne kto pierwszy Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 o qrde patyk został :roll: hahahaha Leon inteligent :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]Bosz jak wy macie fajniście z tym jeziorkiem:razz:..jakże niezmiernie mi miło że mnie zauważyłaś:p[/FONT] Quote
Maga100 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='malawaszka'] o qrde patyk został :roll: hahahaha Leon inteligent :loveu::loveu::loveu: -L. czekał aż patyk zostanie doholowany przez damę :cool1: - to twoja ulubiona mina, prawdaż? :p [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Bosz jak wy macie fajniście z tym jeziorkiem:razz:..[/FONT] już niedługo koniec, bo ktoś je kupił :shake: mam jeszcze drugie, ale z pół godziny na piechotę od domu :-( Leon oryginalnie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 TZ spędził weekend pożytecznie :evil_lol: jeszcze tylko fuga i jedna ściana gotowa :p Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :crazyeye:WOW!!!! wielkie :klacz: dla Artura!!! Quote
Maga100 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='malawaszka']:crazyeye:WOW!!!! wielkie :klacz: dla Artura!!! pozwolisz, ze mu tego nie przytoczę, bo jeszcze się rozwydrzy i nadmie :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Maga100']TZ spędził weekend pożytecznie :evil_lol: jeszcze tylko fuga i jedna ściana gotowa :p [FONT=Arial]:razz:noooo extra ....ale nadymany Artur nie bedzie sie dobrze prezentował;)[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Maga100']pozwolisz, ze mu tego nie przytoczę, bo jeszcze się rozwydrzy i nadmie :evil_lol: NIE POZWOLę!!!!!! NATYCHMIAST PROSZę MU PRZEKAZAć żE JEST BOSKO ZROBIONE!!!!!! :p Quote
Maga100 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='malawaszka']NIE POZWOLę!!!!!! NATYCHMIAST PROSZę MU PRZEKAZAć żE JEST BOSKO ZROBIONE!!!!!! :p nie mam bynajmniej najmniejszego zamiaru :diabloti: :diabloti: jeszcze ma parę rzeczy do zrobienia, zanim osiądzie z laurem :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Maga100']tym razem zajaśniałaś mi niczym gwiazda na firnamencie :evil_lol: ponieważ babcia Hanna stwierdziwszy, że co poniektórzy pomyślą, ze to błąd i ja nie wiem, że błąd to, więc niniejszym ogłaszam, dla małoletnich uczących się, ze poprawna nazwa winna być FIRMAMENT Quote
dbsst Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ho ho droga Pani pekają pani mury :p piknie bedzie piknie :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Madziu droga - czy mogłabyś przyjechać i podziałac na mą usychającą z tęsknoty duszę jak balsam????? :p Quote
Maga100 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Vectra']nie tłumacz się winni się tłumaczą :diabloti: wiesz, musimy znów się wybrać na Kurs Aktywnego Milczenia, bo już wszystko zapomniałam :shake: [quote name='dbsst']ho ho droga Pani pekają pani mury :p piknie bedzie piknie :loveu: :loveu: ale ty nie zobaczysz, dopóki nie kupisz sobie anteny satelitarnej :diabloti: [quote name='malawaszka']Madziu droga - czy mogłabyś przyjechać i podziałac na mą usychającą z tęsknoty duszę jak balsam????? :p pędzę :loveu: wprowadzę w twe życie ład, porządek, miłość, spokój i uśmiech szczery :loveu: [quote name='PIKA']fajny kolor spodni na psie spacery :cool3: To jest TZ :cool1: I to wszystko tłumaczy :cool1: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='PIKA']fajny kolor spodni na psie spacery :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]ja mam taki sam kolorek spodni na psiejskie wycieczki:eviltong:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Maga100']TZ spędził weekend pożytecznie :evil_lol: Ale będziesz mieć fajnie:loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Wpadłam -pooglądałam - nie poczytałam do zobaczyska zdrówko Quote
Pysia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Maga100']TZ wykopie basen :loveu: kiedyś :roll: :cool1: jak będzie pieniądz :cool1: i wredne Klaudzisko przestanie być wredne :diabloti: Nadrobiłam :multi: Ale to muszę zacytować ;) Maga nie kopcie basenu...Lepiej kupić rozkładany gotowy....Mieszkamy w takim klimacie ze stały basen kompletnie się nie sprawdza :shake: Wszystkie baseny odkryte pękają...Nawet te wielkie. Trzeba je co roku wiosną remontować. To robota bez końca i wydatki bez końca...Dlatego chciałam swój zasypać....Kupiłabym wielki gotowy składany i byłoby po sprawie ;) A tak to TZ będzie musiał remontować, remontować....I tak co roku.... Quote
Recommended Posts