Miga Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='"Maga100"'] Trza zwilżyć pranie, co by na pieprz nie wyschło ;) Quote
Alicja Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol:znów tu jestem.........................:loveu:[/FONT] Quote
Maga100 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='dealer']a ja witam :) ja -piekna boska madra i fantystyczna:loveu: czymże sobie zasłużyłam na ten zaszczyt, o bwana :diabloti: [quote name='Miga']Trza zwilżyć pranie, co by na pieprz nie wyschło ;) oczywiście, a potem wyciagnął deskę do prasowania i szybko wszytsko uprasował :evil_lol: Wczorajsze wspólne kąpiele z sasiadką :p Quote
Maga100 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Cholernie mi się podobają Twoje zdjęcia:p:p och, poczułam się cholernie zawstydzona :cool3: zdjęcia były robione pod ostre słońce, więc tymbardziej cholernie mi przyjemnie, bo prawie nic nie widać :evil_lol: Quote
chicken Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Slodki psiak i jego podwladni :evil_lol::loveu: Quote
Vectra Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 moja kochana :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: uratowałaś mnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:znów tu jestem.........................:loveu:[/FONT] Patrz, Rydzewska, a bym cię prawie nie zauważyła :shake: Byłaby to wielka strata, bo tak rzadko bywasz u mnie :placz: [quote name='Vectra']moja kochana :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: uratowałaś mnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: TAK. Jestem niczym Batman :evil_lol: Wypłosz i Pani Wypłosza Quote
Vectra Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 ładnie to tak w cudzej właśności psy z zarazkami moczyć ? :diabloti: Quote
Maga100 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 [quote name='Vectra']ładnie to tak w cudzej właśności psy z zarazkami moczyć ? :diabloti: więcej nie będę narażać innych ludzi na zarazki mojego psa :shake: to było ostatni raz :diabloti: Quote
jo-jo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Maga100'] Noo teraz już wiem że lato idzie, brakowała mi Leona w misce :lol: Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial]:diabloti:....jak miło że mnie niepozorną skromną i małomówną osobe raczyłaś zauważyć:eviltong: ....:evil_lol:ty kobieto aportuj , ja cię poprowadzę:razz: [/FONT] Quote
Pysia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jak pogoda? Bo u nas skwar....Masakra...Chciałam na spacer z Szelmą powoli ale przeciez nie uzmaże psa :cool1: Fajną ma koleżanke Leon :multi: Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 zajebiste!!!!! nie technicznie :roll::evil_lol: ino tematycznie rewelacja!!!! Wespół w zespół :loveu: Quote
Maga100 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='jo-jo']Noo teraz już wiem że lato idzie, brakowała mi Leona w misce :lol: witaj, Jojku, jedyna po Hannie, która pamiętała balię z zeszłego roku :p [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:....jak miło że mnie niepozorną skromną i małomówną osobe raczyłaś zauważyć:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] czystym przypadkiem, Alicjo, czystym przypadkiem :diabloti: :eviltong: [quote name='Pysia']Jak pogoda? Bo u nas skwar....Masakra...Chciałam na spacer z Szelmą powoli ale przeciez nie uzmaże psa :cool1: u mnie skwar na przemian z burzami, więc jestem zadowolona, bo nie muszę podlewać :p a Leon spędza dnie w balii :cool1: zastanwiam się, kiedy rozmięknie :cool1: [quote name='malawaszka'] zajebiste!!!!! nie technicznie :roll::evil_lol: ino tematycznie rewelacja!!!! Wespół w zespół :loveu: one płynęły tak warcząc :evil_lol: i bardzo się nawzajem przejmowały swoim warkotem :evil_lol: Ja mam dzisiaj lenia i wracam na kanapę z książką. Muszę wykorzystać, że TZ zezwolił posiedzieć mi na kanapie :diabloti: Oczywiście on nie byłby sobą, jakby nie próbował czegoś naprawiać i reperować :roll: nawet na spacerze z psem :cool1: Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Maga100']witaj, Jojku, jedyna po Hannie, która pamiętała balię z zeszłego roku :p Trudno zapomnieć :loveu: Balia, dzięki której było mi choć przez chwilę chłodniej (no potem rozłożyłam basen na balkonie :evil_lol:) Quote
Vectra Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Maga100 napisał(a):Ja mam dzisiaj lenia i wracam na kanapę z książką. Muszę wykorzystać, że TZ zezwolił posiedzieć mi na kanapie :diabloti: niemożliwe :diabloti: chyba za wczorajszą zupę pomidorową :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Maga100'] one płynęły tak warcząc :evil_lol: i bardzo się nawzajem przejmowały swoim warkotem :evil_lol: hahahahah to ja byłam przekonana że to tak sielanka była :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='jo-jo']Trudno zapomnieć :loveu: Balia, dzięki której było mi choć przez chwilę chłodniej (no potem rozłożyłam basen na balkonie :evil_lol:) ja ci tego basenu zazdroszczę do dzisiaj :placz: [quote name='Vectra']niemożliwe :diabloti: chyba za wczorajszą zupę pomidorową :diabloti: zupa jest dla mnie, więc wciąż nie widzę związku :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór . Tęsknię za Tobą ... :p Mła też. Ale ty bywasz wtedy kiedyn ja nie bywam :cool1: Quote
Maga100 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='malawaszka']hahahahah to ja byłam przekonana że to tak sielanka była :evil_lol: bo była :loveu: ale powarczeć zawsze można, nie? Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Maga100']ja ci tego basenu zazdroszczę do dzisiaj :placz: Specjalnie dla Ciebie w tym roku zrobię powtórke z rozrywki, czyt. fazowe rozkładnie basenu na żywo :lol: Quote
Pysia Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Wredne Klaudzisko :evil_lol: Magda zrób jej na złość i zafunduj sobie extra basen ;) Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 To dopiero teraz będę wredna, bo basen może i stanie w tym tygodniu, alee w sobotę za dwa tygodnie wyjeżdżam nad taaaaaaaaaaki duży basen i dopiero wtedy będę Was męczyć fotkami tego basenu :evil_lol: :evil_lol: A do tego wpuszcze psa do niego, a może i samą siebie :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Maga100'] u mnie skwar na przemian z burzami, więc jestem zadowolona, bo nie muszę podlewać :p a Leon spędza dnie w balii :cool1: zastanwiam się, kiedy rozmięknie :cool1: Ja mam dzisiaj lenia i wracam na kanapę z książką. Muszę wykorzystać, że TZ zezwolił posiedzieć mi na kanapie :diabloti: dzisiaj???Ty chyba w weekendy zawsze masz lezakowanie kochana moja była sasiadko....??:diabloti: Oczywiście on nie byłby sobą, jakby nie próbował czegoś naprawiać i reperować :roll: nawet na spacerze z psem :cool1: a witam serdecznie...widzialam wszystkie fotki, wszystko przeczytalam i jestem na zasadzie partyzantki...... kwiatki sliczne, balia cudna, najwazniejsze ze Leonowi pasuje:loveu: , cos mało wiecznie wkurzonej Pelaski:diabloti: ...i uroczego Stefcia.....:loveu: Quote
Recommended Posts