Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']a ja witam :) ja -piekna boska madra i fantystyczna:loveu:

czymże sobie zasłużyłam na ten zaszczyt, o bwana :diabloti:

[quote name='Miga']Trza zwilżyć pranie, co by na pieprz nie wyschło ;)

oczywiście, a potem wyciagnął deskę do prasowania i szybko wszytsko uprasował :evil_lol:

Wczorajsze wspólne kąpiele z sasiadką :p

Posted

[quote name='madzia i medor']Cholernie mi się podobają Twoje zdjęcia:p:p

och, poczułam się cholernie zawstydzona :cool3:
zdjęcia były robione pod ostre słońce, więc tymbardziej cholernie mi przyjemnie, bo prawie nic nie widać :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:znów tu jestem.........................:loveu:[/FONT]

Patrz, Rydzewska, a bym cię prawie nie zauważyła :shake: Byłaby to wielka strata, bo tak rzadko bywasz u mnie :placz:

[quote name='Vectra']moja kochana :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: uratowałaś mnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

TAK. Jestem niczym Batman :evil_lol:

Wypłosz

i Pani Wypłosza

Posted

[quote name='Vectra']ładnie to tak w cudzej właśności psy z zarazkami moczyć ? :diabloti:

więcej nie będę narażać innych ludzi na zarazki mojego psa :shake:
to było ostatni raz :diabloti:

Posted

[FONT=Arial]:diabloti:....jak miło że mnie niepozorną skromną i małomówną osobe raczyłaś zauważyć:eviltong:
....:evil_lol:ty kobieto aportuj , ja cię poprowadzę:razz:

[/FONT]

Posted

Jak pogoda? Bo u nas skwar....Masakra...Chciałam na spacer z Szelmą powoli ale przeciez nie uzmaże psa :cool1:
Fajną ma koleżanke Leon :multi:

Posted

[quote name='jo-jo']Noo teraz już wiem że lato idzie, brakowała mi Leona w misce :lol:

witaj, Jojku, jedyna po Hannie, która pamiętała balię z zeszłego roku :p

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:....jak miło że mnie niepozorną skromną i małomówną osobe raczyłaś zauważyć:eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

czystym przypadkiem, Alicjo, czystym przypadkiem :diabloti: :eviltong:

[quote name='Pysia']Jak pogoda? Bo u nas skwar....Masakra...Chciałam na spacer z Szelmą powoli ale przeciez nie uzmaże psa :cool1:

u mnie skwar na przemian z burzami, więc jestem zadowolona, bo nie muszę podlewać :p
a Leon spędza dnie w balii :cool1: zastanwiam się, kiedy rozmięknie :cool1:

[quote name='malawaszka']

zajebiste!!!!! nie technicznie :roll::evil_lol: ino tematycznie rewelacja!!!! Wespół w zespół :loveu:

one płynęły tak warcząc :evil_lol: i bardzo się nawzajem przejmowały swoim warkotem :evil_lol:

Ja mam dzisiaj lenia i wracam na kanapę z książką. Muszę wykorzystać, że TZ zezwolił posiedzieć mi na kanapie :diabloti:

Oczywiście on nie byłby sobą, jakby nie próbował czegoś naprawiać i reperować :roll: nawet na spacerze z psem :cool1:

Posted

[quote name='Maga100']witaj, Jojku, jedyna po Hannie, która pamiętała balię z zeszłego roku :p

Trudno zapomnieć :loveu:
Balia, dzięki której było mi choć przez chwilę chłodniej (no potem rozłożyłam basen na balkonie :evil_lol:)

Posted

Maga100 napisał(a):
Ja mam dzisiaj lenia i wracam na kanapę z książką. Muszę wykorzystać, że TZ zezwolił posiedzieć mi na kanapie :diabloti:

niemożliwe :diabloti: chyba za wczorajszą zupę pomidorową :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']

one płynęły tak warcząc :evil_lol: i bardzo się nawzajem przejmowały swoim warkotem :evil_lol:

hahahahah to ja byłam przekonana że to tak sielanka była :evil_lol:

Posted

[quote name='jo-jo']Trudno zapomnieć :loveu:
Balia, dzięki której było mi choć przez chwilę chłodniej (no potem rozłożyłam basen na balkonie :evil_lol:)

ja ci tego basenu zazdroszczę do dzisiaj :placz:

[quote name='Vectra']niemożliwe :diabloti: chyba za wczorajszą zupę pomidorową :diabloti:

zupa jest dla mnie, więc wciąż nie widzę związku :diabloti:

[quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór .
Tęsknię za Tobą ... :p

Mła też. Ale ty bywasz wtedy kiedyn ja nie bywam :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahah to ja byłam przekonana że to tak sielanka była :evil_lol:

bo była :loveu:
ale powarczeć zawsze można, nie?

Posted

[quote name='Maga100']ja ci tego basenu zazdroszczę do dzisiaj :placz:

Specjalnie dla Ciebie w tym roku zrobię powtórke z rozrywki, czyt. fazowe rozkładnie basenu na żywo :lol:

Posted

To dopiero teraz będę wredna, bo basen może i stanie w tym tygodniu, alee w sobotę za dwa tygodnie wyjeżdżam nad taaaaaaaaaaki duży basen i dopiero wtedy będę Was męczyć fotkami tego basenu :evil_lol: :evil_lol:

A do tego wpuszcze psa do niego, a może i samą siebie :lol:

Posted

[quote name='Maga100']

u mnie skwar na przemian z burzami, więc jestem zadowolona, bo nie muszę podlewać :p
a Leon spędza dnie w balii :cool1: zastanwiam się, kiedy rozmięknie :cool1:

dzisiaj???Ty chyba w weekendy zawsze masz lezakowanie kochana moja była sasiadko....??:diabloti:

Oczywiście on nie byłby sobą, jakby nie próbował czegoś naprawiać i reperować :roll: nawet na spacerze z psem :cool1:

a witam serdecznie...widzialam wszystkie fotki, wszystko przeczytalam i jestem na zasadzie partyzantki......
kwiatki sliczne, balia cudna, najwazniejsze ze Leonowi pasuje:loveu: , cos mało wiecznie wkurzonej Pelaski:diabloti: ...i uroczego Stefcia.....:loveu: