Maga100 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a)::hmmmm::hmmmm::hmmmm::diabloti: ale że niby o co się rozchodzi? :diabloti: Czy już wiecie po co wywrotka przywiozla ziemie i usypała kopiec? :cool1: pośpiewam sobie Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Maga100 napisał(a):ale że niby o co się rozchodzi? :diabloti: Że komu, że niby mnie:siara::diabloti: Niczym lew morski:diabloti: :loveu: Quote
Maga100 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Pan Por w całej swej okazałości i taniec z kosiarka :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Że komu, że niby mnie:siara::diabloti: nie, temu co się drapie po głowie w twoim poście :diabloti: Vectra napisał(a):cześć podła babo :diabloti: tylko nie babo, dobra? :diabloti: Quote
Vectra Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 biedny A , musi się męczyć z kosiarką :( ,a Ty leniwa , podła , babo , tyłek wylegujesz na kanapie przed TV ........ rany jak on z Tobą wytrzymuje :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Maga100 napisał(a):Pan Por w całej swej okazałości i taniec z kosiarka :evil_lol: boscy są :loveu: obaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Maga100 napisał(a):Pan Por w całej swej okazałości On ma zeza:crazyeye: A miałam go ostatnio kupić:shake: Maga100 napisał(a):nie, temu co się drapie po głowie w twoim poście :diabloti: A to się musisz już jego pytać:grins::grins: Quote
agbar Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ja !!! ja !!!! ja wiedzialam od razu!!!! oczami wyobrazni to widzialam...jestem boska:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:,, Tańczacy z Kosiarką'':eviltong: jakie piękne obuwie:loveu: [/FONT] Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Maga100']Pan Por w całej swej okazałości i taniec z kosiarka :evil_lol: U mnie Pan Por już nie ma głowy :-( Szelma mu odgryzła bo jej się zez nie podobał :cool3: Z pochówkiem poczekamy do zakupu świerzego Pana Pora ;) Tańczącego z kosiarka muszę TZtopwi pokazać ;) Bo po pierwsze powinien zobaczyć ze nago się nie kosi a po drugie że nie tylko on pracuje na dogo :evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='malawaszka']boscy są :loveu: obaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: z tego co wiem, Pan Por jest wolny :cool3: :cool3: :cool3: [quote name='dealer'] ja !!! ja !!!! ja wiedzialam od razu!!!! oczami wyobrazni to widzialam...jestem boska:loveu: :loveu: :loveu: i co jeszcze może? może fantastyczna? może jedyna w swoim rodzaju? i może że wszyscy cię kochają? :diabloti: [quote name='Pysia']Tańczącego z kosiarka muszę TZtopwi pokazać ;) Bo po pierwsze powinien zobaczyć ze nago się nie kosi a po drugie że nie tylko on pracuje na dogo :evil_lol: ależ tak, niech twój TZ podczas cieżkiej wyczerpującej pracy pomyśli, że w tym czasie jakiś TZ też cieżko i wyczerpująco pracuje :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj o piękna Magdaleno:p[/FONT] Quote
anetta Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 madzia i medor napisał(a):On ma zeza:crazyeye: A miałam go ostatnio kupić:shake: A to juz nie mozesz go miec? Ranisz jego uczucia :placz: Fajnie Leon wyglada na tej gorce ziemi :p Quote
Maga100 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 jest tu kto o tej godzinie? :candle: przyjechała ukochana balia Leona :cool3: :cool3: ja spędziłam dzień na leżaku, a on w niej :roll: Quote
Vectra Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ja jestem :diabloti: gadaj skąd masz taką balie ??? ja też taką chcę :placz: Quote
Hanna R. Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Vectra napisał(a):ja jestem :diabloti: gadaj skąd masz taką balie ??? ja też taką chcę :placz: Jak to SKĄD ? To jest UKOCHANA balia Leona . Przyjechała SAMA . Od Mamy . Quote
Maga100 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Vectra']ja jestem :diabloti: gadaj skąd masz taką balie ??? ja też taką chcę :placz: wiem, że jesteś, bo czekasz na mnie wiernie co noc :p :p balia jest stara jak świat, po babci pra pra i do tej pory przeleżała na działce. Mamy działce. teraz już takich nie ma :diabloti: Chyba, że poszukasz w wiejskich gieesach :p [quote name='HankaRupczewska']Jak to SKĄD ? To jest UKOCHANA balia Leona . Przyjechała SAMA . Od Mamy . Hanno, wielbię cię Za to, że jednak jesteś. Za to, że fenomenalnie wszystko pamiętasz. I za to, że łapiesz człowieka za słówka :diabloti: ciasno :cool1: Quote
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [FONT=Arial]:diabloti:kup psu basen:eviltong:[/FONT] Quote
Maga100 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:kup psu basen:eviltong:[/FONT] oooo, droga Alicja :loveu: rzadko ostatnio u mnie bywasz :diabloti: a basen będzie :p kiedyś :roll: jak TZ wykopie :cool1: Tej pani uratowałam dzisiaj życie, więc z wdzięczności mi zapozowała, zanim wyniosłam ją w pole Kwiatki. MOJE. Nie od teściowej :cool1: cieknący L. Quote
aga1215 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Witaj Magdo! Ja czekałam:multi: ja:multi: ....... na.....Pelasie oczywiście :loveu: i jej nie ma:crazyeye: :mad: jest tylko jakiś taki dziwny :hmmmm: [quote name='"Maga100"'] :loveu: :loveu: :loveu: btw - w mojej wsi jest GS - popularnie nazywany Pewexem:evil_lol: ale balii nie widziałam:shake: Quote
Maga100 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Magdo! Ja czekałam:multi: ja:multi: ....... na.....Pelasie oczywiście :loveu: i jej nie ma:crazyeye: :mad: a bo ta łajza (jak i druga łajza Stefan) cały dzień śpi, a nocami buszuje :cool1: [quote name='aga1215'] btw - w mojej wsi jest GS - popularnie nazywany Pewexem:evil_lol: ale balii nie widziałam:shake: bo kto teraz kupuje metalowe balie? :cool1: nurkowanie bez sprzętu po nurkowaniu no co :cool1: Quote
Maga100 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Vectra']ale u mnie nie ma GS :placz: bo to na prawdziwych zapadłych dziurach w ...., a nie na peryferiach stolicy moja droga :diabloti: takie oto chwasty mam za płotem świat zza krat i żegnam Państwa :p Quote
agbar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 a ja witam :) ja -piekna boska madra i fantystyczna:loveu: Quote
Recommended Posts