Ka-ka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Maga100 napisał(a): to ty też z rodu krasoludków? 8) może niezupełnych krasnoludków, ale pomimo wszystko moje 163 (jak się wyciąąąąąąągnęęęęęęęęęęę.......) nie powala na nogi...... za to moje ciało nadrabia wymiarami wszerz :evil: 0X :evilbat: :evil: Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Ka-ka napisał(a):Maga100 napisał(a): to ty też z rodu krasoludków? 8) może niezupełnych krasnoludków, ale pomimo wszystko moje 163 (jak się wyciąąąąąąągnęęęęęęęęęęę.......) nie powala na nogi...... za to moje ciało nadrabia wymiarami wszerz :evil: 0X :evilbat: :evil: :o ale duża aż całe 3 cm większa ode mnie , a wszerz to ja chyba jednak bardziej :oops: ale ma się już swoje latka :-? Alfik ja bardzo chciałam jeszcze urosnąć ale już się nie dało , ale dobre i 2 cm 8) :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Ja też już qle stoje w miejscu 162 cm i ani mm więcej, a waga też nie zachwycająca :oops: Nie jesteście same :lol: :lol: Quote
Camara Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 to jeszcze ja... skoro już jest ten spis powszechny krasnalego rodu... :oops: całe 160 cm... a wagi nie podam bo sie od dawna nie waże, bo po co mi stresy??? :lol: na zdjęciu Leona wprost nie wiem co bardziej podziwiać - Leon piękny a patyczek tez niczego sobie :lol: Quote
Maga100 Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 [quote name='Camara'] na zdjęciu Leona wprost nie wiem co bardziej podziwiać - Leon piękny a patyczek tez niczego sobie :lol: oczywiście, że patyczka pominąć nie można :wink: ja się ostatnio nieopatrznie zważyłam, bo wydawało mi się, że mniej jadłam, więc powinnam schudnąć.... niestety, wydawało mi się :evil: Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 to wszystko przez te wagi...one napewno źle pokazują 8) :lol: ja ostatnio miałam ambitny plan- dużo błonnika, warzywa, owoce, białko, dużo pić......w efekcie przytyłam 3 kg :evil: :evil: :evil: a jak jeszcze niedawno się nie przejmowałam i wtryniałam dziennie po 2 drożdzówki lub pączki, to jeszcze chudłam :evilbat: :evilbat: :evilbat: i niech mi to ktoś mądrze wytłumaczy, co tu jest grane 0X Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Ka-ka napisał(a):to wszystko przez te wagi...one napewno źle pokazują 8) :lol: ja ostatnio miałam ambitny plan- dużo błonnika, warzywa, owoce, białko, dużo pić......w efekcie przytyłam 3 kg :evil: :evil: :evil: a jak jeszcze niedawno się nie przejmowałam i wtryniałam dziennie po 2 drożdzówki lub pączki, to jeszcze chudłam :evilbat: :evilbat: :evilbat: i niech mi to ktoś mądrze wytłumaczy, co tu jest grane 0Xtrzeba jeść to co sie lubi 8) a wagi to ini zepsute produkują :evilbat: Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 iiiiiiiiiiii jaki sliczniast Leonowaty :D mniaaam Quote
Maga100 Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 [quote name='Ka-ka'] ja ostatnio miałam ambitny plan- dużo błonnika, warzywa, owoce, białko, dużo pić......w efekcie przytyłam 3 kg :evil: :evil: :evil: :roflt: ale bo tak jest, ale nie chce mi się tutaj wypisywać teorii. Generalnie im bardziej do czegoś przykładamy wagę (uwaga! wagę :lol: ), tym mniej nam to wychodzi lub oddala się coraz bardziej :wink: ja kiedyś jadłam wszystko co niezdrowe, łącznie z McDonald`sem i KFC :oops: i wyglądałam jak szczudło,a teraz? :evilbat: Ale już pisałam o mojej teorii z tłuszczykiem i wiekiem w tle :wink: Quote
Ka-ka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 a żebyś wiedziała...niedawno pochałaniałam tysiące kcal dziennie, oprócz tych drożdżówek i pączków jeszcze mnóstwo innych rzeczy, McDonald's itd itp.....sama się dziwiłam, że mam taka przemianę materii, ale postanowiłam to skrzętnie wykorzystać :lol: a teraz postanowiłam zadbać o zdrowie.....i sylwetkę....i co?????? :placz: :placz: :placz: ja sie tak nie bawię.....jak faceta mi pod ręką zabraknie, to choćbym nic nie jadła, to i tak tyję:evil: :evil: :evil: Quote
PIKA Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ha no więc, Maga jest mała............ przynajmniej przy mnie 8) A dla tych co to chcą mniej jeść polecam dużo pić :roll: Ja teraz musze wchłonąć większą ilość płynów, więc mi na jedzenie już miejsca w żoladku nie starcza :-? Quote
Maga100 Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 [quote name='PIKA']Ha no więc, Maga jest mała............ przynajmniej przy mnie 8) hahaha, przy tobie to ja jestem ledwie widoczna :lol: A dla tych co to chcą mniej jeść polecam dużo pić :roll: Ja teraz musze wchłonąć większą ilość płynów, więc mi na jedzenie już miejsca w żoladku nie starcza :-? własnie dziewczyny, trzeba sobie wmówić, że nam się pić chce, a nie jesć :wink: Quote
PIKA Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Maga100 napisał(a):PIKA napisał(a):Ha no więc, Maga jest mała............ przynajmniej przy mnie 8) hahaha, przy tobie to ja jestem ledwie widoczna :lol: No i się dziwisz, że to na Ciebie psy wpadly :lol: Nie zauważyły Cie biedaku :roll: Quote
Alicja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 No nie nie jest tak źle przy 150cm wzrostu , przecież dzieci w przedszkolu maja mniej i nikt na nie nie wpada 8) Quote
PIKA Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No nie nie jest tak źle przy 150cm wzrostu , przecież dzieci w przedszkolu maja mniej i nikt na nie nie wpada 8) A w tym przedszkolu latają tez psy?:o Quote
Alicja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No nie nie jest tak źle przy 150cm wzrostu , przecież dzieci w przedszkolu maja mniej i nikt na nie nie wpada 8) A w tym przedszkolu latają tez psy?:oPIKA 8) no nie psy nie ale szwendają się różne człowieki :wink: Quote
PIKA Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):No nie nie jest tak źle przy 150cm wzrostu , przecież dzieci w przedszkolu maja mniej i nikt na nie nie wpada 8) A w tym przedszkolu latają tez psy?:oPIKA 8) no nie psy nie ale szwendają się różne człowieki :wink: Eeee ale to nie człowieki Mage staranowały :roll: Quote
Alicja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 no , tysz fakt :-? PIKA ale ja mam 160 cm i mnie też podcięły psióry tak że jak śmigłam ciałem o ziemię to przez chwilę nie wiedziałam jak się nazywm a psy myślały że chcę się z nimi bawić :oops: 8) Quote
Ka-ka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 psy tak mają :o zeszłej zimy byłam na spacerze z moją koleżanką, właścicielką ukochanej boskereczki Prestona 8) szłyśmy czymś, co wygląda jak taki bardzo szeroki wał czy nasyp :hmmmm: wokoło śniegu przynajmniej do kolana....i boki tego wału zasypało....w pewnym momencie psiaki nadleciały, a tam miejsca na szerokość było tylko na jednego ludzia....bez psa :evil: przeleciały jak burza, uderzając od tyłu w moje kolana. pech chciał, że zgieło mi je w kierunku tego spadku z nasypu....tak mi wygięło kręgosłup, że moja kumpela zbladła, a ja przez moment miałam wrażenie, że straciłam łączność z nogami :o oczywiście nasze kochane pieski, zwłaszcza mój filigranowy Prestonek, który ma wybitną tendencję do podcinania i przewracania ludzi, nawet tego nie zauważyły :roll: :evil: Quote
Camara Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Ka-ka napisał(a):psy tak mają :o ... oczywiście nasze kochane pieski, zwłaszcza mój filigranowy Prestonek, który ma wybitną tendencję do podcinania i przewracania ludzi, nawet tego nie zauważyły :roll: :evil: no to uważaj :roll: mój TZ po takim przewrocie przez naszego pieseczka pół roku chodził w zagipsionej nodze i miał operowaną łękotkę :roll: Quote
Maga100 Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 no właśnie to jest najbradziej frustrujące: ty leżeszy półżywa na ziemi, lub zwijasz się z bólu a Twój pies dalej bawi się w najlepsze :-? a poniżej... Leon w swoim nowym, zimowym płaszczyku, ostatni krzyk mody :evilbat: Quote
Alicja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Maga100']no właśnie to jest najbradziej frustrujące: ty leżeszy półżywa na ziemi, lub zwijasz się z bólu a Twój pies dalej bawi się w najlepsze :-? a poniżej... Leon w swoim nowym, zimowym płaszczyku, ostatni krzyk mody :evilbat: wow ale boski 8) Quote
mmbbaj Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Maga100'] a poniżej... Leon w swoim nowym, zimowym płaszczyku, ostatni krzyk mody :evilbat: :roflt: oj Maga! :lol: czyżbyś znowu miała aparat? Leon wygląda jakby był bardzo dumny z tego...okrycia :wink: W tych kolorach mu do pysia! Quote
Maga100 Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 [quote name='mmbbaj'] :roflt: oj Maga! :lol: czyżbyś znowu miała aparat? nie mam, to jakieś niedobitki znajduję, aparat odjechał z tatą w siną dal :( Leon wygląda jakby był bardzo dumny z tego...okrycia :wink: W tych kolorach mu do pysia! a żebyś wiedziała, ze był dumny, sama byłabyś dumna z takiego płaszczyka 8) Quote
Camara Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 marny krawiec uszył to wdzianko :-? obszarpane brzegi, krzywe zapięcie :roll: no wiesz Maga nie jest to Gucci.... ale Leon wybronił sie na zasadzie ładnemu we wszystkim ładnie... :wink: :mdrmed: Quote
Recommended Posts