Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):

to ty też z rodu krasoludków? 8)

może niezupełnych krasnoludków, ale pomimo wszystko moje 163 (jak się wyciąąąąąąągnęęęęęęęęęęę.......) nie powala na nogi......

za to moje ciało nadrabia wymiarami wszerz :evil: 0X :evilbat: :evil:

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Ka-ka napisał(a):
Maga100 napisał(a):

to ty też z rodu krasoludków? 8)

może niezupełnych krasnoludków, ale pomimo wszystko moje 163 (jak się wyciąąąąąąągnęęęęęęęęęęę.......) nie powala na nogi......

za to moje ciało nadrabia wymiarami wszerz :evil: 0X :evilbat: :evil:
:o ale duża aż całe 3 cm większa ode mnie , a wszerz to ja chyba jednak bardziej :oops: ale ma się już swoje latka :-?
Alfik ja bardzo chciałam jeszcze urosnąć ale już się nie dało , ale dobre i 2 cm 8) :lol:

Posted

to jeszcze ja... skoro już jest ten spis powszechny krasnalego rodu... :oops: całe 160 cm... a wagi nie podam bo sie od dawna nie waże, bo po co mi stresy??? :lol:

na zdjęciu Leona wprost nie wiem co bardziej podziwiać - Leon piękny a patyczek tez niczego sobie :lol:

Posted

[quote name='Camara']
na zdjęciu Leona wprost nie wiem co bardziej podziwiać - Leon piękny a patyczek tez niczego sobie :lol:

oczywiście, że patyczka pominąć nie można :wink:

ja się ostatnio nieopatrznie zważyłam, bo wydawało mi się, że mniej jadłam, więc powinnam schudnąć.... niestety, wydawało mi się :evil:

Posted

to wszystko przez te wagi...one napewno źle pokazują 8) :lol:

ja ostatnio miałam ambitny plan- dużo błonnika, warzywa, owoce, białko, dużo pić......w efekcie przytyłam 3 kg :evil: :evil: :evil:

a jak jeszcze niedawno się nie przejmowałam i wtryniałam dziennie po 2 drożdzówki lub pączki, to jeszcze chudłam :evilbat: :evilbat: :evilbat:

i niech mi to ktoś mądrze wytłumaczy, co tu jest grane 0X

Posted

Ka-ka napisał(a):
to wszystko przez te wagi...one napewno źle pokazują 8) :lol:

ja ostatnio miałam ambitny plan- dużo błonnika, warzywa, owoce, białko, dużo pić......w efekcie przytyłam 3 kg :evil: :evil: :evil:

a jak jeszcze niedawno się nie przejmowałam i wtryniałam dziennie po 2 drożdzówki lub pączki, to jeszcze chudłam :evilbat: :evilbat: :evilbat:

i niech mi to ktoś mądrze wytłumaczy, co tu jest grane 0X
trzeba jeść to co sie lubi 8)
a wagi to ini zepsute produkują :evilbat:

Posted

[quote name='Ka-ka']

:roflt:

ale bo tak jest, ale nie chce mi się tutaj wypisywać teorii. Generalnie im bardziej do czegoś przykładamy wagę (uwaga! wagę :lol: ), tym mniej nam to wychodzi lub oddala się coraz bardziej :wink:
ja kiedyś jadłam wszystko co niezdrowe, łącznie z McDonald`sem i KFC :oops: i wyglądałam jak szczudło,a teraz? :evilbat:
Ale już pisałam o mojej teorii z tłuszczykiem i wiekiem w tle :wink:

Posted

a żebyś wiedziała...niedawno pochałaniałam tysiące kcal dziennie, oprócz tych drożdżówek i pączków jeszcze mnóstwo innych rzeczy, McDonald's itd itp.....sama się dziwiłam, że mam taka przemianę materii, ale postanowiłam to skrzętnie wykorzystać :lol:

a teraz postanowiłam zadbać o zdrowie.....i sylwetkę....i co?????? :placz: :placz: :placz:

ja sie tak nie bawię.....jak faceta mi pod ręką zabraknie, to choćbym nic nie jadła, to i tak tyję:evil: :evil: :evil:

Posted

Ha no więc, Maga jest mała............ przynajmniej przy mnie 8)

A dla tych co to chcą mniej jeść polecam dużo pić :roll:
Ja teraz musze wchłonąć większą ilość płynów, więc mi na jedzenie już miejsca w żoladku nie starcza :-?

Posted

[quote name='PIKA']Ha no więc, Maga jest mała............ przynajmniej przy mnie 8)

hahaha, przy tobie to ja jestem ledwie widoczna :lol:

A dla tych co to chcą mniej jeść polecam dużo pić :roll:
Ja teraz musze wchłonąć większą ilość płynów, więc mi na jedzenie już miejsca w żoladku nie starcza :-?

własnie dziewczyny, trzeba sobie wmówić, że nam się pić chce, a nie jesć :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):
PIKA napisał(a):
Ha no więc, Maga jest mała............ przynajmniej przy mnie 8)

hahaha, przy tobie to ja jestem ledwie widoczna :lol:

No i się dziwisz, że to na Ciebie psy wpadly :lol: Nie zauważyły Cie biedaku :roll:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
No nie nie jest tak źle przy 150cm wzrostu , przecież dzieci w przedszkolu maja mniej i nikt na nie nie wpada 8)

A w tym przedszkolu latają tez psy?:o

Posted

PIKA napisał(a):
No nie nie jest tak źle przy 150cm wzrostu , przecież dzieci w przedszkolu maja mniej i nikt na nie nie wpada 8)

PIKA 8) no nie psy nie ale szwendają się różne człowieki :wink:

Posted

PIKA napisał(a):

PIKA 8) no nie psy nie ale szwendają się różne człowieki :wink:

Eeee ale to nie człowieki Mage staranowały :roll:

Posted

no , tysz fakt :-?
PIKA ale ja mam 160 cm i mnie też podcięły psióry tak że jak śmigłam ciałem o ziemię to przez chwilę nie wiedziałam jak się nazywm a psy myślały że chcę się z nimi bawić :oops: 8)

Posted

psy tak mają :o

zeszłej zimy byłam na spacerze z moją koleżanką, właścicielką ukochanej boskereczki Prestona 8)

szłyśmy czymś, co wygląda jak taki bardzo szeroki wał czy nasyp :hmmmm: wokoło śniegu przynajmniej do kolana....i boki tego wału zasypało....w pewnym momencie psiaki nadleciały, a tam miejsca na szerokość było tylko na jednego ludzia....bez psa :evil:

przeleciały jak burza, uderzając od tyłu w moje kolana. pech chciał, że zgieło mi je w kierunku tego spadku z nasypu....tak mi wygięło kręgosłup, że moja kumpela zbladła, a ja przez moment miałam wrażenie, że straciłam łączność z nogami :o

oczywiście nasze kochane pieski, zwłaszcza mój filigranowy Prestonek, który ma wybitną tendencję do podcinania i przewracania ludzi, nawet tego nie zauważyły :roll: :evil:

Posted

Ka-ka napisał(a):
psy tak mają :o ...

oczywiście nasze kochane pieski, zwłaszcza mój filigranowy Prestonek, który ma wybitną tendencję do podcinania i przewracania ludzi, nawet tego nie zauważyły :roll: :evil:

no to uważaj :roll: mój TZ po takim przewrocie przez naszego pieseczka pół roku chodził w zagipsionej nodze i miał operowaną łękotkę :roll:

Posted

no właśnie to jest najbradziej frustrujące: ty leżeszy półżywa na ziemi, lub zwijasz się z bólu a Twój pies dalej bawi się w najlepsze :-?

a poniżej...
Leon w swoim nowym, zimowym płaszczyku, ostatni krzyk mody :evilbat:

Posted

[quote name='Maga100']no właśnie to jest najbradziej frustrujące: ty leżeszy półżywa na ziemi, lub zwijasz się z bólu a Twój pies dalej bawi się w najlepsze :-?

a poniżej...
wow ale boski 8)

Posted

[quote name='Maga100']

a poniżej...

:roflt: oj Maga! :lol: czyżbyś znowu miała aparat? Leon wygląda jakby był bardzo dumny z tego...okrycia :wink: W tych kolorach mu do pysia!

Posted

[quote name='mmbbaj']
:roflt: oj Maga! :lol: czyżbyś znowu miała aparat?

nie mam, to jakieś niedobitki znajduję, aparat odjechał z tatą w siną dal :(

Leon wygląda jakby był bardzo dumny z tego...okrycia :wink: W tych kolorach mu do pysia!

a żebyś wiedziała, ze był dumny, sama byłabyś dumna z takiego płaszczyka 8)

Posted

marny krawiec uszył to wdzianko :-? obszarpane brzegi, krzywe zapięcie :roll: no wiesz Maga nie jest to Gucci.... ale Leon wybronił sie na zasadzie ładnemu we wszystkim ładnie...

:wink: :mdrmed: