Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Maga100'] ja u ciebie w blogasku też bywam, ale ciagle nie wpadam w temat, węc odchodzę milcząca :shake: [FONT=Arial]:cool1:...bo u mnie tematy jak rzeka ...płyną i płyną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:ylsuper:jestem ...................:grins:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 kocham cie moja mała blondyneczko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Maga100 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:ylsuper:jestem ...................:grins:[/FONT] ale się uwzięła :eviltong: :evil_lol: dbsst napisał(a):kocham cie moja mała blondyneczko :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jezus maryjo :shock: :shock: dawno nie było Stefana :p Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Maga100 napisał(a):ale się uwzięła :eviltong: :evil_lol: [FONT=Arial]...jestem obrażona:obrazic:[/FONT] jezus maryjo :shock: :shock: dawno nie było Stefana :p ;)[FONT=Arial]cze Steffcio[/FONT] Quote
Maga100 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 tak tak, Alicjo, nadmij się :evil_lol: :evil_lol: Leon, Stefan i Foka :roll: Pelagia była bardzo zainteresowana :evil_lol: i Stefan, któremu chyba za dobrze w życiu :cool1: Quote
Maga100 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Ponieważ Leon wypruł foce mózg, foka wylądowała na kominku, a Leon rozpoczął modły :roll: Quote
Maga100 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 dealer napisał(a):o! a oczom mym sie ukazal malusi Leonek...:razz: martwię się o ciebie :shake: Pamietaj, prawdziwy dealer nie bierze :diabloti: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:piękna dekoracja kominka:razz:[/FONT] Quote
Maga100 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:piękna dekoracja kominka:razz:[/FONT] oczywiście, foka z wyprutym mózgiem to najnowsze trendy :cool1: obrażona wiecznie wkurzona a na kolacje ZNOWU grill :flaming: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Maga100 napisał(a):oczywiście, foka z wyprutym mózgiem to najnowsze trendy :cool1: [FONT=Arial]...niewatpię we twe gusta:evil_lol:[/FONT] obrażona wiecznie wkurzona[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe po kim to ma[/FONT] a na kolacje ZNOWU grill :flaming: [FONT=Arial]:crazyeye:sam grill bez karkoweczki:diabloti:[/FONT] Quote
aga1215 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye:sam grill bez karkoweczki:diabloti:[/FONT] a za płotem dziczyzna sama lata .........;) :evil_lol: Witaj Magdo :multi: Quote
Maga100 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye:sam grill bez karkoweczki:diabloti:[/FONT] on sie rozgrzewał, a mięsiwo chłodziło :cool1: Vectra napisał(a):ranyyy , znowu grill ......... kuźwa, jest codziennie :placz: :placz: :placz: :wallbash: Quote
Vectra Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Maga100 napisał(a): kuźwa, jest codziennie :placz: :placz: :placz: :wallbash: a potem się dziwisz że ufoludki do was wpadają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 witaj ma jedyna...................... niezły los jest ludzki ja marze o grillu ty masz go dość hahahhahahaha Pela moja miłość po tobie oczywiscie :diabloti: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Maga100 napisał(a):on sie rozgrzewał, a mięsiwo chłodziło :cool1: kuźwa, jest codziennie :placz: :placz: :placz: :wallbash:[FONT=Arial]:razz:jak Ci zbywa to podrzuć do nas;)... witam z samego ranka:cool1: [/FONT] Quote
Maga100 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Vectra napisał(a):a potem się dziwisz że ufoludki do was wpadają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a oto i UFO, które wczoraj kołowało nad Skierdami :evil_lol: :evil_lol: dbsst napisał(a): niezły los jest ludzki ja marze o grillu ty masz go dość hahahhahahaha gdybyś mnie nie opuściła, ten grill byłby też dla ciebie :diabloti: dbsst napisał(a): Pela moja miłość po tobie oczywiscie :diabloti: klamca klamca :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:jak Ci zbywa to podrzuć do nas;)...[/FONT] [FONT=Arial]witam z samego ranka:cool1:[/FONT] Alicja! :multi: Jak dawno cię nie u mnie nie było :multi: Czemu tak rzadko wpadasz? :diabloti: Dzisiaj na zewnatrz ohyda. Leje i mży cały dzień :placz: :placz: :placz: a z rana przywieźli nam takie oto dwie kupki :razz: Quote
Maga100 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Patka napisał(a):ale masz mega kreta :evil_lol: no co ty, to DZIK :evil_lol: :evil_lol: TZ w końcu spędził pożytecznie dzień :evil_lol: :diabloti: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witaj Magdo gardząca grilem ;) Kretowisko pewnie urodzi coś fajnego ;) Zdradź nam co :p Jestem jak widać i jeszcze kilka dni a nie opuszczę Cie az do śmierci :diabloti: Quote
Patka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 on miał ekologiczną siłownię - mój miły na razie ćwiczy tylko mózg ... Quote
Maga100 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a): Kretowisko pewnie urodzi coś fajnego ;) Zdradź nam co :p nic nie urodzi, służyć będzie do wyrównania terenu i podsypania, bo dom stoi wysoko :cool1: ostatni schodek z tarasu sięga mi uda :cool1: Potrzebujemy jeszcze kilka takich kupek, ale drogie te kupki i na razie tylko dwie :cool1: Pysia napisał(a): Jestem jak widać i jeszcze kilka dni a nie opuszczę Cie az do śmierci :diabloti: mojej czy twojej śmierci? :diabloti: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Maga100 napisał(a):nic nie urodzi, służyć będzie do wyrównania terenu i podsypania, bo dom stoi wysoko :cool1: ostatni schodek z tarasu sięga mi uda :cool1: Potrzebujemy jeszcze kilka takich kupek, ale drogie te kupki i na razie tylko dwie :cool1: mojej czy twojej śmierci? :diabloti: Sugerujesz że dzięki mnie Twoja śmierć nastąpi rychło? :diabloti: Quote
Recommended Posts