Maga100 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Justa']o, jest i niedołączny stoliczek:loveu: tak, ale to jest ten drugi :p mam dwa :p Leon z lekka wkurzony i kwiecia :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='"Maga100"'] Jakie ładne kfiatuszki, zwłaszcza ten biało-bury:multi: :multi: :multi: Witaj Bolidowa Magdo:lol: Quote
Justa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Maga100']tak, ale to jest ten drugi :p mam dwa :p oh. to widze, że kupiliście cały komplet :loveu: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:extra ....piękny skromny Leon:loveu: Quote
anetta Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 moja codzienna ciężka praca Boszzzz, kobieto, tylko nie przepracuj sie :shake: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Bolidowa Magdo:lol: przecie żem już pisała, że Bolid poszedł w świat. teraz mam WOŁKA :cool1: [quote name='Justa']oh. to widze, że kupiliście cały komplet :loveu: tak, mam dwa małe i jeden duży. Były niesłychanie drogie :evil_lol: [quote name='anetta']Boszzzz, kobieto, tylko nie przepracuj sie :shake: staram się. dzisiaj pracowałam tylko do 12.00, a potem pojechałam odpocząć do pracy :cool1: Leon za płotem biegający Quote
Maga100 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Vectra']a Ty gdzie jesteś ? :diabloti: oddawałam się pracom domowym :diabloti: widok zza płota zdziwiony Stefan zobaczył biegnącego potwora Quote
Maga100 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 czy ktoś mnie jeszcze kocha? :placz: prócz Vectruni rzecz jasna :diabloti: i centralnie pod słońce, ale za to artystycznie :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='Maga100']czy ktoś mnie jeszcze kocha? :placz: prócz Vectruni rzecz jasna :diabloti: [FONT=Arial]mnie to się już nie zauważa..........................:obrazic::bigcry:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]:diabloti:i znów tu byłam.................[/FONT] Quote
Vogue Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Maga100']czy ktoś mnie jeszcze kocha? :placz: prócz Vectruni rzecz jasna :diabloti: Nio ja nieustająco choć z ukrycia:evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Maga100'] Kosteczki należy pilnować zawsze i wszędzie! :roll: zaznaczam, że sam ją sobie tam położył :stupid: Buhahaaaa:p Pomysłowy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Witam niewitanych :cool3: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]mnie to się już nie zauważa..........................:obrazic::bigcry:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:i znów tu byłam.................[/FONT] szzkoda, że AlicjaR juz do mnie w ogóle nie zagląda :placz: [quote name='Vogue']Nio ja nieustająco choć z ukrycia:evil_lol: miłość z ukrycia nie ma sensu ni przyszłości :cool1: I koniec weekendu :-( Szkoda. Pogoda wspaniała, całe dnie spędzane na dworze, w sobotę przyszli sąsiedzi i zmuszali mnie do picia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a wczoraj nawiedział mnie taki pan :p zdjęcia sa jakie są, ale chciałam uwiecznić jak sobie spacerował przed moim domem Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]:razz:czy Waszka go zostawiła ...czy specjanie podesłała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga ...nie było tu Alicji R. u ciebie przypadkiem :razz:...bo gdzieś zaginęła na dogo:diabloti: [/FONT] Quote
Maga100 Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:czy Waszka go zostawiła ...czy specjanie podesłała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Waszka go przegoniła, ale on mi szepnął, że i tak to nie pomogło [/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]Maga ...nie było tu Alicji R. u ciebie przypadkiem :razz:...bo gdzieś zaginęła na dogo:diabloti:[/FONT] nie było jej od dawna i właściwie już ją skreśliłam z listy Osób Mogących Odzywać Się Z Rana :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Maga100'][/font] [FONT=Arial]Waszka go przegoniła, ale on mi szepnął, że i tak to nie pomogło [/FONT][FONT=Arial]:razz:aaa to coś w tym jest bo jadąc do pysi napotkalam na stadko bocianków krążących nad DG;) [/FONT] nie było jej od dawna i właściwie już ją skreśliłam z listy Osób Mogących Odzywać Się Z Rana :diabloti: :evil_lol: [FONT=Arial]ufff to dobrze bo coś mi sie obiło o uszy że Z Rana to ona straszne katusze przechodzi:diabloti:więc napewno się nie odezwie:diabloti:[/FONT] Quote
Maga100 Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ufff to dobrze bo coś mi sie obiło o uszy że Z Rana to ona straszne katusze przechodzi:diabloti:więc napewno się nie odezwie:diabloti:[/FONT] no co ty, masz mylne informacje! Ja z rana to miód na serce :diabloti: codzienna spacerowa droga Leona i finisz natomiast ja chciałabym się pochwalić, że mam BRAMĘ! za kolejne pół roku może będą sztachetki :cool1: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]:razz:Droga Leona ....do pozazdroszczenia:loveu: ta poprzednia brama nie brama była bardziej oryginalna:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial]:razz:wpadłam TU z samego Z Rana:diabloti:........szukam Alicji eR:eviltong:[/FONT] Quote
Recommended Posts