PIKA Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):cude to dziecie Piki...cudne..ten wzrok, te oczy....extra...tylko taki jakis mocno zolty:cool1: :cool1: Bo to żólty dog niemiecki :eviltong: Cześć Magda Quote
Maga100 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 PIKA napisał(a): Cześć Magda o, dzień dobry, jak miło, że ktoś mnie wita :p za nami cudny weekend, oby więcej takich, pogoda wspaniała :p wczoraj udałam sie na grilla do sąsiadki (nasze TZty nieobecne były) i gdyby nie Leon nie wiem, czy trafiłabym z powrotem do domu :cool1: :cool1: :evil_lol: :evil_lol: Moim łóżko jednak i tak było zajęte :cool1: a poza tym całodziennie prace w terenie :p i już zaczyna TO przypominać coś innego niż pustynny step z chwastami Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Maga100 napisał(a):no tak, widzę, ze nikt nie umiera z tęsknoty za mną :cool1: :placz: :diabloti: :razz:jak nie jak tak;) Quote
anetta Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Wytaj :razz: Ooo, jaka macie ladna trawke :p i plotek, i to taki zeby sasiedzi nie zagladali :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :razz:tęsknię.........................................................;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Maga100 napisał(a): Moim łóżko jednak i tak było zajęte :cool1: o jest i Stefcio...:loveu: jaki rozanielony i blogo spiacy....:loveu: a juz sadzilam ze krzywde kotom zrobilas bo dlugo ich tu nie pokazywalas.....:diabloti: :diabloti: ja tez tesknie......:loveu: Quote
Vogue Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu: Witam w słoneczny poranek!!! Stefan tak słodko śpi!!!! Nie mogłam sobie odmówić zacytowania tej fotki:evil_lol: Robisz na prawdę piękne zdjęcia.Zawsze oglądam je z wielką przyjemnością. Ogródek coraz fajniejszy, ale pewnie pracy macie przy nim sporo. Quote
Maga100 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:tęsknię.........................................................;) Agunia-Pańciunia) napisał(a): ja tez tesknie......:loveu: ojej, wzruszyłam się szczerze :diabloti: Vogue napisał(a):Robisz na prawdę piękne zdjęcia.Zawsze oglądam je z wielką przyjemnością. tu też się wzruszyłam :placz: Vogue napisał(a): Ogródek coraz fajniejszy, ale pewnie pracy macie przy nim sporo. tak tak, ale w każdym dżemie ogrodnik a ogrodnik dżemie tu: a tak dżemie pies całymi dniami swemi Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Wchodzę i znowu będę pisać ,,rewelacja":evil_lol: :evil_lol: Tym razem dodam, że zauważyłam, że ogrodzenie skończone:razz:Chyba :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Tym razem dodam, że zauważyłam, że ogrodzenie skończone:razz:Chyba :diabloti: a wcale że nie :diabloti: ogrodzenie to było, nie ma ogrodzenia z frontu. I bramy. I furtki :cool1: Pelagia też żyje ocieranie się o kable ma zapewne wiele uroku Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Maga100 napisał(a):a wcale że nie :diabloti: ogrodzenie to było, nie ma ogrodzenia z frontu. I bramy. I furtki :cool1: Nie wymądrzaj się, dobra:cool1: :cool1: ;) :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie wymądrzaj się, dobra:cool1: :cool1: ;) :evil_lol: mądry się nie wymądrza, mądry jest mądry :evil_lol: :evil_lol: każdy ma swój jednoślad :evil_lol: a oto miejsca TZta kawałek ulicy i dobranoc Quote
Maga100 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Vectra napisał(a):ooo jakie masz ładne kffiatki :diabloti: każda dama kwiatki ma :loveu: Vectra napisał(a):buhahhahahaha ale że co co co? :cool1: Quote
Alicja Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :loveu:och moja koffana skierdowianko:razz:....byłam...... zobaczyłam................ powspominalam....... Quote
Medorowa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Maga100 napisał(a):mądry się nie wymądrza, mądry jest mądry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Buhahahaaa:evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witaj Magdo Droga!:lol: "Maga100" napisał(a): grunt, to dobry pies stróżujący;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Vectra napisał(a):ooo jakie masz ładne kffiatki :diabloti: kwiatki jak kffiatki...ale jaki Ty masz nowe ładny banerek........woooooowwwww:crazyeye: :crazyeye: Quote
Maga100 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:och moja koffana skierdowianko:razz:....byłam...... zobaczyłam................ powspominalam....... pamiętaj, że wspomnienia zawsze można odświeżyć :evil_lol: :drinking: [quote name='aga1215']grunt, to dobry pies stróżujący;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: a żebyś wiedziała :cool1: podjeżdżam autem, pies śpi, odginam siatkę, pies śpi, wchodzę, psa nadal nie widać, ide na tył domu, pies śpi do góry kołami na tarasie, wchodzę po schodach tupiąc, pies zrywa się ze szczekiem, bo przecież on tu pilnuje :cool1: Kwiatki od teściowej przeżyły samoistnie :evil_lol: Po przymrozkach i braku wody, zakwitły :cool1: Stefan podczas upałów Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Maga100']pamiętaj, że wspomnienia zawsze można odświeżyć :evil_lol: :drinking:......;)...będę mieć to na uwadze a żebyś wiedziała :cool1: podjeżdżam autem, pies śpi, odginam siatkę, pies śpi, wchodzę, psa nadal nie widać, ide na tył domu, pies śpi do góry kołami na tarasie, wchodzę po schodach tupiąc, pies zrywa się ze szczekiem, bo przecież on tu pilnuje :cool1: Kwiatki od teściowej przeżyły samoistnie :evil_lol: Po przymrozkach i braku wody, zakwitły :cool1: :crazyeye:jaka bujna roślinność Stefan podczas upałów :razz:Stefan prawie ugotowany..... jak miło cię widzieć na Dogo:p Quote
Maga100 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']jak miło cię widzieć na Dogo:p czasem i mnie się uda, jak wyjdę z pracy "wcześniej"..... :cool1: Kosteczki należy pilnować zawsze i wszędzie! :roll: zaznaczam, że sam ją sobie tam położył :stupid: spadła :shake: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pomysłowy imć Leoncjo;) Quote
Maga100 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 moja codzienna ciężka praca :evil_lol: wiecznie wkurzona Quote
Justa Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Maga100'] moja codzienna ciężka praca :evil_lol: o, jest i niedołączny stoliczek:loveu: Quote
Recommended Posts