Agunia-Pańciunia) Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Vectra']zasłoni oczka i nie będzie czytać :diabloti: ja nie napisałam , ze Magda nie jest ciekawska........!!!!!!!!!!!!!!!!!! stad tez na to zasłoniecie oczek nie liczylabym mocno....:diabloti: Quote
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ja nie napisałam , ze Magda nie jest ciekawska........!!!!!!!!!!!!!!!!!! stad tez na to zasłoniecie oczek nie liczylabym mocno....:diabloti: ja jej na spokojnie wytłumacze dlaczego ma nie patrzeć :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Vectra']ja jej na spokojnie wytłumacze dlaczego ma nie patrzeć :diabloti: :diabloti: :diabloti: i dlaczego w to tez nie wierze????:diabloti: Ty i spokojnie??dwa sprzeczne uczucia...hihihihi Quote
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']i dlaczego w to tez nie wierze????:diabloti: Ty i spokojnie??dwa sprzeczne uczucia...hihihihi nie doceniasz mnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:sie nie zgorszy nie bedzie cztać powie STOP:eviltong: Quote
Maga100 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Magdaleno..... jestem....zauważyłas??? trudno, żeby nie :diabloti: dbsst napisał(a):Zerka i mówi z niedowierzaniem dzi innym kotom się tu konczą a mnie :placz: :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czy możesz przetłumaczyć na polski? :cool1: malawaszka napisał(a):tęsknię do raju :placz::placz::placz: ale nie na tyle, abym znów przyjechać mam nadzieję? :shock: :diabloti: Agga napisał(a): Hmmm ja myślałam, że nic mnie już nie jest w stanie zadziwić:cool1: CO ten koteczek tam szuka??? wczorajszego dnia oczywiście :p Agunia-Pańciunia) napisał(a):otoz to..... przeciez to niewinne , płochliwe i bardzo skromne dziewcze......:diabloti: No Agnieszko :klacz: W końcu, W KOŃCU się na mnie poznałaś :klacz: Poza tym jesteście podłe gaduły, wstrętne zagadywaczki cudzych galerii :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Weszka niech nie patrzy, bo jeszcze zechce przyjechać :diabloti: :diabloti: :diabloti: Woda w jeziorku, aż się chce wykąpać Kaczka poderwała się do lotu na widok Leona, zupełnie nie wiem czemu :niewiem: I Szuwarek :loveu: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :eviltong:tak z godzine temu to bym jeszcze do tej wody wlazła Quote
Maga100 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Jeżeli Leon zgodzi się podzielić, to możecie wskakiwać Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Maga100 napisał(a):Jeżeli Leon zgodzi się podzielić, to możecie wskakiwać :pjuż mi puścili wode i sie wykapałam ....:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 już się spakowałam - jutro wsiadam w pociąg i jade do Cię moja droga :loveu: będę Leonsitter :razz::diabloti: Quote
Gosiek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 czesć Madziu :p fajnie mi sie w twoim blożku nadrabia zaległosci :cool3: :roflt::roflt::roflt: a szuwarek jest bowski Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Vectra napisał(a):nie doceniasz mnie :diabloti: :diabloti: :diabloti: mła......?:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Maga100 napisał(a): No Agnieszko :klacz: W końcu, W KOŃCU się na mnie poznałaś :klacz: czy Ty mnie chwalisz????zem taka sprytna i pojetna...?:diabloti: :diabloti: Poza tym jesteście podłe gaduły, wstrętne zagadywaczki cudzych galerii :diabloti: My?? Podłe???:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Maga100 napisał(a): przepiekny.....:loveu: Quote
Maga100 Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):już się spakowałam - jutro wsiadam w pociąg i jade do Cię moja droga :loveu: będę Leonsitter :razz::diabloti: Leon się zgodził. I czeka na ciebie :loveu: i czeka i czeka Quote
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 jesus maryja zapiłam i nie zdążyłam na pociąg :mdleje: czy on nadal tam czeka???? :placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):jesus maryja zapiłam i nie zdążyłam na pociąg :mdleje: czy on nadal tam czeka???? :placz::placz::placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):jesus maryja zapiłam i nie zdążyłam na pociąg :mdleje: czy on nadal tam czeka???? :placz::placz::placz: tak :-( czeka. Malutki, samotny, opuszczony, nieszczęśliwy, pozbawiony nadziei, z pękniętym sercem :placz: :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :flaming:cóżem ja narobiła :placz::placz::placz: o ja niegodna stóp jego całować :placz::placz::placz: Quote
Maga100 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 malawaszka napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :flaming:cóżem ja narobiła :placz::placz::placz: o ja niegodna stóp jego całować :placz::placz::placz: tak. Straciłaś swoją szansę. Leon powiedział, że ci nie wybaczy, a jego rysa w sercu pozostanie na zawsze :placz: i piekne zdjęcia pod słonce :cool1: Quote
Alicja Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 :po dzięki ci Leonku za pozwoleństwo zamoczenia się w tej rajskiej wodzie:loveu: Quote
Maga100 Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 no tak, widzę, ze nikt nie umiera z tęsknoty za mną :cool1: :placz: :diabloti: Quote
Recommended Posts