Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:co ten Stefan TAM ogląda ....czyżby sprawdzał czy jeszcze MA:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 To ty jesteś podła, droga V. :cool1: I nietolerancyjna dla innych :cool1: Wczoraj nawiedziała mnie taka miła przyszła żona mojego kolegi, a wstrętna V. ciągle się z niej śmiała :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze ostatnich pięć ufodogów. Ciekawe czy Pika wie, że jest tu jej dziecko :cool1: Quote
PIKA Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Maga100'] Jeszcze ostatnich pięć ufodogów. Ciekawe czy Pika wie, że jest tu jej dziecko :cool1: Pika wszystko wie,:cool1: tylko Pika sie nie chwali, ze jest taka mondra :cool1: Quote
Vectra Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Maga100']To ty jesteś podła, droga V. :cool1: I nietolerancyjna dla innych :cool1: Wczoraj nawiedziała mnie taka miła przyszła żona mojego kolegi, a wstrętna V. ciągle się z niej śmiała :evil_lol: a świstak siedzi i zawija w papierki , tfu pastuje podłoge :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga się fcale nie śmiała , straciła oddech i nie mogła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozatym to nie ja jestem nietolerancyjna , tylko A i R to oni się naśmiewali CHAMY !!!! :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Powinnaś być mi wdzięczna ,że poświęciłam swój cenny czas i przyjechałam zabawiać towarzystwo :cool1: Quote
Maga100 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co ten Stefan TAM ogląda ....czyżby sprawdzał czy jeszcze MA:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak, tak, już niebawem będzie ostateczne pożegnanie :diabloti: [quote name='PIKA']Pika wszystko wie,:cool1: tylko Pika sie nie chwali, ze jest taka mondra :cool1: oooooooo, jezdeś :loveu: [quote name='Vectra']Powinnaś być mi wdzięczna ,że poświęciłam swój cenny czas i przyjechałam zabawiać towarzystwo :cool1: tak, padam na twarz, że przybyłaś mnie wesprzeć :evil_lol: I ostatnie chwile w raju Quote
Alicja Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :razz:zaintrygowała mnie ta rajska fota:eviltong: Quote
Maga100 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:zaintrygowała mnie ta rajska fota:eviltong: tak, tak, zadumaj się nad nią :razz: I mój dzisiejszy, szczęśliwy pies :loveu: W drugim raju, w tym bliżej domu :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 lowju jakie piękne foty :loveu::loveu::loveu: lowju Leoś lowju :p Czy poznajesz ten styl ? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='HankaRupczewska']lowju jakie piękne foty :loveu::loveu::loveu: lowju Leoś lowju :p Czy poznajesz ten styl ? :evil_lol: to nie twój styl :cool1: :cool1: :cool1: cd szczęśliwego psa Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi coś zjadł i mu zaszkodziło ....albo i gorzej ...wypił;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:co ten Stefan TAM ogląda ....czyżby sprawdzał czy jeszcze MA:roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu kochana, Stefan wzrok ma wbity w to cos na betonie ...na mrówki?? na swoja meskosc nie zerka ...pewnie wie co go czeka....:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Maga100'] cude to dziecie Piki...cudne..ten wzrok, te oczy....extra...tylko taki jakis mocno zolty:cool1: :cool1: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 czesc Magdaleno..... jestem....zauważyłas??? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi coś zjadł i mu zaszkodziło ....albo i gorzej ...wypił;) on jest na prochach albo wachal....klej...:diabloti: Quote
agbar Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dzien dober wlascicielko szczesliwego piesa...i kota ..i kotki...:diabloti: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Zerka i mówi z niedowierzaniem dzi innym kotom się tu konczą a mnie :placz: :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 tęsknię do raju :placz::placz::placz: teraz nie mam nawet czasu jechać na swoją wieś :placz: nie byłam tam ani razu odkąd wróciłam od Was :shake::placz: a taką mama ochotkę po łąkach poszwędać się - ale jak tylko J przyjedzie to heeejaa na ląki :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 malawaszka napisał(a):tęsknię do raju :placz::placz::placz: teraz nie mam nawet czasu jechać na swoją wieś :placz: nie byłam tam ani razu odkąd wróciłam od Was :shake::placz: a taką mama ochotkę po łąkach poszwędać się - ale jak tylko J przyjedzie to heeejaa na ląki :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: a co będziecie z J na łące robić :cool1: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dbsst napisał(a):a co będziecie z J na łące robić :cool1: SPACEROWAć :diabloti: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 malawaszka napisał(a):SPACEROWAć :diabloti: i...............................:cool1: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 dbsst napisał(a):i...............................:cool1: i rozmawiać :loveu: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 malawaszka napisał(a):i rozmawiać :loveu: i................................:cool1: Quote
dbsst Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='malawaszka']i robić zdjęcia :diabloti: mmmmmmmmmmm o przepraszam rozmażyłam się :diabloti: i..................................................................:cool1: Quote
Recommended Posts