Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

łiiiiii to ja to ja Leonowi rzucałam patyki żeby tak pięknie skakał :multi::loveu::loveu::loveu: a po tych harcach to nie wiem czemu miałam piasek nawet w gaciach :niewiem: :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
łiiiiii to ja to ja Leonowi rzucałam patyki żeby tak pięknie skakał :multi::loveu::loveu::loveu: a po tych harcach to nie wiem czemu miałam piasek nawet w gaciach :niewiem: :shake:

jak to czemu jak rzucałaś patyk siedząc gaciami na piachu to niby gdzie indziej miałaś mieć piach :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Madziuleńko jaki piękniusi i dalekusi rzucik :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ha! Przeczytałam wszystkie posty :cool1: Wywnioskowałam z nich że Magda wypiła na spotkaniu cały przydział swojego życia miodu :diabloti:
Powiedz Madziu ;) Bolała główka nazajutrz czy nie bolała? :evil_lol:

Posted

wpadłam ino zajrzeć... bo doszły mnie słuchy że gdzieś sie legwan pojawił... ale przecież nie u ciebie bo twoje koty już dawno by go upolowały...
no to sorki- nie przeszkadzam... ide dalej :cool1:

Posted

[quote name='Pysia']Wywnioskowałam z nich że Magda wypiła na spotkaniu cały przydział swojego życia miodu :diabloti:
Powiedz Madziu ;) Bolała główka nazajutrz czy nie bolała? :evil_lol:

wypiłam tylko kapkę :cool1: resztę wypiła Vectra :diabloti:
a główka nie bolała, bo jak się zbudziłam z rana, to kac JESZCZE się nie zaczął :evil_lol:

[quote name='malawaszka']łiiiiii to ja to ja Leonowi rzucałam patyki żeby tak pięknie skakał :multi::loveu::loveu::loveu:

wszysytko ty i ty, i w ogóle ty, wszystkie zasługi to TY :diabloti: :diabloti: :diabloti:

droga do raju :p

Posted

[quote name='Maga100']wypiłam tylko kapkę :cool1: resztę wypiła Vectra :diabloti:
a główka nie bolała, bo jak się zbudziłam z rana, to kac JESZCZE się nie zaczął :evil_lol:

wszysytko ty i ty, i w ogóle ty, wszystkie zasługi to TY :diabloti: :diabloti: :diabloti:

droga do raju :p

a co z dzikami w drodze do raju????
som???

Posted

[quote name='Maga100']

:loveu::loveu::loveu:ja nie wiem jak Ty sobie wcześniej dawałaś radę :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a co z dzikami w drodze do raju????
som???

nie stwierdzono nawet śladów ich bytności :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']
nie stwierdzono nawet śladów ich bytności :shake::crazyeye::crazyeye::crazyeye:czyli twierdzisz ze to fantazje Magdy W.:razz:
Czy zapas niebiańskiego nektaru został uzupełniony:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:czyli twierdzisz ze to fantazje Magdy W.:razz:

Kurde, jak wy nic nie pojmujecie :cool1: wszystko trzeba tłumaczyć :diabloti:
Raj i droga do raju znajduje się gdzie indziej, niż Królestwo Dzicze :cool1:
W Królestwie Dziczym Wesz może poświadczyć ślady bytności :cool1:

a skąd ty wiesz, że ja Magda W.? :hmmmm:

[quote name='Alicjarydzewska']
Czy zapas niebiańskiego nektaru został uzupełniony:razz:

O NIE!

Posted

[quote name='Maga100']wypiłam tylko kapkę :cool1: resztę wypiła Vectra :diabloti:

Nie wnikam ile dla Ciebie znaczy kapka :diabloti: Ewa nie pije :shake: Kiedyś mi tak napisała a ja jestem naiwna i w to wierzę ;)
Osz kurna co do kaca to zawsze się go bałam i dlatego nie piłam a Ty mi tu dajesz gotowa recepte :diabloti: Trzeba tyle pić żeby w dzien kaca nie było a wieczorem zawsze można poprawić :evil_lol:

Droge do rajju masz piękna :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']Kurde, jak wy nic nie pojmujecie :cool1: wszystko trzeba tłumaczyć :diabloti:
Raj i droga do raju znajduje się gdzie indziej, niż Królestwo Dzicze :cool1:
W Królestwie Dziczym Wesz może poświadczyć ślady bytności :cool1:

a skąd ty wiesz, że ja Magda W.? :hmmmm:[SIZE=2]............:evil_lol::evil_lol::evil_lol:coś mi się wydaje że byłam w Skierdach u państwa W.:razz:....kkkurde

O NIE!
:cool1:no to błąd mła droga........................

Posted

tak sobie pomyślałam TVN ma swoją Magdę M a my mamy swoją Magdę W.
mmmmmmm jest nieźle :evil_lol:

ten żółtek wygląda jak szalnony ufdog Piki ;)

Posted

Witajcie, drogie moje, tu wasza droga przyjaciółka, najmilejsza z miłych :loveu: :loveu:
Po weekendzie spędzonym w moim bujnym ogrodzie,czuję dotleniona (BO W KAŻDYM DŻEMIE OGRODNIK!), tylko w sobotę podła Vectra kazała mi znów pić :diabloti: :diabloti:

[quote name='Pysia']Osz kurna co do kaca to zawsze się go bałam i dlatego nie piłam a Ty mi tu dajesz gotowa recepte :diabloti: Trzeba tyle pić żeby w dzien kaca nie było a wieczorem zawsze można poprawić :evil_lol:

a żebyś wiedziała :evil_lol: :evil_lol: Kac mnie ominął. Zanim wytrzeźwiałam, Weszka znowu wlewała we mnie alkohol :evil_lol:

[quote name='dbsst']
ten żółtek wygląda jak szalnony ufdog Piki ;)

coraz gorzej z tobą :shake: Przecież to był Leon :cool1:

[quote name='clockwork']pozdrowienia dla ... sąsiadki :diabloti:

Witaj Ta Co Ma Paskudne Imię :diabloti:

Chińskie Osiem :cool1:

Posted

Podła Ty :diabloti: :diabloti: :diabloti:
swoją drogą chciałam ci powiedzieć ,a raczej napisać że masz ładne podłogi , takie świecące :diabloti: :diabloti: :diabloti: