malawaszka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 o jeny jeny a Wam co??? :-o aż strach się bać :shake: ależ piękne zrobiłam fotki Leonowi :loveu::loveu::loveu: i Madzi też zrobiłam :razz: Quote
Maga100 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 i jeszcze trzy BY WESZKA :evil_lol: Dyskobol :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:to może miodku na osłode żywota .....napiję się z wami:eviltong: brak miodku brak karocy brak czerwonego dywanu jaki ten świat jest niesprawiedliwy :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Maga100 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:to może miodku na osłode żywota .....napiję się z wami:eviltong: o nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Maga100']o nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Maga100']o nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ależ why not???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Vectra']brak miodku brak karocy brak czerwonego dywanu jaki ten świat jest niesprawiedliwy :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:czyli generalnie do ....ciała:p [quote name='Maga100']o nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :razz:ze mną nie pijesz .:diabloti:...czy miodku nie scesz:diabloti: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 i TZ chrapie jak czołg :angryy: :angryy: :angryy: w takich warunkach to nie da się myśleć :angryy::cool1: Quote
Maga100 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Vectra']brak miodku brak karocy brak czerwonego dywanu i strajk prywatnego szofera :placz: Quote
Medorowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Maga100'] Cóż za wyrzut:cool1::evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ależ why not???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: właściwie to sama nie wiem Quote
Maga100 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ze mną nie pijesz ....czy miodku nie scesz tego drugiego już never ever :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: [quote name='Vectra']i TZ chrapie jak czołg w takich warunkach to nie da się myśleć o, ja miałam tak wczoraj :evil_lol: jedyna rada: jasiek na łeb i zapadamy w sen :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Maga100'] a wcale że się mylisz :eviltong: poznałaś mnie tylko powierzchownie :cool1: w rzeczywistości jestem nieśmiałą panienką, siedzącą w kątku, nieśmiało spoglądającą na swe dłonie złożone w małdrzyk :p Madzia brałas cos???:crazyeye: :crazyeye: TY????niesmiała????:turn-l: :turn-l: zmien dealera, bo ten Cie oszukuje......nie te prochy co trzeba Ci sprzedaje....:eviltong: :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Vectra']jestem KKKurde , i jestem dziś zła i Ty też będziesz zła :diabloti: [quote name='Maga100']jestem już wqqqqqqqqqqqqq......................a :angryy: no to mowcie co sie stało, ze tak silnie wzruszone obie jestescie....:cool1: Quote
agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Madzia brałas cos???:crazyeye: :crazyeye: TY????niesmiała????:turn-l: :turn-l: zmien dealera, bo ten Cie oszukuje......nie te prochy co trzeba Ci sprzedaje....:eviltong: :diabloti: jak smiesz sugerowac ze ja ja oszukuje...dla stalych odbiorcow zawsze mam njlepsze kjakejsy i swieza rzezuche i co ino se zazycza... MAGA nie zmieniaj mnie:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']jak smiesz sugerowac ze ja ja oszukuje...dla stalych odbiorcow zawsze mam njlepsze kjakejsy i swieza rzezuche i co ino se zazycza... MAGA nie zmieniaj mnie:diabloti: no masz...tylko trzasnac w stół.....a prosze dealer sie odezwie......:diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 :multi:witam ....pododa MIODZIO na sen:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witam ....pododa MIODZIO na sen:eviltong::eviltong::eviltong: ooo tak tak - jeszcze przed snem sobie tak MIODKU łyknąć i można spać cały dzień aby na wieczorne baraszkowanie być wypoczętym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 chciałam coś powiedzieć więc mówie.... cholera... zapomniałam co.... :hmmmm: masiakra... niemiec mnie dopadł...... aaaa... chciałam żec że podziwiam, bo gdybym ja miała takie obleśne imie jak Ty to bym sie pochlastała, albo zrobiłabym se dyndudyndu.... pozdrawiam ... CIE, Twojego TeZeta :cool3:, LEONbladora, kotecki, jaszczurki i ich ogony.... i sąsiadke co zerkała zza żaluzji :p Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='malawaszka']ooo tak tak - jeszcze przed snem sobie tak MIODKU łyknąć i można spać cały dzień aby na wieczorne baraszkowanie być wypoczętym :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi:o tak tak ....mam taka nieodpartą ochotę na miodek .........:loveu::loveu::loveu:...Waszeczko może wpadnij to sobie wypijemy ....tak ku pamięci :eviltong: Maga .......pozdrowionka z zadupia:p Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Waszeczko może wpadnij to sobie wypijemy .... wiesz - mam pewne obawy co do tego wpadania :roll: wszędzie widzę bociany :angryy: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='malawaszka']wiesz - mam pewne obawy co do tego wpadania :roll: wszędzie widzę bociany :angryy::crazyeye::crazyeye::crazyeye:no masz ....w kwesi sexu to ja preferuję kontakty damsko - męskie:evil_lol:....i na dodatek bezpieczny sex:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a u nas bociany wyginęły:eviltong: Quote
Maga100 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witam ....pododa MIODZIO na sen:eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='malawaszka']ooo tak tak - jeszcze przed snem sobie tak MIODKU łyknąć i można spać cały dzień aby na wieczorne baraszkowanie być wypoczętym :evil_lol::evil_lol::evil_lol: lubujecie się w swoich złośliwościach, co podłe babony? :cool1: tak zaszczuć biedną małą Madzię, co to bronić się nie umie przed wrednymi raszplami :placz: :placz: :placz: :placz: a swoją drogą, naprawdę tego nie rozumiem i nie pojmuję, ale w moim barku widzę trzy pełne butle miodu i jedną do połowy wypitą :crazyeye: skąd ich tyle? :cool1: [quote name='malawaszka']wiesz - mam pewne obawy co do tego wpadania :roll: wszędzie widzę bociany :angryy: nie wpada się od widzenia :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Leon w swoim żywiole a następnie należy spłukać piach Quote
Recommended Posts