Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:to może miodku na osłode żywota .....napiję się z wami:eviltong:
brak miodku
brak karocy
brak czerwonego dywanu

jaki ten świat jest niesprawiedliwy :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:to może miodku na osłode żywota .....napiję się z wami:eviltong:

o nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie
:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

Posted

[quote name='Maga100']o nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie
:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']o nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ależ why not???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']brak miodku
brak karocy
brak czerwonego dywanu

jaki ten świat jest niesprawiedliwy :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:czyli generalnie do ....ciała:p

:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :razz:ze mną nie pijesz .:diabloti:...czy miodku nie scesz:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ależ why not???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:
właściwie to sama nie wiem

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
ze mną nie pijesz ....czy miodku nie scesz

tego drugiego już never ever :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:

[quote name='Vectra']i TZ chrapie jak czołg w takich warunkach to nie da się myśleć

o, ja miałam tak wczoraj :evil_lol:
jedyna rada: jasiek na łeb i zapadamy w sen :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']

a wcale że się mylisz :eviltong: poznałaś mnie tylko powierzchownie :cool1:
w rzeczywistości jestem nieśmiałą panienką, siedzącą w kątku, nieśmiało spoglądającą na swe dłonie złożone w małdrzyk :p

Madzia brałas cos???:crazyeye: :crazyeye:
TY????niesmiała????:turn-l: :turn-l:
zmien dealera, bo ten Cie oszukuje......nie te prochy co trzeba Ci sprzedaje....:eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']jestem KKKurde , i jestem dziś zła i Ty też będziesz zła :diabloti:

[quote name='Maga100']jestem już wqqqqqqqqqqqqq......................a :angryy:

no to mowcie co sie stało, ze tak silnie wzruszone obie jestescie....:cool1:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Madzia brałas cos???:crazyeye: :crazyeye:
TY????niesmiała????:turn-l: :turn-l:
zmien dealera, bo ten Cie oszukuje......nie te prochy co trzeba Ci sprzedaje....:eviltong: :diabloti:

jak smiesz sugerowac ze ja ja oszukuje...dla stalych odbiorcow zawsze mam njlepsze kjakejsy i swieza rzezuche i co ino se zazycza...

MAGA nie zmieniaj mnie:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']jak smiesz sugerowac ze ja ja oszukuje...dla stalych odbiorcow zawsze mam njlepsze kjakejsy i swieza rzezuche i co ino se zazycza...

MAGA nie zmieniaj mnie:diabloti:

no masz...tylko trzasnac w stół.....a prosze dealer sie odezwie......:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witam ....pododa MIODZIO na sen:eviltong::eviltong::eviltong:

ooo tak tak - jeszcze przed snem sobie tak MIODKU łyknąć i można spać cały dzień aby na wieczorne baraszkowanie być wypoczętym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

chciałam coś powiedzieć więc mówie....

cholera... zapomniałam co.... :hmmmm:

masiakra... niemiec mnie dopadł......

aaaa... chciałam żec że podziwiam, bo gdybym ja miała takie obleśne imie jak Ty to bym sie pochlastała, albo zrobiłabym se dyndudyndu....

pozdrawiam ... CIE, Twojego TeZeta :cool3:, LEONbladora, kotecki, jaszczurki i ich ogony.... i sąsiadke co zerkała zza żaluzji :p

Posted

[quote name='malawaszka']ooo tak tak - jeszcze przed snem sobie tak MIODKU łyknąć i można spać cały dzień aby na wieczorne baraszkowanie być wypoczętym :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi:o tak tak ....mam taka nieodpartą ochotę na miodek .........:loveu::loveu::loveu:...Waszeczko może wpadnij to sobie wypijemy ....tak ku pamięci :eviltong:
Maga .......pozdrowionka z zadupia:p

Posted

[quote name='malawaszka']wiesz - mam pewne obawy co do tego wpadania :roll: wszędzie widzę bociany :angryy::crazyeye::crazyeye::crazyeye:no masz ....w kwesi sexu to ja preferuję kontakty damsko - męskie:evil_lol:....i na dodatek bezpieczny sex:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a u nas bociany wyginęły:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witam ....pododa MIODZIO na sen:eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='malawaszka']ooo tak tak - jeszcze przed snem sobie tak MIODKU łyknąć i można spać cały dzień aby na wieczorne baraszkowanie być wypoczętym :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

lubujecie się w swoich złośliwościach, co podłe babony? :cool1:
tak zaszczuć biedną małą Madzię, co to bronić się nie umie przed wrednymi raszplami :placz: :placz: :placz: :placz:

a swoją drogą, naprawdę tego nie rozumiem i nie pojmuję, ale w moim barku widzę trzy pełne butle miodu i jedną do połowy wypitą :crazyeye: skąd ich tyle? :cool1:

[quote name='malawaszka']wiesz - mam pewne obawy co do tego wpadania :roll: wszędzie widzę bociany :angryy:

nie wpada się od widzenia :diabloti: