Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska']

Aaaaach ..... 8)

:o :o
skąd to wytrzasnęłaś?

Hahaha ! A zgadnij !!! :lol: :lol:

no domyslam się, ale chciało ci się :roll:

a tu Leon we wdziecznej pozie

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Ka-ka'][
to ja chyba jakaś niedojedzona jestem :lol: bo już miałam krzyczeć, że po sąsiedzku na pizzę i piffko wpadnę 8)

oj, Kaka, obawiam się, że zanim byś dotarła to i tak by pizza zniknęła :evilbat: :lol: O ile wiem, mieszkasz po drugiej stronie Warszawy :roll: A co tycia i przemiany, ostatnio tłumaczyłam mojej koleżance, że w pewnym wieku kobieta otacza się tłuszczykiem i już :evilbat:

Maga..........Ty mnie Słońce nie doceniasz....jak ja pizzę zwietrzę, to szybka jestem, jak błyskawica :lol: a jeszcze piffko do tego.....mmmmmmiaaammmmm.....

asher, no nie przesadzaj....a jeśli już się uprzesz, że musisz, to powiedz, jak to robisz i zleć mi jakiegoś kuratora sądowego-bo ja zawsze zajadam smutki i stresy (wynik: więcej kg i mnie w portfelu :evil: :evil: :evil: )

Posted

Ka-ka napisał(a):

-bo ja zawsze zajadam smutki i stresy (wynik: więcej kg i mnie w portfelu :evil: :evil: :evil: )

o to tak jak ja 8) nigdy nie rozumiałam, jak można nie jesć z rozpaczy :lol:

Posted

to dobrze, że nie jestem sama :lol:

musi się zdarzyć coś doprawdy traumatycznego, żebym nie mogła jeść... w pozostałych przypadkach zawartość talerza ma znaczenie wybitnie terapeutyczne (do czasu, gdy stanę na wadze i dostanę szału :evilbat: )

chociaż ostatnio zauważam, że dobrym sposobem na niejedzenie wieczorem jest....siedzenie na DGM - tak wciąga nadrabianie zaległości, że zapominam, że miałam zjeść kolację 8) :P

Posted

Ka-ka napisał(a):
to dobrze, że nie jestem sama :lol:

musi się zdarzyć coś doprawdy traumatycznego, żebym nie mogła jeść... w pozostałych przypadkach zawartość talerza ma znaczenie wybitnie terapeutyczne (do czasu, gdy stanę na wadze i dostanę szału :evilbat: )

chociaż ostatnio zauważam, że dobrym sposobem na niejedzenie wieczorem jest....siedzenie na DGM - tak wciąga nadrabianie zaległości, że zapominam, że miałam zjeść kolację 8) :P
Jedzeniw z rozpaczy podzielam. Ale to o Dogomanii już niekoniecznie. Własnie sobie przypomniałam, że nie jadłam kolacji i... :evilbat: :eating: :roll: :-? :evil: 0X

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='asher']Odmówiłam sobie placków :roll: Mam na oku takiego jednego, którego chce sobą zauroczyć i uznałam, że łatwiej mi to przyjdzie bez placków ziemniaczanych w sobie :-? Jesoooo, ci faceci to jednak strasznie problemowi są :-? :-? :-?

w czasach kiedy ja zauraczałam sobą TZta, to miałam super przemiane materii i mogłam jeść co chciałam :( a teraz? :roll: Już czuję to pizzę jak się lokuje w odpowiednich partiach :roll:

a poniżej Leon niezadowolony :-?

iiii jaki cudas zaspany

Posted

Ka-ka napisał(a):

ja mam znacznie gorzej :evil: Komputer mam w kuchni :-?

Posted

[quote name='mmbbaj']153 :question: :o :o :o :roll: , a na zdjęciach wyglądasz na wyższą...szczególnie przy Leonie :lol:

Małgosiu , pamiętaj, że MAŁE DO PIESZCZOTY - A DUŻE DO ROBOTY !!! :roll:

Posted

Maga100 napisał(a):
Ka-ka napisał(a):

ja mam znacznie gorzej :evil: Komputer mam w kuchni :-?

:o

to pracoholizm czy kwestia braku miejsca (chociaż jeśli stacjonarny tam zmieściłaś, to niezła jesteś :lol: :wink: w mojej kuchni w życiu by nie wszedł)
ale jak się komputer czuje w kuchni??? :hmmmm: (nie wilgotno mu tam?)

Posted

Ka-ka napisał(a):

:o

to pracoholizm czy kwestia braku miejsca (chociaż jeśli stacjonarny tam zmieściłaś, to niezła jesteś :lol: :wink: w mojej kuchni w życiu by nie wszedł)
ale jak się komputer czuje w kuchni??? :hmmmm: (nie wilgotno mu tam?)

:lol: :lol: ja mam dużą kuchnięm kwadratową z oknem. Jest tu duży stół, na którym stoi laptop 8) Nigdzie indziej mi nie pasuje, bo nie mam biurka :-?

Posted

aaaaaaaaa............no to wszystko jasne.....laptopa zmieścic można...ja się już przestraszyłam, że Ty stacjonarny gdzieś do kuchni wepchnęłaś :lol: 8)

Posted

Ka-ka napisał(a):
aaaaaaaaa............no to wszystko jasne.....laptopa zmieścic można...ja się już przestraszyłam, że Ty stacjonarny gdzieś do kuchni wepchnęłaś :lol: 8)

ale stacjonarny też może będzie 8) laptop już ledwo zipie i jak tylko TZ zakupi ten cienki monitor taki, to bedzie stacjonarny. Spokojnie się zmieści w kącie koło stołu, a monitor na stole 8)

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='mmbbaj']153 :question: :o :o :o :roll: , a na zdjęciach wyglądasz na wyższą...szczególnie przy Leonie :lol:

Maga, jasne, że tak! :lol: Ja się tylko zdziwiłam, że zdjęcia mogą tak zmylić 8) A z porównaniem do Leona zażartowałam sobie bez żadnych złośliwych intencji. Ot tak jak sobie czasem tu pleciemy. Mam nadzieję, że nie poczułaś się urażona :roll: Ja sama mam 161 więc też jestem niska i nie jest to dla mnie żaden problem :wink:

Posted

[quote name='Ka-ka']aaaaaaaaa............no to wszystko jasne.....laptopa zmieścic można...ja się już przestraszyłam, że Ty stacjonarny gdzieś do kuchni wepchnęłaś :lol: 8)

Ka-ka, Ty byś się zdziwiła jak jest u mnie z komputerem :lol: Wchodzisz do mieszkania, a komputera nigdzie niet! Bo gdzie jest? W szafie! :lol: W jednej jej części mieści się wszystko, a mamy stacjonarny! No, ale w kuchni byśmy nie zmieścili :-?

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='mmbbaj']153 :question: :o :o :o :roll: , a na zdjęciach wyglądasz na wyższą...szczególnie przy Leonie :lol:

Maga, jasne, że tak! :lol: Ja się tylko zdziwiłam, że zdjęcia mogą tak zmylić 8) A z porównaniem do Leona zażartowałam sobie bez żadnych złośliwych intencji. Ot tak jak sobie czasem tu pleciemy. Mam nadzieję, że nie poczułaś się urażona :roll: Ja sama mam 161 więc też jestem niska i nie jest to dla mnie żaden problem :wink:

hihihi, ale to pisała Hanka :D
ja się nie obrażam , kompleks miałam tylko w podstawówce, bo wszyscy po wakacjach przyjeżdżali urośnięci, a ja nie :-? I ryczałam w domu, albo sie rozciągałam na siłę, albo zwisałam z drążka :lol: nie pomogło :lol:
A jak wyrabiałam sobie dowód, to wpisałam wzrost 160 :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='mmbbaj']153 :question: :o :o :o :roll: , a na zdjęciach wyglądasz na wyższą...szczególnie przy Leonie :lol:

hihihi, ale to pisała Hanka :D
ja się nie obrażam , kompleks miałam tylko w podstawówce, bo wszyscy po wakacjach przyjeżdżali urośnięci, a ja nie :-? I ryczałam w domu, albo sie rozciągałam na siłę, albo zwisałam z drążka :lol: nie pomogło :lol:
A jak wyrabiałam sobie dowód, to wpisałam wzrost 160 :lol:ale sie ubawiłam tym dowodem osobistym 8) :lol: :lol: :lol:
A ja mam komputer pod łóżkiem :wink: / tylko że łóżko na wysokości 160cm nad podłogą :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']...
A ja mam komputer pod łóżkiem :wink: / tylko że łóżko na wysokości 160cm nad podłogą :wink:

Alicja to jaka drogą Ozziemu udaje się wlezć na to łóżko i do tego z niego nie zlecieć? :hmmmm: .....?

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']...

Alicja to jaka drogą Ozziemu udaje się wlezć na to łóżko i do tego z niego nie zlecieć? :hmmmm: .....?
bo to łóżko Kuby 8) a moje stoi w moim pokoju na normalnej wysokości :wink:

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='Ka-ka']aaaaaaaaa............no to wszystko jasne.....laptopa zmieścic można...ja się już przestraszyłam, że Ty stacjonarny gdzieś do kuchni wepchnęłaś :lol: 8)

Ka-ka, Ty byś się zdziwiła jak jest u mnie z komputerem :lol: Wchodzisz do mieszkania, a komputera nigdzie niet! Bo gdzie jest? W szafie! :lol: W jednej jej części mieści się wszystko, a mamy stacjonarny! No, ale w kuchni byśmy nie zmieścili :-?

czyli masz szafę, co łączy się ze światem...jejjjjj....to się nazywa funkcjonalny mebel :lol: :wink:

maga, to kupcie sobie taką stację mikro :D ja sobie chwalę 8)

a poza tym, to bardzo się cieszę, że tu takie eldorado kobietek o wzroście niewielkim..... nie jestem sama :D

Posted

[quote name='Ka-ka']

a poza tym, to bardzo się cieszę, że tu takie eldorado kobietek o wzroście niewielkim..... nie jestem sama :D

to ty też z rodu krasoludków? 8)

znalazłam jeszcze zdjęcie Leona i patyczka

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ech wy tak drobnym druczkiem :-? a ja jak wychodziłam za mąż/ :lol: / ważyłam 44 kg przy wzroście 158cm i wszędzie chcieli ode mnie dowód osobisty :evilbat: a ja już dawno byłam pełnoletnia :lol:
A teraz mierzę 160cm/ :o / a wagi nie podam :evilbat:

Ala, to dokŁadnie jak ja :o tyle, że jak kończyŁam studia :oops:
I nie urosŁam już później ani póŁ centymetra :evil: