Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maga100

4060

• Alicja

1875

• dbsst

1334

• malawaszka

1052

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
Będę strzelać do puszek po piwie które Weszka opróżni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

petami będziesz strzelać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Magduniu ależ jaki nacisk :diabloti:

Posted

Madziu,

ogladałam fotki ..mocno teskniłam...i sie ujawniłam dzisiaj....

a wczoraj podczas posiłku komunijnego ...sprzedałam....historie o Stefanie...i jaszczurce...hicior:diabloti: :diabloti: :diabloti: ......

i nadal Cie Kocham Misiu....:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Pysia']Hym...Nie wiem...Powiedzcie mi tylko czy będąc u Was miałabym szanse choć na jedno słowo ? :diabloti:

Pysiu...
one cos dziwne po tym dlugim weekendzie sa :cool1: - WSZYSTKIE :mad: - te co byly w wawie i co tu niby pomieszkuja pod warszawa...:diabloti: ...mowie o tej gromadzie co to niby mmiala milczec i co ten raj odkryła....i jak dla mnie cos za ciche som...zadnych fotek grupowych:angryy: ....czy tez przy ekskluzywnym stoliku Madzinym:loveu: ...nic..jakby siedziały 5 dni w podziemiach......:evil_lol: nie sadzisz??
przeciez nie uprawiały chwastów przez te 5 dni.......;)

Posted

[quote name='Maga100']wszysyc tutaj mają nas w d.... :placz:

dla tych co nie widzieli, to ten, ten nowy :p (oczywiście piszę o jednośladzie, nie o TZ :cool1: :evil_lol: )

ooooo... to ten sprzęt który wypuszcza jakże świeże niczym ślunskie powietrze..... - MAM NA MYśLI WYDECH MOTURA NIE MOTOCYLISTE...:cool3:

CZEść kobito o nieładnym imieniu....
zajrzałam do ciebie żeby se nieco podyndac :multi::multi:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Pysiu...
one cos dziwne po tym dlugim weekendzie sa :cool1: - WSZYSTKIE :mad: - te co byly w wawie i co tu niby pomieszkuja pod warszawa...:diabloti: ...mowie o tej gromadzie co to niby mmiala milczec i co ten raj odkryła....i jak dla mnie cos za ciche som...zadnych fotek grupowych:angryy: ....czy tez przy ekskluzywnym stoliku Madzinym:loveu: ...nic..jakby siedziały 5 dni w podziemiach......:evil_lol: nie sadzisz??
przeciez nie uprawiały chwastów przez te 5 dni.......;)

kto nie był niech żałuje... było być ... a nie teraz wszyscy o zdjęcia proszą...
NIE MA ZDJęć!!!!!!! KONIEC I BASTA..... :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']kto nie był niech żałuje... było być ... a nie teraz wszyscy o zdjęcia proszą...
NIE MA ZDJęć!!!!!!! KONIEC I BASTA..... :diabloti:

a Ty droga Magdaleno czyzbys tu za adwokata robiła???:angryy: :mad:
Sadze, ze Madzia z Ohydka tez swietnie sobie w tej roli poradzi:diabloti: wiecej jestem tego PEWNA.....bo to pyskate dziewcze:cool3: ....jak zapewne zdazylas zauwazyc .......:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a Ty droga Magdaleno czyzbys tu za adwokata robiła???:angryy: :mad:
Sadze, ze Madzia z Ohydka tez swietnie sobie w tej roli poradzi:diabloti: wiecej jestem tego PEWNA.....bo to pyskate dziewcze:cool3: ....jak zapewne zdazylas zauwazyc .......:diabloti:

tak... kochana... nie dały sie mie wygadac we stolycy więc teraz sobie bede gadać... ile wlezie....
Na zdjęciach jest mój szpetny ryj i nie wyrażam na publikowanie go tak o... na forum :eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']Hym...Nie wiem...Powiedzcie mi tylko czy będąc u Was miałabym szanse choć na jedno słowo ? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu ....szczerze ......nie masz najmniejszych szans:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']
tak... kochana... nie dały sie mie wygadac we stolycy więc teraz sobie bede gadać... ile wlezie....
Na zdjęciach jest mój szpetny ryj i nie wyrażam na publikowanie go tak o... na forum :eviltong:

iiiii tam zaraz szpetny....piekny inaczej chcialas powiedziec:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:a o mnie zapomniała :obrazic:

Alicjenienieńko, mła o tła? :crazyeye: ja z szucunku milczę po prostu nie pytana :oops:

[quote name='agabass']ale cudna okolica
moja moja moja :loveu:

[quote name='Pysia']Hym...Nie wiem...Powiedzcie mi tylko czy będąc u Was miałabym szanse choć na jedno słowo ? :diabloti:

odpowiedź jest krótka i zawiera wszystko w swej treści:
NIE

[quote name='Agunia-Pańciunia)']przeciez nie uprawiały chwastów przez te 5 dni.......;)

witaj moja droga.
Ja tu nie zaglądałam, bo zanim otworzyła mi się jedna strona, to zasypiałam :cool1:
Jeżeli chodzi o dokumentację fotograficzną, to nie uzyskałam autoryzacji :evil_lol: A ja szmałtławcem nie jestem :diabloti:

[quote name='clockwork']

CZEść kobito o nieładnym imieniu....
zajrzałam do ciebie żeby se nieco podyndac :multi::multi:

moje imię to jeszcze ujdzie w tłoku, ale twoje to już fatalne :shake:
współczuję :shake:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Sadze, ze Madzia z Ohydka tez swietnie sobie w tej roli poradzi:diabloti: wiecej jestem tego PEWNA.....bo to pyskate dziewcze:cool3: ....jak zapewne zdazylas zauwazyc .......:diabloti:

a wcale że się mylisz :eviltong: poznałaś mnie tylko powierzchownie :cool1:
w rzeczywistości jestem nieśmiałą panienką, siedzącą w kątku, nieśmiało spoglądającą na swe dłonie złożone w małdrzyk :p

Posted

[quote name='Maga100']

w rzeczywistości jestem nieśmiałą panienką, siedzącą w kątku, nieśmiało spoglądającą na swe dłonie złożone w małdrzyk :p

co pilaś? :shake:

Posted

[quote name='PIKA']co pilaś? :shake:

staroplski likier jajeczny :bigok:
ale malutenieńko, więc mi nie zaszkodził :grins:

pod słońce

ze słońcem

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:a był ktoś dokumentował picie likieru:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tak. Pelgia :evil_lol:

[quote name='Vogue']

:crazyeye::crazyeye: Czego on tak zawzięcie szuka w tym raju???:loveu:

na dnie mulastym było dużo fajnych patyczków. O wiele fajniejszych niż na brzegu :cool1: Trzeba było wszystkie wyłowić :evil_lol:

a teraz PHOTOS BY WESZKA

Posted

[quote name='Vectra']jestem KKKurde , i jestem dziś zła i Ty też będziesz zła :diabloti:

jestem już wqqqqqqqqqqqqq......................a :angryy:

Posted

[quote name='Vectra']jestem KKKurde , i jestem dziś zła i Ty też będziesz zła :diabloti:

[quote name='Maga100']jestem już wqqqqqqqqqqqqq......................a :angryy: :razz:to może miodku na osłode żywota .....napiję się z wami:eviltong: