Vectra Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Będę strzelać do puszek po piwie które Weszka opróżni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Vectra napisał(a):Będę strzelać do puszek po piwie które Weszka opróżni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: petami będziesz strzelać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Magduniu ależ jaki nacisk :diabloti: Quote
Pysia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Hym...Nie wiem...Powiedzcie mi tylko czy będąc u Was miałabym szanse choć na jedno słowo ? :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Madziu, ogladałam fotki ..mocno teskniłam...i sie ujawniłam dzisiaj.... a wczoraj podczas posiłku komunijnego ...sprzedałam....historie o Stefanie...i jaszczurce...hicior:diabloti: :diabloti: :diabloti: ...... i nadal Cie Kocham Misiu....:lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Pysia']Hym...Nie wiem...Powiedzcie mi tylko czy będąc u Was miałabym szanse choć na jedno słowo ? :diabloti: Pysiu... one cos dziwne po tym dlugim weekendzie sa :cool1: - WSZYSTKIE :mad: - te co byly w wawie i co tu niby pomieszkuja pod warszawa...:diabloti: ...mowie o tej gromadzie co to niby mmiala milczec i co ten raj odkryła....i jak dla mnie cos za ciche som...zadnych fotek grupowych:angryy: ....czy tez przy ekskluzywnym stoliku Madzinym:loveu: ...nic..jakby siedziały 5 dni w podziemiach......:evil_lol: nie sadzisz?? przeciez nie uprawiały chwastów przez te 5 dni.......;) Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Maga100']wszysyc tutaj mają nas w d.... :placz: dla tych co nie widzieli, to ten, ten nowy :p (oczywiście piszę o jednośladzie, nie o TZ :cool1: :evil_lol: ) ooooo... to ten sprzęt który wypuszcza jakże świeże niczym ślunskie powietrze..... - MAM NA MYśLI WYDECH MOTURA NIE MOTOCYLISTE...:cool3: CZEść kobito o nieładnym imieniu.... zajrzałam do ciebie żeby se nieco podyndac :multi::multi: Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Pysiu... one cos dziwne po tym dlugim weekendzie sa :cool1: - WSZYSTKIE :mad: - te co byly w wawie i co tu niby pomieszkuja pod warszawa...:diabloti: ...mowie o tej gromadzie co to niby mmiala milczec i co ten raj odkryła....i jak dla mnie cos za ciche som...zadnych fotek grupowych:angryy: ....czy tez przy ekskluzywnym stoliku Madzinym:loveu: ...nic..jakby siedziały 5 dni w podziemiach......:evil_lol: nie sadzisz?? przeciez nie uprawiały chwastów przez te 5 dni.......;) kto nie był niech żałuje... było być ... a nie teraz wszyscy o zdjęcia proszą... NIE MA ZDJęć!!!!!!! KONIEC I BASTA..... :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork']kto nie był niech żałuje... było być ... a nie teraz wszyscy o zdjęcia proszą... NIE MA ZDJęć!!!!!!! KONIEC I BASTA..... :diabloti: a Ty droga Magdaleno czyzbys tu za adwokata robiła???:angryy: :mad: Sadze, ze Madzia z Ohydka tez swietnie sobie w tej roli poradzi:diabloti: wiecej jestem tego PEWNA.....bo to pyskate dziewcze:cool3: ....jak zapewne zdazylas zauwazyc .......:diabloti: Quote
clockwork Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a Ty droga Magdaleno czyzbys tu za adwokata robiła???:angryy: :mad: Sadze, ze Madzia z Ohydka tez swietnie sobie w tej roli poradzi:diabloti: wiecej jestem tego PEWNA.....bo to pyskate dziewcze:cool3: ....jak zapewne zdazylas zauwazyc .......:diabloti: tak... kochana... nie dały sie mie wygadac we stolycy więc teraz sobie bede gadać... ile wlezie.... Na zdjęciach jest mój szpetny ryj i nie wyrażam na publikowanie go tak o... na forum :eviltong: Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Pysia']Hym...Nie wiem...Powiedzcie mi tylko czy będąc u Was miałabym szanse choć na jedno słowo ? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu ....szczerze ......nie masz najmniejszych szans:eviltong: Quote
agbar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='clockwork'] tak... kochana... nie dały sie mie wygadac we stolycy więc teraz sobie bede gadać... ile wlezie.... Na zdjęciach jest mój szpetny ryj i nie wyrażam na publikowanie go tak o... na forum :eviltong: iiiii tam zaraz szpetny....piekny inaczej chcialas powiedziec:loveu: Quote
Maga100 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:a o mnie zapomniała :obrazic: Alicjenienieńko, mła o tła? :crazyeye: ja z szucunku milczę po prostu nie pytana :oops: [quote name='agabass']ale cudna okolica moja moja moja :loveu: [quote name='Pysia']Hym...Nie wiem...Powiedzcie mi tylko czy będąc u Was miałabym szanse choć na jedno słowo ? :diabloti: odpowiedź jest krótka i zawiera wszystko w swej treści: NIE [quote name='Agunia-Pańciunia)']przeciez nie uprawiały chwastów przez te 5 dni.......;) witaj moja droga. Ja tu nie zaglądałam, bo zanim otworzyła mi się jedna strona, to zasypiałam :cool1: Jeżeli chodzi o dokumentację fotograficzną, to nie uzyskałam autoryzacji :evil_lol: A ja szmałtławcem nie jestem :diabloti: [quote name='clockwork'] CZEść kobito o nieładnym imieniu.... zajrzałam do ciebie żeby se nieco podyndac :multi::multi: moje imię to jeszcze ujdzie w tłoku, ale twoje to już fatalne :shake: współczuję :shake: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Sadze, ze Madzia z Ohydka tez swietnie sobie w tej roli poradzi:diabloti: wiecej jestem tego PEWNA.....bo to pyskate dziewcze:cool3: ....jak zapewne zdazylas zauwazyc .......:diabloti: a wcale że się mylisz :eviltong: poznałaś mnie tylko powierzchownie :cool1: w rzeczywistości jestem nieśmiałą panienką, siedzącą w kątku, nieśmiało spoglądającą na swe dłonie złożone w małdrzyk :p Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :loveu::loveu::loveu:o kobieto z raju ..........jednak o mnie pamietasz a ja już myślałam ze pozostały mi tylko wspomnienie dyndu dyndu;) Quote
PIKA Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Maga100'] w rzeczywistości jestem nieśmiałą panienką, siedzącą w kątku, nieśmiało spoglądającą na swe dłonie złożone w małdrzyk :p co pilaś? :shake: Quote
Maga100 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='PIKA']co pilaś? :shake: staroplski likier jajeczny :bigok: ale malutenieńko, więc mi nie zaszkodził :grins: pod słońce ze słońcem Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :razz:a był ktoś dokumentował picie likieru:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vogue Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :crazyeye::crazyeye: Czego on tak zawzięcie szuka w tym raju???:loveu: Quote
Maga100 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a był ktoś dokumentował picie likieru:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak. Pelgia :evil_lol: [quote name='Vogue'] :crazyeye::crazyeye: Czego on tak zawzięcie szuka w tym raju???:loveu: na dnie mulastym było dużo fajnych patyczków. O wiele fajniejszych niż na brzegu :cool1: Trzeba było wszystkie wyłowić :evil_lol: a teraz PHOTOS BY WESZKA Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 :razz:aaa Pelagia ....no tak to czekam na fotorelację:evil_lol: hmmm photos by Weszka powiadasz ....prawie zdolna ona ci jest:eviltong: Quote
Vectra Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 jestem KKKurde , i jestem dziś zła i Ty też będziesz zła :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Vectra']jestem KKKurde , i jestem dziś zła i Ty też będziesz zła :diabloti: jestem już wqqqqqqqqqqqqq......................a :angryy: Quote
Alicja Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Vectra']jestem KKKurde , i jestem dziś zła i Ty też będziesz zła :diabloti: [quote name='Maga100']jestem już wqqqqqqqqqqqqq......................a :angryy: :razz:to może miodku na osłode żywota .....napiję się z wami:eviltong: Quote
Recommended Posts