Maga100 Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 specjalnie dla spragnionej anielicy Hani :grins: Quote
aga1215 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Maga100 napisał(a):no dobra, czy to działa w ogóle? z tego co widzę wszystko mają wszystko W D...E :angryy: wstawiać nie wstawiać? :hmmmm: podczas relaksacyjnej przechadzki z Weszką odkryłam raj :loveu: a ten raj całkiem blisko mnie :cool3: Jak masz ślicznie w Twoim raju Magda - ja chce do raju :modla: ja tą ch****** DG *********nie mam emotek, nie mogę wstawiać zdjęć........... buuuuuuuuu............. Quote
Pysia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ale masz Magda piękny raj :loveu: Cudownie :multi: Powiedz...Weszka była grzeczna? :diabloti: Quote
Alicja Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 :multi::multi::multi:DYNDU....DYNDU... witam mieszkańców Skierd:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 [quote name='aga1215']Jak masz ślicznie w Twoim raju Magda - ja chce do raju :modla: wiem, że jest bosko, ale ty moja droga na każdym kroku masz takie rajskie zakątki [quote name='Pysia'] Powiedz...Weszka była grzeczna? :diabloti: z przykrością stwierdzam, że NIE :diabloti: Nie umiała się zachować :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:DYNDU....DYNDU... spodobało ci się widzę :evil_lol: to ja sobie powstawiam zdjecia Quote
Maga100 Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 [quote name='PIKA']Powstawiaj SOBIE jeszcze :cool3: no i powstawiam sobie :cool3: Quote
Pysia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ech...Żałuję że mnie tam nie było :-( Nawet urlop mogłam mieć bez problemu ...Ale jak się jest babcią to nie można sobie pozwolić na swawole ;) Pięknie masz babo co tak narzekała w zeszłym roku ;) Quote
Alicja Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ładne se fotki powstawiałaś .......jakies znajome postacie;) Dyndu dyndu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Vectra']dyndu dyndu - mam fote taką:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja też:eviltong: Quote
malawaszka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Maga100'] podczas relaksacyjnej przechadzki z Weszką odkryłam raj :loveu: a ten raj całkiem blisko mnie :cool3: a widzisz?? widzisz??? gdyby nie moja cudowna osoba nie odkryłabyś tego raju :loveu::loveu::loveu: i pamiętaj - odkryłyśmy go razem, a więc ten raj połączył nas na zawsze :evil_lol::diabloti: aaaaałaaaaaa boszzzz nie mogę się smiać :placz: Quote
Maga100 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='malawaszka']a widzisz?? widzisz??? gdyby nie moja cudowna osoba nie odkryłabyś tego raju :loveu::loveu::loveu: i pamiętaj - odkryłyśmy go razem, a więc ten raj połączył nas na zawsze :evil_lol::diabloti: aaaaałaaaaaa boszzzz nie mogę się smiać :placz: i co jeszcze może? :cool1: Boszszszsze, co za baba :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 wszysyc tutaj mają nas w d.... :placz: dla tych co nie widzieli, to ten, ten nowy :p (oczywiście piszę o jednośladzie, nie o TZ :cool1: :evil_lol: ) Quote
malawaszka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 ja też ja też oczywiście jestem :loveu::diabloti: i ZAWSZE będę :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 :multi::multi::multi:no ja też tu jestem ...jak mogłoby mła zabraknąć;):loveu::loveu::loveu: KCM:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ja też wracam. Córka Marnotrawna .... :oops: :oops: :oops: Quote
Maga100 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='Vectra']jestem , jestem , nie becz ........ ty jesteś moje alter ego, więc jakby cię nie było :cool1: [quote name='malawaszka']ja też ja też oczywiście jestem :loveu::diabloti: i ZAWSZE będę :diabloti::evil_lol: czy mam się bać czy nie bać? :hmmmm: Quote
Vectra Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 nudne te foty jakieś .. nie powiem ładne , ale nudne , monotematyczne :diabloti: Quote
Maga100 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Ja też wracam. Córka Marnotrawna .... :oops: :oops: :oops: to ja, ja cię powiodłam słuszną ścieżką :p jak zawsze, jak wszystkich :p och, alleluja :p [quote name='Vectra']nudne te foty jakieś .. nie powiem ładne , ale nudne , monotematyczne :diabloti: phi :obrazic: żeby cię nie znudzić - wybudowałam dla ciebie domek :loveu: a to droga do raju (ta droga nie prowadzi do nowego domku Vectry; piszę, żeby ktoś źle nie skojarzył :diabloti: ) Quote
Vectra Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 śliczny ten domek , tylko jakiś taki w lesie i co ja mam tam robić ? strzelać do kaczek ?? phii nudy Quote
malawaszka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='Maga100'] żeby cię nie znudzić - wybudowałam dla ciebie domek :loveu: a to droga do raju (ta droga nie prowadzi do nowego domku Vectry; piszę, żeby ktoś źle nie skojarzył :diabloti: ) jak mogłaś??? :angryy: jak mogłaś oddać JEJ MOJĄ polankę??? :obrazic: Quote
Maga100 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='Vectra']śliczny ten domek , tylko jakiś taki w lesie i co ja mam tam robić ? strzelać do kaczek ?? phii nudy to nie ma znaczenia, co TY będziesz robić :cool1: ważne, że wszyscy inni będą mieli święty spokój :p [quote name='malawaszka']jak mogłaś??? :angryy: jak mogłaś oddać JEJ MOJĄ polankę??? :obrazic: czemu czuję jakiś nacisk? ja nie lubię odczuwać nacisków :diabloti: poza tym, droga mła, na twoją polankę, to ona ma tylko widok :evil_lol: Quote
Recommended Posts